Terroristi

Anonyymi

Mitä uskontoa terroristit on?

24

1967

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Terroristit on kaikki olleet 99% muslimeita ja se on FACTA. Pari vasemmiston saku terroristia joilla rikas johtaja oli mutta ei enään ja eiköhän ne olleet ortodokseja tai ateisteja kuten vasemmistopellet yleensä ovat.

      • Anonyymi

        Kaikki ovat kiihkoilijoita jonkin asian puolesta ja muita vastaan, ihan niinkuin sinäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki ovat kiihkoilijoita jonkin asian puolesta ja muita vastaan, ihan niinkuin sinäkin.

        Kyllä terrorismi on vähemmistöjen tapa toimia kantaväestöä eli enemmistöä kohtaan, kun eivät muuten pärjää rehellisin keinoin.


      • Breivik pyrkii aina unohtumaan, ilmeisesti tarkoituksellisesti.


      • Anonyymi

        Muslimipersutkin kulkee Hitlerin opeilla kuten persutkin !! Viha jyllää !!


    • Anonyymi

      IRAn terroristit olivat kaiketi katolilaisia. Uhriluku oli muutama tuhat tuossa 70-80 luvuilla. Ja sitten tietysti ne muut, Baskien ETA ja Italian punaiset prikaatit ym.
      Joten kyllä Euroopassa ihan omilla terroristeilla on uhriluku paljon suurempi, kuin muslimeilla täällä. Muistan, kun lapsena ollessa TV uutisista tuli joka ilta uutisia IRAn ja muiden pommi-iskuista ym.

      Ilmeisesti suuri osa tänne kirjoittavista on niin nuoria, että maailmaan ei ole perspektiiviä. Sitten vain toistellaan propagandaväitteitä ja uskotaan kaikki, mitä haihattelija-ahot väittää.

      Ottakaa itse selvää asioista ja tehkää johtopäätökset tosiasiohin perustuen.

      • Anonyymi

        Sellaista se maan miehittäminen on.


      • Anonyymi

        Jos tarkoitat haihahtelija Ahoa, Halla Ahoa niin perspektiivi olisi myös silloin sinulle tarpeen. Koska olen itse elänyt ja menettänyt ihmisiä Belfast niin juuri piilo ja suora demonisointi on parasta mitä voit tehdä terrorismin eteen. Nyt pitää sanoa että Persut tänä päivänä ovat sen mielestäni vähiten sitä puolueista. Muut joutuvat kantamaan sen synnin kyllä, politikointia ok mutta kun mennään rajan yli niin mennään. Se on myös Suomessa lähellä, haluatko sitä todella. Toki tuli hyvää musiikkia kuten Tin Lizzy, Gary Moore,Logan, U2 jne... Mutta onko se sen arvoista.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kansainvälinen terrorismi on tyypillisesti islamilaista käsialaa. Paikallinen terrorismi on toisinaan jotain muutakin, kuten baskien tai IRA:n toimintaa. Suomen alueita koskettaa tuo kansainvälinen terrorismi (ennen islamilaisten no go-alueiden muodostumista maahamme, jotka tuottavat sitten paikallista terrorismia). Luonnollisesti myös laittomasti toimivat, islamilaisten voimien paikalliset vastavoimat kuten äärioikeistolaisjärjestöt leimataan samalla terrori-leimalla.

      Asiasta puhuminen oli ennen helppoa, kun Suomessa oli nykyistä kattavampi sananvapaus. Sittemmin oppositiotamme on vaimennettu antamalla varsin mielivaltaisia tuomioita. Esim. persujen Tynkkynen sai tuomion todettuaan islamilaisten terroristien olevan islamilaisia terroristeja. Tällainen sananvapauden tukahduttaminen ei ehkä ole varsinaista terroria, mutta mielestäni se on kansakunnan kannalta yhtä haitallista, vapaus on niin tärkeä asia.

      • Anonyymi

        Päättäjät on niin retupettereitä etteivät tajua ihmisten lisääntyvän kaltaistensa kanssa.


    • Anonyymi

      koko terrorisimi on muuttunut.. etelä-amerikassa toimintaa harrasti kaupunkisissit jo 60-luvulla

    • Anonyymi

      Kantasuomalaiset terroristit kannattaa vihreää ajatusta, voiko viherhippeys olla uskonto... periaatteessa kyllä koska sekin on utopiaa valheessa elämistä.

    • Anonyymi

      Terroristit ovat Suopon mukaan äärioikestolaisia.
      Onkin tutkittu että, suomalainen, valkoinen heteromies saa käytöksellän rauhaa rakastavan muslimin radikalisoitumaan.

    • Anonyymi

      Ne on suomalaisia miehiä

      Ymmärrän ikään kuin että jos jokukansa on laitettu liian ahtaalle esim juutalaisilla katkeruus menneestä niin heistä on tullut ihmis petoja.

      Siis ymmärrän en hyväksy heidän käytöstä alistaa palestiinalaiset.

      Ymmärrän siis koulukiusatut, siitä syntyneen ihnisvihan, siis en hyväksy tekoja, mutta ymmärrän mistäviha ihmisiä kohtaan tulee

      Vaineampi minun on ymmärtää laumaihmisiä, jotka jengin turvin tekee pahaa, esim joukkueurheilijat ja valmentajat ja koko koneisto esim usassa peittelee jonkun joukkuetoverin raiskauksia ym tai koko joukkue ottaakohteekseen jonkun ihmisen kuten kuuban joukkue.


      Ylipäänsä on helpompi ymmärtää kun yksittöinen ihminen tuskissaan hyökkää sumnittaisesti monen kimpouun. Eivöt he nautiskele vaan breivikit kai itsekin kärsivät?

      Puhdas sadismi eli miesten porukassa harjoittama pahuus somessa ja lehdissä ym naisjulkkiksia, kohtaan, tai miesten ja siemeniensä hedelmien, jätkiensä esim tapa terrorisoida suomessa ympäristöään monin eri tavoin niin että kukaan ei esim suomessa uskalla sanoa sanaa meteli, vaan esim eilisessä mot ohjelmassa kaikki data-keskuksia vastustavat vastustivat niitä luontoarvojen perusteella, vaikka on päivönselvää, että asuvat virressä, eivötkö halua puiden huminan tilalle ihmisten meteliä.

      Sadistinen pahuus kum tehdään jollekin lauman turvin pahaa koska voidaan, samalla mobbaajat usein esittåvöt viatonta, tällainen toiminta saa varmaan jotaim seksuaalista energiaa tai iloa aikaan, on juovuttavaa, siis yhteisövainoajat, joukkovainoajat, gs, kiusaaminen somessa, ehkä työpaikoilla (jollei ole sieltä kitketty jo pois samoin kuin kouluista), siirtynyt someen janaapurustoonko!? Huumaavaa, hurmos, kiehnäävä, kiimainen olotila kun kiehnätään ja esitetään itse uhria tai huolta, yleensä omat jätkät jotenkin, lapsiperheharrastus. Tähän liittyy toive että saisi yhteisöllisyyttä aikaan esim ulkoisesta uhasta, nähdään pakuja joissa pedoja ym. Oikeasti omat jätkät, kersat jotenkin kuehnöisesti saattaa nauttia siitä tunteesta kun esim sudesta tehty jahdattu, ja he ovat hyviksiä, siis ihmiset.

      Karhuhan esim syö omat pentunsa. Susi haluaisi olla rauhasaa mutta ohminen on joka puolella, teineen, taloineen.

      En tiedä osaanko selittää, mutta tilastoissahan ne pedot on ihan siellä omassa perheessä, thaimaan reissuilla, porno, sadismi, alistaminen, nöyryyttäminen, pahuus=mies.

      Siis perheellinen mies on suuremmalla todennäköisyydellä alistaa ihmiskaupan uhreja kuin lapsettomat peräkamnarin pojat jne

    • Anonyymi

      On olemassa virallinen uskonto nimeltä Satanismi. Suurin osa terroriteoista on tuon uskonnon harrastajien aikaansaamia. Tekijöinä ovat olleet tietysti muiden maailmanuskontojen nimellisiä tai vankkoja kannattajia.
      Quantamoon on investoitu 35 miljoonaa uuteen oikussaliin ja muihin oikeudenkäyntien tarvitsemiin tiloihin. Aluetta on laajennettu merkittävästi viime aikoina. Katso vaikka google mapista.
      Paikka tulee olemaan alkavien sotilastuomioistuinten istuntojen näyttämö. Siellä istuu jo osa tuomittavista ja lisää siirretään sinne koko ajan. Koko Washingtonin hallintoaluehan on todellisuudessa tyhjä ja toimivat virastot on siirretty jo muualle. Missähän Nykin pormaestari Guomo mahtaa luurata nykyään?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tärkein asia on että terroristi on uskovainen ihminen ja nimenomaan se uskovaisuus on ongelma ja myös kristinuskossa.

    • Anonyymi

      Poliisin sekä supon mukaan suurin uhka Suomessa tällä hetkellä ovat äärioikeistolaiset terroristiryhmittymät. Joten kyse pääasiassa evankelis-luterilaisista kristityistä.

      • Anonyymi

        Niin tyypillinen vasemmistolainen disinformaatio pläjäys.


    • Anonyymi

      Taitaa näiden uskonto olla nimeltään mielisairaus. Se tuntuu olen terroristien pääideoligia.

    • Anonyymi

      Poliisin vangitsema terrorismin suunnittelusta epäilty kaveri oli ollut Perussuomalaisten ehdokkaana. Ja nyt Ben Zn päälle hyökännyt on ollut tunnettu PS sympatioistaan. Mitä tämä kertoo tuosta puolueesta?

    • Jokainen luterilainen on potentiaalinen terroristi. Ehkä siksi rikollisessa Neuvostoliitossa luterilainen uskonto hävitettiin edusti yksilö mitä kansaa tahansa.

    • Anonyymi

      Moktar.Gubta ; n ajatusmaailma on sitä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe