Vain komea mies pääsee treffeille

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/238c574f-726e-4d4f-bb75-47cd264e5028

Noin siinä käy, naiset lähtee vain komean miehen kanssa treffeille eikä ne komeat miehet ole tunnetusti kovin hyviä miehiä.

16

157

  Vastaukset

  • Rumat miehet on tyhmiä ja ilkeitä. Koettu on.

  • Miten niin komeat miehet ovat jotenkin huonompia ihmisiä kuin tavallisen näköiset tai rumat? Ei ihmisen luonnetta tai älykkyyttä voi päätellä ulkonäöstä suuntaan eikä toiseen. Minä seurustelin nuorempana aina suht komeiden kanssa. Jotkut suhteet olivat hyviä, jotkut vähemmän hyviä, jotkut siltä väliltä. Sitten eräs ystävätär vihjaisi että minun ei kannattaisi katsoa liikaa ulkonäköön, koska rumempi mies voi olla paljon parempi kumppani, jopa varsinainen helmi. Otin neuvosta vaarin. Seuraava kumppani oli rumampuoleinen. Suhde oli yhtä helvettiä. Ei miehen ulkonäön vaan luonteen vuoksi. En ole ikinä tavannut yhtä ilkeää, itsekästä, omahyväistä ja epäystävällistä miestä! Sitä itsekehun määrää mitä sen miehen suusta sai kuulla! Lisäksi hän oli pihi, ei maksanut edes kahvejaan itse, minun piti maksaa kaikki hänenkin kulunsa. Aina unohtui lompakko kotiin. Joten turhaan te rumat miehet täällä vakuutatte olevanne jotenkin parempia ja luotettavampia miehiä kuin teitä paremman näköiset.

   • Yksi ainut ruma mies todisteena. Ei kelpaa. Miten sulla nyt noin kävi komeiden miesten kanssa, liuta jo ollut mutta eroja tullut. Ota ensin liuta rumia miehiä ja arvioi sitten vasta, tasapuolisesti.


  • Miten tuosta tarinasta mitenkään selvisi komeus ja milllaisia naiset olisivat tässä tarinassa.
   Lähtökohtaisesti luotan siihen kaunis tai komea pääsääntöisesti on myös hieman fiksumpi kuin rumaksi määritelty tai jolle se on tärkeää ulkonäkö kun se kuitenkin on se ensimmäinen asia jolla sinut määritellään "sielun peilikin" silmät kertoo vasta myöhemmin .
   Se miksi niin luotan siihen että kauniimpi ihminen on "ei niin paha " esim, mielikuvista rosvot ja muut tyhmät ovat aina rumia, jokainen elokuvia katsonut tietää sen ja jos joskus Seiskaa tai Alibi lehteä vilkaissutkin niin moniongelmaiset, narkit ja rikolliset eivät täytä kauneuden tai komeuden käsitettä ei nyt eikä koskaan. Lisäksi uskoisin että komea tai kaunis on saanut yleensä elämässä parempaa kohtelua muilta ja siksi suhtautuu muihin enemmän vastaamaan hyvällä hyvään tai sitä saa mitä tilaa tyyliin kuten kaikki senkin tiedämme kuinka vaikka kaupassa myy hymy enemmän kuin perseeseen siirretty hymy.
   Mutta yleistämättä voitaisiin olla ja kritisoida vaikka tinderiä siinä suuri huijaus sovellus joka määrittelee kuka saa; oli komea tai vieläkin komeampi kun tinderi määrittelee kenelle näytetään ja koska.....

  • Komea JA väkivaltainen mies saa naisilta pääsyn treffeille, rakkautta ja seksiä.

   Kunnollinen, kiltti, väkivallaton, tunteellinen, arka, ujo ja vaatimaton kilttimies jätetään kärsimään yksinäisyyteen. Naiset eivät halua kunnollista ja kilttiä miestä. Kiltti mies ei kelpaa, kiltillä miehellä ei tee mitään!

   • Juu noinhan se tietenkin on. KAIKKI parisuhteissa olevan miehet on taivaallisen komeita ja äärimmäisen väkivaltaisia, ihan jokaikinen. Sunkin isäpappa vaan lätki perhettä ja etenkin äiteetäs pataan kellon ympäri.


  • Ulkonäkö on kemia kaikessa deittailussa. Ulkonäön takia se kumppani valitaan. Monesti se vaan on niin että myöhemmin nainen saa katua sitä että on pinnallinen kun mies osottautuu mielenvikaiseksi ja väkivaltaiseksi. aina sama juttu, nainen haluaa komean urheilija miehen. Monet julkkiksetkin olleet väkivaltaisia.

   • Erikoista yleistämistä; Kaikki komeat on täällä kristiinanaulittu mielenviallisiksi ihan vaan helposti , onko sitten näin että luonnonvalintatalossa ei saisi hakea seuraa laisestaan ulkoasusn mukaan , miten se nyt muutenkaan ;vaikka nainen olisi jonkin radikaalin ajatushautomon ylipainoinen femakko ei hänkään kuitenkaan vaikka kuinka kuvitellaan raikkaakksi ajattelijaksi ja suureksi sieluksi (taitaa olla kuitenkin siinä genressä valtaosin sitä ahdasmielitsyytä eli pieni sieluisuutta) ole siltikään täydellinen kaikille tai kenellekkään kuten ei urheilullinen seksikäs korkeushyppääjä mies hänelle


  • Tottakai se geenilotossa voittanut mies ottaa kaiken ilon irti ja levittelee siemeniään myös muihin naisiin.

  • Pinnnallista touhua on. Ulkonäkö on naisille tärkein vaikka monet komeat miehet kohtelee naisia huonosti pettävät ja se ei naisia haittaa.

   • Juu, kautta historian miehet ovat tunnetusti rakastuneet vain ja ainoastaan naisen sisimpään, ulkonäöstä lainkaan välittämättä. Naamasta viis kunhan sydän on kultaa, eikös juu :D

    Nyt vaan kismittää kun maailmankirjat on sillä tolalla, että naisilla on varaa jättäytyä yksin, ennemmin kuin pariutua sellaisen miehen kanssa, joka ei kaikinpuolin miellytä.


  • Komea mies käyttää panopuuna, nainen jatkaa komeiden miesten tavoittelua parisuhteeseen ja pyörii komeiden miesten kullikarusellissa.

   • No entäs jos muo kaikki komeet miehet haluaa sitoa, ja mä haluan vapautta. Sun loogissa on reikä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No entäs jos muo kaikki komeet miehet haluaa sitoa, ja mä haluan vapautta. Sun loogissa on reikä.

    Sit ne ☠️soikoon haluaa viedä mihin milloinkin näytille m ihan ku olisin joku näyttely esine.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sit ne ☠️soikoon haluaa viedä mihin milloinkin näytille m ihan ku olisin joku näyttely esine.

    Kuulut vähemmistöön kuten myös ne naiset jotka ei halua koskaan lapsia. Kyllä naiset yleensä haluaa parisuhteen ja on naisia jotka on 25-vuotiaana saaneet jo niin paljon että seksi ei enää kiinnosta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuulut vähemmistöön kuten myös ne naiset jotka ei halua koskaan lapsia. Kyllä naiset yleensä haluaa parisuhteen ja on naisia jotka on 25-vuotiaana saaneet jo niin paljon että seksi ei enää kiinnosta.

    Keskimäärin ihmiset haluaa parisuhteen ja lapsia.

    Kuitenkin yhä enenevissä määrin niin miehet kuin naisetkin jäävät mieluummin yksin kuin aloittavat parisuhteen - ihmiset eivät enää tyydy ihan-kivaan-suhteeseen talous- tai imagosyistä.

    Vapaaehtoinen lapsettomuus on myös kovasti lisääntymään päin.

    Ei ole pelkästään naisten keskuudessa näkyvä tämä nouseva trendi, myös miehet elävät yhä suuremmissa määrin mieluummin lapsettomina sinkkuina kuin onnettomissa parisuhteissa tai etävanhempina.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   322
   3594
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   129
   3057
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   181
   1982
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1465
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   30
   1065