Endurance Giant / Canyon valinta

Anonyymi

Endurance maantiepyörä valinta edessä, kommentteja toivotaan seuraavaan hajatelmaan. Pyörältä haetaan mukavuutta Suomen surkeakuntoisille teille sekä nopeutta (lenkin keskari vähintään 30km/h).

Giant: Defy Advanced 1 vaikuttaa hyvän hinta-laatusuhteen omaavalta pyörältä. Pyörää on myös kehuttu testeissä. Hiukan painava, milä ei liene käyännön merkitystä koska Suomi ei ole alppimaa. Plussaa on suht lähellä oleva jälleenmyyjä joka auttanee mahdollisissa takuuasioissa.

Canyon Endurace CF SL 8.0: Myös hyvän hinta-laatusuhteen omaava pyörä. Kevyempi kuin Giant, kehuttu testeissä. Takuuasioissa varmaan lähetellään pyörää ja aikaa saa varata pari kuukautta, kakkospyörä ccx tekee tästä vähemmän hankalaa.

=> Kertokaa kokemuksia Defystä ja Enduracesta, miksi valitsitte pyöränne. Jompi kumpi tulee seuraavaksi. Käyn koeajamassa Defyn ja jos ei tunnu siltä ajamalta omalta tilaan Canyonin.

Trek Domane Specialized Roubaix kinnostaa mutta jää kauppaan, koska näissä on merkkikohtaisia mainstreamista poikkeavia virivirejä joihin en itse luota. Ylimääräistä blingblingiä hankalasti tehty syömään tien epätasaisuuksia. Kun ne alkaa narisemaan ja menee rikki niin siinä ei paljon takuulaput auta ja esim. IsoSpeedin takia rungon vaihtaminen ei ole halpaa lystiä.

5

1663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Millä meinaat pk-lenkit ajaa?

      • Anonyymi

        Samalla kalustolla mennään kaikentyyppiset treenit, kaluston pitää tukea nopeampaakin ajoa (vaikka tämä on pääosin ajajasta kiinni ja vähemmän kalustosta).


    • Canyonista sen verran, että takuuasioita houdetaan jonkin verran heidän Turun pisteessään ja Helsingin triathlon cornerissa. On myös liikkeitä jotka hoitavat Canyon takuuasiat sovittaessa, mutta toki jos on jotakin Canyon spesifistä osaa hajalla, niin osia joutuu odottelemaan. Itse ollut kyllä Enduraceen tyytyväinen.

      • Anonyymi

        Kerropa vielä antaako Canyon anteeksi huonolla asfaltilla ja kuinka tehokkaasti koska sitä Canyon mainostaa. Eikös sulla Velogi ollut Bianchi aiemmin, mikä on Canyon Endurace ero perinteiseen maantiepyörään nopeudessa/mukavuudessa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kerropa vielä antaako Canyon anteeksi huonolla asfaltilla ja kuinka tehokkaasti koska sitä Canyon mainostaa. Eikös sulla Velogi ollut Bianchi aiemmin, mikä on Canyon Endurace ero perinteiseen maantiepyörään nopeudessa/mukavuudessa?

        Pitkälti samanlaisethan nuo on ajettavuudeltaan (poislukien Canyonin hydrauliset jarrut ja sähkövaihteet). Suurin ero on haarukkakulmass ajoka Bianchissa oli loivempi eli se oli vakaampi - Canyon vastavasti ketterämpi. Runko syö kummassakin värinöitä yhtä hyvin - Canyonin leveämpi rengastus ja halkaistu satulatolppa lisäävät mukavuutta. Kuskista johtuen nopea ei ole ollut kumpikaan :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe