Evijärvelle 5000 pakolaista

Anonyymi

Järviseudulle tullaan sijoittamaan Turkin ja Kreikan väliseltä rajalta Suomen vastaanottamista 50 000 pakolaisesta puolet eli 25000, josta Evijärven osuus on 5000. Valtio tulee pakkolunastamaan pilkkahinnalla Evijärvenkin syrjäkylillä nykyisin tyhjillään olevat talot ja täyttämään ne näillä vastaanotettavilla turvapaikkaturisteilla. Evijärven joka kylään tulee vajaat tuhat "uudisasukasta", jotka sijoitetaan näihin nyt tyhjillään oleviin taloihin. Siinä syrjäkylien lisäksi myös Viskarinmäki viriää.
Tulevat viistuhatta muukalaista Evijärven raitilla tarkoittaa sitäkin, että syntyperäiset evijärveläiset tulevat olemaan vähemmistönä omassa kunnassaan.

11

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Evijärven jo vuosikymmeniä sitten lakkauteut kyläkoulutkin viriävät uuteen eloon, kun kunta vastaanottaa 5000 elintasopakolaista. Kyläkouluissa opetuskielenä tosin tulee olemaan arabia eri murteineen.
      Valtiohan ne sinne Evijärven syrjäkylien kylmillään oleviin taloihin sijoitettavat turvapaikkaturistit tulee elättämään.

      • Anonyymi

        Ei tänne evijärvelle tuolaista määrää oteta, kyllä tänne nyt muutama perhe voisi sopia jonnekin inankylään tai jonnekin sivukylään. Mutta katsoin tuosta netistä noita tilastoja niin tuonne vimpeliin varmaan sopisi aika paljonkin väkeä, koska sieltä on niin paljon asukaat vähentyneet vuoden aikana peräti 2.5 % taitaa olla uusi ennätys.


    • Anonyymi

      Muistakaa ottaa ne lääkkeenne, kevät on paha aika joillekkin valon lisääntyessä.

      • Anonyymi

        Burana 600 kolmesti vuorokaudessa tarvittaessa tuplana


    • Anonyymi

      Evijärvi tulee vain olemaan näille 50 000:lle poloiselle ainoastaan väliaikainen sijoituspaikka. He tulevat muuttamaan Helsinkiin heti, kun heille rakennettavat kerrostalot aikanaan valmistuvat.

      • Anonyymi

        Kun tunnut tietävän nämä väkiluku tilastot, niin paljonkko täällä evijärvellä mahtaa olla asukasluku onko vähentynyt vai lisääntynt, vuoden aikana


    • Anonyymi

      Yle Teemalta tulee parhaillaan Pakolaiskeskusteluja. Ohjelman näet myös Yle areenasta.
      Katso ja hanki itsellesi hyvä mieli. :) https://areena.yle.fi/1-4409218

    • Anonyymi

      Areenalta löytyy varmaankin myöskin dokumentteja siitä, kun suomalaiset joutuivat lähtemään elintasopakolaisiksi Ruotsiin kuusikymmentäluvulla. Tuolloinhan Suomi oli tutkimusten mukaan "suomalaisimmillaan". Rähmällään ryssälle ja Kekkonen vehtasi silloisessa neukkulassa. Sellaista suomeahan ainakin persut huutavat takaisin, " Suomi takaisin".
      Tosi elintasopakolaisten mukana Ruotsiin lähti myöskin paremman sosialiturvan perään onnenonkijoita ja tietenkin myöskin asevelvollisuutta pakenevia käpykaartilaisia, joita kylläkin Ruotsi palautti Suomeen "ruotuun". Silloin vielä ei ollut mahdollista kieltäytyä asepalveluksesta ja lueskella vaikkapa kirkkoslaavia, jotta pystyy myöhemmin vaikkapa puoluejohtajana solvaamaan henkensä hädässä hirmuhallintoja, sotia, ympäristökatastrofeja ja nälkää pakenevia pakolaisia.

    • Anonyymi

      Varaastin tämän Lapuan palstalta.

      'Selvää pässistä lihhaa hämärtäen silti kihitystä mediat
      suomessa sama kehitys
      v 2019 helsingin väkimäärä lisääntyi 5600 hengellä ja siitä pakolaisia ja mamuja 4300
      v 2019 vantaan väkimäärä lisääntyi 5000 hengellä ja siitä pakolaisia ja mamuja 4200
      v 2019 espoon väkimäärä lisääntyi 5000 hengellä ja siitä pakolaisia ja mamuja 3500

      eli pk seudun väestönkasvusta pakolaiset ja mamut n 70 %

      vantaalla länsimäessä on päiväkoti jossa ei ole yhtään suomalaistaustaista lasta'

      En tierä onko totta mutta jonkun mielestä on.
      Väki vaihtuu. Ei tänne periferiaan enää suomalaisia lapsia kovin paljon synny ja tilalle tulee varttimulatteja tai sitten ihan pikimustia. Kansamme katoaa maan päältä.

      • Anonyymi

        Viestisi aika on 00.39 yöllä. Tyypillistä persujen ja Suomen kansa ensin pelotteluprobagandaa. On turha moittia "mamuja" ja höpötellä "väestönvaihdoksesta", kun yöt valvot netissä ja kehittelet salaloiittoteorioita.
        Oikea mies kämpii naisen päälle yöllä, eikä netissä vehtaa. Ei Suomen kansa netissä lisäänny, vaan sängyssä tai missä nyt kukakin liemensä laskee.

        Eipä ole ihme, että syntyvyysluvut ovat matalalla, kun miehet härkäparina laskettelevat täällä luikurian ja katselevat peltokankaan ja tynkkysen, sekä anon naurettavaa möyhäämistä.

        Mestari hallajussi nyt on sentään yrittänyt. Laukaisi väärään tauluun, kun jäi se armeijakin käymättä. Hallajussi ulkoisti aseellisen maanpuolustuksen tyhmälle rahvaalle, joka on valmiina juoksemaan miinakenttään jussin puolesta. Siinä miinanpolkemisessa särkyy muutkin vehkeet, kuin jalkaterät. Vaikka eihän niistä vehkeitä netissä tarvita!


    • Anonyymi

      Pakolaisia vain niihin kuntiin, missä väkimäärä reilusti vähentynyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe