Onko kenelle käynyt näin

Anonyymi

Ensin tuntuu et on löytänyt mieleisen naisen treffit24, nainen laittaa vähän viestiäkin mut sitten tämä nainen katoaa ja-a eikä siinä sitten sen kummempia ollutkaan kun ei naistakaan enää ole 😳

Putte

12

199

Vastaukset

 • Onneksi on, siitähän eripura juuri alkaakin, kun ei käy mielen mukaisesti. Hih.

 • Kutsutaan ghostaamiseksi. Tätä nykyajan tavallista treffikulttuuria erityisesti niillä ihmisillä, joilla on varaa valita.

  • Luultavasti siis parin viestin jälkeen, joko tullut eteen joku mielenkiintoisempi tai sitten sinun viestisi ovat karkoittaneet hänet.


 • Katoaa jos epäilet että olisi vähemmistöön liittyvää seuralaisen haku .

 • No totahan tapahtuu naisten puolelta ihan jatkuvasti. Itse tiedän jo kokemuksesta että jonkin viestin jälkeen nainen ei enää vastaa mitään. Yleensä tämä viesti on toinen tai kolmas viesti. Viesteissä ei sinänsä ole mitään vikaa, tämä on vaan sitä nykyajan deittikulttuuria joka ei johda yhtään mihinkään.

 • Joo.. Naisten puolelta tätä tapahtuu ihan jatkuvasti. En tiedä onko nämä naiset saaneet pakit joltain komistukselta mikä sitten halutaan kostaa ei niin komeille miehille.

  Treffeille lähdetään asenteella "ei tästä mitään tule mutta käynpä nyt kuitenkin syömässä ja juomassa miehen piikkiin"

 • Ihan normaalia tuollainen

 • Samaa mieltä muiden kanssa, täysin normaalia nykypäivän deittimaailmassa.
  Enemmän huolestuisin, jos nainen ei katoa viimeistään parin viestin jälkeen. Se on varma merkki siitä, että vastassa on joko salaa viiden alaikäisen yh, naisena esiintyvä mies, mielenterveysongelmainen, gold digger tai marssilainen.
  Sarkasmitutkaa saa käyttää oman harkinnan mukaan. Valitettavasti noista neljä on kohdattu.

  • "Enemmän huolestuisin, jos nainen ei katoa viimeistään parin viestin jälkeen. Se on varma merkki siitä, että vastassa on joko salaa viiden alaikäisen yh,"

   Eräällä sinkkupalstalla muuan nainen valitti miten on käytynä jo ainakin 200 treffit eri miesten kanssa mutta miestä ei vain löydy.
   Asiaan ei tietenkään vaikuta muutama alaikäinen tenava eikä se kun nainen näyttää ikäistään huomattavasti vanhemmalta, ylipaino vaikuttaa siihen myös.

   Naisen mielestä tietenkin mies pitäisi olla very hot. Kuka very hot mies huolisi lihavan yh,n kun hotteja sinkkunaisiakin löytyy pilvin pimein.


 • Tiedä sitten sitä, vielä varmasti onko käymässä niin et jään ilman sitä omaa silmää miellyttävää naiskaveria 😳 Pidän palvelimen sivua jo ajoittain auki vaikka en paikalla ole, sitä mahdollisuutta silmällä pitäen jos tämä antaisi vielä kuulua itsestään. Miehiä deiteillä on siinä määrin enemmin ettei naisen tarvitse juurikaan taakseen katsoa.

  Putte

  • Nää "Almat" eivät ole pitkässä juoksussa yhtään empaattisempia miehiä kohtaan verraten silmää miellyttävät ja sen vuoksi mielummin käyn henkilökohtaiset syvällisemmät keskustelu deiteillä silmää miellyttävän kanssa.

   Putte


 • Juurikin tapahtuu usein sitä. Naiset kirjottaa kunnes salama mennää hiljaseks. Sellasta se on. Sitä oikeeta odotellessa vaan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  61
  2868
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  55
  707
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  513