Uskottomuuden yhdistävät seikat

Panen jatkuvasti varattuja rouvia ja heitä yhdistää kaikkia huono itsetunto sekä väkivaltainen isäsuhde. Nämä naiset hakevat huomiota, etenkin humalassa, ja ovat ns. Helppoja pokia. Vähän aikaa kun kehuu, niin aina saa pillua baareista. Lirkuttelee ja nämä ihmissieluparat ovat valmiina levittämään länget.

Suurimman syyn mikä näitä naisia yhdistää (n. 273 otos) on huonot välit isäänsä ja alentunut itsetunto, mikä johtaa kyltymättömään, jopa addiktioon, saada huomiota ihan keneltä vain. Lopulta ei ulkoiset seikat edes paina, kunhan vain jaksan kuunnella ja kysellä kivoja, niin aina saa pimpulaa. En ole kyllä muuta syytä, mikä selkeästi, yhdistää näitä naisia.

Rupesin tekemään itse tätä munagalluppia, kun oma exä nussi vieraita ukkoja baaritanssireissuilla. Aluksi oikeutettuna kostona ja lopulta rupesi halutamaan saada selville pettämisen perimmäisyys ja syyt. Itsessä olen havainnut muutoksen narsistiseen empatian kuolemiseen, rakkauden tunteen katoamiseen ja jotenkin pakonomaisuuteen. Nussia pitää vierasta, vaikkei aina edes panettaisi. Olen tehnyt kirjauksia tunteista ja panoista sekä niiden vaikutuksista minuun sekä omasta heijastusvaikutuksensa lähipiiriin. En koe mitään tunnetta kun nussin vieraita naisia. Kaikki on kuin mekaanista rävellustä. Hieman jännitystä on siinä, että pääsenkö heti eka tapaamisella pukille.

Pakko on myöntää, että tämä romuttaa moraalini ja tunteeni sekä empatian, mutta eipä tarvitse tuntea ahdistusta enää exän juoksuista, onhan se helpotus jollain tavalla ajateltuna. Minä en koe kuitenkaan tekeväni mitään väärin, vaan huoraavat rouvat ne ovat pahan alku ja juurisyy. Tänään on taas treffit yhden kans kun sen ukko on sairaana ja pano käy tykönäni kauppareissullansa.

13

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei seksi jutuissa tarvii miettiä moraalia eikä mitään rakkauden jorinoita, kun panettaa niin panettaa ja ainakin sinkut ovat aika kypsiä, nuivia sekä ronkeleita tapauksia. Toisten vaimot ovat helpompia tapauksia, niille ei tarvii leperellä ne etsii vain panoa monet. Kun kotona tökkii joku vieras tuo helpotusta oloon, vaikka vain hetkisesti.

      • Anonyymi

        Varattu pillu tuntuu ehdottomasti paremmalta. Parasta ovat ne pari ensimmäistä senttiä kun pääsee ensimmäistä kertaa työntämään kosteaan varattuun pilluun.


    • Anonyymi

      Hyvä homma isukkisetä👍🤣Vaan onko tämä kauppareissu taas vain yksi mähmäinen tuhnu näytölle porn hubin milfosastolla

    • Anonyymi

      Tuskin vaimonikaan mietti sen moraalisempia juttuja kun tussuaan antoi vieraalle tai vieraille. Kotona kai ahdisti jollakin tapaa eikä viitsinyt kertoa, helpompaa oli ravintolassa vietetyn illan jälkeen panna vierasta. Jokunen reissu kertyi ja jäi valheesta kii,olis vaan sanonut et petti eikä yrittänyt sumuttaa. Se mies tai miehet olivat varmaan kovin tyytyväisiä kun pääsivät naimaan vaimoa, ei hassumpi olenkaan kun lämpiää.

    • No näinhän se on. Musta on tullu aika ori ja kulli on kova kuin perkele, mutta oikeasti en tunne mitään muuta kuin mekaanista jumputusta. Eipä tuo ole kummenpaa kuin olla autohuollossa mesen korjaamoneuvojana. Öljyjä vaihdellaan sielläkin.

      • Anonyymi

        Vaimoni alapäähän on moni huoltomies vaihtanut öljyt, voi olla että alkaa tiivisteet jo vuotaa kun pikkareissa näkynyt jälkiä. On tainnut huollon jälkeen siistimiset unohtuu.


      • Entäpä sitten kun kärähdätte ja joku mies jonka vaimoa olette "paneskellut", tulee ja panee teidät kärsimään? Oletteko huomioinut tätä seikkaa? Poliisi ei välttämättä ehdi avuksenne.. 😁


      • Mulkku-Seppo kirjoitti:

        Entäpä sitten kun kärähdätte ja joku mies jonka vaimoa olette "paneskellut", tulee ja panee teidät kärsimään? Oletteko huomioinut tätä seikkaa? Poliisi ei välttämättä ehdi avuksenne.. 😁

        Joudutte elävänä rämehautaan tai jotain yhtä muuta kivaa? Itku ja armonanelu ei auta eikä kivat jututkaan enää silloin kun tajuatte että kaikki on pian ohitse kohdaltanne😁


    • Anonyymi

      Ootko ap miettinyt, että sitten jos sulla joskus tulevaisuudessa ei enää vempaimes pelaa niin sun elämäs on siinä. Ei kantsi enää elää, kun ei oo mitäön elämisen arvosta sulla. Muista nyt elää ihan viimestä päivää!

    • Anonyymi

      Nopsat geenit.

    • No mutta määrä vedän niitä ukkojaan väkisin. Yhtä vedin kun tuli huhutaan. Oli kakkakepposiin eikä uskaltanut tehdä siitä juttua ja akkaa katso.

      • Anonyymi

        Sptiac diplomaatit Lieksan ja rautoihin. Toimitus Siperiaan suolakaivoksille.
        Yhteiskuljetus rajalta Härkävaunuissa menolippu.


      • Anonyymi

        Rautoihin matka Venäjälle samanhenkisten joukkoon.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      245
      2289
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      164
      1487
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1335
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      213
      951
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      689
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    Aihe