Mitä tekisitte? Ero?

Anonyymi

Olemme seurustelleet noin 5-vuotta.
Itselle parisuhde aina ensimmäisenä listalla. Kun siihen panostaa niin voi kaikin puolin hyvin....tai niin luulin.
Alkaa olla takki tyhjä kun itse panostaa, satsaa jne, mutta kuin täyttäisi pohjatonta kaivoa. Mies ei anna oikein mitään takaisin.
Olen venynyt omissa asioissa sen tähden, jotta hänellä olisi hyvä olla. Hän kaipaa omaa aikaa ja minua ahdistaa olla erossa. Siitä huolimatta olen sitä hänelle järjestänyt!
Mitä minä saan??? En sitten yhtään mitään.
Itse toivoisin enemmän läheisyyttä ja huomiota. Ei heru edes anelemalla.
Maanantaina ei tainnut kertaakaan edes katsoa päin. Lehden lukeminen, kännykkä, tv, kaupassa, kännykkä, tv......
Koska on minun vuoroni?
Entä eilen....juu sen hetken kun "pakko" harrastaa yhdessä taisi olla pakko katsoa minua päin. Aamu ja iltasuukot mitkä minulle tärkeitä. ...liikaa pyydetty?

Onko tämä normaalia? Takki tyhjä, en jaksa yksin hoitaa parisuhdetta siihen tarvitaan kaksi.

Tuntuu että on minun takia vain kun maksan kaikesta puolet ja teen kotityöt mukisematta

17

594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sinun on itse mietittävä haluatko jatkaa tuollaista elämää. Täältä sivusta on helppo huudella, että "eroa" ja "miksi olet tuollaisen kanssa edes?"

    • Anonyymi

      Ottaisin henkisesti etäisyyttä. Kuukausi pari siten ettet suuntaudu toiseen tuollaisin odotuksin. Aloita vaikka joku oma uusi harrastus tai. juttu joka tuo sinulle oikeasti iloa ja mahdollisuuden suuntautua johonkin muuhun. Ihan niin kuin rennosti jonkinlaisena ihmiskokeena katsoen mitä tapahtuu. Toisinaan parisuhteessa tasapaino keikahtaa noin. Toinen saattaa vetäytyä tai olla passiivisempi ja toinen vastaavasti turhautuu kun ei saa mitä kokee tarvitsevansa. Tuon henkisen irtioton kautta voi nähdä esim kuinka läsnä kumppanisivon parisuhteessanne. Jos kyse on vain tuosta tasapainon epäsuhdasta, pitäis toisen havahtua siinä vaiheessa kun itse alat toimia toisella tavoin. En olisi noilla perusteilla mitä kerrot heti eroamassa, vaan kehottaisin tutkimaan tilannetta.

    • Onko rakkautenne kuollut?

    • Anonyymi

      Ei kuulosta miltään hyvältä, tainnut jo mennä hetki tollain. Oletko edes kihloissa/naimisissa. Uusia tuulia kohti jos sellasen löydät ero on vain ajan kysymys.

    • Anonyymi

      Valinta on sinun ja vain sinu yksistään. Tiedät nyt jo mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
      Valintasi puoleen tai toiseen vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen.

    • Anonyymi

      No täytyypä sanoa , että on niitä helpompiakin miehiä. Sellaisiakin miehiä löytyy, jotka antavat aamu ja iltasuukkoja, lämpöä ja läheisyyttäkin ihan luonnostaankin. Voit ennen kun eroat hänestä ehdottaa hänelle sexuaali terapeutille menoa yhdessä . Jos hän kieltäytyy, niin puntaroi, mikä sinulle on tärkeätä elämässä. Tuletko kestämään häntä lopun elämäsi jne. Pidä häntä ainakin rahasampona ja että hän makselee laskuja ja hän helpottaa sinun elämääsi rahallisesti. Onko sinusta parempi sitten jossain vaiheessa etsiä itsellesi oma asunto ja elää yksin? Itse lähdin suhteesta 4-vuotiaan lapseni kanssa, koska ei ollut seksia, ei läheistyyttä ja mies alkoholisoitui pahasti. Olin tyytyväinen päätökseeni ja tapasin vielä lämpöisen miehen jolle seksikin maistui joka viikko. Elimme onnellisia hetkiä , kunnes hän kuoli aviosyöpään. Tapasin vielä hänenkin jälkeen uuden miehen ja sama juttu, oli lämmin ja hellä. Että kyllä se miestä vaihtamalla vaan parani. Mutta yksinkin on ollut hyvä olla. Olen pitänyt huolen siitä , että minulla on hyviä ystävättäriä sekä hyvät harrastukset.

      • Anonyymi

        On varmaan totta, että tuommoisia lämpöisiä, fiksujakin miehiä löytyy. Mutta täältäkin kyllä vahvasti saa sellaisen käsityksen, että se on vaan niin tosi harvinainen juttu, että kunnon miehen löytää ja kun puhutaan yli nelikymppisistä niin kyllä ne kunnolliset taitaa olla naimisissa, tai kyllähän niitä toki eroaakin, mutta toisaalta kuka nyt hyvästä miehestä luopuis ja miehethän ei pääsäöntöisesti eroa hae. Ja näissä vapaissa miehissä taitaa pääosin olla niitä nuoruusaikoihin jääneitä seikkailijoita ja juhlivoita, jotka siis vapaa-aikansa käyttää tommoseen. Ihmettelenkin välillä, että miks tommoset sitoutuu, kun kuitenkin haluu tehdä muuta. Mun mielestä sitoutuminen tarttee tapahtua omasta, vahvasta tahdosta.


    • Anonyymi

      Ohjeet eivät sinua auta. Sinun pitää nähdä itse ennen kuin tiedät mitä sinun mitä pitää tehdä.

      Aikoinaan eräs edesmennyt ihminen sanoi minulle, että hyvä sinun siinä olla. Tarkoitti sen hetkistä elämäntilannetta.
      Yksi iso organisaatio tässä valtiossa kasvattaa pojista miehiä mutta samalla henkisellä tasolla taistelijoita yksityis elämässä. Jossain tuon matkan välillä miehistä on kehittynyt suoriutujia, joiden ei tarvitse naisen tunteista välittää. Mihin perustan mielipiteeni? Tuttavissani on todella monta saman tyylistä perhekuntaa, joissa mies hoitaa ja tekee. Nainen vikisee ja katselee sivusta. Onnea näistä on hankala löytää.

      Itse olen valinnut sinkkuuden. Vaihtoehtona olisi suorittaja, panokone tai oman elämänsä näytelmään osallistuva zombie.
      Onnellinen parisuhde on kuvitelmaa.

      • Anonyymi

        Onnellinen parisuhde on harvinaisuus, mutta ei kuvitelmaa. Ite uskon, että enempi niitä löytyy älykkäimmillä ihmisillä, joiden ei tartte lähtee itsetuntoa pönkittäön ja kilpailuasetelmaa luomaan esimerkiksi iskemällä muita ja tekemällä mentaliteetilla, kun sinäkin niin sitten minäkin.
        Suorittajan, on kyseessä sitten nainen tai mies, kanssa parisuhteesta tulee monesti kaamea ja tarkoitan parisuhteessa suorittavia. Jos kaikki huumori puuttuu niin eipä siitä mitään tule. Armeija kuri ei toimi kotioloissa. Kuten nimikin sanoo niin se toimii sotatilassa ja sitä tarvitaan sotatilassa!


    • Anonyymi

      Sinulla on hyvin epämiellyttävä kämppäkaveri. Yhdessäoloanne ei voi kuvailla seurusteluksi. Seurustelulla tarkoitetaan tutustumista toiseen ajatuksena elinikäisen kummpain valinta.

      Sinä olet raahannut kotiisi miehen (tai olet täydellä järjellä tunkenut itsesi likakaivoon) joka on kämppäkaveriakin ala-arvoisempi.

      Miksi sinä valitat? Sinä itsehän valitsit tuon olion asuinkumppaniksesi.

      Vai vaatiiko uskontosi tai tappouhka sinua alistautumaan tuohon tilanteeseen?
      Siihenkin on apua saatavissa jos sinä itse vain haluat tilanteen muuttuvan.

      • Anonyymi

        No jaa, se on jokaisen oma valinta.


    • Anonyymi

      Hmm....miksi me ihmiset ollaan suhteissa jossa ei saa takaisin, puhumattakaan että 2 2= 100? Itse olin naisen super vahvasti haluamassa yhteisasumisessa, tein safkaa, siivosin, halasin töistä toisen tullessa, hieroin hartiat, kehuin, annoin hyvää seksiä -kun se kipinä pääsi syttymään...- ja mitä voi siitä oppia? Toisille meistä on kiva olla kun kaikki on kivasti. Ja me toiset ei haluta uskoa että se on totta, riittää ja näin. rakastin naistani mutta mietin mitä olin kokenut aiemmassa elämässä -mihin en kaivannut takaisin- ja sitä miten toiset ihmiset vaan näyttävät merkityksen tai ylipäätään tuntevat, toiset ei.
      Noin raaka ylimielinen huomiotta jättäminen olisi kyllä omalla kohdalla jo ihan ihmiskunnan puolesta pakko leipasta historiaan enkä ymmärrä miten edes odotat muuta. Saat jo syyttää omasta kokemastasi paskasta peilissä olevaa. Mun loton 3 oikein ei muutu 7 oikein vaikka miten kynttilän valossa kuuntelisin love songs ja puritaisin paskaa arpaa.

    • Anonyymi

      Muuttakaa erillenne. Voit sitten jatkaa nyksän kanssa tai etsiä jotain muuta. Miehesi pitää sua vaan talouskoneena nyt.

    • Anonyymi

      Ei tietenkään ole normaalia olla yksin parisuhteessa. Parisuhteessa tärkeintä on yhteispeli ja vastavuoroisuus. Niitä teidän suhteessa ei oikein vaikuta olevan. Se mitä voisit aivan ensin tehdä, on panostamisen ehdoton lopettaminen. Sano mielessäsi miehelle "haista paska, nyt loppuu panostus".

      Hieman myöhemmin kerro miehelle, että teidän pitää sopia uudet käytännöt, muuten et suhdettanne jaksa jatkaa.

      "Hän kaipaa omaa aikaa ja minua ahdistaa olla erossa. "

      Tätä sinun pitää miettiä tykönäsi. Miksi sinua ahdistaa olla erossa? Sekään ei ole normaalia. Kun mies haluaa olla ja on yksin, sinun pitäisi keksiä sille ajalle itsellesi jotain järjellistä mukavaa tekemistä. Tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Harrastaa itsellesi mieluisia asioita. Ts. sinulle tekee hyvää viettää omaa aikaa - vaikka toisten ihmisten seurassa ilman minkäänlaista ahdistusta.

      "Tuntuu että on minun takia vain kun maksan kaikesta puolet ja teen kotityöt mukisematta"

      Jos sinusta tuntuu tuolta, niin todennäköisesti se on niin.

      • Anonyymi

        ""Tuntuu että on minun takia vain kun maksan kaikesta puolet ja teen kotityöt mukisematta"

        Jos sinusta tuntuu tuolta, niin todennäköisesti se on niin."

        Noinhan se on.


    • Anonyymi

      täyttä arpomista netissä alkaa toisen tueksi yhtään mitään esittää, käytännön toteutus on sen arvan raaputus, mikä on aina petos, toisen heikomman vuoksi ois paree läheinen, viilipurkki koiralle on ainA PAREMPI PILLUA nuolemiksensa.....
      rauhallista illanjatkoa turvallista, huomaatko.....
      https://www.youtube.com/watch?v=BPxrFO8mnXM

    • Anonyymi

      Teidän suhteessanne vaikuttaa olevan kaksi vastakkaista voimaa; sinä panostat kaikin puolin, hiki hatussa, yrität ja yrität. Mies ei. Minusta kuule tuntuu siltä, että mitä enemmän sinä panostat, sitä kauemmaksi mies loitontuu. Siitä päästääkin aasinsillalla asiaan joka on parisuhteessa vaikeinta. Molempien läheisyyden tarpeen ja oman tilan, erillisyyden tarpeen sovittaminen toisiinsa. Sinun kannattaa kysyä, onko sellainen teidän suhteessanne enää edes mahdollista? Parisuhteessa tarvitaan tunteen ja järjen lisäksi tahtoa, molemmilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe