Miksi en pidä lääkäreistä ja kirurgeista

Anonyymi

Lääkärit ja kirurgit kuvittelevat olevansa jotain suuriakin artisteja. Tämä viimeksikin tuli sellväksi kun olin ultraäänessä.. Hoitaja asetti minut petiin ja kysyin tältä että saan kai heti kuulla mitä näkyy. Hän vastasi että joskus lääkäri sanoo joskus ei. No tällä kerralla sanoi mutta mietityttämään jäi miksi sitä ei voisi sanoa heti ihmiselle itselle jota asia koskee? Nämä valkotakkiset kuvittelee olevansa jotain suuriakin artisteja joita varten hoitajat tekee valmiiksi kaiken ja sitten he astelevat näyttämölle. Lääkäreitä ja kirurgeja palvotaan työympäristössä ja suvuissa jonka takia he kasvaa ihmisinä todella kieroon. Heistä tulee narsisteja jos he eivät sitä jo ennen olleet.

Suvuissa kuiskitaan miten meidän Matti se on lääkäri ja pälä pälä. Se on oikeasti saastaista ja ylipalkattua työtä. Kirurgeissa on ihan tutkitustikin taas psykopaatteja poikkeuksellisen paljon. Muistaakseni top 10 ammatin listalla missä on eniten psykopaatteja. Ihmisinä lääkärit ja kirurgit luo lapsilleenkin täysin sairaan kasvuympäristön koska heidän ajajtusmaailmassa pitää olla joku status ammatissa. lasten pitäisi saada tehdä sitä mitä sydän sanoo ja saada siihen vanhempiensa tuki. Siksi niin monen "artistin" lapset sortuu päihteisiin koska kasvuympäristö luo valtavat paineet heille kotona.

Työnä nämä olisi molemmat ihan tärkeitä mutta miten saataisiin alan imago niin alhaiseksi että sinne hakeutuisi sellaiset ihmiset joille status ja raha tai palvonta ei ole se juttu vaan ihmisten auttaminen. Hoitajat ja muu sairaalan henkilöstö voisi kanssa alkaa kohdella näitä "artisteja" kuin ketä tahansa, samoin suvut. Minä en näitä hermanneja pokkuroi vaan olen heille kasvatusmielessä suorastaan töykeä.

19

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sellaista palvelua saat, mitä tilaat.

    • Anonyymi

      Mitäs sitten lääkäreiden pitäis olla? Issin siivojia? Työttömiä?

      • Anonyymi

        Lääkärit voisi olla ihan tavallisia ihmisiä joita ei palvota ja jotka ei hakeudu alalle egon ja maineen takia. Näin suurin osa tekee ja se palvonta tekee heistä ihmisinä todella veemäisiä työn ulkopuolella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkärit voisi olla ihan tavallisia ihmisiä joita ei palvota ja jotka ei hakeudu alalle egon ja maineen takia. Näin suurin osa tekee ja se palvonta tekee heistä ihmisinä todella veemäisiä työn ulkopuolella.

        Ei siihen lääkärin ammattiin hakeuduta egon, tai palvonnan takia. Ensinnäkin on oltava ns. "lukupää", että kykenee lukemaan itsensä lääkäriksi ja kirurgilla on oltava myös näppärät sormet, sekä' kunnianhimoa arvostettuun ammattiin.


    • Anonyymi

      Espoon kaupungin henkilöstöön etenkin poliisiin, Elyn virkamiehille, ministereille, kansanedustajille ja tiedustelijoille pitäisi palkka laittaa pelkkään työn iloon.

      Kelan henkilöstö ulos työttömiksi ja kokkareille pelkkä työn ilon palkka. Tsyskowitsi ulos eduskunnasta ja elämään normielämää tonnin tuloilla Munkkiniemessä.

    • Anonyymi

      lääkärien ja kirurgien kohdalla pitäisi alentaa palkkaa mutta laittaa yksi 100 euroa likasentyön lisää. likasentyönlisä laskisi työn statusta niin ettei kihahtaisi hattuun.

    • Anonyymi

      Ulosottomiehet voisi potkia kortistoon koko sakki. Niin ylimielistä ja ahnetta porukkaa, oppisivat olemaan pelkällä elämäsen ilolla.

      Kansanedustajille mahdolliseksi vain yksi neljän vuoden kausi eduskunnassa pelkällä työn ilolla, sopeutumisrahat pois ja eduskunnasta tippumisen jälkeen Oodin vessoja siivoamaan.

    • Anonyymi

      Mitään ihmis- tai ammattiryhmää ei voi yleistää.
      Lääkäreissäkin löytyy tosi paljon erilaisia, suurin osa on ammattitaitoista porukkaa, käytös/sosiaalinen kanssakäyminen ei välttämättä ole aina paras puoli. Kirurgeista tavallaan ymmärtää tuonkin puolen koska useimmiten ovat potilaan kanssa kun potilas nukkuu, siinä ei paljon keskustelutaitoja tarvita.
      Mun mielestä ei lääkäreitä sen kummemmin tarvitse ylistää kuin muidenkaan ammattien harjoittajia.
      Terveydenhoitohenkilökunta tekee tärkeää ja arvostettavaa työtä ja hyvä että ovat olemassa, minunkin henkeni on kirurgit pelastaneet useammin kuin kerran.

      Aloittajaa myös närkästytti ultrassa käynti kun ei lääkärit yleensä kerro tutkimuksen aikana mitään. Se ei olekaan heidän tehtävä vaan lääkärin joka laittaa lähetteen ultratutkimukseen.
      Itsekin kun olen ultrassa ollut niin tuntuu aika ikävältä kun eivät paljoa puhu. Joskus oon yrittänyt seurata lääkärin ilmeitä miten hän reagoi näkemäänsä. Mutta aina tulokset joutuu odottamaan siltä lähettäneeltä lääkäriltä.

      Meissä ihmisissä on monenlaista artistia, jotkut suurempia jotkut pienempiä, eikä sen tarvitse johtua ammatista tai mistään muustakaan.

      • Anonyymi

        Onhan se saaatanallista typeryyttä jos olet ultrassa ja lääkäri näkee asiat heti ruudulta mutta ei voi sanoa sinulle jonka kehosta on kyse vaan pitää odotella että hän saa kirjoitettua paperinsa ja sitten joskus viikon päästä lääkärisi kertoo sinulle. tämä on suorastaan pahuutta ja tyhmyyttä. pahuudeksi laskisin sen koska mitään syytä eikä vaivaa ole sille että voisi muutamalla sanalla kuvailla mitä siellä näkyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se saaatanallista typeryyttä jos olet ultrassa ja lääkäri näkee asiat heti ruudulta mutta ei voi sanoa sinulle jonka kehosta on kyse vaan pitää odotella että hän saa kirjoitettua paperinsa ja sitten joskus viikon päästä lääkärisi kertoo sinulle. tämä on suorastaan pahuutta ja tyhmyyttä. pahuudeksi laskisin sen koska mitään syytä eikä vaivaa ole sille että voisi muutamalla sanalla kuvailla mitä siellä näkyy.

        Meinaakko, että sinulle tehdään pelkästään kiusaa?


    • Anonyymi

      Tähän on hyvin yksinkertainen vastaus. Lääkäri kertoo potilaalle diagnoosin vasta sitten, kun on varma asiasta. Ultrassa lääkäri näkee monenlaisia asioita eikä kokonaiskuvan muodostaminen välttämättä onnistu samalla hetkellä. Silloin olisi epäammattimaista kertoa potilaalle keskeneräisiä ajatuksia, koska ne voivat pelästyttää potilaan.

      • Anonyymi

        Aika helposti antaneet diagnooseja ennen tuloksia.


      • Anonyymi

        Tää on ihan totta, jotkut voi pelästyä tosissaan jos vähänkin vihjataan että saattaa olla jotakin vialla.
        Yleensä myös tuloksia katsoo useampikin lääkäri sen ultraavan lääkärin lisäksi. Monesti joku lääkäri saattaa nähdä jotain sellaista mitä toinen ei välttämättä huomaa.
        Ja jos näkyisi jotain todella hengenvaarallista niin kyllä siinä alettaisiin heti toimia, ei laitettaisi kotiin odottelemaan.


      • Anonyymi

        Kyl ne terveyskeskuslääkärit sanoo ihan mitä vaan ilman tutkimustuloksiakin ja kysymättä potilaalta mitään oireita tai taustatietoja.


    • Anonyymi

      Yhdyn aloittajan mielipiteeseen.

    • Anonyymi

      - Niin.
      Ja täytyyhän ne aikaisemmatkin tiedot tarkistaa esin, ettei tule ristiriitaista tietoa.

    • Anonyymi

      Ei se lääkäri odottele oven takana että hoitaja saa potilaan valmisteltua tutkimukseen. Hän on todennäköisesti joko tutkimassa toista potilasta tai kirjaamassa edellisen tukimuksen tietoja koneelle, tai tekemässä jotain muuta ja kun vapautuu, tulee tekemään tutkimuksen.

      Olen joskus nimenomaan kysynyt lääkäriltä jotain yksityiskohtaa ultraäänitutkimuksen yhteydessä ja hän on kertonut mitä näkyy. Eräässä ultraäänitutkimuksessa huomasin että lääkäri kuvasi yhtä kohtaa muita enemmän, jopa niin että kylkiluun reunaan tuli ihoon mustelma. Arvasin että jotain sieltä löytyi, mutta en kysellyt ja myöhemmin selvisikin mikä ongelmakohta siellä oli. Mm. sydän tutkimuksessa kardiologin on jopa selittänyt tarkasti mitä ultrakuvassa näkyy.

      Tuossa aiemmin joku mainitsikin että kirurgit eivät aina ole kovin "kohteliaita" koska potilas yleensä on nukutettuna. Mutta itse olen joskus tutustunut kirurgiin joka on hyvin huumorintajuinen ja mukava ihminen, vaikka moni potilas on haukkunut häntä.

    • Anonyymi

      Helpottiko ?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe