Mikä panee uudestisyntyneensa uhkailemaan

Anonyymi

Rappe syyttäjänvirastosta sanoo että saavat sadoittain uskovaisten Päivipostia joka uhkaa mm tappamisella. Lähde on usein sama koska uhkaukset on sanamuodoltaan identtisiä.

Mika saa uudestisyntyneet toimimaan noin. Miksei pidetä kansanäänestys kuten Sveitsissä siitä missä voi tuomita homot.

Uskovaisissa on ihan asiallisia jotka antavat oikeuden ratkaista. Mutta suuri osa vapaista suunnista uhkaa viranomaisia kaikella pahalla vanhatestamentallisesti.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuinka hyvän kuvan kristillisestä uskosta antaa ko. toiminta. Mielenterveysuskovistaa ja huono koulutus.

      • Anonyymi

        Matt. 5:22

        Mutta minä sanon teille: jokainen, joka vihastuu veljeensä, on ansainnut oikeuden tuomion; ja joka sanoo veljelleen: 'Sinä tyhjänpäiväinen', on ansainnut suuren neuvoston tuomion; ja joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.


    • Anonyymi

      Ei kait kukaan nyt oikeasti tappamaan rupea, jos on terve.
      Paitsi en minäkään mene takuuseen, mitä tekisin, jos tapaisin pedofiilin lapseni kimpusta. En todellakaan tiedä, voisi päässä napsahtaa.
      Mutta tuollainen kirjeitse / viestin uhkailu homoille, ei ole oikein eikä järkevää. Mitä se muille kuuluu aikuisten homoilu.

      • Anonyymi

        Laiton uhkaus on myös rikos. Jotkut "uskovaiset" ovat siis laittomuuden palveluksessa.


      • "Paitsi en minäkään mene takuuseen, mitä tekisin, jos tapaisin pedofiilin lapseni kimpusta. En todellakaan tiedä, voisi päässä napsahtaa."

        Tuossa tapauksessa veikkaan, että 100 % ihmisistä saattaisi napsahtaa.

        Vihanpito homoseksuaaleja kohtaan on sen sijaan täysin käsittämätöntä.


    • Anonyymi

      Persoonallisuushäiriö (vaativa persoonallisuus). Sille on tyypillistä korostunut kontrollin tarve, ylitunnollisuus sekä joustamattomuus moraalisissa ja arvoihin liittyvissä asioissa. Häiriöstä kärsivä keskittyy yksityiskohtiin ja sääntöihin inhimillisyyden kustannuksella.

      Kun usko ei pääse uudistamaan mieltä, niin se muuttuu helposti uskonnolliseksi moralismiksi ja pahimmillaan identiteettipolitiikaksi. Sen oikeuttamana on maailmassa tehty paljon pahaa. Alistettu ja syrjitty ihmisiä ja tehty jopa kansanmurhiakin. Ruandassa kristityt tappoivat toisiaan kirkkoihin.

      Seurakunnissa on aina muutamia henkilöitä, jotka käyttäytyvät em. tavalla. He aiheuttavat konflikteja ja jopa hajottavat seurakuntia. Ovat lihallisia ja omaan oikeaoppisuuteensa rakastuneita. Tekevät syntilistoja muiden synneistä. Kyvyttömiä hyväksymään mitään omista ajatuksista poikkeavaa.

    • Anonyymi

      "Miksei pidetä kansanäänestys kuten Sveitsissä siitä missä voi tuomita homot."

      Siksi, koska Suomi ei ole banaanitasavalta, vaan länsimainen oikeusvaltio. Täällä ei tuomita ketään syntisyyden perusteella, vaan yksinomaan lain rikkomisen perusteella.

    • Anonyymi

      En tiennytkään, että kyseisessä valtiossa ollaan oltu noin jäljessä ihmisoikeuskysymysten kanssa. Senhän pitäisi olla ihmisoikeuksien julistukseenkin kuuluva asia, että ihmisiä ei syrjitä, rodun, uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.
      Se on aika kinkkinen moraalinen kysymys, jos on kyse sananvapaudesta ja vapaudesta ajatella kuten haluaa ja vapaus ilmaista mielipiteitä, koska toisaalta ihmiset ovat aika tietoisia sananvapauteen kuuluvista oikeuksistaan ja milloin moralisointi voi kääntyä ihmisryhmien hallitsemiseksi ja vastakkaisasetteluun, kahteen leiriin, jossa toiset syyttävät toisia vihapuheista ja toiset liian sinisilmäisyydestä, tämänhän ei tarvitse olla seksuaalikysymys, vaan voi liittyä esimerkiksi maahanmuuttoon, coronaviirustiedottamiseen tai oikeastaan mihin vain mikä kuohuttaa tunteita ja mieliä.

    • Anonyymi

      Se mikä estää yleensä asiallisen keskustelun aiheiden ympärillä, on varmaan siinä, että asiat herättävät ihmisissä tunteita. Ihmisten keskinäinen vuorovaikutus, on aika tunteisiin menevää. Arvostetaanko mielipidettäni? Olenko hyväksytty omana itsenäni ja mielipiteineni? vai joudunko ulkopuoliseksi? Mielipiteiden ilmaiseminen on myös pyrkimystä vuorovaikutukseen muiden ihmisten kanssa.

      Homoseksuualilla on yhtäläinen oikeus ilmaista mielipiteitään myös uskonnosta kuin uskovaisen, joka ei hyväksy homoseksuaalista käyttäytymismuotoa elämäntavakseen. Miten heidät saa vuoropuheluun keskenään. Tunteiden aiheuttamien ristiriitojen vuoksi, se voisi olla liian haastava asia.

    • Anonyymi

      On siis hyvä syy, miksi maallinen oikeus myös pitää tietynlaisia perustavanlaatuisia ihmioikeuksia ja siihen liittyviä lakeja yllä, koska ihmisissä olevat tunteet, voivat syttyä vihaksi, eikä siihen ole aina kovin pitkäkään matka, kuten maailman historia todistaa.

    • Anonyymi

      Totta kai se on oikein. Tämä hallitus joka meillä nyt on ei edusta kaikkia suomalaisia eikä noi virastotkaan. Ne edustaa vihervasemmistoa. Meillä kristillisiä arvoja ja perussuomalaisia kannattavilla ei ole tällä hetkellä hallitusta. Ei se niin mene, että äänestetään yhtä ja sitten jos toinen pääsee valtaan siitä yhtä äkkiä tulisi hallitus. Suomi on laittomuuden tilassa. Luonnollisesti valituksia mahdollisimman paljon eri toiminnoista kannataa laatia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tunnustuksia -ketju

      En halua olla pelkkä kaverisi. Välttämättä en sitä koskaan tunnusta irl. En halua menettää sinua. Naiselta Muutkin saa
      Ikävä
      102
      1467
    2. Kesäiseen aamuun

      Hyvää huomenta päivää. ☕🌞🌾😊🤗❤️
      Ikävä
      210
      1116
    3. Kyllä sinä tuoksut hyvälle!

      Miten luulet meidän käyvän? Kyllä näen sinusta aivan kaiken ja epäilen sanomisiasi. Tiedän että tänään meillä olisi ollu
      Ikävä
      20
      1058
    4. Aamukahdeksalta

      Olet ensimmäinen ajatukseni. Tätä en voi sinulle kertoa. Toivon ja pelkään että osaat lukea rivien välit. Riveilläni usk
      Ikävä
      103
      994
    5. Voitasko me sit nukkua eri sängyissä?

      Olen niin monta vuotta nukkunut yksin, että varmaan häiriintyisin jos joku on ihan vieressä yöllä.
      Ikävä
      129
      983
    6. Nivalan tien kunto

      ....voiko sitä pitkin käydä Nivalassa särkemättä renkaita
      Haapavesi
      14
      976
    7. Naiselleni

      Minä olen etsinyt sinua koko elämäni. Aina olet ollut minulle jotain elämää suurempaa, jonka takia olen saanut valtavan
      Ikävä
      48
      956
    8. Antaa myrskyn puhdistaa

      Kivaa päivää vaan. 🐺⚡🌧️😊🤗☕
      Ikävä
      167
      887
    9. Ilmastonmuutos on aikamme suurin ongelma

      Tuota asiaa eivät yksinkertaiset ihmiset ymmärrä, kun ihmettelevät miksi aurinko- ja tuulivoimaloita pystytetään ympäri
      Maailman menoa
      159
      874
    10. Aiotko tai haluatko erota

      nykyisestä puolisostasi?
      Ikävä
      66
      866
    Aihe