Aina välillä tulee ostettua sika-nautajauhelihaa kaupasta.
Yleensä sellasta missä enintään 17% rasvaa.
Yks kätevä temppu on ainakin kaataa paistetusta lihasta rasvat pois, mikä käy helposte.
Pikkasen kun kallistaa pannua sitä saa aika paljon valutettua.
En ole tarkasti koskaan laskenut kuinka paljon sitä valuu pois, mutta kyllä uskon vakaasti että rasvaprosentti lihoissa operaation jälkeen tipahtaa 10% alapuolelle.
Se tarkoittaa sitä että jauhelihassa on noin 150 kcal 100g kohden, mikä ei minusta ole erityisen paljon.
jauhelihan rasvat
valuttaja
1
341
Vastaukset
Sikanautaa meille ostetaan pelkästään kissojen ruokkimiseen. Toinen katti ahmiikin raakana, mutta toinen haluaa kevyesti paistettuna. Ihme nirsoilija :)
Ihmisravinnoksi sikanautaa ei kai ole tarkoitettu? Yhtäläillä 5% paistijauhelihasta voi kaataa ylimääräisen lihanesteen ja sen mukana valuneen rasvan pois ja pääsee ehkä 2,5% rasvapitoisuuteen. Eli 4 kertaa vähemmän, kuin kissanruoan 10%.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 425702
- 445223
- 483668
- 133623
- 313096
Vimpelin liikuntahallilla tulipalo?
Katsoin, että liikuntahallista tuloo mustaa savua. Sitten ovet pärähti hajalle, ja sisältä tuli aikamoinen lieska. Toise883053- 512793
- 562673
- 502306
- 381794