Miehen veli

Anonyymi

Siis mikä siinä on että kun tullaan kylään niin soitetaan että tulen käymään ja se tapahtuu vasta tuntien päästä vaikka asuu n. vartin ajomatkan päässä?!? Kun olisi meillä muitakin suunnitelmia illaksi kuin odotella milloin herra suvaitsee tulla paikalle ja välillä tulee lapsiensa kanssa ja arvatkaa kenen niiden perään pitää katsoa...ei auta vaikka asiasta sanoo, loukkaannutaan vaan ja sitten heille pitää hyvitellä asia.

6

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Etko sinä osaa avata suutasi ajoissa ja ilmoittaa tyyliin: "Hauskaa! me olemme kotosalla klo 17 - 19 välillä. Poiketkaa ihmeessä silloin!"

      Kun kello on 19.00 sinä poistut kirjastoon tai pitkälle juoksulenkille tai tunniksi ruokakauppaan tai mitä tahaansa olettekin suunnitelleet siksi illaksi/päiväksi.

      Ellet ilmoita mikä aika teille sopii, miehesi veli kun ei ehkä ole siitä fiksuimmasta päästä tai ajatusten lukija, sinun täytyy yksinkertaisella ja selvällä suomenkielellä ilmoittaa milloin teille hänen vierailunsa sopii!

      Ei pitäisi olla aivokirurgiaa!

      • Anonyymi

        Tuo on muuten hyvä keino.

        Itelläni on naapuri, joka aikaisemmin oli aina myöhässä kun piti lähteä jonnekin.

        Jos ei tullut sovittuun aikaan, niin minä lähdin.

        Nykyisin noudattaa sovittua aikaa.


    • Anonyymi

      Ja kun joku soittaa ja kysyy sopiiko tulla, niin nimenomaan silloin sinä/puolisosi sanotte selkokielellä soittajalle jos teillä on menoa. Se on hyvin helppoa; avaat suusi ja sanot ollaan menossa kirjastoon/lenkille/uimaan, viivytään about pari tuntia, sopiiko sen jälkeen vaikka klo xx.xx. Ei se tämän vaikeempaa oo.

      Jos toteat soittajalle, joo ollaan kotona, niin se tarkoittaa ettei ole väliä mihin aikaan tulee kun kerran -ootte kotona.

      • Anonyymi

        meillä, toisin päin, - soitetaan: oletko kotona, (no, olen kotona) me tullaan sit (just() käymään, siis heti !! Vi##u, - tänne tulla kuin "hollitupaan", saattaa olla siivoukset, suihku, hygienia, tms. juurikin kesken, muutenkaan tarvi kenenkään itse itseään kutsua käymään !

        mukavampi olisi, - että olis kiva tässä vaikka nähdäkin, ja: milloin sopii !?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        meillä, toisin päin, - soitetaan: oletko kotona, (no, olen kotona) me tullaan sit (just() käymään, siis heti !! Vi##u, - tänne tulla kuin "hollitupaan", saattaa olla siivoukset, suihku, hygienia, tms. juurikin kesken, muutenkaan tarvi kenenkään itse itseään kutsua käymään !

        mukavampi olisi, - että olis kiva tässä vaikka nähdäkin, ja: milloin sopii !?

        Mitä jos avaisit suusi ja sanoisit vaikka että: Ollaan kotona mutta sopii vasta tunnin kuluttua tms.


    • Anonyymi

      Ainakin omalla kohdallani naispuolinen sukulainen harrasti tätä ihan vaan manipuloidakseen, tehdäkseen itsestään tärkeä. "Tullaan kohta käymään" oli usein parin tunnin päästä, vaikka matkaan tosiaan kului se 15 min. Kun oli juhlat, niin ko. perhe oli aina 30-60 min myöhässä. Rouva pyyhälsi sisään äänekkäästi ja näyttävästi ja ilmeisesti odotti että yleisö alkaa hurrata saadessaan kunniavieraan paikalle.

      Aika äkkiä sitä oppi, että ei suotta kannata odottaa. Kun rouva perheineen pari kertaa sai kaapia kylmiä ruoanjämiä kattiloiden pohjalta ja istua sitten pöytään jossa oli vain likaisia astioita, niin myöhästymisestä meni hohto. Kun kukaan ei odottanut eikä valmistautunut herrasväen saapumiseen, tilanne kääntyi myöhästelijöille lähinnä noloksi.

      Ja myöhästymisissä ei ollut kyse ainoastaan itsensä ylentämisestä meidän suhteen vaan siihen liittyi jo kotona oman perheen pompottelu. Perhe oli kyllä ajoissa koska ei uskaltanut antaa rouvan odotuttaa. Rouva taas sai jotakin sairasta mielihyvää siitä että perhe odotti tai juoksi kuin päättömät jänikset vaihtamassa vaatetta ja paketoimassa lahjaa ja kirjoittamassa korttia jne. mitä rouva nyt keksikin. Vaikka perhe olisi yrittänyt hoitaa asiat jo ajoissa, se ei onnistunut koska kaikkeen piti saada rouvan mielipide ja lupa ja niitä ei koskaan tullut ajoissa. Tai ne muuttuivat koko ajan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe