OLE USKOLLINEN

Anonyymi

Olen todella onnellinen, että elin noin 64 vuotta saman naisen (vaimoni) kanssa ilman syrjähyppyjä. Lapsemme ovat jo yli kuusikymppisiä ja meitä on nyt neljä vuosisukupolvea. Jos olisin lentänyt muiden muijien helmoissa, nyt sitä häpeäisin. Saan katsoa suoraan silmiin koko perheettäni. Miten tämän sukupolvi voi olla niin paatunut, ettei voi ketään luott Pyhät lupaukset eivät merkitse mitään? Päinvastoin jopa kerskataan, kun tehdään aviorikoksia!
Katson, että normaalia on se, että ollaan uskollisia sille, jonka kanssa on avioitunut , eikä mennä sotkemaan toisten liittoja. Siitä joutuu joskus vastaamaan.
Toivotaan parempaa tulevaisuutta, mihin nyt monet ihmiset ovat langenneet.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iljettävin itsekehun muoto on, että kehuu erehtymättömyydellään.

    • Anonyymi

      Koko palstan paras ja fiksuin kirjoitus. Olen reilu nelikymppinen ja ollut aina uskollinen enkä ymmärrä niitä jotka ehdointahdoin pettävät tai sotkevat parisuhteessa olevien liittoja. Pitää olla rehti ja uskollinen!

      • Anonyymi

        Tuota minä en käsitä, että aina syytetään muita parisuhteen rikkomisesta. Jos sen parisuhteen joku rikkoo, niin se on se parisuhteen toinen osapuoli eikä kukaan muu.


    • Anonyymi

      Ensinnäkin ei kukaan ole toisen oma ja kukaan ei ole oikea toista tuomitsemaan tai arvotelemaan. Päätökset tekee jokainen itse ja vastaa tekemisistään itse. Minäkin luulin olevani hyvä puoliso ja perheen isä, yritin parhaani mutta niin vaan puolisoni oli uskoton, no mikäs minä naista tuomissemaan, teki itse päätösensä pettää ja vastasi niistä itse. En tykää kehuskella mutta jos puoliso olisi ollut uskollinen olisin minäkin ollut.Kun ei ollut päätin minäkin antaa samalla mitalla takasin, ne ne on jo mennyttä eikä muuksi muuteta.

    • Anonyymi

      Itse kehuskelu on ällöttävintä mitä tiedän.

    • Anonyymi

      Kiitos tästä. Minunkin mielestäni se on normaalia, että pysyy puolisolleen uskollisena, niinkuin on vihkivalassa luvannut.
      Jotenkin outoa nämä negatiiviset ja hyökkäävät vastaukset tähän suoraselkäiseen kirjoitukseen. Paistaa ehkä jonkinasteinen katkeruus omasta heikkoudesta tässä asiassa...

      • Vihkivalaa EI OLE muussa kuin kansanperinteessä. Laki edellyttää, että vihkiä voidaan vain henkilöitä, jotka ITSE haluavat tulla vihityiksi. Esimerkiksi vanhempien tahto ei ole riittävä peruste.

        Siksi vihkijän on AINA kysyttävä haluaako toisen aviopuolisoksi. Siihen ei kuulu minkäänlaista valaa tai lupausta tulevaisuudesta.


      • Anonyymi

        Vihkivala on historiaa, kukaan ei voi luvata rakastavansa toista looppuun asti ei myöskään voi luvata olla uskollinen, lupaukset on höttöä ja heikkoa kuten ihmis mielikin. Tuosta syystä en mene naimisiin ja hymyile siinä muiden mieliksi onnea.


    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus minustakin, vaikkei koske minua, koska en ole parisuhteessa. En ole pelannut suhteillani. Toivoisin löytäväni mieleisen naisen, jonka kanssa jakaa loppuelämän. Elän toivossa vieläkin, vaikka lunta tupaan tullut ja usko hiipumaan päin.

      • Anonyymi

        Naiset ei halua kuin rahaa ja jakavat aläpäätänsä. No ehkä on vain ollut huonoa tuuria koko ajan, huonoja naisia perän jälkeen jotta sitähän ne naiset on, pettäjiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe