Pääseekö pettäjästä yli

Anonyymi

Lasteni isä on pettänyt koko suhteemme ajan. Selvisi vahingossa. Se on vienyt itsetuntoni ja luottamukseni muihin ihmisiin. Tapahtumasta on 4-5 vuotta, mutta olen edelleenkin hyvin katkera ja riitelemme paljon. Ei ole seksielämää, yhteiset lapset on.

Nyt mietin pääsisinkö tästä ikävästä kokemuksesta yli jos rakastun väkisin toiseen mieheen. En halua lähteä pettämään, haluan vain keskittyä johonkin muuhun. En kertoisi ihastukselleni ollenkaan. Se olisi niin kuin fantasia. En haluaisi tehdä näin, mutta voin tosi huonosti. Kaikki on jatkuvasti mielessä, hänen läsnäolonsa ärsyttää, toivon, että hän kuolisi vaikka auto-onnettomuudessa.

Minä en pysty antamaan anteeksi millään, olen yrittänyt pitkään.

Nyt tarvitsen apuanne.

16

956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ai jos rakastuisit väkisin toiseen mieheen?Kuinka voi toiseen ihmiseen väkisin rakastua?Uskon että jos aidosti rakastut toiseen Mieheen niin voit päästä pettymyksestäsi ja katkeruudesta ylitse.Voi silti uudessakin suhteessa olla vaikea heti toiseen luottaa.Minuun voisit vaikka kokeilla rakastua 😊

      • Anonyymi

        Älä rakastu koska sitä ei kuitenkaan väkisin voi mutta jätä "taka-ovi" auki tapaa miehiä. Harrasta seksiä eri miesten kanssa (tietenkin suojattua) keskitä voimasi arjen asioihin ja siitä selviämiseen. Älä hötkyile. Vaikka nyt tuntuu kurjalta niin kyllä se helpottaa. Aina tulet muistamaan sen mutta sinusta on lopulta kiinni miten sen teet.

        Elämän lanka kyllä löytyy

        Ei välttämättä heti mutta löytyy kuitenkin, tsemppiä

        T :vähän vanhempi nainen


    • Anonyymi

      Ikävässä tilanteessa ja mielentilassa olet.
      Hae apua mielenterveys hoitajalta. Saisit keskustella luottamuksellisesti murheistasi.
      Aika kylmäävä ajatus, että toivot hänen kuolevan.
      Ota mieluummin ero ja pidä huolta itsestäsi.
      Aika tavallista pettäminen on. Et ole ainoa, mutta harvinaisen tuomitseva.
      Älä pilaa elämääsi vaan lähde.

    • Anonyymi

      Jos olet ollut miehesi kanssa sukupuolisuhteessa pettämisen jälkeen niin jo se on anteeksiantoa kun järjellä ajatellaan.

    • Anonyymi

      Eroa ja käy psykologin juttusilla että saat rakennettua itsetuntosi kuntoon taas. Vasta slloin saat rauhaa. Lapset eivät erosta liikaa kärsi, kun vaan hoidatte asiat fiksusti vaan. Älä jää tuollaiseen kuolevaan liittoon. Ansaitset parempaa. Elämä kantaa kyllä.

    • Anonyymi

      Minä elin 6 vuotta avoliitossa toivoen ja uskoen, että pääsisimme pettämisestä yli. Ei päästy.. suhde kuoli silti hiljalleen, vaikka kovasti yritimme kumpikin kaikkemme sen pelastamiseksi. Pystyin jopa mielestäni antamaan anteeksi, mutta kun ongelmaksi muodostuikin se, etten enää arvostanut miestäni. Ja vaikka koin rakastavani, aloin kuitenkin myös halveksimaan häntä, just nimenomaan niissä tilanteissa joissa tuo kipu nosti päänsä. Meidän eromme oli lopulta tosi tosi ruma.

      Usko vaan mitä kehosi yrittää sinulle nyt viestiä. Älä laiminlyö niitä varoituskelloja ja signaaleja. Lähde niin kauan kuin sulla on voimia. Tsemppiä!

      • Anonyymi

        Niin, ja minähän myös itse kokeilin sitä kostoa (eli väkisin ihastumista ja pettämistä).... ei muuten kannata. Ei tuntunut hyvältä. Ei todellakaan ollut mikään ratkaisu.
        Ero oli oikea ratkaisu. Nyt, 3v eron jälkeen olen puhjennut kukkaan. Olen niin onnellinen ja aivan täynnä iloa ja energiaa. Ero oli aivan välttämätön ja myös paras asia mikä minulle tapahtui. Uskon että eksäni ajattelee samoin. Toivon niin.


    • Anonyymi

      Kannattais varmaan alkaa kehittämään omaa pään sisältöä vaikka alkuun ammattiauttajan avulla. Onhan tuo nyt selvää, että suhde ei tuo tai luo mitään toisen ihmisen tai oman henkisen hyvinvoinnin kasvua. Sitten kun olet itse tasapainossa niin löydät voiman lähteä. Joskus se oma tervehtyminen alkaa vasta kun päästää irti. Pelkäät ilmeisesti olla yksin ja tarvitset laastarin. Onko oikein sitä toista kohtaan joka on laastari? Kyllä asiat pitää ihan itse oman pään sisällä työstää. Ei kannata toisen ihmisen varaan laskea omaa selviytymistä toki siitä saa joskus hetkellisen avun. Mutta nopeasti huomaat että toinen ei taikonutkaan sinulle hyvää mielenterveyttä ja elämää.
      Ei kuulosta siltä että lapsillakaan olisi hyvä elää perheessä, jossa voidaan noin huonosti.

    • Anonyymi

      Yleensä jos luottamus ihmiseen menee niin se on iäksi mennyttä. Kyllä se miehesikin kuolee aikanaan siinä kuin kaikki muutkin joten sen toivominen on silkkaa ajanhukkaa.
      Ennemmin nyt kannattaisi keskittyä enemmän itseesi ja siihen miten saat itsesi jälleen nauttimaan elämästäsi. Sekin kun on ikävä kyllä rajallinen joten älä heitä aikaasi hukkaan.

    • Anonyymi

      Miksi et vaan jätä miestäsi? Tuosta ei tule enää yhtään mitään, todennäköisesti miehesi pettää sinua edelleen. Olen ollut samassa jamassa ja nyt vuosia jälkeen päin ja vuosia viisaampana, voin sanoa, että olisi pitänyt jättää se ihminen jo kauan sitten. Pettäjät eivät muutu koskaan.

    • Anonyymi

      Minunkin lasteni isä tunnusti pettäneensä muutaman kerran avioliittomme aikana.

      Järkytys oli valtava, epätodellinen olotila.
      Pitkä liitto takana, lapset aikuisia.
      Välillämme on aina ollut rakkautta, mutta se ei riittänyt miehelleni jossain elämänvaiheessa.

      Halusimme molemmat jatkaa, ikään kuin aloittaa puhtaalta pöydältä. Minun kohdallani se tarkoittaa asioiden perusteellista läpikäymistä. Halusin mieheni kertovan tapahtumista rehellisesti kaunistelematta.
      Raskasta tämä on ollut, itsetunto riekaleina.

      Ainoa keino selviytyä surun aallokosta on päättää vahvistaa omaa itsetuntoa, keinolla millä hyvänsä.
      Olen panostanut enemmän omaan ulkonäkööni.
      Jollain tapaa tarvitsen toisten miesten hyväksyntää, huomiota vahvistamaan omaa uskoani naisellisesta viehätysvoimastani. Katsotaan mitä tuleman pitää...

      • Anonyymi

        Mielestäni petetyksi tuleminen on kova kolaus ja itsensä syyttely pahentaa sitä.
        Petetty nainen rikkoo itseänsä lisää hakemalla hyväksyntää muilta.
        Tärkeintä on hyväksyä itsensä, tällainen olen ja aivan hyvä itselleni. Et voi mitään et puoliso olikin jotain muuta mitä ajattelit.
        Puolisoa kannattaa katsoa erillisenä ihmisenä kaikkine virheineen ja hyvine puolineen. Tämä kasvattaa ymmärrystä niinä vaikeina aikoina.


    • Anonyymi

      Neljäs vuosi menossa siitä kun pettäminen tapahtui, ja kipu ei ole mennyt kokonaan ohi. Tuskin koskaan. Olemme yhdessä, mutta en tiedä enää haluanko.

      • Anonyymi

        Eihän miestä voi kunnioittaa, ei arvostaa. On täysin yhdentekevä valehtelija.


      • Anonyymi

        Meillä kolme vuotta mieheni pettämisestä. Välillä on helpompaa, mutta välillä on päiviä, kun tuntuu siltä, etten halua enää elää. Erotakaan en halua ihan käytännön syistä.

        Mietin usein, että paras ratkaisu kohdallani olisi se, että löytäisin miehen, jota voisin tapailla salaa ja pitää yhteyttä soittelemalla ja viestein. Vaikka olen varmaan ihan ok-näköinen ja normaalipainoinen, missä tuollaisen miehen voisi tavata? Ja kun ikääkin minulla on 60+ :(


    • Anonyymi

      Olin 30 vuotta naimisissa ja mies lähti toisen naisen mukaan. Jälkikäteen kuulin, että mies oli ollut monta kertaa uskoton minulle. Pitkiä säännöllisiä seksisuhteita, samaan aikaan seksiä minunkin kanssa. Juominen myös paha ongelma. Sellaisen miehen kanssa kului elämäni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 173
      5109
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4613
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2946
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1947
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1716
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe