Aihe

Trukki, tuo työpaikkani mörkö...

Anonyymi

Olen hetkisen ollut parissa eri varastossa töissä ja mielenkiinto näihin puuhiin on vain lisääntynyt. Kaikenlaista haluaisin oppia, mutta... trukit. Pelkään niitä vähän muidenkin niitä käyttäessä ja suoraan sanottuna hirvittää pelkkä ajatuskin käyttää sellaista itse.

Onkohan minulla mitään saumaa logistiikassa jos en kerta kaikkiaan uskalla tai halua ajaa trukeilla? Halua siksi, että vaikka uskaltaisin, niin joku tai jokin saattaisi mennä hajalle... vaikka minulla on ajokortti, niin inhoan ja pelkään autolla ajamista enkä sitäkään oikein mistään hinnasta halua tehdä (onneksi ei ole tarvinnutkaan).

Jos jossain hulluudessa tuota silti alkaisin opettelemaan, niin onko kuinka vaikeaa? Tai kuinka todennäköistä saada pahaa jälkeä aikaan urpouttaan?

Tai tosiaan vaihtoehtoisesti, voiko sitä vaan vältellä loputtomiin?

Olen myös ymmärtänyt, että trukkeja on erilaisia. Kenties toiset vähemmän vaarallisia kuin toiset?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei trukki tai auto itsessään ole vaarallinen, sen käyttäjä voi olla. Mutta mielestäni kyllä koneiden käyttö on välttämätön osa varastolla tehtävää työtä. Meilläkin on niitä, virolaisia ja venäläisiä naisia lähinnä, jotka tekeät varastolla vain yhtä tiettyä juttua. Ja moniosaajia taas heitellään hommasta toiseen vaikka palkka on ihan sama kuin niillä yhden asian ihmisilläkin. Se on siis ongelma yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon kannalta jos taloon otetaan ihmisiä, jotka eivät suostu kuin yhteen tiettyyn hommaan.

   Summa summarum: Varastomies ilman trukinajotaitoa on kuin kirvesmies ilman kirvestä.

  • Anonyymi

   Suoraan sanottuna jos pelkäät trukkeja niin olet väärällä alalla. Trukeista kun ei varastoilla pääse eroon.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   4660
  2. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   2503