Työssäolovelvoite ei täyty onko mahdollista päästä palkkatukitöihin

Anonyymi

Työskentelen 35h kuukaudessa henkilökohtaisena avustajana ja saan soviteltua päivärahaa. Ei siis tarpeeksi tunteja, että työssäolovelvoite täyttyy. Tietääkö joku onko mahdollista päästä vielä palkkatuella johonkin töihin tuon lisäksi kun KELAn mielestä olen työtön... työkkärin sivuilla taas lukee työssäoleva työnhakija.

7

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi et kysy asiaa suoraan työkkäristä? Sinne selittämällä tilanne asiallisesti voi tilanne ratketa nopeastikin tyydyttävällä tavalla.

    • Anonyymi

      Eihän työkkäri tiedä kuinka paljon teet työtä. Minäkin teen kuukaudessa muutaman päivän ja 300 € saa tienata ennenkuin korvaus pienenee, jos tekee tuplamäärän niin harmittaa kun korvasta samalla leikataan, On ikäänkuin rangaistus, Joskus 80 luvun lopulla kun teki viikossa 30 tuntia töissä , niin yhdeltä päivältä tuli lisäksi työttömyyskorvaus.

      • Anonyymi

        Pointtini ei ollutkaan siinä tietääkö työvoimatoimisto tekemäsi työtunnit vai ei, mutta kun kerrot tilanteesi ja kysyt onko mainitsemasi tilanne mahdollista vai miten olisi hyä toimia, niin sieltä saat oikeaa tietoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pointtini ei ollutkaan siinä tietääkö työvoimatoimisto tekemäsi työtunnit vai ei, mutta kun kerrot tilanteesi ja kysyt onko mainitsemasi tilanne mahdollista vai miten olisi hyä toimia, niin sieltä saat oikeaa tietoa.

        Oikeaa tietoa? Heh heh! No joo, jos sattuu käymään niin hyvä tuuri, että se TE-toimiston työntekijä tietääkin jotain niin sitten sieltä saattaakin saada oikeaa tietoa. Usein kuitenkin joutuu asioimaan sellaisen pölvästin kanssa joka ei tiedä asiasta mitään tai antaa virheellistä informaatiota.


    • Anonyymi

      Työttömän kun työnantaja palkkaa, voi tietyin edellytyksin saada palkkatukea. Työntekijä saa työehtosopimuksen mukaista palkkaa.
      -Työllisen työllistämiseen ei myönnetä!
      Etsipäs toinen työnantaja tuntitöitä- tai pyydä tunteja niin, että saat 18 h/vko. Kela kun joutuu maksamaan sinusta soviteltua, niin sen mielestä olet työtön- kunnes tuntisi per jakso ovat 80 % täysaikaisen työajasta.
      Työkkärin kriteerit ovat erilaiset, tilastoivat muutaman tunninkin viikossa tekevät työllisiksi. et saa työkkäristä apuja, jos et pyydä- mutta antavat nihkeästi mitään jeesiä, kun olet töissä että varaudu etsimään työtunteja lisää.
      Joo, oon muu osa-aikatyö/nollasopimuslainen, ja Kela vetosi vasta aikarajan ylittymiseen. Ja antoi sen karenssin mikä peruspäivärahan maksujakson alussa joka vuosi tulee.
      Osa-aikalaisella se ei ole 5 päivää. Se voi olla pahimmillaan 2 viikkoa, jopa ylikin! sen sovitellun päivärahan tehtävä on lieventää pieniä ansioita. soviteltuhan kun pienenee jos tulot kasvavat- että korkeintaan hankit noin 20 viikkotyötuntia yhteensä, niin hyvin menee- minulla ei kun raadan liksan, joka ei ihan ole kokoaikatyön palkka, mutta siihen ei päälle saa mitään.(duunariköyhälistöä)

    • Voit ehkä saada palkkatukea. Riippuu siitä miten pitkään olet ollut ilman kokopäivätyötä. Tukiprosentti voi olla pienempi. Kysy työkkäristä. Kannattaa kuitenkin ensisijaisesti työllistyä ei palkkatuetusti, koska silloin on todennäköisempää että työnantajasi toiminta on taloudellisesti vakaalla pohjalla ja ansiopäivärahan työssäoloehto täyttyy täysimääräisesti.

    • Anonyymi

      Voihan kristus näitä sotkuja mitä syntyy kun on ns välimallin työntekijä.Kela on sitä mieltä ja te-toimisto tätä mieltä tai ei ota kantaa ollenkaan kun työntekijä on edes jossain töissä vaikka edes tunnin.!Ehkä kannattaa joko olla töissä tai sitten ei,niitä välimallin työntekijöitä potkitaan aina päähän ja irtikkään et pääse ilman karennseja..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      144
      3860
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      88
      3508
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      324
      2016
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      93
      1507
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1306
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1175
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      152
      937
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      909
    9. 46
      803
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      787
    Aihe