Ero ja nuoren opiskelu toisella paikkakunnalla

Anonyymi

Ero.
Olen kyllästynyt mieheni lupauksiin,ettei hän joisi enää. Tämä suhde on ala,ylä mäkeä. Haluan pois tästä suhteesta, mutta meillä on lukiolainen jolla on ollut haastavaa koulunkäynti. Mieheni on sanonutkin ettei pysty kokonaan lopettamaan juomista. Joka kerta se juominen on humala hakuista ja saa olla peloissaan missä kunnossa tulee kotiin. Hän ei ole väkivaltainen mutta äänekäs päissään. Kyselen on muita vastaavassa tilanteessa olevia? Ja miten pärjään meillä on omakotitalo maksettu mutta mökki maksamatta. Olen saanut uuden vakituisen työpaikan. Ollaan miehen juomisesta keskusteltu ja muutosta olen maininnut niin mies tokaisee sit pitää vaan laittaa lusikat jakoon.
T. Pettynyt

2

57

  Vastaukset

  • Tee kaikkesi että saat hänet AA-kerhoon. Mene hänen mukanaan ja odota ulkopuolella kunnes tapaaminen on loppunut. Miehesi on nähtävä ja kuultava muilta jotka ovat päässeet alkoholismista eroon että viinasta voi pysyä erossa. AAkerhosta hän saa tarvitsemansa tuen.

  • Jos toinen ei halua lopettaa juomista, niin sille et voi mitään, se on hänen oma valintansa. Ja se todellakin on valinta, tahdon asia kuten rakkauskin. Nyt toinen tahtoo muuta kuin rakkauttasi ja valitettavasti rakkautta ei voi vaatia, sitä voi vain antaa jos on mistä antaa ja haluaa antaa.

   Et voi kuin suojella itseäsi henkisiltä vahingoilta. Voisit siis vaikkapa tehdä kumppanillesi selväksi, ettet halua enää katsoa hänen juomistaan ja olet siksi valinnut muuttavasi pois, siis vähintään asumusero alkajaisiksi.

   Jos talo kerran on maksettu, niin siitä ei koidu isompaa ongelmaa. Mökin suhteen joudut tekemään toisen valinnan, luovutko siitä samalla kun luovut kumppanisi juomisesta? Se voisi mahdollistaa Sinulle ihan oman mökin myöhemmin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2235
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1928