Vain komea mies pääsee treffeille

Anonyymi

16

52

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rumat miehet on tyhmiä ja ilkeitä. Koettu on.

    • Anonyymi

      Miten niin komeat miehet ovat jotenkin huonompia ihmisiä kuin tavallisen näköiset tai rumat? Ei ihmisen luonnetta tai älykkyyttä voi päätellä ulkonäöstä suuntaan eikä toiseen. Minä seurustelin nuorempana aina suht komeiden kanssa. Jotkut suhteet olivat hyviä, jotkut vähemmän hyviä, jotkut siltä väliltä. Sitten eräs ystävätär vihjaisi että minun ei kannattaisi katsoa liikaa ulkonäköön, koska rumempi mies voi olla paljon parempi kumppani, jopa varsinainen helmi. Otin neuvosta vaarin. Seuraava kumppani oli rumampuoleinen. Suhde oli yhtä helvettiä. Ei miehen ulkonäön vaan luonteen vuoksi. En ole ikinä tavannut yhtä ilkeää, itsekästä, omahyväistä ja epäystävällistä miestä! Sitä itsekehun määrää mitä sen miehen suusta sai kuulla! Lisäksi hän oli pihi, ei maksanut edes kahvejaan itse, minun piti maksaa kaikki hänenkin kulunsa. Aina unohtui lompakko kotiin. Joten turhaan te rumat miehet täällä vakuutatte olevanne jotenkin parempia ja luotettavampia miehiä kuin teitä paremman näköiset.

      • Anonyymi

        Yksi ainut ruma mies todisteena. Ei kelpaa. Miten sulla nyt noin kävi komeiden miesten kanssa, liuta jo ollut mutta eroja tullut. Ota ensin liuta rumia miehiä ja arvioi sitten vasta, tasapuolisesti.


    • Anonyymi

      Miten tuosta tarinasta mitenkään selvisi komeus ja milllaisia naiset olisivat tässä tarinassa.
      Lähtökohtaisesti luotan siihen kaunis tai komea pääsääntöisesti on myös hieman fiksumpi kuin rumaksi määritelty tai jolle se on tärkeää ulkonäkö kun se kuitenkin on se ensimmäinen asia jolla sinut määritellään "sielun peilikin" silmät kertoo vasta myöhemmin .
      Se miksi niin luotan siihen että kauniimpi ihminen on "ei niin paha " esim, mielikuvista rosvot ja muut tyhmät ovat aina rumia, jokainen elokuvia katsonut tietää sen ja jos joskus Seiskaa tai Alibi lehteä vilkaissutkin niin moniongelmaiset, narkit ja rikolliset eivät täytä kauneuden tai komeuden käsitettä ei nyt eikä koskaan. Lisäksi uskoisin että komea tai kaunis on saanut yleensä elämässä parempaa kohtelua muilta ja siksi suhtautuu muihin enemmän vastaamaan hyvällä hyvään tai sitä saa mitä tilaa tyyliin kuten kaikki senkin tiedämme kuinka vaikka kaupassa myy hymy enemmän kuin perseeseen siirretty hymy.
      Mutta yleistämättä voitaisiin olla ja kritisoida vaikka tinderiä siinä suuri huijaus sovellus joka määrittelee kuka saa; oli komea tai vieläkin komeampi kun tinderi määrittelee kenelle näytetään ja koska.....

    • Anonyymi

      Komea JA väkivaltainen mies saa naisilta pääsyn treffeille, rakkautta ja seksiä.

      Kunnollinen, kiltti, väkivallaton, tunteellinen, arka, ujo ja vaatimaton kilttimies jätetään kärsimään yksinäisyyteen. Naiset eivät halua kunnollista ja kilttiä miestä. Kiltti mies ei kelpaa, kiltillä miehellä ei tee mitään!

      • Anonyymi

        Juu noinhan se tietenkin on. KAIKKI parisuhteissa olevan miehet on taivaallisen komeita ja äärimmäisen väkivaltaisia, ihan jokaikinen. Sunkin isäpappa vaan lätki perhettä ja etenkin äiteetäs pataan kellon ympäri.


    • Anonyymi

      Ulkonäkö on kemia kaikessa deittailussa. Ulkonäön takia se kumppani valitaan. Monesti se vaan on niin että myöhemmin nainen saa katua sitä että on pinnallinen kun mies osottautuu mielenvikaiseksi ja väkivaltaiseksi. aina sama juttu, nainen haluaa komean urheilija miehen. Monet julkkiksetkin olleet väkivaltaisia.

      • Anonyymi

        Erikoista yleistämistä; Kaikki komeat on täällä kristiinanaulittu mielenviallisiksi ihan vaan helposti , onko sitten näin että luonnonvalintatalossa ei saisi hakea seuraa laisestaan ulkoasusn mukaan , miten se nyt muutenkaan ;vaikka nainen olisi jonkin radikaalin ajatushautomon ylipainoinen femakko ei hänkään kuitenkaan vaikka kuinka kuvitellaan raikkaakksi ajattelijaksi ja suureksi sieluksi (taitaa olla kuitenkin siinä genressä valtaosin sitä ahdasmielitsyytä eli pieni sieluisuutta) ole siltikään täydellinen kaikille tai kenellekkään kuten ei urheilullinen seksikäs korkeushyppääjä mies hänelle


    • Anonyymi

      Tottakai se geenilotossa voittanut mies ottaa kaiken ilon irti ja levittelee siemeniään myös muihin naisiin.

    • Anonyymi

      Pinnnallista touhua on. Ulkonäkö on naisille tärkein vaikka monet komeat miehet kohtelee naisia huonosti pettävät ja se ei naisia haittaa.

      • Anonyymi

        Juu, kautta historian miehet ovat tunnetusti rakastuneet vain ja ainoastaan naisen sisimpään, ulkonäöstä lainkaan välittämättä. Naamasta viis kunhan sydän on kultaa, eikös juu :D

        Nyt vaan kismittää kun maailmankirjat on sillä tolalla, että naisilla on varaa jättäytyä yksin, ennemmin kuin pariutua sellaisen miehen kanssa, joka ei kaikinpuolin miellytä.


    • Anonyymi

      Komea mies käyttää panopuuna, nainen jatkaa komeiden miesten tavoittelua parisuhteeseen ja pyörii komeiden miesten kullikarusellissa.

      • Anonyymi

        No entäs jos muo kaikki komeet miehet haluaa sitoa, ja mä haluan vapautta. Sun loogissa on reikä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No entäs jos muo kaikki komeet miehet haluaa sitoa, ja mä haluan vapautta. Sun loogissa on reikä.

        Sit ne ☠️soikoon haluaa viedä mihin milloinkin näytille m ihan ku olisin joku näyttely esine.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sit ne ☠️soikoon haluaa viedä mihin milloinkin näytille m ihan ku olisin joku näyttely esine.

        Kuulut vähemmistöön kuten myös ne naiset jotka ei halua koskaan lapsia. Kyllä naiset yleensä haluaa parisuhteen ja on naisia jotka on 25-vuotiaana saaneet jo niin paljon että seksi ei enää kiinnosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulut vähemmistöön kuten myös ne naiset jotka ei halua koskaan lapsia. Kyllä naiset yleensä haluaa parisuhteen ja on naisia jotka on 25-vuotiaana saaneet jo niin paljon että seksi ei enää kiinnosta.

        Keskimäärin ihmiset haluaa parisuhteen ja lapsia.

        Kuitenkin yhä enenevissä määrin niin miehet kuin naisetkin jäävät mieluummin yksin kuin aloittavat parisuhteen - ihmiset eivät enää tyydy ihan-kivaan-suhteeseen talous- tai imagosyistä.

        Vapaaehtoinen lapsettomuus on myös kovasti lisääntymään päin.

        Ei ole pelkästään naisten keskuudessa näkyvä tämä nouseva trendi, myös miehet elävät yhä suuremmissa määrin mieluummin lapsettomina sinkkuina kuin onnettomissa parisuhteissa tai etävanhempina.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe