Jumalalla on isä

Anonyymi

Minä uskon kaikista korkeampaan olevaan. Olen jumalan isän kanssa, minä rukoilen jumalan isää. Jumala on isänsä kanssa erittäin iloinen ja kuin annamme jumalalle rauhan ollakseen hänen isänsä eli heikko-osaisemman kanssa niin se tuo meille enemmän sympatiaa jumalalta jonka isä taas näkee nämä asiat vieläkin paremmin aina vain ja ainoastaan ymmäryksille eli tasapainoiselle terveelle näkemiselle.
Ilman kolminaisuusoppia me oltaisiin kaikki vain homoja, ei olisi sapiensia eikä neanderthalia. Voitte itse päätellä kumpi rotu on jumalan sukua , minä en usko, minä tiedän että jumala ja hänen isänsä ovat neanderthal kuten minäkin. Homo sapiens on kateellinen tästä ja se varastaa muukalaisena apinana ilman aikomustakaan nähdä elämää tai yhtään mitään itsensä rikastuttamiseen, tuhoten jumalan ja hänen isänsä ja neanderthál ihmiset.
Olisi tärkeää että olisi homo sapiens ja homo neanderthal yhdessä sovussa koska jumala ja hänen isänsä jostain kumman syystä rukoilee tälle asialle parhaiten jos ne ovat sovussa. Homo sapiens on varastanut homo neanderthalin jaloutta pyytämättä anteeksi ja tahallaan loukataakseen.

Tämän asian tasapaino on vaikea asia ja sen takia on ihmiskunnan maailmankaikkeuden ja galaksin kruunu jotta ne pysyisivät tasapainossa, miten ikävä kyllä ei ole ollut. Tömän takia me tarvitaan ihmiskunnan äänestys.

15

<50

  Vastaukset

  • Kumpi pärjää tappelussa kristinuskon jumala vai Allah?

   • Eli kumpi on pärjätä tappelussa?
    Sori tai ei mitään sori koska en ruve solvaamaan mutta ikävä kyllä odotan selvempää kysymystä ja minusta tuntuu että kirjoitit tahallaan väärin kysymyksen joten voisitko lopettaa kiusaamisen koska se häiritsee?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eli kumpi on pärjätä tappelussa?
    Sori tai ei mitään sori koska en ruve solvaamaan mutta ikävä kyllä odotan selvempää kysymystä ja minusta tuntuu että kirjoitit tahallaan väärin kysymyksen joten voisitko lopettaa kiusaamisen koska se häiritsee?

    Niin muslimien jumalahan on aika voimakas. Ainakin sillä on enempi kavereita.


   • muslimien jumala saattaa olla kristinuskon jumalan heijastuma, "rinnakkaistodellisuudessa". emme voi tietää eikä kaikki tieto meille kuulukkaan, se tieto mitä on annettu riittää.


  • Allah-sana jätetään usein kääntämättä kuin sillä viitataan islamin käsitykseen jumalasta. Arabian kielen Allah-sana voidaan kuitenkin kääntää suoraan Jumala-sanaksi. Arabian kielessä Allah-sanaa käytetään aina viittaamaan myös juutalaisuuden ja kristinuskon Jumalaan. Wikipedia.

  • Islam on eniten kevinnyt uskonto maailmassa ja kristinuskon jumala taitaakin olla vain heijastuma Allahista joka tuntuu olevan enemmän omiensa puolella. Muslimit pitävät muita uskontoja harhauskoina.

   • Ovat osin oikeassa. Kaikki uskonnot ovat harhauskontoja.


   • Ovat osin oikeassa. Kaikki uskonnot ovat harhauskontoja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ovat osin oikeassa. Kaikki uskonnot ovat harhauskontoja.

    Onko oikeaa uskontoa olemassakaan. Egyptiläiset palvelivat aurinkoa jumalanaan, se kyllä ainakin on olemassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko oikeaa uskontoa olemassakaan. Egyptiläiset palvelivat aurinkoa jumalanaan, se kyllä ainakin on olemassa.

    Katolilaisuus. Ei ole olemassa enää kristinuskontoa se on juutalaisten valtaa havitteleva organismi ihmisistä joilta he imevät orgaanista eliksiiristä energiaa heidän rikastuttamasta uskonnosta jossa on jeesus tekopyhässä raamatussa. Vatikaanisessa kirkossa on Laamattu niminen kirja jossa ei ole jeesusta ja siinä on vain jumalan oppia.
    Tähän uskovat ovat jumalan valittuja ja tätä asiaa näkevät vahvat horjumattomat organismit sen terveissä uskovissa ihmisiä jumalaa kohtaan.
    On vain yksi jumala kenellä on isä.


  • Buenos Airesissa kutsutaan rikkaita gorilloiksi.

  • Lehmäkin tietää että tyhjästä on paha lypsää.

   • Olisivatpa ihmiset yhtä fiksuja tietäjiä kuin lehmät. Ihmiset tykkävät lypsiä muita ihmisiä tyhjiöiksi.... sellaista se ego on.


  • Neandertalinihminen oli ateisti etkö sen vertaa tiedä.

   • En tuomitsisi T: neandertháľ. On radikaalista nähdä ismejä kehittyvälle ihmiselle joka on ollut, on ja tulee olemaan maapallossamme. Onneksi olen jumalan kanssa ja osaan nähdä itseni kanssa itselleni sitä kunniaa mitä haluan kaikille ja sinun kommentissasi ei ollut kunniaa. Vain ihmisillä on kunniaa. Ihmisen egon näyttäminen kuten tässä nyt ei ole egoismiä, se että ei näytä egoaan ja käyttää sitä niin se on egoismiä kuten sinun perheesi ateismi! Idiootti! Neanderthâľ oli ihminen, on ihminen ja tulee olemaan ihminen.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   293
   6487
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   89
   4280
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   142
   1599
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   70
   1333
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   92
   800