Mitä pitää hyväksyä avioliitossa.

Anonyymi

Ihan sivuhuomautusena, jonkun kamun otsikko oli tuolla aiemmissa viesteisä "Avioliitos pitää naida". Minulla on asiasta viimeinen kokemus 6-7 vuotta sitten. Vaimo joi lähitilalta ostettua viiniä tapansa mukaan ja puolen yön jälkeen tuli viereeni sänkyyn sanoen "siinä on pil...," minä en siitä nauti mutta pane (sitä ennen oli mennyt jo pikään ilman sukupuoli elämää, olin silloin tällöin kuitenkin ehdotellut) Nyt on aikaa mennyt, olin tapaturman vuoksi sairaalassa vuosi sitten neljä viikkoa, kun tulin takaisin hän kertoi tavanneensa koiraa ulkoiluttamassa naapurin (naisen joka asuu miehen kanssa). Mietin että on hyvä kun on saanut uuden ystävän. Sitten uusi ystävä tuli käymään meillä, kova oli puhumaan, poliittisesti valveutunut feministi, asettui makailemaan sohvalle. Sitten tulivat yhdessä mieskaverinsa kanssa. Nainen jutteli kovasti minunkin kanssa, mies kierteli ympäri asuntoamme juurikaan minulle puhumatta päätyen lopulta lasten huoneeseen teini-ikäisten poikiemme kanssa. Se siitä, vähinerin minua on alkanut ärsyttämään kun tämä naapurinainen on alkanut käymään meillä lähes joka ilta. Erityisesti on ärsyttänyt se kun hän tulee lauantai-iltana kunmeillä on saunailta. Hän puhuu paljon ja kovalla äänellä. On yli kymmeninkin illalla, menen usein töihin aikaisin viikonloppunakin ja en osaa nukahtaa kun ääni kuuluu. No nämähän oli vain elämää. Sitte yksi ilta naapuri, kun olivat eteisessä lähdössä kymmenen jälkeen lähdössä viemään ulos, yltyi kehumaan vaimoani, "kyllä sinullä on ihanat tissit ja perse (teini-ikäisten lastemme kuullen). Olin todella hämmetynyt. Nyt viikonloppuna vaimoni täytti 55, ja nämä naapuri tuli kylään. Naapurin nainen antoi lahjan ja pyysi vaimoani lukemaan siitä kortin. Siinä kehuttiin kuinka hän on tavannut parhaan estävän, saanut aivan uuden elämän jne. En muista kaikkea, mutta hän haluaa viedä vaimoni oopperaan, sieltä budiin tai jonnekin, sitten yökerhoon ja juovat itsensä täysin känniin. Vaimoni käytti synttäreihinsä 650 €, minä olin viikonlopun töissä jotta sekin kulu voitaisiin hoitaa, meillä on yritys joka ei kovin paljon tuota. 14-15 tuntisia päiviä olen tehnyt viimeiset 10 vuotta. Enkä ole saanut edes sitä, naida. Ei se mitään, olen ajatellut että jossakin on se nainen joka haluaa työteliään, raittiin ja tupakoimattoman miehen, minut. Minun vain pitäisi ensiksi ottaa avioero. Mutta se kysymys, kuten eduskunnassa, minuutti jo meni. Kertoisiko joku olenko ihan pöhkö vai miksi minusta tuntuu oudolta tuo naisten suhde, vaikka ovatkin naapureita.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lähestyt asiaa nurinkurisesti. Saada naida!? Jospa asennoituisit niin, että annat suosiosi auringon loistaa kumppanisi suuntaan ja suostut tyydyttämään hänen tarpeitaan.

      • Anonyymi

        Sinähän ymmärsit heti mitä tarkoitin, sinulla täytyy olla erityisen hyvä koulutus tai olet nero.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinähän ymmärsit heti mitä tarkoitin, sinulla täytyy olla erityisen hyvä koulutus tai olet nero.

        Tälläinen nero ei viitsi lukea alkua pitemmälle pitkää, jäsentämätöntä mössöä!


    • Anonyymi

      Terve rakastava kumppani kyllä haluaa seksiä. Itse eroasiin heti jos ei halua. En todellakaan olisi naisen kanssa joka ei halua rakastella. Sellaiset naiset jotka ei halua ovat lihavia ja inhoavat vartaloaan. Sitten salille hakemaan itsetuntoa.

    • Anonyymi

      Naapurisi vaikuttavat täysin sekopäiltä. Ehkä heillä on jotkin seksipelikuviot joihin haluaisivat vetää/ovat vetämässä vaimoasi.

      Vaimosi ehkä kaipaa jotain elämäänsä, jotain mitä et osaa hänelle antaa. Pitkä selibaatti saa ihmisen pään sekoamaan, varsinkin jos siihen liittyy itsensäkieltämisen elementti. Kuten vaimosikin sanoi, ettei hän nauti seksistä, mutta silti sietää näköjään hyvin naapuriesi sopimatonta käytöstä.

      Itse en sietäisi tuollaisia ihmisiä kodissasi ja miten he puhuvat lasten kuullen, on selvä merkki turmeltuneisuudesta tai erittäin häiriintyneestä luonteesta.

      Puhu asiasta vaimosi kanssa ja ole varovainen. On ehkä hyvä, että uhkaat vaimoa kertomalla jollekkin ulkopuolisellekkin tilanteesta.

      Jos vaimosi haluaa kutsua kotiinne ihmisiä, joiden seura on mielestäsi sopimatonta ja lapsille haitallista, niin tee selväksi, ettet siedä sitä. Ehkä hän voisi viettää aikaa naapuriesi kodissa, jos heidän seuransa häntä yksinään kiinnostaa.

      • Anonyymi

        Kiitos!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos!

        Oleppa hyvä.

        Ja vielä sen sanon, ettei tuollainen jokapäiväinen tuntikausien kyläily ja toisen perheen jokapäiväiseen elämään tunkeutuminen ole mitenkään normaalia ystävyyttä aikuisten ihmisten välillä. Vaikuttaa todellakin siltä että tämä nainen kaipaa tulla vaimollesi vähän liian tärkeäksi ihmiseksi. Syytä siihen voi arvailla, mutta tervettä se ei ole, eikä siten myöskään vaimosi henkisen eikä taloudellisen edun mukaista.

        Hyötyykö naapuri suhteesta jotenkin, esim syö ja saunoo teillä? 650 € synttäreihin on jo iso raha. Imartelua, ikuisen ystävyyden vakuuttelua, haavekuvien herättelyä jne.

        Tuleeko kohta se vaihe, missä tämä uusi ystävä onkin jo jossain vaikeuksissa, mistä ainoastaan sinun vaimosi ja 4000 € voi hänet pelastaa?


    • Anonyymi

      Alku toi mieleen omat muistot, vaimokin joskus otti illan iloksi vinkkua reilummin, kömpi petiin myöhemmin ja alkoi ehdotella vaikka ei enää seksiä pitänyt tarpeeellisena silla lailla mutta piti kai ajatusta et ei se niin välii kun juonut, on nopeesti ohi. Alkoholin haju tunki nenään samoin joku valkosipulin käry, vaimo kaivoi tissinsä esiin yöpaidan alta. Koitin sit jollakin ilveellä kun ylipainoinen nainen asettuu päälle ja lopuks oli alla. Tää vaan niille naisille jotka luulee olevansa hekuman huippuja ja näkee miehet kyvyttöminä ja halut syövinä. Mulla on täys työ saada jotakin haluja esille kun naukkaillut vaimo hinkuaa päälle ja koittaa siinä sit jotakin tehdä. Itse olen nukkuvinani kun vaimo tulee petiin, seksiä ei enää oikeestaan ole ja olen tyytyväinen kun ei ole. Miksi yhdessä? vaimo on selvänä fiksu nainen mutta kun juo on jotenkin luotaanpois töyntävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      277
      2316
    2. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1113
    3. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      76
      1051
    4. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1033
    5. Miksi Suomi ärsyttää Venäjää?

      Jatkuvasti? Hyvin suomen herrat tietää, että tuo DCA-sopimus on paha ärsyke Venäjälle. eihän Venäjä ole hyökännyt Suomen
      Maailman menoa
      274
      872
    6. Kun unohdat tämän

      Sivuston, unohdat myös meidät nopeammin. Kokeile. Naiselle.
      Ikävä
      79
      815
    7. Jotenkin tätä asiaa pitää nyt käsitellä

      Vaikka sitten anomuumisti. Olen lähestulkoon rakastunut vanhempaan mieheen mutta tämä ei nyt oikein suju niin kuin pitäi
      Ikävä
      72
      799
    8. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      64
      690
    9. Meillä olisi kaunis kesä

      Yhden viestin päässä. Haluaisin tutustua. Vaikka oltaisiin vaan ystäviä. Eikä mitään vaan vähättelyä. Ajattelen et olet
      Ikävä
      17
      680
    10. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      679
    Aihe