Amanda Ahola

Anonyymi

Helvetin seksikäs nainen. Ehkä Suomen seksikkäin. Kauniskin on.

10

93

  Vastaukset

  • on seksikkäin, panettaa aivan älyttömästi kun näkee Amandan

  • Minkä tyylisiä miehiä te itse olette jotka tykkäätte tuollaisista Amandan tyylisistä naisista? Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn..

  • Ei mun tyyppiä ainakaan tollaiset :( Älkää vaan naiset ottako mallia hänestä?

  • Voi ei. Tuo on ihan järkky . Googlen kuvahaku toi paljon kuvia. Ilmeisti tuo tyttö on ollut ihan nätti tyttö syntyjäään, mutta mutta nuo silikoni huulet ei istu tuohon päähän ollenkaan. Tisuista vaikea päätellä. Olettaisin olevan silikonia pullollaan. Toivottavasti saa rahat takaisin ja hyvät korvaukset päälle silpojiltaan.

   Kyllä nuo tuommoiset rumennusleikkaukset pitäisi lailla kieltää !

  • Amanda on seksikäs nainen, jotku jaksaa ruikuttaa kun naine tihkuu seksikkyyttä.

   • Mutta makuja on varmaan monia...


   • Mutta makuja on varmaan monia...


  • No nyt! Ei ole todellakaan luonnollisen näköinen, mutta miksi kaikilla pitäisi olla luomutissit ja luomunaama? Kyllä tänne mahtuu monenlaisia. Keinotekoinenkin voi olla kaunista. Isot silikonit ja täyteläiset huulet näyttää helvetin hyvältä ja seksikkäältä joillakin, mutta ei kaikilla. Toiset on kauniimpia luonnollisina.

  • Piti oikein tarkistaa että kuka tuo Amanda on.

   Mutta kun katsoi hänen kasvojaan niin se on näitä nykyajan "eskimonaamoja" joita Suomessa on koko ajan enemmän ja enemmän. Se ei suoraan liity lihavuuteen koska esim. Vierumäen urheiluopiston tytöillä siinä kalenterissa vain neljällä on suomalaiset kasvonpiirteet. Esim. eläinlääketieteellisen kaleterissa huomattavasti useammalla on suomalaiset kasvonpiirteet.

   Olen tuttujen kanssa miettinyt että mistä se johtuu. Evoluutiosta ei voi olla kyse koska evoluutio toimii vuosisatojen periodilla. Eikä kyse ole lihavuudesta koska laihoillakin on "eskimonaamoja". Nässä kasvonpiirteissä kasvoista tulee sivusuunnasta katsottuna litteitä, poskipäitä ei ole ja jos onkin, ne ovat poikkeuksellisen alhaalla. Edestä päin katsottuna kasvot eivät ole timantin muotoiset vaan tasapaksut. Kapea leukakin muotoutuu leveäksi ja pyöreäksi.

   Mikä saa nämä muutokset aikaan? Kuten myös nykyteinien "lyhyet jalat". Naisella jalkojen mittasuhde pitäisi olla pidempi suhteessa selkärankaan kuin miehillä. Mutta nykynuoret ovat poikkeuksetta lyhytjalkaisia.

   MItä muokkaa elimistömme mittaushteita syntymän jälkeen? Onko se äidinmiadon vastike? Onko se Mac-donalds, aspartaami? Energiajuomat? e-pillerit? Mikä?

   Muutoksen pitää alkaa ennen murrosikää tai sen aikana. Sillä murrosiässä monet luonnollisen näköiset tyttölapset ovat muuttuneet näiksi eskimolapsiksi. Ja sen jälkeen loppuiän piirteet ovat ja pysyvät.

  • ei voi sanoa mitään kun ei oo kuvaa

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   112
   5695
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   145
   2732
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   177
   1539
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   98
   1185