Sugardaddy haussa

Anonyymi

Olisin kiinnostunut tarjoamaan seuraani esimerkiksi treffien tai muun yhdessä hengailun merkeissä palkkiota vastaan. Minkäänlaiset seksuaaliset palvelukset eivät tule kysymykseen. Olen 22-vuotias nainen ja korkeakouluopiskelija, kauniiksikin kehuttu. Jos kiinnostuit, jutellaan ihmeessä enemmän vaikkapa sähköpostin välityksellä!

7

101

Vastaukset

 • Oletko ihan tyhmä vai tyhmä?? Miks joku vaan maksais pelkästä seurasta, kun samalla hinnalla saa kaiken. Mene siivoomaan.

 • Nyt vittu joku raja näihin naisten aivopieruihin.
  Haluat rahaa ilman että annat seksiä?
  Kerro mulle miksi kukaan antaisi rahaa tyhjästä?

 • No kuule ilmoitukses on hyvin outo. Jos joku haluaa maksaa niin se haluaa myös seksiä ja sellaisia naisia löytyy kyllä aika helposti netistä jotka tarjoo myös seksiä seuran lisäksi. Monta opiskelijaa olen tavannut vuosien aikana ja kukaan ei ole pelkkää juttelu seuraa tarjonnut. Sillä alalla on säännöt aika yksinkertaiset, kaikki haluaa seksiä jos pitää maksaa. Kyse on vaan siitä kuinka paljon ja kumin kanssa toimitaan.

 • Eräs mies tarjosi sataatuhatta siitoksesta, niin kuin sammakon kutua ja niitä juttuja. Miten hinnoitella tuon hinta ohejestuksen mukaan pelkkä hengailu ? ? Ei varmaan paljon voi pyytää. Perussiivoojan tuntipalkkaa ilman työkokemusta.

  • tarjous oli markka aikaan ilta-sanomissa, lol, mut puoltaa tosi seikkaa, nainen pärjää jos haluaa, nainen kaverinsa löytää., naisen ei tarvitse taakseen katsoa niin myöskään ei deiteilläkään.

   putte


 • Yllättävän monet tarjoo seuraa rahasta. Pitää naisen olla todella kaunis jos joku haluaa maksaa seurasta ilman seksiä joten onko aloittaja mallin näköinen nainen?
  Tavis naisen seurasta kukaan ei halua maksaa.

 • Onhan noita jotka tarvii edustavan avecin kissanristiäisiin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6168
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2591
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  858
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  490