Aihe

Terroristi

Anonyymi

Mitä uskontoa terroristit on?

12

112

  Vastaukset

  • Terroristit on kaikki olleet 99% muslimeita ja se on FACTA. Pari vasemmiston saku terroristia joilla rikas johtaja oli mutta ei enään ja eiköhän ne olleet ortodokseja tai ateisteja kuten vasemmistopellet yleensä ovat.

   • Kaikki ovat kiihkoilijoita jonkin asian puolesta ja muita vastaan, ihan niinkuin sinäkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki ovat kiihkoilijoita jonkin asian puolesta ja muita vastaan, ihan niinkuin sinäkin.

    Kyllä terrorismi on vähemmistöjen tapa toimia kantaväestöä eli enemmistöä kohtaan, kun eivät muuten pärjää rehellisin keinoin.


  • IRAn terroristit olivat kaiketi katolilaisia. Uhriluku oli muutama tuhat tuossa 70-80 luvuilla. Ja sitten tietysti ne muut, Baskien ETA ja Italian punaiset prikaatit ym.
   Joten kyllä Euroopassa ihan omilla terroristeilla on uhriluku paljon suurempi, kuin muslimeilla täällä. Muistan, kun lapsena ollessa TV uutisista tuli joka ilta uutisia IRAn ja muiden pommi-iskuista ym.

   Ilmeisesti suuri osa tänne kirjoittavista on niin nuoria, että maailmaan ei ole perspektiiviä. Sitten vain toistellaan propagandaväitteitä ja uskotaan kaikki, mitä haihattelija-ahot väittää.

   Ottakaa itse selvää asioista ja tehkää johtopäätökset tosiasiohin perustuen.

   • Sellaista se maan miehittäminen on.


   • Jos tarkoitat haihahtelija Ahoa, Halla Ahoa niin perspektiivi olisi myös silloin sinulle tarpeen. Koska olen itse elänyt ja menettänyt ihmisiä Belfast niin juuri piilo ja suora demonisointi on parasta mitä voit tehdä terrorismin eteen. Nyt pitää sanoa että Persut tänä päivänä ovat sen mielestäni vähiten sitä puolueista. Muut joutuvat kantamaan sen synnin kyllä, politikointia ok mutta kun mennään rajan yli niin mennään. Se on myös Suomessa lähellä, haluatko sitä todella. Toki tuli hyvää musiikkia kuten Tin Lizzy, Gary Moore,Logan, U2 jne... Mutta onko se sen arvoista.  • Kansainvälinen terrorismi on tyypillisesti islamilaista käsialaa. Paikallinen terrorismi on toisinaan jotain muutakin, kuten baskien tai IRA:n toimintaa. Suomen alueita koskettaa tuo kansainvälinen terrorismi (ennen islamilaisten no go-alueiden muodostumista maahamme, jotka tuottavat sitten paikallista terrorismia). Luonnollisesti myös laittomasti toimivat, islamilaisten voimien paikalliset vastavoimat kuten äärioikeistolaisjärjestöt leimataan samalla terrori-leimalla.

   Asiasta puhuminen oli ennen helppoa, kun Suomessa oli nykyistä kattavampi sananvapaus. Sittemmin oppositiotamme on vaimennettu antamalla varsin mielivaltaisia tuomioita. Esim. persujen Tynkkynen sai tuomion todettuaan islamilaisten terroristien olevan islamilaisia terroristeja. Tällainen sananvapauden tukahduttaminen ei ehkä ole varsinaista terroria, mutta mielestäni se on kansakunnan kannalta yhtä haitallista, vapaus on niin tärkeä asia.

   • Päättäjät on niin retupettereitä etteivät tajua ihmisten lisääntyvän kaltaistensa kanssa.


  • koko terrorisimi on muuttunut.. etelä-amerikassa toimintaa harrasti kaupunkisissit jo 60-luvulla

  • Kantasuomalaiset terroristit kannattaa vihreää ajatusta, voiko viherhippeys olla uskonto... periaatteessa kyllä koska sekin on utopiaa valheessa elämistä.

  • Terroristit ovat Suopon mukaan äärioikestolaisia.
   Onkin tutkittu että, suomalainen, valkoinen heteromies saa käytöksellän rauhaa rakastavan muslimin radikalisoitumaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   26
   1418