Tänään paljastui miehen salasuhde

Anonyymi

Elikkä olen aivan shokissa... Miten tämänkin kestän... Mies oli lähdössä aamulla töihin,hänen puhelin piippasi ja no se oli pöydässä. Näin sen sattumalta. Eli Nähdäänkö hottis ruokatunnilla ja plaa plaa. Riitahan siitä syntyi,mies lähti töihin,minä jäin kotiin,olen hoitovapaalla vielä..... https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000006191141.html Googletin tätä aihetta...Alan pakata,ensin menen lasten kanssa vanhempieni taloon,onneksi heillä on tilaa....Onko teillä käynyt näin tai onko edes epäilystä. Ajatelkaa,puolisonne voi pettää tietämättänne. Ette tiedä,ellei jää kii,kuten nyt meillä kävi. Tämä tuli puskista tai puun takaa tai miten sen haluaa sanoa. Älkää olko sinisilmäisiä.

18

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voimia toivotan. Sinulla on kaikki mahdollisuudet selviytyä ja ne ovat itsesi sisään rakennettuna. Sinulla on myös lapset, anna heille kaikki rakkautesi ja ole se selväjärkinen hyvä vanhempi heidän rinnallaan. Miehesi menetti juuri todennäköisesti kaiken hyvän, suhteensa lapsiinsa, suhteensa sinuun, appivanhempiinsa, mahdollisesti jopa omiin vanhempiinsa, siis sössi itse oman tulevaisuutensa. Tällä hetkellä hän ei sitä ymmärrä, koska on hottiksen pauloissa, mutta ymmärtää, kun hottiskin kylmenee rinnalla. Jokainen osoittaa omilla teoillaan ja valinnoillaan sen, miten muita läheisiään arvostaa.
      Siispä, pidä pääsi kylmänä, anna lapsillesi rakkautta ja turvaa ja yritä löytää itsellesi vaitiolovelvollinen kuuntelija, mieluusti ammattilainen, ei naisten juorukerho. Anna ajan kulua, ennen lopullisia päätöksiä, kuuntele omaa sydäntäsi. Joskus se neuvo, että tee niinkuin tekisit, jos lapsellesi olisi sattunut sama juttu ja joutuisit häntä neuvomaan. Sekavassa mielentilassa ei kannata tehdä sellaisia päätöksiä, jotka kuitenkin vaikuttavat koko perheen ja sen lähimmäisten elämään.
      Miksi kirjoitin, kuten kirjoitin - olen kokenut saman. Itse rauhoituin ja kokosin ajatuksiani ilman lapsia monissa paikoissa, mm jumalanpalveluksissa, joissa sattui saarna sopimaan niinhin ajatuksiin, joita päässäni pyörittelin ja en siis ole käynyt aiemmin kirkossa lainkaan. Samoin kävelin hiljaisessa metsässä ja istuskelin kivien päällä pohtimassa, annoin kyynelten virrata, koska aluksi syytin itseäni, että olen niin huono vaimo, että näin kävi, vaikka se ei edes ollut totta.

    • Anonyymi

      Ole onnellinen, että miehesi kelpaa muillekin. Tulee vielä aika, kun naiset eivät edes vilkaise.

      • Anonyymi

        Voi Luoja näitä kommentteja!


    • Anonyymi

      niinhän se on: teoistaan ihminen tunnetaan.

      Miehesi on huolellisesti ja harkiten päättänyt heittää sioille kaikista kalleimman tähän asti saavuttamansa; oman rakastavan perheensä.

      Sinä pääset tuon asian yli. Kun miehesi silmät aukenevat, se on liian myohäistä. Kaikki on menetetty.
      Tyhmästä päästä kärsii koko ihminen ja tyhmyydestä sakotetaan!

    • Anonyymi

      Onko liittonne olut mielestäsi ok, en tarkoita mitään unelmaa, mutta onko toiminut ?

    • Anonyymi

      Laita se viestittelijä seinille. Saadaan töissäkin seurata miten tuo typerys jatkossa näyttää täällä miten hottis sun ukko on. Me tiedetään ja nähdään kyllä joten kerro ukollesi terveiset täältä muilta. Ihmeen kauan ne onkin saaneet touhilla. Sitä pidetään melkoisena hoitona täällä. Joten kerro sekin. Tuntee ukkosi miltä tuntuu kun seläntakana nauretaan.

    • Anonyymi

      Voimia!

      Ja älä anna pettäjän joka pistää toisen naisen perheensä edelle tavata lapsiaan.
      Petti heitäkin, käytti aikaa/vaivaa/rahaa mielummin toiseen naiseen kuin perheeseensä.

      Oma äitini valitettavasti antoi pettäjä isäni kasvattaa meitä, luulin aina, että minulla on rakastava isä, mutta aikuisena tajusin, että oli pettävä paska. Väitti vain itsestään ja haluistaan eikä perheestään. Ei olisi ansainnut kasvattaa meitä!

      Ikuisesti katkera "isälle". Rakastava isä ei näin olisi toiminut.

      Ja joo haloo siskot 95% miehistä pettää. Pyydäppä miestä näyttämään puhelimensa, niin voit yllättyä. Ja jos ei näytä ei luota sinnun tarpeeksi näyttääkseen....luota että jäisit jos näkisit mitä hän puuhailee!!!

      Ne laivamatkat, etelänmatkat 9/10 pettää ja se yx ei kun ei kelpaa kelleen.....

      • Anonyymi

        Harmi, että oma isäsi oli sinulle pettymys, mutta jos estää isää tapaamasta lapsiaan kostoksi, satuttaa vain lapsia.

        Aikuisen ihmisen on noustava tilanteen yläpuolelle ja eron sattuessa minimoida lasten kärsimykset. Lapsi on syytön kaikkeen ja rakastaa molempia vanhempiaan, ja sitä on kunnioitettava ja tuettava.(Ellei kyseessä lapsille jotenkin oikeasti vahingollinen henkilö.)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmi, että oma isäsi oli sinulle pettymys, mutta jos estää isää tapaamasta lapsiaan kostoksi, satuttaa vain lapsia.

        Aikuisen ihmisen on noustava tilanteen yläpuolelle ja eron sattuessa minimoida lasten kärsimykset. Lapsi on syytön kaikkeen ja rakastaa molempia vanhempiaan, ja sitä on kunnioitettava ja tuettava.(Ellei kyseessä lapsille jotenkin oikeasti vahingollinen henkilö.)

        Peukku kommentillesi


    • Anonyymi

      Eipä kannata heittää avioliittoa pellolle pelkän pettämisen takia. Miksi antaisit toisen naisen ryöstää miehesi? Miksi antaisit hänen viedä lapsiltasi isän? Tuollaiset " suhteet" menee ohi ja koska et oo mitään huomannut niin pelkkää ruokatuntipanemista. Koskeehan se, mutta ota asia aikuisemmin ja näe metsä puilta.

      • Anonyymi

        Kyllä kannattaa, tietoisesti pettävä pettää aina! Ei hän arvosta omaa eikä muiden parisuhdetta; tämä ei tule muuttumaan.

        Pienten lasten isä ja puoliso pettää; tämä on jo raukkamaisuuden huippuja. Ero on helpompaa lasten ollessa pieniä, jolloin he eivät oikeastaan "muusta tiedä" kuin yksinhuoltajaperhe-elämästä. JOten ehdottomasti ero miehestä, jolla ei ole munaa olla yhden naisen mies!

        Pettäminen kertoo aina myös heikosta itsetunnosta, joka sekään ei kovin hyvä ominaisuus ole miehelle ja puolisolle.


    • Anonyymi

      Parisuhde perustuu luottamukseen, ei siinä mistään sinisilmäisyydestä ole kysymys. Toki jos huomaa merkkejä mahdollisesti pettämisestä, kannattaa heti puuttua ja viheltää peli poikki.

      Todella raukkamaista mieheltäsi vehdata toisen kanssa, niin kuin ylipäätään tietoinen pettäminen on raukkamaista ja heikon itsetunnon ihmisten hommaa. Mitä pikemmin pääset tällaisesta tyypistä eroon, sitä parempi sekä sinulle että lapsille.

    • Anonyymi

      Kuinka näitä salaisia ymmärtäjiä riittääkin ukkomiehille. Niin kauan kun nille annetaan mahdollisuus leikkiin niin kokeilevat kyllä. Laita valitsemaan ja kerro mitä se myös merkitsee jos valitsee perheen. Naurettavia nämä salasuhteet " joista muut tietää. Onneksi näit itse ja jäi kiinni. Kuinka minäkin seuraan yhtä" rakkaus"tarinaa joka on vuosia jo menossa. Kukaan ei puutu mutta nauravat kyllä. Toivoa pitää ettei oma kumppani moiseen ryhdy. Teilläkin lapsia nyt pitää keskustella rehellisesti mitä touhuaa. Onko tilanne mikä. Onko kyllästynyt perhe elämään ja pitää elää jännittävää kaksoiselämää kun ei ole kiinni jäänyt. Vai onko todella niin typerä joka luulee pystyvänsä salasuhteeseen. Kyllä sen pitää osata vastata. Noloa on kyllä kaikinpuolin.

    • Anonyymi

      Älkää olko herkkähipiäisiä, uskottomuus on arkipäivää myös miehille kuten mulle kun vaimo pettää ja saa viestejä kuin tarjouskisassa.

    • Anonyymi

      Panemisista kannata mielenrauhaa menettää, ne on ohimeneviä kuten koko elämä. Rikki menneet autotkin korjataan. Vaimoni petti aikoinaan kahden miehen kanssa, oli hauskanpitoa ja kun vaimo koki tarpeeksi kelpas munkin seura ja yhdessä noin 30 vuotta.

      • Anonyymi

        Kertahairahdus on eri asia kuin jatkuva tietoinen pettäminen. Senhän sanoo järkikin, että jos on pitkäaikainen salasuhde, ei tämä pettäjä puolisoaan arvosta, voi väittää rakastavansa mutta myös silloin valehtelee. Miksi kenenkään pitäisi olla puolisona ihmiselle, joka valehtelee ja pettää, ei miksikään. Ellei sitten hyväksy tuota pettämistä, niin kuin sinä teet.

        On aivan absurdia verrata ihmisiä ja autoja!


    • Pettäminen on aika normaalia. Omalla tyttöystävällä puhelin välillä kaikenlaisissa piiloissa ja kerran siihen jokin "Nyt Netflix-seura kelpaisi" -viestikin tuli. Jos tekee mieli pettää takaisin niin olisin kyllä valmis tällaiseen vaihtokauppaan.

    • On käynyt. Kiinni jäi kun tunsin omani niin hyvin että näin heti jonkin olevan vialla ja loppu oli sitten enää loogista päättelyä taannoisista tapahtumista.

      Kurja homma, kannattaa selvittäää tilanne ja saman tien keskittyä miettimään vain itseäsi, tulevaa elämääsi ja sen suomia rajattomia mahdollisuuksiasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8751
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2361
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe