Karmea kokemus/Maison De Beauty esthetique academy/ Naukkarinen Kuopiossa

Anonyymi

Kokemus oli karmea vähintäänkin. Kipua vähäteltiin, tekijä oli kovakourainen jakäytös ylimielistä ja tylyä. Tästä palautetta antaessani sain itse perättömät haukut ja uhkailut päälle. Kulmakarvat jäivät lisäksi toispuoleisiksi☹️Hukkaan meni rahat ja mielipaha valtava. Itkien lähdin. Ei kannata ainakaan malliksi sinne erehtyä!

27

8619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi kun olisin lukenut tämän ennen kun menin ko. firmaan. Ihan yhtä kurja kokemus. Rumat kulmat ja tyly kohtelu kun koittaa asiasta mainita.

    • Anonyymi

      Täyttä paskaa, kateutta, mustamaalausta

      • Anonyymi

        Ahaa. Jos tämä ulostulo oli kyseiseltä firmalta, niin aloittaja on oikeassa. Tuollaista firmaa kannattaa välttää kaikin voimin. Epämiellyttävä paikka selvästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaa. Jos tämä ulostulo oli kyseiseltä firmalta, niin aloittaja on oikeassa. Tuollaista firmaa kannattaa välttää kaikin voimin. Epämiellyttävä paikka selvästi.

        Näinpä! Tässä firmassa tyytymättömän tai pettyneen asiakkaan kohtelu on asiatonta ja kielenkäyttö ala-arvoista kuten tuosta kommentistakin huomaa.


      • Anonyymi

        Juu ei ollut ko. firman kommentti ja tuskin heidän tarvitsee täällä anonyymien kanssa keskustella. Itselläni on todella hyvät kokemukset ja asiakaspalvelu on ollut todella hyvää aina ei voi vain kaikkia miellyttää olen myös itse saanut mutemassa muussa eri firmassa todella huonoa ja ammattitaidotonta palvelua.


    • Anonyymi

      Todella pettynyt palveluun. Pyysin aikaa, että yhdenmukaistaisi kulmien alut. Teki kyselemättä uudet kokonaan. Teki kulmat liian lähelle toisiaan. Väri on musta ei tumman ruskea niin kuin piti olla. Teki myös toisen kulman eri kohdalle kuin aiemmin, jota ei saa peitettyä millään. Järkyttävän näköiset kulmat. Näytän todella julmalle.

    • Anonyymi

      Tästä firmasta on muitakin keskusteluja ihan samoista ongelmista. Kannattaa lukea nekin ketjut.
      Minulle saatiin pysyvät arpikudokset aikaan ihon alle. Onneksi ei näy päälle päin, mutta arpien vuoksi ei pysty enää kulmia pigmentoimaan, väri ei niihin kohtiin tartu. Pigmentoija ei pysty ottamaan asiallista palautetta vastaan lainkaan.

    • Anonyymi

      Viime vuonna kävin myös kulmat uusimassa (aikaisemmat ei täällä) ja aivan hukkaan rahat. Väri todella outo ? Ei ollenkaan sitä mitä piti olla… sinisen mustaa :o vaalean ruskeat olisi pitänyt olla, olen vaalea. Hirveä hinta ja hirveä tulos. Minun lohtuni onneksi on ollut että omat kulmakarvani ovat hyvät ja jo peittävät nyt hyvin surkean pigmentoinnin.

    • Anonyymi

      Erittäin hyvä kokemus. En moiti. Menen uudelleen heti tarvittaessa, ripset laitoin ja tykkään. Ehkäpä käytän heidän palveluja muutenkin. Kampaaja vähän etsinnässä.

    • Anonyymi

      Millähän koulutuksella täällä tehdään HIFU -hoitoja,

    • Anonyymi

      Totta, ihan yhtä rahan menoa, tehtiin hifu ja kaulaan pistoshoitoja. Ei mitään vaikutusta, mukamas menee 2-3 kk, että on hyvä, ei ole tapahtunut mitään. Sain lahjaksi voiteen, katsoin pari päivää myöhemmin voidetta tarkemmin, purkissa oli muovisia jotain paloja ja oli mennyt vanhaksi, kun katsoin päämäärää, ko puoli vuotta sitten. Enpä viitsinyt antaa palautetta.

      • Anonyymi

        HIFU hoito tehtiin ja täytyy sanoa, että petyin. Ei mitään vaikutusta, vaikka kuinka odottaisi, ja hoito kesti max 30 min, vaikka varauksen mukaan olisi pitänyt kestää puolitoista tuntia. Tehtiin vähän sinnepäin ja geelijämät sai pestä kotona pois… ja ostetut tuotteet olivat vanhoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HIFU hoito tehtiin ja täytyy sanoa, että petyin. Ei mitään vaikutusta, vaikka kuinka odottaisi, ja hoito kesti max 30 min, vaikka varauksen mukaan olisi pitänyt kestää puolitoista tuntia. Tehtiin vähän sinnepäin ja geelijämät sai pestä kotona pois… ja ostetut tuotteet olivat vanhoja.

        HIFU kesti vain 30min! Tehtiinkö koko kasvot ja kaula? Tosi nopea. Itse käynyt muualla ja hoito kokonaisuudessaan kesti 90min.


    • Anonyymi

      Tämä firmahan myy Hifuja myös. Mahtaako kertoa ostajille, että ne tullaan kieltämään hyvin todenäköisesti heiltä kenellä ei ole terveydenhuoltoalan koulutusta vuoden 2023 lopussa. Säteilyturvalaki muuttuu.

    • Anonyymi

      Toi pulju on mennyt konkkaan 9.2.2023 . Ei varmaan kannata asioida enää siellä...

    • Anonyymi

      Itseasiassa yrityksen konkurssi näyttää olevan peruutettu. Hyvä niin. Turha toisen ahdingolla on mässäillä. Itse olen ollut tyytyväinen palveluihin siellä.

    • Anonyymi

      Julkisten tietojen mukaan on konkurssissa

    • Anonyymi

      Kateus ja mustamaalaus

    • Anonyymi

      Minusta tuntuu että joka toinen saman tyyppinen firma kirjoita kommentteja. . Katso heidän fb ja insta sivut, sieltä löytyy oikea palaute.

    • Anonyymi

      En ole kyllä yhtään samaa mieltä kanssasi! Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja tuloksiin joita tehtiin.Sain myös kaikkiin kysymyksiini hyvin syventävät
      ammattitaitonsa omaavan tekijän vastaukset ja asiaan perehdytyksen. Tosi ystävällinen,iloinen ja piristävä nainen. Iloisin mielin lähdin kotiin ja iloisin mielin palaan jatkohoitoihin.. En kyllä voi sanoa kovakouraiseksi kohteluksi millään. Toki jotkut työt toki hiukan sattuu, mutta se kuuluu asiaan niin kun jokainen tietää. Tästäkin minulle heti ennen toimenpidettä kerrottiin, vaikka jo tiesin että näin on. Missään muuallakaan et kaikkia toimenpiteitä saa täysin kivuttomasti.Ellet sitten vaadi nukutusta. Erinomainen ja ystävällinen, rauhallinen paikka

    • Anonyymi

      Pyytää maksamaan käteisellä tai mobilepay, kuittia ei saa. Hoitajana omalaatuinen, joku varmaan tykkää mutta omasta mielestä hieman kovakourainen ja tyly sekä pakkomyy paikanpäällä lisäpalveluja sekä tuotteita. Itse en suosittelisi tai menisi toista kertaa, Kuopion alueella myös hyviä ja ammattitaitoisia tekijöitä.

    • Anonyymi

      Konkurssi on kopassu. Ihme???

    • Anonyymi

      Kaput. Harasoo, kunkurs...

    • Anonyymi

      Konkurssista huolimatta kauppaa palveluitaan.

    • Anonyymi

      Konkurssi näkyy Kauppalehden sivuilla eli totta taitaa olla. Sama Maison De Beauty Group Oy yrittäjä pariskunta yritti akvaario liike Akvaterraa Kuopiossa perustaa. Liike oli hetken ja eikun konkkaan. Aika kokemus vaatimuksilla hakivat palkatonta työkokeilijaa:
      https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/myyja-elainkauppaan-stse-15284473

      "Haetaan uuteen Kauppakeskus Sektoriin, Puijonkatu 23 avattavaan eläinkauppaan Akvarerraan työkokeilijaa myyjän tehtäviin. Liikkeeseen tulee myyntiiin kaloja ja pieneläimiä. Toivomme aikaisempaa kokeusta eläinkaupassa työskentelystä sekä kokemusta eläintenhoidosta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nina puh....."

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rikkoo lakia! Hifu- ja IPL -hoidot on kielletty mikäli hänellä ei ole terveydenhuollon toimipistettä ja tuskinpa on.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      127
      3187
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      108
      1292
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1275
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1076
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      13
      1033
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      966
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      957
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      924
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe