Muistaako kukaan milloinka meillä on ollut näin surkea saamaton hallitus

Anonyymi

kuin nyt,muistuuko mieleen ?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sipilän hallitus sai aikaan pelkkää sotkua, no sai kuitenkin "aikaan".
      Ja persut oli siinä mukana!
      ,

      • Anonyymi

        Tuon pakkomielteesi lisäksi, tuolla hallituksella oli edes tekemisen meininki, eivätkä selitelleet ja perustaneet työryhmiä ja palkanneet avustaja-armeijoita toivotaan toivotaan tapahtumia odottaamaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuon pakkomielteesi lisäksi, tuolla hallituksella oli edes tekemisen meininki, eivätkä selitelleet ja perustaneet työryhmiä ja palkanneet avustaja-armeijoita toivotaan toivotaan tapahtumia odottaamaan.

        "eivätkä selitelleet ja perustaneet työryhmiä ja palkanneet avustaja-armeijoita toivotaan toivotaan tapahtumia odottaamaan."

        Jonka seurauksena ministeriöiden työmäärä kuormittui, lakialoitteet olivat peruslakien vastaisia ja lakialoitteita vedettiin pois ennätysmäärä.

        Toki aikaan myös saatiin: kiireessä säästötalkoilla tehty taksilaki karkotti taksit pois maaseudulta ja pikavippifirmat porskuttavat kun niitä ei pantu kuriin.

        Perussuomalaisia kinnostaa halvalla tekeminen, demareilla kiinnostaa asioiden tekeminen hyvin. Kumpikohan se on parempi noin niinkuin kansan kannalta?


    • Anonyymi

      Muistan, miten Holkerin hallitusta pidettiin umpisurkeana. Kunnes tuli Esko Ahon hallitus, joka oli kaikin puolin kelvoton. Mutta ei Ahon hallituskaan niin kelvoton ollut kuin Lipposen hallitus. Joka tosin oli paljon parempi kuin Jäätteenmäen täysin flopannut hallitus. Jäätteenmäen jälkeen tuli Vanhasen hallitus, se oli tottakai aivan surkea. Ja sitten Katainen, auts. Stubb, auts auts. Sipilä, auts auts auts.

    • Anonyymi

      Ex-kansliapäällikkö: Sanna Marinin hallituksen paisuneen avustajajoukon taustalla on vedätys – ”Haluttiin kavereille mukavia töitä”

      Hallituksen ennätyssuuren poliittisen avustajajoukon edustajista useat tienaavat noin 10 000 euroa kuussa.

      Pääministeri Sanna Marinin (sd) hallitukselle pestattu poliittinen avustajajoukko on herättänyt huomiota ja saanut kritiikkiä.

      ”Onhan se kirkkaasti Suomen ennätys”, entinen työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Erkki Virtanen arvioi ministereiden erityisavustajista ja poliittisista valtiosihteereistä koostuvan avustajakunnan kokoa.

      Marinin edeltäjä pääministeri Antti Rinne (sd) nosti ministereiden avustajakunnan huomattavasti aiempia hallituksia suuremmaksi ja avustajien määrä on pysynyt lähes samana myös Marinin hallituksen osalta. Rinne käytti perusteluna suurelle avustajamäärälle Suomen viime vuoden EU-puheenjohtajuutta.

      Virtasen mukaan kyseessä oli ”lapsellinen väite, joka meni hyvin läpi mediassa”.

      ”Minusta EU-puheenjohtajuusperustelu oli feikki. Haluttiin vain kavereille mukavia töitä.”

      Elokuussa uutisoitiin, että Rinteen hallituksen ministereillä oli 15 poliittista valtiosihteeriä. Erityisavustajia oli tuolloin 65. Marinin hallituksen osalta määrä on ollut 69 erityisavustajaa ja 15 valtiosihteeriä. Pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallituksella oli lopulta 42 erityisavustajaa ja 4 valtiosihteeriä.

      • Sipilän porukka teki perustuslain vastaisia lakialoitteita, koska oli liian vähän käsipareja tekemään töitä. Mitä sinä ajattelet sellaisesta, jossa tehdään toimintaa ilman tuloksia, mutta silti maksetaan kymppitonni kuussa palkkaa vaikka ei saada tuloksia? Kumpikohan se olisi noin niinkuin parempi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2427
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      178
      1461
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      100
      1241
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1177
    5. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      99
      1159
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1092
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1055
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1017
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      980
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      911
    Aihe