Uskallatko katsoa ihastustasi silmiin?

Anonyymi

Mä en uskalla, olen siis ihan aikuinen, neljääkymmentä hipova nainen ja olen huomannut, että jos tunnen jonkinlaista vetoa esimerkiksi työkaveriin, välttelen katsekontaktia, en jollain tavoin uskalla katsoa silmiin. Kohtalotovereita?

20

1026

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sama täällä. Tunteen voimakkuus, mikä yleensä on seksuaalista, on niin intensiivinen, että silmiinkatsominen on vaikeaa. Se voimistuu se tunne kun katseet kohtaa ja silmät paljastavat paljon ja luovat voimakkaita yhteyksiä ihmisten välille.

    • Anonyymi

      Minulle ei ole ongelma katsoa ihmisiä silmiin, ei vaikka välillämme olisi ihastumista tai seksuaalista vetoa. Minä välttelen katsekontaktia niihin ihmisiin, joiden huomaan välttelevän katsekontaktia itseeni. Koen, että se on kohteliasta, ettei haasta ketään tekemään sellaista, joka tuntuu jostain syystä hänestä epämiellyttävältä.

    • Anonyymi

      Mää en uskal , pelkään et hän (mies) näkee et oon todella rakastunut häneen. Ollaan molemmat varattui , et se siit sit ... mut silmiin en enää pysty kattoo !

      • Anonyymi

        Koska näitte viimeksi


    • Anonyymi

      Mulla on päin vastoin

    • Anonyymi

      En voi katsoa muiden nähden, koska muuten kaikki näkee sen meidän välisen jännitteen. Enkä tiedä, haluaako hän muiden näkevän sitä. Itseäni ei haittaisi.

      • Anonyymi

        Samaa miettinyt. Itseäni ei haittaisi yhtään, mutta entäpä sitä miestä.


      • Anonyymi

        Iik apua joku näkee!! Olen 11 v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iik apua joku näkee!! Olen 11 v

        Hienoa, että sua ei haittaa. Tää kyseinen mies voi kuitenkin olla toista mieltä. On erilaisia tilanteita ja erilaisia töitä. Voi olla hankalaa jatkaa samassa työpaikassa, jos on jotain säätöä ja se tulee muiden tietoon.


    • Anonyymi

      Olen oppinut uskaltamaan. Pari viikkoa sitten jutellessa uskalsin katsoa jo rohkeammin, sain pitkän ja intensiivisen katseen takaisin. Sydän heittänyt volttia siitä asti. Katse oli jotenkin niin avoin ja suojaton. Sellainen miehen tule luokseni katse. Kumpikaan meistä ei kuitenkaan tehnyt mitään vaan jatkoimme juttelua. Minulla syke 150 hänestä en tiedä. Hetkeä aikaisemmin yhden työasian tiimoilta olimme hyvin lähekkäin ja nyt toivon hänen hakeutuvan ihan, ihan tosi tosi lähelleni <3 Silmiin en uskaltanut tällä viikolla katsoa kuin nopeasti. Pelkään nolaavani itseni. Jos hän katseestani näkee tunteeni ja ajattelee että voi sinä äiti-ihminen, keski-ikäistyvä pyöreä papupata, älä luule että sinusta pitäisin.

    • Anonyymi

      Onhan se energisoivaa, vaikkei sen kummempaan johtaisikaan. Ja normaali keskusteluunkin liittyvä saa jo aikaan positiivisen tunnereaktion. Siinä on tämä sykkeen laskukin, tais olla sitä suurempi mitä tärkeempänä toista pitää, pieni transsi.

    • Anonyymi

      Haluaisin katsoa, mutta en pysty kauaa... Pelkään, että tunteet näkyy/jäädyn. Kerran jo jäädyinkin.

    • Anonyymi

      Kyllä uskallan ja hänkin sitä katsekontaktia ja hymyilee ja siitä tulee hyvä mieli. Ei haittaa yhtään vaikka näkyisi ihastumiseni.
      Välttelen jos huomaan että toinenkin välttelee katsomista.

      • Anonyymi

        Haen ja hymyilen*


    • Anonyymi

      Kauempaa olen uskaltanut katsoa, mutta kun tämä ihastuttava työkaverimies tuli minulle pari viikkoa sitten juttelemaan, niin voi hyvänen aika sitä jäätymisen määrää, tuskin uskalsin siinä katsoa häntä silmiin.
      Muita katson silmiin paljonkin myös lähietäisyydeltä. On se kumma.

      Yritän lähestyä asiaa myönteisyyden kautta ja sen sijaan, että sanoisin itselleni jatkuvasti, että: "en uskalla, en pysty, en voi", niin yritän sanoa itselleni, että voin pyrkiä käyttäytymään, katsomaan ja puhumaan ihan normaalisti hänelle kuin kelle tahansa muulle, vaikka vaikeaa sen toteuttaminen jostain syystä onkin.

      • Anonyymi

        Mulla on piilo linssi joten jos olet ihmetellyt miksi perheen pienimmät näkee minun silmäni erilaiset ja koska nykyisin saa ihan itse valita värin ja piilo linssi on parempi vaihtoehto kuin silmä lasit joten älä vittuile muutenkin on ollut vaikea itsekään totutella mun uusiin silmä laseihin


    • Anonyymi

      Olenkohan jotenkin outo näine tunteineni? Mun on erittäin helppo katsoa sellaista ihmistä, johon olen ihastunut. Sen sijaan muiden silmiin muuten vaan tuijottelu on epämukavaa. Yritän toki puhuessani katsoa kaikkia silmiin, mutta se on epämukavaa. Varsinkin sellainen tosi intensiivinen tuijottelu, jota jotkut harrastavat jutellessaan on ahdistavaa. Jos tosiaan johonkuhun tykästyn, niin sitten ei tuota enää tuijottelu jutellessa mitään ongelmaa.

      • Anonyymi

        Miten niin outo itse ainakin pystyn katsomaan ja mielelläni sen etenkin. Mun mielestä ihan normaalia. Voisin kuvitella jos ihminen on kovin ujo ei uskalla katsoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin outo itse ainakin pystyn katsomaan ja mielelläni sen etenkin. Mun mielestä ihan normaalia. Voisin kuvitella jos ihminen on kovin ujo ei uskalla katsoa.

        Lähinnä nyt ajattelin, kun itselläni menee ihan vaatakkaisesti, kun tässä alotuksessa kyseltiin. Noin yleisesti silmiin katsominen on musta inhottavaa. Kyllä sen juuri ja juuri keskustellessa kestää, mutta mielummin ei. Ihastusta sen sijaan katson ilman mitään ongelmaa. Siinä ei ole minkäänlaista ongelmaa.

        Mä muuten olen ujo, hyvinkin ujo. Ujous on enemmän tekosyy, kun todellinen syy. Ujon täytyy vaan mennä ulos mukavuusalueelta, niin sitä oppii sietämään.


    • Anonyymi

      En usko että tämä on ikään sidottu asia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe