Anoppi käy hermoille

Anonyymi

Nyt on PAKKO avautua ennenkuin räjähdän..
Miesystäväni on perheessään ainoa lapsi, ja hän ja anoppini ovat olleet keskenään perheessään mieheni syntymästä lähtien.
Mieheni ja minä olemme jo aikuisia ihmisiä, ja VIELÄKIN anoppini soittelee päivittäin miehelle kysyäkseen onko meillä ruokaa, pärjäämmekö varmasti, ja olenko huolehtinut hänestä (????).

Silloin kun tapasimme , mieheni joutui asumaan hetken aikaa äidinsä luona, oli tilanne silloin vielä pahempi.
Aina jos menemme käymään anoppini luona tai kun hän soittaa, on aina puheenaiheena hänellä kamala voivottelu kun sattuu ja kun pitää tehdä sitä ja tätä ja tota ja tällästä ja tollasta, ähkii ja puhkii kun ei jaksa kokata ja yleisesti vaan jatkuva valittaminen lähes kaikesta, mistä tulen itse ärtyisäksi koska tiedän että 90% valituksista on sellaisia että hän yrittäisi vaan kerätä mieheltäni ja minulta säälipisteitä tms..

Hän jatkuvasti puuttuu elämämme päätöksiin ja hankintoihin jos kerromme hänelle niistä, ja kun hankimme koiran meille, hän tahtoisi jatkuvasti että se olisi hänellä hoidossa ja että voisimme päivittäin tuoda häntä vierailulle.
Mietin vaan että jos lasta ikinä aijon hankkia, minkälainen käyttäytyminen silloin olisi..

Olen muutamaan kertaan miehelleni maininnut että minua häiritsee että anoppi käyttäytyy häntä ja minua kohtaan kuin olisimme 5v lapsia, ja hän on siitä myöskin aina myöhemmin maininnut anopilleni jolloin hänen touhunsa rauhottuu n. 1kk ja sitten se taas jatkuu.

Mitä teen? Anoppini on muuten mukava ihminen enkä haluaisi hänen tunteitaan satuttaa, koska varmasti huolehtii rakkaudella meistä, mutta tämä tilanne vaan v*tuttaa niin paljon kun itse olen nuoresta lähtien ollut hyvin itsenäinen ja tulee sellainen olo että luottaako hän ollenkaan minuun ja meidän elämämämme päätöksiin.

11

824

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Anopin ikä? Onko vielä työelämässä?
      Todennäköistä on että hän ei siitä muuksi muutu. Anna valituksen ja ohjeiden mennä toisesta korvasta ulos. Ja toimi ja tee asiat niinkuin parhaaksi itse näet. Älä ota kantaa tai mene mukaan juttuhin.
      Oma äitini oli samaa sarjaa. Jouduin itse sanomaan melko suoraankin hänelle. Onneksi vävynsä ja miniänsä ovat vahvoja ihmisiä.
      Nyt itselläni on kaksi varsin toimeliasta miniää. Yritän välttää nuorten parien ohjailua.

    • Anonyymi

      Just niin, teflon muisti: valitukset eivät tartu ja kuulemiset toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
      Kerrot että anoppi on muuten hyvä ihminen. Pidä tuo aina mielessäsi.
      Valituksiin vastaat vain voi voi, ompa harmillista ja teidän hyvinvointiin liittyviin kysymyksii vastaus: aivan turhaan huolehdit, meillä on kaikki oikein hyvin.
      Ja jätä siihen.
      Aloita juttua maailman tapahtumista tai kyläsi asioihin liittyvästä. Tarkoituksellisesti vie keskustelu pois omista navoista niiden ulkopuolelle.

      Tajuat oikein hyvin että anopille poika on rakkain ja kallein asia. Hän ei oikein osaa laskea irti lapsestaan. Sinä olet nyt kuvioissa mukana joten kokeile ylläolevia neuvoja. Äläkä vaiva päätäsi täydellisen tarpettomilla asioilla.

    • Anonyymi

      Sulkekaa puhelimet.

    • Anonyymi

      Juuri niin ei todellakaan ole pakko aina vastata. Silloin kun vastaa voi heti alkuun sanoa lähtevänsä kohta jonnekin tai jonku tulevan käymään. Voi kertoa että on ruoka valmistumassa ym
      Jospa hän kehittäisi muuta ajateltavaa kun ei saa roikkua teissä joka päivä.
      Minulla oli appiukko tuota lajia. Hirveä kehumaan itseään enkä millään olisi jaksanut kuunnella. Miehen kanssa suunnittelivat meidän elämää. Mies kun oli kiinni vanhemmissaan kaikki 26 vuotta minkä avioliittomme kesti. Sitten minun jaksaminen loppui.
      Ettei vaan miehesi anna anopillesi hiljaisen luvan puuttua joka asiaan.
      Varmaa on ettet anopin mielestä pärjää lapsen / lasten kanssa mikäli heitä teette.
      Hänen apuaan ja neuvojaan riittää. Pistä piste tuolle touhulle

    • Anonyymi

      Samaa kokenut. Anoppi soitteli ennen kuolemaansa tämän tästä pojalleen. Uteliaisuuttaan lähinnä, otti lastensa asioista selvää kiertoteitäkin vaikka mikään ei hänelle ole kuulunut ja lapsiakin useita. Huolehti aikuisista ihmisistä kuin pienistä lapsista, napanuoraan kiinni jääneet kaikki.
      Mitä sitten kun aviomies alkaa neuvomaan yhtä ja toista itsestään selvää. Anoppiin voi vielä pitää rakoa mutta ei aviomieheen joka on läsnä joka päivä. Se vasta onkin ärsyttävää, ei aikuiset ihmiset tarvitse neuvoja asioihin jotka ovat päivänselviä muutenkin. Jos apua tarvitsee sitä kysytään. Se jokaisen pitäisi ymmärtää.

      • Anonyymi

        Anoppini aikoinaan halus seksiä kanssani ja kun en suostunut, niin kertoi tyttärelleen valheellisesti minun ehdotaneen seksiä kanssaan. eli näinkin voi käydä.


      • Anonyymi

        On ihmislaji, joka ei voi hyvin, jollei tunne itseään vähän fiksummaksi kuin muuta. Hänen on pakko aina huomauttaa ja neuvoa. Tyypillistä on, ettei hän koskaan tartu hommaan ja tee sitä itse ja paremmin. Vain nolaaminen auttaa.
        On parasta keskeyttää työ ja ojentaa välineet neuvojalle: "Näytä mitä tarkoitit, en ymmärtänyt". Tai työn voi lopettaa ja sanoa, että on ehkä parasta lopettaa, kun ei tästä mitään kumminkaan tule. Jos kyseessä on ruokalaji, sanoa, että tämän kerran ehkä voit tätä maistaa, toiste en enää tätä sinulle tarjoa.
        Jos neuvoja tulee sanmaan tehdystä työstä arvostelun, niin hänelle pitää esitellä työ juurta jaksaen ja joka kohdassa tiedustella, miten hän olisi sen tehnyt. Pyytää häntä näyttämään itse tekemänsä työ ja sen lopputulos.


    • Anonyymi

      Jätä miehesi, niin samalla pääset anopista. Kun ryhdyt seuraavaan suhteeseen, katso ensin että anoppi on mieluinen.

    • Anonyymi

      No pistä mies valinnan eteen eli joko sinä tai anoppi, ei tuollaista kannata katselemaan jäädä jos on jokin keino päästä pois. Kyllä se anoppi hamaan tappiin saakka tekee tota samaa teille. Miehesi kuuluu hoitaa, ettei anoppi ole kiinni hänessä kuin täi tervassa

      • Anonyymi

        Ymmärsin, että anoppi on kuollut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärsin, että anoppi on kuollut.

        Valitettavasti se Villen mutsi elää


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe