Mies petti pitkään ja jäi kiinni

Anonyymi

Meillä on mieheni kanssa pitkä parisuhde. Olemme olleet reilut 15-vuotta yhdessä. Siitä naimisissa 7-vuotta. Meillä on kaksi lasta 6 vuotias sekä 3-vuotias. Olen ollut viimeiset 6 vuotta kotona lasten kanssa. Minulle selvisi, että mieheni on pokaillut työpaikallaan naisia. Yhtä yritti heti, kun vaihtoi työpaikkaa. Seuraavaa hetken päästä pidempää. Oli vongannut tämän naisen perään 8 kuukautta kuin kiimainen kolli. Sen jälkeen hänellä oli tämän naisen kanssa suhde reilut 11 kuukautta. Mieheni jäi kiinni ja tunnusti lopulta kaiken. Hän lupasi mennä terapiaan ja selvittää oman osuutensa. En tiedä, mitä pitäisi tehdä? Meillä on yhteinen asunto ja lapset. Ihana perhe. Mieheni on myös nukkunut toisen lapsen syntymän jälkeen omassa huoneessaan ja vain välillä käynyt panemassa minua. Miten te olette selvinneet tästä vai oletteko ottaneet miehestä eron?

Mietin, että mikä miestäni vaivaa? Mielestäni hän on halunnut minun pysyvän kotona lasten kanssa. Silloin hänellä on mahdollisuus mennä ja tehdä töitä.

10

334

  Vastaukset

  • Ikinä et tule unohtamaan näin rankkaa ulkopuolella vosuamista. Vaikka kuinka pystyisit mielestäsi antamaan anteeksi, kaikki nuo ikävät tapahtumat ryöpsähtävät mieleesi kun tulee jotain riitaa. Sinulla on nyt vakava paikka miettiä alatalko elämään kulissielämää, mutta rakkautta siinä ei teidän välillänne tule enää olemaan. Se on vain se "elämisen sietämisen keveys"...

  • Mies ei tule koskaan muuttumaan. Hän voi jonkun aikaa pitää matalaa profiilia, mutta jonkun ajan päästä naisten perässä roikkuminen, pettäminen ja valehtelu alkaa uudelleen. Pettämille naiset ovat kuin huume, ei ole mitään väliä mitä paskaa suoneensa tunkee kunhan vain saa kamaa.

  • Luultavasti krooninen pelimies, että se häntä vaivaa. Miksi annat hänen pan*a tautisella välineellä edelleen? Mies vaan sikailee ja annat koskea sinuun, pliis joku raja. Miehet eivät valitettavasti muutu, hänen maailmankatsomuksessaan usea seksikumppani on hänen normaali, jatkuva seksi (ihan kuin ei ilman voisi olla hetkeäkään) tai sitten suhteenne hyytyi (15 vuotta pitkä aika) hänen mielestään. Mikään terapia ei "ihmeparanna" jos muut naiset kiinnostavat jatkuvasti. Yleensä siksi erotaan miehestä jo nopeammin. Löydät paljon parempaa elämääsi mistä vain.

  • Sain kuulla, että mieheni on ottanut tähän toiseen naiseen yhteyttä tai yrittänyt päästä naisen kanssa yhteyteen jo useamman kerran sen jälkeen, kun jäi kiinni pettämisestä. En tiedä, mitä tekisin. Hän oli tavannut naisen ja olin sen jälkeen pari päivää puhumatta miehelleni. Nyt on ottanut kanssani puheeksi, että haluaa selvittää asiat tämän naisen kanssa. En oikein tiedä, mitä minun pitäisi tästä asiasta oikein ajatella.

   Minusta on aivan kauheaa, että hän on ollut jo useita kertoja yhteydessä siihen naiseen ja vielä haluaa selvittää asiat sen naisen kanssa. Hän oikeasti haluaa selvittää asiat sen naisen kanssa.

   • Ei me olla lopetettu yhteydenpitoa koskaan! Mitä selvitettävää tässä on?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei me olla lopetettu yhteydenpitoa koskaan! Mitä selvitettävää tässä on?

    Sovitaan vaikka, että kun meillä pannaan paljaalla, niin te käytätte kortsua, ettei taudit leviä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sovitaan vaikka, että kun meillä pannaan paljaalla, niin te käytätte kortsua, ettei taudit leviä.

    Paljaalla mennään. Mulla ei oo tauteja ellen oo ukoltas saanut!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paljaalla mennään. Mulla ei oo tauteja ellen oo ukoltas saanut!

    Voi hitto, jos sulla ei ole hiivatulehdusta, niin tässä ringissä on sitten vielä muitakin, koska jostain se paha tulehdus pöllähti. Montakohan näitä sitten on meidän lisäksi? Onko infoa, monesko olet?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi hitto, jos sulla ei ole hiivatulehdusta, niin tässä ringissä on sitten vielä muitakin, koska jostain se paha tulehdus pöllähti. Montakohan näitä sitten on meidän lisäksi? Onko infoa, monesko olet?

    Ei ole tulehduksia. Ite oot omas jostain saanut 😂


  • ET TULE IKINÄ UNOHTAMAAN mitä sulle on tehty, samoin LUOTTAMUS KÄRSII. Kokemuksesta tiedän, olis pitänyt lähteä samantien pois kun ukko jäi kiinni työkaverinsa hieromisesta. JAKSAMISTA SULLE.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   115
   6003
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   167
   3723
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   181
   1575
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   86
   1204