Neuvoja hyvät miehet

Anonyymi

Olen 38v nainen, hieman arka ja ujo, ja nyt kovin ihastunut netissä hieman nuorempaan mieheen joka vaikuttaa ihastuneelta myös . Emme ole vielä tavanneet mutta keskustelut olleet syvällisiä ja meillä huumori natsaa ja moni asia henkisellä tasolla tuntuu käyvän yksiin. Pikkuhiljaa suhde tuntuu syventyneen ja odotan innolla että kuulen hänestä ja lähes joka päivä kuullaankin, välillä tuntikaupalla heitetään huulta ja pulistaan netin välityksellä.

Nyt ollaan siinä pisteessä että vihdoinkin voisimme tavata miehen, hän on sitä ehdottanut jo jokin viikko sitten. On ollut yhteä sun toista estettä ja nyt kun on ns. jää murrettu ja luottoa sen verran että tapaaminen tuntuu enemmän kuin sopivalta.

Yhtäkkiä miehellä onkin kovasti kiireitä ja tapaamista on siirretty pari kertaa. Onko arkuus iskenyt mieheen vai onko niin että hän ei olekaan kovin innoissaan? Vai peräti varattu ja tulee perhe- esteitä? On antanut ymmärtää että olisi vapaa tällä hetkellä. En kehtaa sellaista udella.

Mitä mieltä miehet? Onko kynnys tavata korkea? Jos mies peruu, onko syy yleensä ns. oikea vai onko vitkutteluni aiheuttanut kiinnostuksen katoamisen? Vai onko tämä jonkin sortin vastaisku siihen etten itse ollut aiemmin valmis?

Neuvokaa hyvät miehet miten tästä eteenpäin? Mitä olisi tehtävä että kiinnostus säilyy? Olen ihan nätti ja hyväkroppainen, älyäkin riittää ja koulutus hyvä, talous kunnossa ja ihan hyvä match ainakin tuntuisi olevan tämän ihastuksen kanssa. Mutta epävarmuus jostain syystä taas iski kun treffit peruuntuneet parikin kertaa. Onko turhaa odottaa tästä mitään?

Ujo nainen

9

156

  Vastaukset

  • Aina tulee, tai saattaa tulla esteitä yllättäen ja pyytämättä. Ja niitä tulee ymmärtää.
   Aivan viime metreilläkin voi tulla esteitä, ne toki on oltava erittäin vakavia, jotta tapaaminen peruuntuu.
   Esteiden syitä laajamittaisesti et kirjoittanut, joten vaikea arvioida ollakko vai eikö olla.

   Onko teillä muuten tuo keskustelutaso mitenkään muuttunut, vai lentääkö keskustelu normaalilla tasolla?

   Mielestäni henkilö, joka on toisesta kiinnostunut, ei peru tapaamista kuin vakavan asian perusteella ja perustelee syyn miksi ei pääse tulemaan.

  • Neuvokaahan lutkaa

  • Ehkä hän ymmärsi että olet vanha haahka eikä kehtaa lähteä julkisille alueille kanssasi?

   Tai sitten jotain muuta....

  • Tule luokseni nussittavaksi

  • Sivuuta nuo asiattomat kommentit.

   Miehiä on moneen lähtöön ja monilla motiiveilla. Kuten joku tuossa edellä sanoi, esteitä voi toki tulla, mutta sitten kiinnostunut ihminen kyllä heti yrittää sopia uuden ajan.

   Itsellä kiinnitti huomiota, ettet ole suoraan selvittänyt miehen tilannetta, vaan oletat, että hän on vapaa. Älä oleta mitään. Ujo saa olla, muttei niin ujo, ettei suoraan kysy noinkin oleellista asiaa.

   Onnea matkaan!

   • Kiitos asiallisesta vastauksesta! Muillekin asiallisille 👍.

    Miehellä on haastava työ ja paljon matkustelua. Ja harrastuksia joista kertonut. En halua olla niiden tiellä enkä muutenkaan liian tyrkky. Mutta suhde on edennyt niin pitkälle että tapaaminen on ajankohtainen. Olen meidän henkisen yhteensopivuuden myötä ihastunut ja kaipaan tapaamista yhä enemmän. Mutta oma epävarmuuteni nostaa päätään....

    Eiköhän asia selviä lähipäivinä. Kerron miten kävi.

    Ujo nainen


  • Jos herralla piisaa kiireitä harrastuksia myöten...tapaaminen peruuntunut...kyseessä voi hyvinkin olla perheellinen mies...unohda tai pidä viestittelystä taukoa, siten et ainakaan ole tyrkky.

  • Et tietenkään ole ainut nainen miehelle, viestittelee muidenkin naisten kanssa ja jos mies kysyi tapaamista jo muutama viikko sitten etkä suostunut, saatat olla jo menneen talven lumia..

  • Mies olla saattaa sosiaalisten tilanteiden ujokki. Duunijutut hoitaa rutiinil & henk.koht. trefit silti tökkii.

   Mikäli mies kostaa aikaisemmat perumises, lapsellinen tapaus.

   Perhe-esteitä ehkä. Vanha kuva & nykyään erinäköinen?
   Googlaa nimi & kuva

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   2383