Treffit24 satoa

Anonyymi

Minua vanhempi nainen tekee aloitteen, plaah!
Minua vanhempi nainen tekee jälleen aloitteen, plaah!
Minua vanhempi nainen hermostuu haukkuu minut, plaah!
Nuorempi nainen ei kertoman mukaan tiedä mitä tehdä, kirjoittelu loppuu, plaah!
Toinen minua nuorempi nainen yllättäen haukku minut, plaah!
Minua vanhempi nainen tekee aloitteen, plaah!
Joku mies trolli vit*uilee, plaah!
Minua vanhempi nainen tekee jälleen aloitteen, plaah!
Ikäiseni nainen tuntuu jo alussa hermo hessulta, plaah!
Minua nuorempi nainen yllättäen hermostuu, lyö luukun kiinni, plaah!
Ikäiseni kuvaton nainen lähettää flirtin, plaah!
Ikäiseni toinen hyvännäk nainen ei vastaa minun flirttiin, ei viestiinkään, plaah!

Raapaisun tiivistelmä kokemuksista treffit24ltä. Ehkä yksi tuhannesta onnistuu tuolla löytämään jotain pitempiaikaista.

18

1176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuulostaa tutulta.
      Itse sain joku aika sitten aikaiseksi kuuden viikon keskustelun kiinnostavan naisen kanssa mutta ei lopulta halunnut tai uskaltanut tavata, harmi.
      Täytyy kyllä ihmetellä miksi joku 42v nainen tekee aloitteen 33v miehelle, en ajatellut varsinkaan tässä iässä kelpuuttaa vuottakaan vanhempaa.

      • Anonyymi

        Joskus olin tekemisissä pitkään naisen kanssa joka ei saanut tapaamista aikaiseksi. Myöhemmässä vaiheessa selvisi viivyttelyn syy. Naisella oli samanaikaisesti hoidossa useampi mies. Jotain naisen logiikkaa eikä osannut tehdä ratkaisua.


      • Anonyymi

        Ihmettele samalla sitten että miksi huomattavasti vanhemmat miehet kuolaa niitä 20v naisia. 🤦‍♀️ Kyllä ne teidän sukupuolenedustajat useammin yrittää nuoria naisia iskeä kuin toisinpäin.


    • Anonyymi

      Yhdysvallat on suuri maa ollen kaikessa suurempi verraten Suomi, jopa niin suuri että 20 vuotias piti 350 alle 15 vuotiasta tyttöä vuosien ajan seksiorjinaan ja saikin suuruudessaan 105 vuoden vankeustuomion joka tekeekin tästä erityisen kummalisen asian kun yhdenkin naisen tavoittaminen treffit24ltä yhteyksienpito tarkoituksessa on näinkin toivotonta jos joku 20v jantteri onnistuu pitelmään yhteyksiä 350 alaikäiseen. On jotenkin niin ristiriitaista.

    • Anonyymi

      Mieleistään naista ei helposti löydä treffit24 jos koskaan. Epämukavia, iältään sekä näöllisesti vähemmin kiinnostavia tai luukut yllättäen kiinni kyllä tavoittaa.

    • Anonyymi

      Kyllä varmasti löytyisi pareja palstoilta, jos olisi hieman avarakatseisempi, mutta nainen jää yksin varsinkin yli 50 ylitettyään jos etsii vain nuorempia miehiä tai vuoden pari ikäänsä vanhempaa. Kiinnostuksen kohteet muutenkin ovat varsin suppeita ja kuin pullossa suuren osan elämää kasvaneita, vain lasten parissa ja kaikki muu onkin sitten aivan outoa. Joku tv:n kotikatu saattaa olla tuttu, mutta mitään korkeampaa ajatusmaailman avaruutta saisi hakea.
      Hyvät, rakastavat, mukavat naiset kyllä pysyvät miesten rinnalla...ja siksi sanoisin, että lesket ovat parhaita palstoilla jos vain löytyy, mutta katoavat hetimiten.
      17 vuotias on hiukka erinäköinen kuin 37...47...57 jne. Hyvin harva , hyvin harva pysyy nuorekkaana, vaikka sitä saattaa julistaakin avoimesti ja joku kohtelias kehuukin. Uskoahan toki voi, mutta totuus voittaa kyllä uskonnot.

    • Anonyymi

      Tuosta avautumisesta tuli vaan kuva että haluat joko nuoremman tai sitten ikäisesi hyvännäköisen naisen, muut ei kiinnosta.
      Mikäli et jaksa "vääränlaisten" naisten lähestymisiä niin miksi et ole profiilissasi tarkemmin määrittänyt ketkä sua saa lähestyä?
      Voi myös hyvin olla ettet olekaan ite ihan niin hyvän- tai nuorennäköinen kuin kuvittelet jos menestys on tuota luokkaa.

      Nirsoilla saa toki aina, sillehän ei mitään maha mikä itteä viehättää. Turha sit vaan rutista jos ei omat rahkeet riitä niihin mitä ite haluais. Ei se niiden naisten vika oo että sulla on rima liian korkeella omaan ulkonäköös nähden.

      • Anonyymi

        Seliseli, tuollainen on arkipäivää treffipalstoilla. naiset etsii huomattavasti nuorempaa miestä koska ikä on vain numeroita, mielestään.
        Toisinpäin sama asia ei päde, mielestään.


      • Anonyymi

        Vanhojen naisten vakiosanat, ikä on vain numeroita mutta koskee vain naisia.
        Onhan se hyvä kun yrittävät, kyllä panokaveriksi sellainenkin käy mutta vain helmi joita on harvassa.


    • Anonyymi

      Upiasti on ainakin onnistunut tämä saldon ynnäys sinulta😀 hauskasti ainakin asiaan suhtaudut ja osuvasti siitä kirjoitat. Teki vaikutuksen.

    • Anonyymi

      On kyllä onneton paikka tuo 24 treffit. Muuttunu vielä huonommaksi jonkin ajan sisällä, missähän syy? Helvetin feikki jenssijanssit234 pörrää siellä, tehkää nyt jotain tolle kusetus menolle, ei mulla mutaa kun alan kohta syömään ja hyvää kesää :)

    • Anonyymi

      Olin itse todella tyytyväinen palveluun kolmevuotias sitten.. Mutta nytviimeisellä kerralla menin okcupid puolelle ja se pieksee mennen tullen treffit24. Kummassakin palvelussa minun ikäiset ja nuoremmat lähestyivät minua... Itsellä ikää nyt 39.

      Ps. Ekalla kerralla kävin match puolella jossa minua lähestyi 10v vanhempi nainen..oli todella mukavaa hupia jonkun aikaa.. Ei vanhemmassa naisessa ole yhtään mitään vikaa. Sitä paitsi naiset kun elävät pidempää ja helmiä löytyy myös vanhemmista.

    • Anonyymi

      Samat naiset pullahtavat jostin syystä takasin treffit24lle elämänkumppani hakusessa. Muutama ollut näitä et pientä lyhyttä ujoa kirjoittelua missä nainen väittää välimatka ei haittaa. KYllättäen krjoittelu jää kesken siten ettei nainen kirjoita mitään aloitusta vaikka on aloituksen tehnyt ensin mutta vihreä palaa. Tuskin mörkönä taustalla mut joku milenkiinoinen on löytynyt lähempää. profiili katoaa, kaksi viikoa ja tullut takaisin.

      • Anonyymi

        Samat naiset pullahtavat jostin syystä takasin treffit24lle elämänkumppani hakusessa. Muutama ollut näitä et pientä lyhyttä ujoa kirjoittelua missä nainen väittää välimatka ei haittaa. Yllättäen kirjoittelu jää kesken siten ettei nainen kirjoita mitään aloitusta vaikka on aloituksen tehnyt ensin mutta vihreä palaa. Tuskin mörkönä taustalla mut joku mielenkiinoinen on löytynyt lähempää sillä usein pian profiili katoaa, kuluu noin kaksi viikkoa ja tullut takaisin.


    • Anonyymi

      Toivotonta on miehen sieltä treffit24ltä naista löytää kaveriksi.

    • Anonyymi

      Ja edelleen tätä mieltä, toivottoman toivotonta treffit24 saada naisesta kaveria. Tähän ei ole pullataikinan leipomisia laskettu.

      • Anonyymi

        en silti vihjaillut että olisivat huoria vaikka tarvittaessa rahastaa osaavat. Mielipiteen esittäminen on meillä täällä Suomessa sallittu. Kaveria vuosien mukana kulkemaan ei mies tuolta saa, oli plussilla tai ilman. https://www.youtube.com/watch?v=tJMEJgl9SNo


    • Anonyymi

      🤦‍♀️ Kyllä se on naisilla ihan samanlainen tilanne, jollei pahempikin että semmoset 50v ukot tulee tekemään aloitteita. Kierot vielä säätää hetkellisesti itsensä nuoremmiksi että saavat viestiä laitettua vaikka olen säätänyt asetuksista että max neljä vuotta nuorempi tai vanhempi voi viestitse lähestyä minua. Sitten on vielä ne jotka ei muutenkaan ole sitä mitä olen sieltä hakemassa jotka laittaa viestiä ja kokeilee kepillä jäätä. 🤦‍♀️Erh. Jos profiilissa lukee että etsin savutonta, alkotonta ja parratonta miestä niin en todellakaan huoli ketään joka polttaa, juo ja jolla on parta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe