Muistuttaako lapset usein isovanhempiaan?

Anonyymi

Olemme harkinneet mieheni kanssa lapsen hankkimista, mutta minua karmii ajatus siitä, että lapsestamme tulisi yhtään mieheni äidin kaltainen saati näköinen. Mieheni serkulla nimittäin on tytär, joka muistuttaa kovasti isoäitiään. Sisareni taas sai vastikään lapsen, joka on kuin ilmetty isoisänsä.
En kestä anoppini persoonaa ja valitettavasti fysiologisissa ominaisuuksissa hänellä on myös paljon heikkouksia; yleisen harmaavarpusmaisuuden lisäksi myös mm. huonot hampaat ja jalat. Ainakin pitäisi tähdätä syntymäajankohta niin, ettei osu samaan vuoden aikaan, jottei vaan huonot persoonallisuuspiirteet pääsisi jatkumaan. Tiestysti kasvatuksella siihen voi onneksi paljon vaikuttaa, mutta se tietäisi vain paljon töitä. Onneksi mieheni muistuttaa enemmän isäänsä ja minä taas olen täysin erilaisesta puusta veistetty kuin anoppini suku.
(Joku tästä kirjoituksesta varmasti loukkaantuu, mutta jätän ne huomioitta ja keskityn asiasisältöä ymmärtäviin.)

3

68

  Vastaukset

  • Itse varmistaisin monelta taholta, että onko mieheni varmasti se kuka minulle syntymän jälkeen on suunniteltu elämänkumppaniksi.
   Kun se on varmistettu alkaisin vasta miettimään sitä lapsen tekoa. Ettei tule lisää näitä yh- huteja.

   Kun pamahdat paksuksi. Et enää mietti lastasi anoppina . Äidin rakkaus on ainutlaatuista.

  • Isovanhemman geeneistä periytyy enää vain neljäsosa. Esimerkiksi nuoremman serkuspolven, siis meidän lasten, piirteissä ei ole enää havaittavissa mitään isovanhemmista. Mahdollisuutesi saada isovanhempien kaltainen lapsi on, mutta se on pieni.

  • Olisiko parasta ottaa rennosti ja jättää tällaiset asiat miettimättä. Lapsi ei kopioidu ihan tuosta vaan anopin muotoon.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Talonrakentaja Perttu Sirviön Big Brother -voitosta tulee kuluneeksi 15 vuotta: Julkisuudesta oli suurta hyötyä, en lähtisi enää mukaan!
  • Stefan Thermanin firma välttää konkurssin maksamalla eläkevakuutusrästinsä - tällaista bisnestä kohuliikemies pyörittää!
  • Duudsonit-Jarno selviää mistä vain: Avioliitto karille, ihosyöpä, burn out..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   112
   5787
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   150
   3074
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   178
   1550
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   98
   1194