Aina välillä tulee ostettua sika-nautajauhelihaa kaupasta.
Yleensä sellasta missä enintään 17% rasvaa.
Yks kätevä temppu on ainakin kaataa paistetusta lihasta rasvat pois, mikä käy helposte.
Pikkasen kun kallistaa pannua sitä saa aika paljon valutettua.
En ole tarkasti koskaan laskenut kuinka paljon sitä valuu pois, mutta kyllä uskon vakaasti että rasvaprosentti lihoissa operaation jälkeen tipahtaa 10% alapuolelle.
Se tarkoittaa sitä että jauhelihassa on noin 150 kcal 100g kohden, mikä ei minusta ole erityisen paljon.
jauhelihan rasvat
valuttaja
1
341
Vastaukset
Sikanautaa meille ostetaan pelkästään kissojen ruokkimiseen. Toinen katti ahmiikin raakana, mutta toinen haluaa kevyesti paistettuna. Ihme nirsoilija :)
Ihmisravinnoksi sikanautaa ei kai ole tarkoitettu? Yhtäläillä 5% paistijauhelihasta voi kaataa ylimääräisen lihanesteen ja sen mukana valuneen rasvan pois ja pääsee ehkä 2,5% rasvapitoisuuteen. Eli 4 kertaa vähemmän, kuin kissanruoan 10%.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alahan tulla paikkaamaan tekojas
Ja lopeta se piilossa oleminen. Olet vastuussa mun haavoista. Vien asian eteenpäin jos ei ala kuulumaan.359714- 415294
- 434973
Onko kenellekään muulle käynyt niin
Että menetti tilaisuutensa? Kaivattu oli kuin tarjottimella, osoitti kiinnostusta vahvasti, silmät ja olemus täynnä rakk2033821- 133333
- 443138
- 312906
- 442573
Vimpelin liikuntahallilla tulipalo?
Katsoin, että liikuntahallista tuloo mustaa savua. Sitten ovet pärähti hajalle, ja sisältä tuli aikamoinen lieska. Toise692542- 562453