Kirkkomme on hiljaa, miksi?

Anonyymi

Alkaa jo vaikuttaa aika älyvapaalta ja todellisuudesta irronneelta tämä homoseksuaalien tai heidän kannattajiensa kohdistama vihakampanja Päiviä, yhtä ihmistä kohtaan. Jostain luin että IS olisi tiennyt asialla olevan yhden henkilön, -noiden kaikkien rikosilmoitusten takana, jos näin on, henkilö vaikuttaa ilmeisen häiriintyneeltä joka ei kykene hallitsemaan enää itseään ja tekemisiään. Olisi kyllä mielenkiintoista saada tietää kuka se on. Epäilen ettei jäljet kovin kauas tunnetuimmista punaviher-feministi-homoseksuaalipiireistä johda. Tietenkään pelkuri ei uskalla omalla nimellään tulla julkisuuteen vaikka mustamaalaa valheillaan ja vihjailuillaan nimeltä kohdistettua henkilöä.

On käsittämätöntä että Suomessa edes saa tehdä näin ja itse pysytellä anonyyminä. Roskamedia kuten Päivärinta sitten riemuitsee ja haaskalinnun lailla koittaa repiä otsikoilla mahdollisimman paljon rahaa. Mutta olkoot nyt vaikka hetki hauskaa ja särpikööt verta vihaansa, -eipä ole kaukana sekään että rangaistus kaikista heidän pahuudestaan kohtaa heidät itsensä. Ei Jumala jätä rankaisematta vaikka Hän onkin nyt hiljaa. Mitäs sitten kun tulee kuolema? Ei puolusta enää Päivärinta eikä Helsingin sanomat eikäSetakaan?

Mitä te oikein raukat kuvittelette tällaisella yhteen henkilöön ja yleensä laajemmin kristinuskoon kohdistuvalla vihakampanjalla saavuttavanne? Eiköhän ns. normaalisti ajatteleva enemmistökin jo ala pitää näitä rikosilmoitusten tehtailijoita jollain lailla kajahtaneina kun samasta asiasta tehdään ihan kiusan vuoksi koko ajan vaan uusia ja uusia rikosilmoituksia. On sanottu Raamatussa että mitä ihminen kylvää, sitä hän kerraon myös saava niittää!

Mutta tässä näkyy miten viha ja katkeroituminen voi tulla jollekin niin suureksi asiaksi että se alkaa hallita elämää eikä ihminen enää oikein kykene erottamaan todellisuutta ja omia vihaan ja katkeruuteen pohjautuvia kostofantasioitaan todellisuudesta; tehtailemaan nimettömänä pekurimaisesti rikosilmoituksia!.

Kun tässä nyt kuitenkinpohjimmiltaan taistellaan kristinuskoa eli viime kädessä itseään Jumalaa ja Hänen sanaansa vastaan ja kirkkoakin vastaan sikäli kuin kirkkoamme enää voidaan ylipäätään sanoa kristilliseksi kirkoksi, niin eniten ihmetyttää näiden leipäpiispojen hiljaisuus. On oikeastaan röyhkeää että tällaiset ihmiset joilta itseltään näkyy toiintansa perusteella ilmeisesti puuttuvan kokonaan kristillinen vakaumus ja usko, kuten arkkipiispan virkaa hoitava Luoma ja useimmat muut pispat, -ovat aivan hipihiljaa vaikka tämä kaikki kohdistuu kristilliseen uskoon ja kirkkoon joka maksaa heidän palkkansa mutta joita tehtäviä he eivät hoida! Paljon suurempi huoli näillä vedettömillä lähteillä näyttää olevan siitä etteivät ihmisparat vaan uskoisi Raamattuun kirjoitettua luomiskertomusta.

Raamatussa sanotaan että niiltä jotka ovat pappeja ja joiden pitäisi olla toisten opettajia ja esimerkkejä, -vaaditaan hurskaassa vaelluksessa paljon enemmän uskollisuutta kuin meiltä tavallisilta uskovaisilta. Kun Jumalan armosta heille on uskottu meidän seurakuntamme kaitsemistehtävä, niin kauhistuttavaa on ajatellakaan, mitä nämä mykät koirat, valapatot petturit pahat paimenet joutuvat kerran kohtaamaan iankaikkisuuden ovella jolleivät pikaisesti parannusta tee ja itkien kadu säkissä ja tuhassa. Ei pitäisi edes alkaa piispaksi kun ei ole uskoa Jumalan sanaan! Se on jo itsessään vakava, kadottava synti!

Ihminen joka ei pelkää Jumalaa eikä laske kustannuksia iankaikkisuuden suhteen oikein, on ylipäätään on niinkuin hullu elukka joka ei tajua olevansa matkalla teuraaksi. Hän elää niinkuin mitään loppua ei tulisikaan koskaan, kieltää ja kiroaa Jumalaa, omaa Luojaansa ja vieläpä kirkon korkeimmissa viroissa!

Sen minä sanon ettei sillä menolla mitä piispat ja arkkipiispa nykyään pitävät, ole MITÄÄN tekemistä oikean kristinuskon kanssa jonka Jumalakin hyväksyy! Pian on tämä elämä eletty, -si siinä puhuta kuin muutamista vuosikymmenistä pisimmilläänkään ja sitten! Sitten me vietämme iäisyyden rangaistuksessa jos emme eläessämme ole parannusta tehneet ja papit ja muiden opettajiksi nimetyt kärsivät siellä kaikkein kovinta rangaistusta, -sanoo Jeesus itse Raamatussa!

Koittakaa nyt hyvät ihmiset katsoa itse eteenne ja ottakaa vakavasti nämä varoituksen sanat. Äläkä rupea toivomaan että nämä ovat vain minun tai jonkun pienen väärin ajattelevan porukan ajatuksia, vaan:

KAIKKI ON NÄIN ILMOITETTU RAAMATUSSA! Mitään emme ole itse päästämme keksineet. Ja kaikki tämä löytyy myös evankelisluterilaisen kirkkomme omista virallisista Tunnustuskirjoista:

Augsburgin tunnustus, artikla 17:

"XVII Kristuksen tuomiolle tulo

Edelleen seurakuntamme opettavat, että Kristus on aikojen täyttyessä ilmestyvä tuomiolle ja herättävä kaikki kuolleet; hurskaille ja valituille hän antaa iankaikkisen elämän ja pysyvän ilon, mutta jumalattomat ihmiset ja perkeleet hän tuomitsee ikuiseen piinaan."

51

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä hyödyt kirkkoa parjaamaamalla.

      Kirkossa kävijät ovat varmaan kirkon tärkein asia. Räsänen myös, jos käy kirkossa. Mutta Räsänen on haukkunut papit maanrakoon. Tavallinen kirkossa kävijä ei.

      • Anonyymi

        Mitä sinäkin kirkosta puhut ja mitä se sinuun kuuluu? Sinähän olet ateisti omien puheidesi mukaan joten hoida omat asiasi äläkä puutu kirkon asioihin. Sinu mielipiteelläsi ei olemitään merkitystä kun kirkosta ja kristinuskosta on puhe!

        Olet puolesi vaölinnut! Koita myös pysytellä sillä puolellasi johdomukaisesti!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sinäkin kirkosta puhut ja mitä se sinuun kuuluu? Sinähän olet ateisti omien puheidesi mukaan joten hoida omat asiasi äläkä puutu kirkon asioihin. Sinu mielipiteelläsi ei olemitään merkitystä kun kirkosta ja kristinuskosta on puhe!

        Olet puolesi vaölinnut! Koita myös pysytellä sillä puolellasi johdomukaisesti!

        Heh. Täällä on väkeä, jotka eivät kuulu kirkkoon, mutta nälvivät sitä jopa päivittäin.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Heh. Täällä on väkeä, jotka eivät kuulu kirkkoon, mutta nälvivät sitä jopa päivittäin.

        Ääliö, missä sanotaan, että pitää kuulua kirkkoon?


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Heh. Täällä on väkeä, jotka eivät kuulu kirkkoon, mutta nälvivät sitä jopa päivittäin.

        Esimerkiksi sinä


    • Tarkistetaan tosiasiat ensin.

      Onko älyvapaata olla taikauskoinen ja uskoa jonkin aavikon asukkaan herättäneen kuolleita kävelemään kakkimajoista koostuvan kylän kaduilla?

      Kukaan ei huomannut tuota, saati sairaiden parantamista tai tuon ihmemiehen kuolleista heräämistä.

      Mikä siis on älyvapaata?

      • Anonyymi

        Sinä olet älyvapaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinä olet älyvapaa.

        Nerokas argumentti, jolla ehkä yrität kalastella irtopisteitä epäjumalaltasi.

        Veikkaan kuitenkin tuon menevän mustaan kirjaan piiiiitkän miinuksen kera, koska älyllisesti pätevä uskonsoturi ei noin heikkoa manausta edes yrittäisi.


      • Anonyymi

        Kaikki loppujen lopuksi perustuu uskoon. Jopa tiede. Tieteessäkin pitää ensin uskoa joitain periaatteita vailla perusteluja, sen jälkeen voi pelata peliä nimeltä tiede. Eri uskonnoilla on eri lähtökohdat, jotka niin ikään uskotaan tosiksi. Samoin on myös monien muiden asioiden laita ihmiselämässä. Elämä on peliä, koettakaa pelata oikein ja selvitä voittajina.


    • Anonyymi

      Kirkolla on varmasti monia muitakin asioita ajateltavanaan kuin homous tai Räsäsen Päivi. Toisin kuin Räsänen niin kirkkohan vastaa vaikkapa kuolleiden hautaamisesta ja siunaamisesta, syntyneiden kastamisesta, jumalanpalvelusten pitämisestä, erillaisten uskonnollisen tilaisuuksien järjestämisestä ja joissakin kunnissa tai kaupungeissa jopa ruoka-avusta vähän-varaisille jne. Eli kirkossa ajatellaan paljon muutakin kuin vain homoja tai mitä Räsänen paheksui tai sanoi jne.

      Räsästä on turha verrata mihinkään ristiinnaulittavaan Jeesukseen tai suoraan sanottuna tuo se vasta on jumalanpilkkaa. Ei Jeesus joutunut ristilli siksi , että olisi omia ilkeitä puheitaan tai mielipiteitään yrittänyt Raamatulla perustella . Jotain rajaa siis !

      Räsäsen puheista siinä mielessä kun julkisia ovat saa tehdä kuka tahansa rikosilmoituksen. Eri asia on sitten täyttääkö ilmoitus syyttäjän mielestä tietyt kriteerit, eli lähdetäänkö sitä edes tutkimaan.

      Koettakaa nyt Räsäsen kannattajat ymmärtää sellainen asia, että te ja Räsänen saatte ajatella homoista ihan mitä haluatte mutta kaikkia ajatuksia ei ehkä kannata julkista. Eikä Räsäsen kohdallakaan suurin kiista ole siinä mitä hän on Raamatusta kopioinnut vaan siinä mitä muuten sanoo ja perustelee sitä omalla uskonnollaan.

      Ei uskonto voi olla jokin ehdoton oikeus päästellä suustaan mitä tahansa. Ei uskonnonvapauslaki sitä meinaa, koettakaa nyt ymmärtää, että siksi ne imaamitkaan ei saa julkisesti kristittyjä sioiksi haukkua vaikka sianlihaa jouluna vedetään navat paukkuen. Ei Räsänen nauti mitään erityisasemaa . Voisin veikata, että vähän tarkemmalla kammalla katsotaan koska kansanedustaja.

      • Anonyymi

        "Koettakaa nyt Räsäsen kannattajat ymmärtää sellainen asia, että te ja Räsänen saatte ajatella homoista ihan mitä haluatte mutta kaikkia ajatuksia ei ehkä kannata julkista. "

        Miksi emme saa? Mehän puhumme myös homoista rakastavasti ja tuemme heitä ihmisinä koko ajan. Kuuntele mitä Päivi Räsänen on sanonut äläkä kuuntele omia ajatuksiasi. Mitä pahaa näet siis lähimmäisen rakkaudessa?

        Emmehän me homoille pelkästään suuntaa sitä mitä Jumala toteaa seksista saman sukupuolen kanssa tai seksistä miehen ja naisen liiton ulkopuolella. Nämä käskythän on suunnattu kaikille ihmisille.


      • Anonyymi

        "Räsästä on turha verrata mihinkään ristiinnaulittavaan Jeesukseen tai suoraan sanottuna tuo se vasta on jumalanpilkkaa. "

        Kristus elää Päivissä kuten kaikissa uskovissa. Sinä et varmaan tätä tiennyt!!

        Toiseksi Päivin tulevassa mahdollisessa oikeudenkäynneissä on sama kuvio kuin Jeesuksen oikeudenkäynnissä eli ihmistä syytetään syyttäjien oman mielikuvituksen tuotteista, ei siitä mitä nämä kaksi ovat itse todenneet.


      • Anonyymi

        "Ei uskonto voi olla jokin ehdoton oikeus päästellä suustaan mitä tahansa. Ei uskonnonvapauslaki sitä meinaa, koettakaa nyt ymmärtää, että siksi ne imaamitkaan ei saa julkisesti kristittyjä sioiksi haukkua vaikka sianlihaa jouluna vedetään navat paukkuen. "

        Ei tosiaankaan saa sanoa mitä sattuu ja siksi Päivi ei olekaan puhunut pahaa kenestäkään!!

        Mutta kristinuskon piirissä saa ja jopa tulee julistaa Jumalan tahtoa kuten on kirjoitettu ja suurin tästä Jumalan tahdosta on rakkaus. Amen


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Ei uskonto voi olla jokin ehdoton oikeus päästellä suustaan mitä tahansa. Ei uskonnonvapauslaki sitä meinaa, koettakaa nyt ymmärtää, että siksi ne imaamitkaan ei saa julkisesti kristittyjä sioiksi haukkua vaikka sianlihaa jouluna vedetään navat paukkuen. "

        Ei tosiaankaan saa sanoa mitä sattuu ja siksi Päivi ei olekaan puhunut pahaa kenestäkään!!

        Mutta kristinuskon piirissä saa ja jopa tulee julistaa Jumalan tahtoa kuten on kirjoitettu ja suurin tästä Jumalan tahdosta on rakkaus. Amen

        On melkoisen pahaa sanoa toisia sairaiksi. Niin toteaa Päivi.


    • Anonyymi

      "Ei Jumala jätä rankaisematta vaikka Hän onkin nyt hiljaa"

      Naurattaa, koska hän viimeksi sinulle muuten puhui?

      • Anonyymi

        Mitä se sinulle kuluu?


    • Kirkko pelkää !
      Näille pervetikoille pitää olla kaikki oikeudet ja valitettavasti meidän oikeuslaitos on ainoastaan rosvoja ja lainrikkojia varten, vapauttavassa mielessä.
      Päivi tullaan tuomitsemaan "kansanryhmää vastaan kiihottamisessa ?

      • Raamatusta löytänet kylläkin mukakännisen isän, jonka tyttölapset mukaraiskasivat.

        Kuka lienee pervo ja kenen satuihin on uskominen!


      • Anonyymi
        he-ma kirjoitti:

        Raamatusta löytänet kylläkin mukakännisen isän, jonka tyttölapset mukaraiskasivat.

        Kuka lienee pervo ja kenen satuihin on uskominen!

        En tiedä hema mutta mieleen vaan nousee että sinä taidat olla vielä aika nuori? Mitenkähän rohkeus riittää suunsoittoon kun kerran seisot kuoleman porteilla? Varmaan kuvittelet olevasi jotain hyvin merkittävää ja viisasta mutta sokeudessasi et näe että todellisuudessa sinä et ole muuta kuin säälittävä poja/tytönrassukka joka peittää epävarmuuttaan ylettömään suunsoittamiseen, tietenkin anonyymina netissä.

        No, kyllä elämä antaa opetusta, ja jos ei elämä niin viimeistään kuolema kun sen aika kerran koittaa.


      • Anonyymi
        he-ma kirjoitti:

        Raamatusta löytänet kylläkin mukakännisen isän, jonka tyttölapset mukaraiskasivat.

        Kuka lienee pervo ja kenen satuihin on uskominen!

        Tarkoitat kait mukapervo?


      • Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä hema mutta mieleen vaan nousee että sinä taidat olla vielä aika nuori? Mitenkähän rohkeus riittää suunsoittoon kun kerran seisot kuoleman porteilla? Varmaan kuvittelet olevasi jotain hyvin merkittävää ja viisasta mutta sokeudessasi et näe että todellisuudessa sinä et ole muuta kuin säälittävä poja/tytönrassukka joka peittää epävarmuuttaan ylettömään suunsoittamiseen, tietenkin anonyymina netissä.

        No, kyllä elämä antaa opetusta, ja jos ei elämä niin viimeistään kuolema kun sen aika kerran koittaa.

        Heh.
        Elämä on antanut opetusta, ettei Jumala tee yhtään mitään.


    • Anonyymi

      Kaikkein huvittavinta asiassa on se että nämä ihmiset jotka Päivistä ovat tutkintapyynnön tehneet niin eivät itse todennäköisesti edes usko Raamattuun. Miksi he sitten vetävät herneen nenään sellaisen kirjan kirjoituksista joihin he eivät itse edes usko???

      Vai onko asia sittenkin päinvastoin, eli sisimmässään uskovat? Jos nyt ajatellaan että minun kimppuuni käytäisiin jonkun satukirjan kanssa niin minähän viis veisaisin asiasta jos tässä satukirjassa vaikka haukuttaisiin kaljut ihmiset (itse olen kalju).

      Kyllä nyt taitaa totuus ollakin sellainen että nämä ihmiset tietävät "totuuden" ja uskovat siihen itsekin (se mitä Raamatussa sanotaan) MUTTA epätoivoisesti yrittävät saada EDES MAALLISEN tulkinnan heidän edukseen!

      • Anonyymi

        Taisitpa osua hyvinkin oikeaan! Mikä ihme siinä yhdessä Kirjassa niin kovin vaivaa että vuodesta toiseen pitää puuskua sammumatonta vihaa ja pahanpuhumista sekä mustamaalata viattomia hyvää tarkoittavia kristityitä vain sen takia että he tuovat esiin mitä kirkko ja Raamattu opettavat homoudesta, että se on synti! Kyllä todellisuus on varmaan niin ettei tätä mikään muu selitä paitsi se että heidän omaatuntoaan painaa sisällisesti se mitä Raamattu opettaa ja he tahtovat kuvaannollisesti tappaa viestintuojat!

        He eivät haluaisi kuulla tuomiota (johon he eivät sano uskovansa). Näin läpeensä paha ja kieroutunut voi olla vain perisynnin alaiseksi tullut, synteihinsä paatunut ihmiskunnan jäsen jota sisimmässään kalvaa paha omatunto! Hän sisimmässään tuntee että se mitä hänelle on kirkon opin ja Raamatun mukaisesti esille tuotu, on totuus ja siksi se häntä niin kauheasti vaivaa ja suututtaa.


      • Anonyymi

        Niin kaikkein huvittavinta on...Ei olet väärässä , sinunlaisesi on kaikkein huvittava koska , ette ymmärrä, että se sama laki joka takaa Räsäsellekkin uskonnonvapauden takaa hänen naapurilleen oikeuden olla uskomatta. Siksi mikään uskonnollinen mielenilmaus tai kirjoitus ei voi edustaa tavallaan kokokansaa tai suurinta osaa tai ihan miksi haluaa kutsua.

        Uskonnonvapaus siis takaa Räsäselle, että hän voi käydä oman uskontoryhmänsä kanssa hartauksissa , eikä kukaan saa niitä häiritä. Räsänen saa jopa kertoa julkisesti kuuluvansa johonkin uskonnolliseen ryhmään, eikä häntä saa kukaan siitä syystä nimitellä. Räsänen saa postailla someen suoria lainauksia Raamatusta mutta hän ei voi vaatia, että kaikkien pitäisi ajatella niistä samoin kuin hän. Hänen uskonnonvapaus ei myöskään anna hänelle vapaita käsiä puhua kaikenlaista muuta ilkeää valitsemastaan väestöstä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin kaikkein huvittavinta on...Ei olet väärässä , sinunlaisesi on kaikkein huvittava koska , ette ymmärrä, että se sama laki joka takaa Räsäsellekkin uskonnonvapauden takaa hänen naapurilleen oikeuden olla uskomatta. Siksi mikään uskonnollinen mielenilmaus tai kirjoitus ei voi edustaa tavallaan kokokansaa tai suurinta osaa tai ihan miksi haluaa kutsua.

        Uskonnonvapaus siis takaa Räsäselle, että hän voi käydä oman uskontoryhmänsä kanssa hartauksissa , eikä kukaan saa niitä häiritä. Räsänen saa jopa kertoa julkisesti kuuluvansa johonkin uskonnolliseen ryhmään, eikä häntä saa kukaan siitä syystä nimitellä. Räsänen saa postailla someen suoria lainauksia Raamatusta mutta hän ei voi vaatia, että kaikkien pitäisi ajatella niistä samoin kuin hän. Hänen uskonnonvapaus ei myöskään anna hänelle vapaita käsiä puhua kaikenlaista muuta ilkeää valitsemastaan väestöstä.

        "Räsänen saa postailla someen suoria lainauksia Raamatusta mutta hän ei voi vaatia, että kaikkien pitäisi ajatella niistä samoin kuin hän. "

        Näin on että Jumalan Sanaa saa ja tuleekin julistaa kuten on kirjoitettu. Vaatia emme voi kuten emme voi vaatia ihmistä kävelemästä jäällä kohti sulaa mutta voimme kyllä varoittaa häntä siitä. Eikö totta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taisitpa osua hyvinkin oikeaan! Mikä ihme siinä yhdessä Kirjassa niin kovin vaivaa että vuodesta toiseen pitää puuskua sammumatonta vihaa ja pahanpuhumista sekä mustamaalata viattomia hyvää tarkoittavia kristityitä vain sen takia että he tuovat esiin mitä kirkko ja Raamattu opettavat homoudesta, että se on synti! Kyllä todellisuus on varmaan niin ettei tätä mikään muu selitä paitsi se että heidän omaatuntoaan painaa sisällisesti se mitä Raamattu opettaa ja he tahtovat kuvaannollisesti tappaa viestintuojat!

        He eivät haluaisi kuulla tuomiota (johon he eivät sano uskovansa). Näin läpeensä paha ja kieroutunut voi olla vain perisynnin alaiseksi tullut, synteihinsä paatunut ihmiskunnan jäsen jota sisimmässään kalvaa paha omatunto! Hän sisimmässään tuntee että se mitä hänelle on kirkon opin ja Raamatun mukaisesti esille tuotu, on totuus ja siksi se häntä niin kauheasti vaivaa ja suututtaa.

        >> mustamaalata viattomia hyvää tarkoittavia kristityitä <<

        Viattomia ja hyvää tarkoittavia paskiaisiako nyt on mustamaalattu?
        Ei vaan pahaa tarkoittavia mulkvisteja on nostettu tikun nokkaan, persreistä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Räsänen saa postailla someen suoria lainauksia Raamatusta mutta hän ei voi vaatia, että kaikkien pitäisi ajatella niistä samoin kuin hän. "

        Näin on että Jumalan Sanaa saa ja tuleekin julistaa kuten on kirjoitettu. Vaatia emme voi kuten emme voi vaatia ihmistä kävelemästä jäällä kohti sulaa mutta voimme kyllä varoittaa häntä siitä. Eikö totta?

        Olen samaa mieltä. Raamattu on Raamattu, ja sitä saa lainata. Minäkin kerron mitä siinä on tuhansia vuosia sitten kirjoitettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> mustamaalata viattomia hyvää tarkoittavia kristityitä <<

        Viattomia ja hyvää tarkoittavia paskiaisiako nyt on mustamaalattu?
        Ei vaan pahaa tarkoittavia mulkvisteja on nostettu tikun nokkaan, persreistä.

        Sähän osaat keskustella rakentavasti?


    • Anonyymi

      Hyvää iltaa todellisuuteen ja yötä.

    • Anonyymi

      "Alkaa jo vaikuttaa aika älyvapaalta ja todellisuudesta irronneelta tämä homoseksuaalien tai heidän kannattajiensa kohdistama vihakampanja Päiviä, yhtä ihmistä kohtaan."

      Tämä saa nyt valtavasti julkisuutta ja nyt on Jumalan aika uskovien tuoda esiin se Jumalan kanta näihin asioihin. Meillä uskovilla on nyt vuosia aikaa pitää tätä juttua yllä julkisuudessa ja sitten yksityisesti kertoilla tuttaville ja sukulaisille mistä tässä oikeasti on kyse ja samalla antaa aitoa opetusta kristinuskosta. Lähetyskenttä on näin tullut yhtäkkiä naapurustoomme ja lähipiiriimme. Amen

      • Julkisuutta saa kyllä liikaa mutta toisaalta jos Räsänen kuvittelee olevansa uskovaisten jokin "esitaistelija" niin hyvä on tämäkin asia käsitellä. Hän ei sitä nimittäin ole. Sellainen miksi sanoisi suht normaali kyllä ymmärtää joidenkin ihmisten olevan jopa homoja mutta ei silti ala käymään "yksittäisen synninsotaa heitä vastaan" vaan ymmärtää, että samalla maallisella lainsäädännöllä kuin nuo homotkaan ei raahaa uskonnollisia vastustajiaan roviolle ei Räsänenkään voi heitä maalittaa jotenkin henkisesti sairaiksi, sillä sitä tuo hieno psykoseksuaalinen juttu tarkoittaa. Yleensä homma toimii siis keskinäisellä kunnioituksella molempiin suuntiin mutta Räsäsen kanssa tuntuu suunta olevan vain yksi.


      • Tolkun.Ihminen kirjoitti:

        Julkisuutta saa kyllä liikaa mutta toisaalta jos Räsänen kuvittelee olevansa uskovaisten jokin "esitaistelija" niin hyvä on tämäkin asia käsitellä. Hän ei sitä nimittäin ole. Sellainen miksi sanoisi suht normaali kyllä ymmärtää joidenkin ihmisten olevan jopa homoja mutta ei silti ala käymään "yksittäisen synninsotaa heitä vastaan" vaan ymmärtää, että samalla maallisella lainsäädännöllä kuin nuo homotkaan ei raahaa uskonnollisia vastustajiaan roviolle ei Räsänenkään voi heitä maalittaa jotenkin henkisesti sairaiksi, sillä sitä tuo hieno psykoseksuaalinen juttu tarkoittaa. Yleensä homma toimii siis keskinäisellä kunnioituksella molempiin suuntiin mutta Räsäsen kanssa tuntuu suunta olevan vain yksi.

        Peukutin tekstiäsi.

        >> Yleensä homma toimii siis keskinäisellä kunnioituksella molempiin suuntiin <<

        Tuohan on kaiken keskinäisen kanssakäymisen ehdoton edellytys. Pidämme sitä ilmeisesti itsestäänselvyytenä, mutta ei se sitä kaikesta päätellen ihan kaikille ole. Vaikka sen pitäisi olla, mielestäni.


      • Jumalalla ei ole kantaa.

        Mutta Raamatussa Jumala ei ole sanonut sanaakaan lesboista eikä homoista.

        Ihmiset heistä raakkuvat.


      • torre12 kirjoitti:

        Jumalalla ei ole kantaa.

        Mutta Raamatussa Jumala ei ole sanonut sanaakaan lesboista eikä homoista.

        Ihmiset heistä raakkuvat.

        Näinhän se lopulta on . Raamattukin on vain loppupeleissä tekstikokoelma jota lukee ihminen. No tokihan aina toisinaan jossain lahkoissa on joku saarnaaja joka muka saa suoraan Jumalalta osviittaa miten joku asia pitää tulkita ja keräävät muhkeat tilit sillä.


      • Anonyymi
        Tolkun.Ihminen kirjoitti:

        Julkisuutta saa kyllä liikaa mutta toisaalta jos Räsänen kuvittelee olevansa uskovaisten jokin "esitaistelija" niin hyvä on tämäkin asia käsitellä. Hän ei sitä nimittäin ole. Sellainen miksi sanoisi suht normaali kyllä ymmärtää joidenkin ihmisten olevan jopa homoja mutta ei silti ala käymään "yksittäisen synninsotaa heitä vastaan" vaan ymmärtää, että samalla maallisella lainsäädännöllä kuin nuo homotkaan ei raahaa uskonnollisia vastustajiaan roviolle ei Räsänenkään voi heitä maalittaa jotenkin henkisesti sairaiksi, sillä sitä tuo hieno psykoseksuaalinen juttu tarkoittaa. Yleensä homma toimii siis keskinäisellä kunnioituksella molempiin suuntiin mutta Räsäsen kanssa tuntuu suunta olevan vain yksi.

        No nyt rupeaa menemään setatätien jutut taas vähän vallattomaksi!

        "...samalla maallisella lainsäädännöllä kuin nuo homotkaan ei raahaa uskonnollisia vastustajiaan roviolle ei Räsänenkään voi heitä maalittaa jotenkin henkisesti sairaiksi, sillä sitä tuo hieno psykoseksuaalinen juttu tarkoittaa..."

        Ensinnäkään Päivi tai kukaan muukaan kristitty ei ole "raahannut uskonnollisia vastustajiaan roviolle" joten mikä on motiivisi tällaiseen paskapuhumiseen ja suoranaiseen valehteluun? Pistääkö niin ankarasti vihaksi kun sanotaan mitä Raamattu ja kirkko opettaa? Pisteleekö niin kovaa pahaa omaatuntoa kun tietää sen olevan totta?

        Toisekseen puhe psykososiaalisesta vaikutuksesta ei ole mitään "maalittamista" niinkuin teidän setatätien fantasioissa saattaa näyttää (mielellään kun uhriudutte) vaan se on ihan tutkittua ja tieteellisissä tutkimuksissa osoitettua että homoseksuaalisuus on osoitettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa johtuvan monista tekijöistä joista eräs on psykososliaaliset eli ympäristön vaikutus ja yksilön reagoiminen siihen. Kyllä aika paksupäinen homofanaatikko pitää olla että kieltää tutkimustenkin olemassaolon? NO, se että nyt on tullut sitten 2 tai 3 uutta "tiedemiestä" jotka ovat julkaisseet lähinnä mielipiteitään joiden mukaan psykososiaalisuudella ei muka ole mitään vaikutusta, -ei tee asiaa muuksi kuin mikä se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Sen todistaa jo n. suurin osahomoista itsekin koska he ovat ruvenneet jossa9in elämänsä vaiheessa homoiksi. Eivät he ole syntyneet sellaisina vaikka muutama hupi"tiedemies" on tällaisia väittänyt, ilmeisesti jonkun homojärjestön maksamien "tutkimusten" perusteella josta suurin osa maailman tiedemihistä on eri mieltä.
        MIkä muuten esim. selittää sen että trendi-ilmiöksi ja muodiksi nuorison keskuudessa noussut homoseksuaalisuus on kasvanut etenkin yhdysvalloissa räjähdysmäisesti yhden ja saman sukupolven aikana!

        NO, uskoo ken tahtoo... varmaan maailmassa riittää tarpeeksi tyhmiä tuollaistakin uskomaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No nyt rupeaa menemään setatätien jutut taas vähän vallattomaksi!

        "...samalla maallisella lainsäädännöllä kuin nuo homotkaan ei raahaa uskonnollisia vastustajiaan roviolle ei Räsänenkään voi heitä maalittaa jotenkin henkisesti sairaiksi, sillä sitä tuo hieno psykoseksuaalinen juttu tarkoittaa..."

        Ensinnäkään Päivi tai kukaan muukaan kristitty ei ole "raahannut uskonnollisia vastustajiaan roviolle" joten mikä on motiivisi tällaiseen paskapuhumiseen ja suoranaiseen valehteluun? Pistääkö niin ankarasti vihaksi kun sanotaan mitä Raamattu ja kirkko opettaa? Pisteleekö niin kovaa pahaa omaatuntoa kun tietää sen olevan totta?

        Toisekseen puhe psykososiaalisesta vaikutuksesta ei ole mitään "maalittamista" niinkuin teidän setatätien fantasioissa saattaa näyttää (mielellään kun uhriudutte) vaan se on ihan tutkittua ja tieteellisissä tutkimuksissa osoitettua että homoseksuaalisuus on osoitettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa johtuvan monista tekijöistä joista eräs on psykososliaaliset eli ympäristön vaikutus ja yksilön reagoiminen siihen. Kyllä aika paksupäinen homofanaatikko pitää olla että kieltää tutkimustenkin olemassaolon? NO, se että nyt on tullut sitten 2 tai 3 uutta "tiedemiestä" jotka ovat julkaisseet lähinnä mielipiteitään joiden mukaan psykososiaalisuudella ei muka ole mitään vaikutusta, -ei tee asiaa muuksi kuin mikä se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Sen todistaa jo n. suurin osahomoista itsekin koska he ovat ruvenneet jossa9in elämänsä vaiheessa homoiksi. Eivät he ole syntyneet sellaisina vaikka muutama hupi"tiedemies" on tällaisia väittänyt, ilmeisesti jonkun homojärjestön maksamien "tutkimusten" perusteella josta suurin osa maailman tiedemihistä on eri mieltä.
        MIkä muuten esim. selittää sen että trendi-ilmiöksi ja muodiksi nuorison keskuudessa noussut homoseksuaalisuus on kasvanut etenkin yhdysvalloissa räjähdysmäisesti yhden ja saman sukupolven aikana!

        NO, uskoo ken tahtoo... varmaan maailmassa riittää tarpeeksi tyhmiä tuollaistakin uskomaan.

        "Totta" on vain se, että Raamattu on tehty ja siihen on koottu kirjoituksia.

        Itse tiedän, että kukin on se mikä on kautta elämän. Mutta yksi aviomies huomasi 60 v. , että hän tykkää miehistäkin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No nyt rupeaa menemään setatätien jutut taas vähän vallattomaksi!

        "...samalla maallisella lainsäädännöllä kuin nuo homotkaan ei raahaa uskonnollisia vastustajiaan roviolle ei Räsänenkään voi heitä maalittaa jotenkin henkisesti sairaiksi, sillä sitä tuo hieno psykoseksuaalinen juttu tarkoittaa..."

        Ensinnäkään Päivi tai kukaan muukaan kristitty ei ole "raahannut uskonnollisia vastustajiaan roviolle" joten mikä on motiivisi tällaiseen paskapuhumiseen ja suoranaiseen valehteluun? Pistääkö niin ankarasti vihaksi kun sanotaan mitä Raamattu ja kirkko opettaa? Pisteleekö niin kovaa pahaa omaatuntoa kun tietää sen olevan totta?

        Toisekseen puhe psykososiaalisesta vaikutuksesta ei ole mitään "maalittamista" niinkuin teidän setatätien fantasioissa saattaa näyttää (mielellään kun uhriudutte) vaan se on ihan tutkittua ja tieteellisissä tutkimuksissa osoitettua että homoseksuaalisuus on osoitettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa johtuvan monista tekijöistä joista eräs on psykososliaaliset eli ympäristön vaikutus ja yksilön reagoiminen siihen. Kyllä aika paksupäinen homofanaatikko pitää olla että kieltää tutkimustenkin olemassaolon? NO, se että nyt on tullut sitten 2 tai 3 uutta "tiedemiestä" jotka ovat julkaisseet lähinnä mielipiteitään joiden mukaan psykososiaalisuudella ei muka ole mitään vaikutusta, -ei tee asiaa muuksi kuin mikä se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Sen todistaa jo n. suurin osahomoista itsekin koska he ovat ruvenneet jossa9in elämänsä vaiheessa homoiksi. Eivät he ole syntyneet sellaisina vaikka muutama hupi"tiedemies" on tällaisia väittänyt, ilmeisesti jonkun homojärjestön maksamien "tutkimusten" perusteella josta suurin osa maailman tiedemihistä on eri mieltä.
        MIkä muuten esim. selittää sen että trendi-ilmiöksi ja muodiksi nuorison keskuudessa noussut homoseksuaalisuus on kasvanut etenkin yhdysvalloissa räjähdysmäisesti yhden ja saman sukupolven aikana!

        NO, uskoo ken tahtoo... varmaan maailmassa riittää tarpeeksi tyhmiä tuollaistakin uskomaan.

        Kyllähän Päivikin tässä kovasti peräänkuuluttaa hänen uskonnonvapauttaan mutta ei samaan aikaan anna samaa vapautta toisin uskoville tai uskonnottomille, jonka muuten myös laki takaa.

        Vääristelet asioita, kirjoitin psykoseksuaalinen, aivan kuten Räsänen on tuohon vedonnut. Lukekaapa psykoseksuaalinen kehitys , mitä se todella pitää sisällään. Seksi on varmasti ihmiselle tärkeä asia mutta tuskin kuitenkaan tärkein ja nykyaikainen psykiatria ei myöskään perustu tuolle kuuluisalle psykoseksuaaliselle selitykselle.

        Homostelu tai lesbostelu ei muuten varsinaisesti kasva se on harhaa. Toki voi vaikuttaa siltä koska nykyään nuokkin ihmiset saavat vapaasti olla sitä mitä ovat. Seksuaalisia kokeiluja tekee taas monetkin, etenkin nuoruudessa , se ei silti tarkoita sitä, että tulisi vaikka lesboksi jos kerran naisen kanssa on sillai. Kyseessä on ihan normaaliksi laskettava mielenkiinto ja sanottakoon tässäkin nyt, että olen mies, en koskaan ole kokeillut miehen kanssa ja yhä edelleen vaimon kanssa aitoaviossa. Tuo siis ihan vaan koska joku sitä kuitenkin kysyy.


    • Anonyymi

      Jeesus tykkäsi opetuslapsistaan, hyi helvetti, siksi en kuulu kirkkoon.

    • Anonyymi

      Päivi on tutkinnan ja mahdollisen tuomionsa ansainnut.

      Luotetaan oikeuslaitokseen, ei hihhuleihin.

      ps hihhuleihin ei voi luottaa koskaan!

      • Anonyymi

        Näemmä sinun kaltaisiasi pahoja ihmisiä emme voi saada hiljenemään järkipuheella ja ystävällisyydellä. Jää rienaamistesi kanssa siksi saatanan haltuun kunnes parannuksen päivä aukenee ja tulet katumaan pahoja sanojasi.

        Toivottavasti se tapahtuu kohdallasi ennenkuin heräät helvetin rangaistuksen ansainneena ja armon hylkääjänä paikassa johon syntisi ja kääntymättömyytesi sinua nyt vielä kuljettaa!

        Armon ovi on vielä auki. Mistä tiedät onko se enää huomenna? Älä ylpeile vaan kadu pahuuttasi ja pyydä syntejäsi anteeksi koska jos sitä ei tapahdu niin totisesti tulee riittämään katumista kerran, mutta ilman mahdollisuutta! Jeesus on sovittanut koko maailman kaikkien ihmisten synnit, sinunkin!

        Mieti missä joudut viettämään iäisyytesi. Rohkeutta riittää vielä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näemmä sinun kaltaisiasi pahoja ihmisiä emme voi saada hiljenemään järkipuheella ja ystävällisyydellä. Jää rienaamistesi kanssa siksi saatanan haltuun kunnes parannuksen päivä aukenee ja tulet katumaan pahoja sanojasi.

        Toivottavasti se tapahtuu kohdallasi ennenkuin heräät helvetin rangaistuksen ansainneena ja armon hylkääjänä paikassa johon syntisi ja kääntymättömyytesi sinua nyt vielä kuljettaa!

        Armon ovi on vielä auki. Mistä tiedät onko se enää huomenna? Älä ylpeile vaan kadu pahuuttasi ja pyydä syntejäsi anteeksi koska jos sitä ei tapahdu niin totisesti tulee riittämään katumista kerran, mutta ilman mahdollisuutta! Jeesus on sovittanut koko maailman kaikkien ihmisten synnit, sinunkin!

        Mieti missä joudut viettämään iäisyytesi. Rohkeutta riittää vielä...

        Ja kun raamattu on aikuisten satukirja jota Päivi siteraa, niin onko eduskunta kyseisen henkilön oikea paikka?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kun raamattu on aikuisten satukirja jota Päivi siteraa, niin onko eduskunta kyseisen henkilön oikea paikka?

        Raamatun sana on kaksiteräinen miekka. Synti ja laittomuus on sama tänään kuin vuosituhansia sitten. Homoilun salliminen, sukurutsa, pedofilia, eläimiin sekaantuminen, nekrofilia, monisuhteet, pettäminen, raiskaukset, sukupuolen epämääräisyys...ym näiden asioiden kieltämiseen on Jumalalla hyvä syy- yksilön elämän, perheen ja yhteiskunnan terveys ja hyvinvointi. Kuten ajastamme näkee, homoilun poistaminen rikosrekisteristä ei ole tuonut mitään hyvää. Homoväki on pikemminkin aina vain vihamielisempää ja tyytymättömämpää. He eivät kestä mitään eriävää mielipidettä. Jumalan sana on heille kestämätöntä kuulla. Laittomuuden vyöry tappaa todellisen rakkauden eikä mitenkään edistä sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kun raamattu on aikuisten satukirja jota Päivi siteraa, niin onko eduskunta kyseisen henkilön oikea paikka?

        Kyseenalaistatko äänestäjien älykkyyden valita itselleen edustajat?

        No, jos nykyistä hallitusta katsoo ja varsinkin sen kyselytunteja NIIN taidat kyllä olla oikeilla jäljillä!


    • Anonyymi

      Päivillä on uskonvapaus eikö niin? Hän uskoo kuten uskoo ja se hänelle sallittakoon, eikö niin? Raanattu sallii synnin tuomitsemisen julkisestikin. Puhuihan Jeesuskin julkisesti ja myös synnistä ja sen seurauksista. Miksi puututte/rikotte Päivin uskonrauhaan ettekä anna hänen toimia kuten uskoo? Raamattu antaa luvan puhua synnistä julkisesti erityisesti, se kehottaa siihen. Miksi Päivi ei saa toimia Raamatun mukaan? Minkä takia tämän kiellätte?

      • Anonyymi

        Minkä takia sallitte kaiken puheen joka tulee muslimien suusta, mutta kiellätte kristityn puheen? Koskaan ette tuomitse muslimin puheita vaikka ne olisi mitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä takia sallitte kaiken puheen joka tulee muslimien suusta, mutta kiellätte kristityn puheen? Koskaan ette tuomitse muslimin puheita vaikka ne olisi mitä.

        Ette ainakaan oma-aloitteisesti tuomitse.


    • Anonyymi

      Aina vain tukitaan kaikille "ainoata oikeata uskonkäsitystä ja Raamattukäsitystä" johonka kaikkien olisi alistuttava ja sitä pitää saada jauhaa yötä päivää kaikille ja kaikkialla niin että se korvista savuaa ulos - ja varsinkin sitä teidän syntilistanne ykkösasiaa, eikö sitä nyt jo koko maailma ole kuullut vai niin kauanko meinaatte että kaikki taipuu teidän käsitykseenne ennen ette lakkaa - niinkö ootta meinannu?

      Kyllä kaikki jo tietävät miten te ajattelette, mitä tuo toistelunne on sitä väsyttämistäkö? - Jota tapahtuu siellä keskuudessannekin kun joku pitää uskoon vaikka 50 vuotta jauhamalla saada, sitä jauhetaan niin kauan korvan juuressa että toinen väsyy ja antaa periksi teille ja "alkaa uskomaan oikein" niin että saatte rauhan sielunne, -yritättekö siis samaa taktiikka yleisestikin, esim. täällä?

      Kun siellä Raamatuski sanotaan että sano/varoita pari, kolme kertaa ja anna olla sitten jos toinen ei korviaan lupsauta sanomallesi - eli ei sitä oo tarkoitettu jauhettavaksi loputtomiin samaa levyä kellekään!

      • Anonyymi

        Ehkä syvä hiljaisuus,hiljentyminen on parasta. Tänne voi kirjoitella muistaen että on vastuussa kirjoituksistaan.


    • Johtuisiko siitä, että kirkko ei jaa Räsäsen Raamatun tulkintaa tässä kohtaa.

      • Anonyymi

        Räsänen kyllä puhuu tarkasti kirkon oman opillisen tunnustuksen mukaan, kirkko on vain tainnut itse luopua omasta opillisesta tunnustuksestaan.
        ArtoTTT


      • Anonyymi kirjoitti:

        Räsänen kyllä puhuu tarkasti kirkon oman opillisen tunnustuksen mukaan, kirkko on vain tainnut itse luopua omasta opillisesta tunnustuksestaan.
        ArtoTTT

        Räsänen jakelee mielipiteitään Raamatusta asiaa koskien lähinnä tarkoitushakuisesti ja omia ennakkoluulojaan hellien. Raamatussa kyllä kielletään samaa sukupuolta välinen seksi, mutta vain tietyissä konteksteissa, ei yleisesti kuten Räsänen julistaa.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      433
      13500
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2654
    3. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      158
      2653
    4. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2612
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2097
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2068
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1967
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1545
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      64
      1507
    10. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1480
    Aihe