Kysyn näin vaan ihan vaan, että kannattiko kepu hoitaa kokoomuksen välikysymys

Anonyymi

heidän puolesta? Oliko oikein viisas teko erottaa Rinne "luottamus" pulan vuoksi kepun toimesta kokoomuksen puolesta. Mitäs luulette, nostiko teko luottamusta kepuun luotettavana kumpanina. Ei taida kannatus nousta ja veditte maton uuden puheenjohtanne jalkojen alta. Hän näyttää olevan vain tyttönen ja tullan muistamaan isäntien juoksutyttönä tästä lähtien.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se nosti Suomen luottamusta asioiden hoitoon.

      Paska lensi kuin Harakan kädestä.

      • Anonyymi

        Persut odottaa lähtökuopissa. Nyt joko keskusta taipuu fiilattuun SDP:n hallitusohjelmaan tai sitten ei. Rinteen ajaminen pääministerin paikalta parantaa ainoastaan demareiden asemaa, vaikka tavoite oli saada keskustan kannatusta paranemaan .

        Miettikääpä mitä tuhoa Sipilä edelleen tekee? Saarikonko ajattelitte sitten palattuaan korjaavan keskustan kannatuksen. Puolessa vuodessa voi vaikka tapahtua uudet vaalit.


    • Anonyymi

      Lintilä ja Kurvinen innoissaan, jälkimmäinen laitettu tytölle kummisetien päällystakiksi.

    • Anonyymi

      Mutta missä viipyy ilmoitus siitä, kuka oli operaation sankari. Yleensä kaikki haluavat ilmoittautua pääministerin kaatajaksi, kuningaan kukistajaksi. Miksei tässä tapauksessa ole ketään. Vai oliko tämä terroristiteko, käyttikö joku kolmasvaltio kepun heikkoutta hyväksi ja agitoi somen kautta Rinteen eron. Tämä alkaa vaikuttaan jo kepun sisäiseltä lähes insenssin verrattavissa olevalta jutulta, jota ei tahdota tunnustaa ulkopuolisille, vaikka tekijä tiedetään.

      • Anonyymi

        Tässä on mennyt keskustan pasmat sekaisin, kun tuttu kaveri on vuotanu, t ennen galluptulosten julkaisua, Yleltä Sipilälle, että keskustan kannatusluvut on surkeat, pelkkää alamäkeä.

        Keskustassa nämä rintaa röyhistäneen järjen jättiläiset hätääntyivät ihan tosissaan Rinteen rökityksestä ja totesivat, että Kurvinen on tarpeeksi höveli ryömimään SDP:n eteen ja pyytämään anteeksi. Kurvinenhan oikein lupasi, että heille sopii Rinteen tuleminen hallitusneuvottelijaksi ja jopa ministeriksi, ettei jopa omistajaohjauksesta vastaavaksi ministeriksi. Eikä tässä nyt tarvii ketään valehtelijaksi väittää, suorassa lähetyksessä. katsokaapaPäivärinta/IL. Myös Pystyyn-kuollut voi ihan todeta livelähetyksestä.

        Keskustalaisilta nämä kummat tempaukset onnistuu, vaikka kansa ihmettelisi suu auki. Sipilä lensi Naantaliin kesäkuussa 2017 ilmoittamaan hallituksen erosta ja kaarsikin takaisin Helsinkiin. Yritti siis juksata pressaakin. Persuloikkarit tulivat hallituksen takuumiehiksi, Siniset, jota puoluetta eduskuntavaaleissa ei silloin ollu ikinä olemassa saati ehdolla. No mitä teki tämä räävitön iltapäivälehdistö, hakivat muutaman proffessorin lausunnon ja kertoivat kansalle, että näin saa tehdä, varsinkaan, kun omatunto puuttuu. Sipilä oli siis pääministeri. Ja saamari vie, luottamuspulaa ei ollut Petteri Orpolla ollenkaan, vaikka Petteri nyt kiukkuaa. Petteri Orpolle ei sovi nyt mikään, mutta hämätäkseen väittää ikäänkuin vastustavansa kaikkea, ei muuten tässä hallitustunnustelijan valinnassa ollenkaan.

        Ja mitä tällä keskustan puheenjohtaja Katri Kulmunilla keskusta kuvitteli saavansa kannatuksen nousuun, kun taustalla hääri kaikki kepun kelmit, aina Sipilää myöten.


    • Anonyymi

      Voittajia ei ole joten nopeasti vaan ensi vuoden budjetin kimppuun ja kokoomuksen mieliksi köyhien asiaan parannusta vihdoin ja viimein myös täällä Suomessa.

    • Anonyymi

      Ole hyvilläsi aloittaja, muuten olisi hallitus kaatunut, ja hallitus vetoon nyt olisi gallup kärki.
      https://yle.fi/uutiset/3-11102651

      Paateron Posti hukkasi lähetyksiä
      https://demokraatti.fi/posti-hukkasi-kelan-hakemuksia-sisaltaneen-paketin-etuuksia-ei-ole-voitu-myontaa

      Demarit on leväperäisiä jopa hallituksessa heille oli lakot tärkeimpiä.
      Omistaohjauministerikään ei alaansa hoitanut.
      Kai sekin kepun vika. Postista tuli hetkessä SDP johdossa epäluotettava.
      Myös hallitoneuvoston puheenjohtaja demari Linden siellä huseeramassa

    • Ei se tietenkään viisas teko ollut. Kysymys on siitä, Kepun sisällä on ryhmiä ja taustavaikuttajoia, jotka pitävät Kepun koko hallitukseen menoa suurena virheenä eivätkä haluaisia missään tapauksessa tehdä yhteistyötä vasemmistolaiseksi kokemiensa hallituskumppanien kanssa. Näitä ryhmiä ovat yrittäjätaustaiset kepulaiset sekä Kepun lestadiolaiset. Lisäksi Kepussa on koston enkeleit. joilla on henkilökohtainen motiivi terrorisoida hallitusyhteistyötä. Juha Sipilään yhdistyvät nämä kaikki tekijät (yrityshenkisyys, lestadiolaisuus, henkilökohtainen kostaminen).

      • Anonyymi

        Kun sosialisti Pääministeri Rinne valehtelee, suut ja silmät täyteen.
        Niin täytyy siinä jonkin ryhdistäytyä ja tehdä ilmoitus. Tälläkertaa se oli asiallinen Keskustapuolue, josta heille suuret kiitokset.


      • Anonyymi

        Vasemmistolaiset mukaasiko hoitaa maan asioita oikein ?
        Kyllä ne juurevat Suomalaiset on maan luoneet, jota nykyään keskustaksi sanotaan.
        Voi hyvät hyssykät, jo 1917 ja 1918 se alkoin SDP ssä.
        Meitä ei edes olisi sillä politiikalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun sosialisti Pääministeri Rinne valehtelee, suut ja silmät täyteen.
        Niin täytyy siinä jonkin ryhdistäytyä ja tehdä ilmoitus. Tälläkertaa se oli asiallinen Keskustapuolue, josta heille suuret kiitokset.

        Sosiaalidemokraatit, toisin kuin vallankumoussosialistit, haluavat edistää demokraattista päätöksentekotapaa, koska heidän näkemyksensä mukaan väestön enemmistön ottaminen mukaan päätöksentekoon johtaa luonnostaan ja rauhallisen kehityksen kautta työtä tekevän enemmistön aseman parantamiseen.


        Sosialisti, sinähän edes tiedä mitä se tarkoittaa, näemmä.
        Sosialisti tarkoittaa ihmistyhmää, joka kannattaa yhteiskuntajärjestelmää, jossa ainakin tuotantovälineet ovat yhteisomistuksessa.

        Nämä asiat opetetaan peruskoulun viimeisillä yhteiskuntaopin luokilla. Jäikö, persu, käymättä koulu loppuun?


    • Anonyymi

      Ei oikein voi mennä ryhmän taakse, varsinkin kun ryhmän jäsenet yksi toisensa jälkeen kertoo, että en se minä ainakan ollut, joka vaati Rinteen eroa. Pitääkö tähän soveltaa sitä poliisien pois sulkevaa menetelmää, että se joka ei ilmoita, että en se minä ainakaan ollut, viimeksi jäänyt on todellinen syyllinen. Ainakin Kulmuni, Kurvinen, Sipilä, Lohi jne ovat kieltäneet vaatineensa Rinteen eroa. Kyllä jonkun pitää selvästi ilmottautua ja kertoa olevansa historiallisen teon päätekijä.

    • Ilmeisesti kentän satraapit ovat arvioinneet jo pitkään, että keskustan kannatus saadaan nousuun näkyvällä profiilinnostolla, johon postikohu antoi mahdollisuuden. Keskustastahan puhuttiin kokoomuksen apupuolueena jo Sipilän hallituksen aikana ja nyt koettiin, että välikysymyskeskustelussa keskusta näyttäytyy vielä selvemmin sosialidemokraattien apupuolueena. Mediahan oli jo lähtökohtaisesti yksi välikysymyksen esittäjistä.

      No, profiili kyllä nousi, mutta kannatuksen nousuun se ei ainakaan suoraan johda. Ehkä kuitenkin pitkän päälle välillisesti sillä tavalla, että pääministeriksi saadaan Rinteen sijasta kansan suosikki, mikä heijastuu hallituksen ja samalla kaikkien hallituspuolueiden suosion kasvuna.

      • Anonyymi

        Hokkanenko oli se satraappi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hokkanenko oli se satraappi.

        On niitä paljon useampiakin, mutta Hokkanen on satraapeista tunnetuin. Oli myös siinä Iltalehden jutussa, joka tänne on monta kertaa linkattu.


      • Anonyymi
        Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        On niitä paljon useampiakin, mutta Hokkanen on satraapeista tunnetuin. Oli myös siinä Iltalehden jutussa, joka tänne on monta kertaa linkattu.

        Oliko se oikein se pääpiru ja perinnelahtari.


    • Anonyymi

      Hävytön teko se oli.Mutta jos on lusikalla syötetty ei voi kauhalla antaa.Luottamus pitää ansaita se ei tule sillä että lyödään kättä päälle.Keskusta kun pettää aina.

    • Anonyymi

      Hallitus pitää kaataa totaalisesti ja uudet vaalit pikimmiten. Galluppien tulokset ovat jo liian eduskunnan paikkajaosta.

      • Anonyymi

        Persulogiikkaa?


    • Anonyymi

      Tänään tuli tieto, että Kurvinen oli myös pää korvaankuiskija. Ei ihme, että Rinteen vakuuttelut eipät purreet Kurviseen, vaikka yritti talikosta vääntää. Jos minulat kysyttäisiin, mutta onneksi ei kysytä, niin en kyllä luotaisi Kurviseen. Luotamusta joko on tai ei, ja hänen kohdalle sitä ei ole suotu. Kurvinen toimi Kulmurille isäntien sanoman oikolukijanana ja lopputulos tiedetään. Olisiko nyt Kulmurin syytä erota, kun meni luottamaan Kurvisen sanomaa itse sitä tarkistamatta. Jos loogisia olisivat, niin ilman muuta, mutta kun kepun logiikka on sitä sumeaalogiikka, josta kukaan ei ota selvää.

    • Anonyymi

      "Hallitus pitää kaataa totaalisesti ja uudet vaalit pikimmiten."

      Sitähän tässä juuri yritettiin, ainakin kaatamista totaalisesti. Kiinnostavaa vaan, etteivät Persut olleet tässä ajan hermoilla.

      Kepun oikeisto ja Kokoomus tämän juonivat.
      Miettikääs nyt esimerkiksi tätä:

      "ls24.fi:
      Rinteen eron syyt lakaistiin kansanvallan maton alle – onko palapelin puuttuva pala sellainen, josta yksikään puolue ei halua puhua?

      Tiedätkö, minkä konkreettisen sanan tai teon vuoksi pääministeri Antti Rinteeltä (sd.) lähti keskustan luottamus?

      Ei moni muukaan. Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä kiteytti Ylen haastattelussa, että ulkopuolisen tarkkailijan näkökulmasta "tästä palapelistä puuttuu jokin ratkaiseva pala".

      Kaikesta päättäen pala on sellainen, että puhuminen siitä ei ole eduksi keskustalle eikä sdp:lle. Riidan keskellä osapuolia yhdisti halu lakaista tapahtunut maton alle ja katsoa pakonomaisesti eteenpäin."
      ___
      Oletettavasti Iltalehti kertoi vain osan tiedoistaan, eikä nyt kriittisessä tilanteessa halua sekoittaa suomea enempää. Ehkä sitten joskus myöhemmin.
      Seuratkaapa nyt esim näitä nimettyjä Kepun heppuja jonkin aikaa. Eivät kovin halukkaasti halua että asiaa pidetään julkisuudessa. Ovat nyt löysät housuissa ja pelkäävät paljastaako IL vielä muuta.

      Mainittu puuttuva pala on: Oikeiston vallankaappaus.

    • Tässä asiassa pääministeri antoi hallituskumppanilleen vain huonoja vaihtoehtoja valittavaksi. Se tuskin lisäsi luottamusta häntä kohtaan.

    • Anonyymi

      Eli täysin idioottimaisen operaatio Rinne takana olivat Kurvinen ja Lohi. Heidät tulee palkita kepun kunniamerkein; talikko lehmänlanta ruusukkein. Heillä voi olla hyvä tulevaisuus kepussa, mutta tuskin koskaan enään avostusta sen ulkopuolella. Heidän sanoin. Jos luootamus häviää, sitä ei sen jälkeen ole, sitä joko on tai sitä ei ole. Heillä sitä ei ole. Eli se oli siinä se ura. Johdattivatti kaiken kukkuraksi nuoren puheenjohtajan joko tietoisesti tai typeryyttään selvään miinaan.

    • Anonyymi

      Taas löytyi yksi todennäköinen Rinteen kaataja. TVssä Linnankundien tanssiaiissa kamera pysähtyi hetkeksi, kun kepun jumalasta seuraava (eivät ole kertoneet kumpaan suuntaan seuraava) Ollila kiitteli Kurvista ja Kulmusta. Kaikkilla oli hauskaa ja ei voinutjäädä kenellekään epäselväksi, mitä juhlittiin ja se ei ollut itsenäisyyspäivä.

    • Anonyymi

      Miltä nyt sitten tuntuu ihan itestä, oliko onnistunut operaatio? Ohjasiko kauna, kiihko vai kiima moiseen typeryyteen? Edes kepun salaiselta kenttäväeltä ei ole tippunut tietoja ja onnitteluja hienosti suoritetusta tehtävästä. Päinvastoin, on ollut tunnelma kuin pahassa krapulassa. Kauhea katumus, pelko, että petturuus paljastuu ja se kenen kanssa tuli peuhattua ja antavana osapuolena. Oliko se perjantai yön vieras EK, niin kuin huhutaan? Voisitte kertoa avoimesti, ettei tarvitse kutsua 7 päivä lehteä selvittään asiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe