Maria Ohisalo: Turvapaikanhakijoille suodaan rajanylitysoikeus. Monikulttuurisuusideologia kukoist

Anonyymi

Suomi on sulkenut rajansa, joiden pitäisi järkevästi ajatellen pysyä suljettuina myös ”turvapaikanhakijoilta”, jotka kuitenkin sisäministeri Maria Ohisalon mukaan saisivat kansainvälisiin sopimuksiin perustuen hakea turvapaikkaa. Tosin on huomioitava, että myös Euroopan Unionion laittanut rajansa kiinni ainakin kuukaudeksi, joten ”turvapaikanhakijoiden” ryntäystä Suomen rajoille tuskin on odotettavissa poikkeustilan kuluessa.
Ohisaloa tulkiten: turvapaikanhakijoiden oikeudet menevät kaiken muun edelle
Suomi laittoi rajansa lähes täysin kiinni valmiuslain saattelemana, mikä tarkoittaa muiden muassa rajanylityspaikkojen ja monien lentokenttien sulkemista sekä sisärajatarkastuksia. Tavara-, rahti- ja paluuliikennettä lukuun ottamatta, suomalaiset eivät saa matkustaa ulkomaille ja ulkomailta Suomeen palaavat maan kansalaiset joutuvat kahden viikon karanteeniin.
Maria Ohisalo.
Maria Ohisalo.
Kaiken terveen järjen mukaan maan rajojen sulkeminen tarkoittaa sitä, että ne pysyvät kiinni myös ”turvapaikanhakijoilta”, jotka kuitenkin sisäministeri Maria Ohisalon mukaan saavat sisäänpääsyoikeuden turvapaikanhakemisen nojalla.
– Jos Suomen rajanylityspaikalle saapuu turvapaikanhakija, hänellä on kansainvälisten sopimusten mukaan oikeus hakea turvapaikkaa, sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) ilmoitti tällä viikolla pidetyssä tiedotustilaisuudessa.
Jotkut uusliberalistiset toimijat ovat saivarrelleet yllä mainittua Ohisalon lausuntoa siten, että Ohisalo siinä puhuu muka vain oikeudesta anoa turvapaikkaa, mikä ei muka tarkoittaisi sitä, että ”turvapaikanhakijat” tulisivat Suomen puolelle. Kuitenkaan nämä maahantulijat eivät voisi jäädä rajalle odottelemaan turvapaikkahakemuksen päätöstä, joten heidät saatettaisiin Suomeen turvapaikkaprosessiin.
Maahantunkeutujien seuraaminen turvapaikkaprosessin käsittelyä Suomen puolella vahvistuu sisäministeriön kansliapäällikkö Kirsi Pimiänlausunnosta:
”Jos henkilö tulee Suomen rajalle sulun aikana ja kertoo haluavansa hakea turvapaikkaa Suomesta, hänet ohjataan Pimiän mukaan normaaliin turvapaikkaprosessiin eli hän saa jäädä maahan prosessin ajaksi.”
– Silloin sovellettaisiin samoja säännöksiä kuin muihinkin eli asetettaisiin 14 päivän karanteeniin. Heille tehtäisiin myös alkuterveystarkastus.
Yllä olevaan viitaten hallitus ja sisäministeriö kantavat huolta erityisesti ”turvapaikanhakijoista”, vaikka Suomi on poikkeustilassa, ja menossa kohti yhteiskunnallista sekä taloudellista katastrofia. Kansanpetturipoliitikoille kansainväliset sopimukset ovat paljon tärkeämmät kuin Suomea ja maan kansalaisia turvaavat toimeentulon ja huolenpidon noudattaminen, mitkä ovat perustuslakiin kirjattuja perusoikeuksia.
Jos ajatellaan tilannetta, jonka mukaan ”turvapaikanhakijat” rajojen sulkemisesta huolimatta saapuisivat Suomeen, pahentaisivat saapujat koronavirusepidemian leviämistä entisestään maassa.
Resurssit ja rahat olisi keskitettävä maan kansalaisten hyväksi
Maailmalla jylläävä koronavirusepidemia aiheuttaa myös globaalin talouskriisin, ja sitä kautta se vaikuttaa maailmantaloudenlamaantumiseen. Edellä mainittu ei voi olla vaikuttamatta myös Suomen talouteen, jonka ahdinkoa tulee lisäämään vielä valmiuslain takia aiheutuneet yrityksien konkurssit. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomessa kaikki voimavarat tulee suunnata oman maan kansalaisten sekä heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseen kriisin yli. Nyt resursseja ja rahoja tarvitaan ennen muuta Suomen ja suomalaisten selviämiseen vallitsevasta tilanteesta.
Turvapaikkahakemukset luonnollisesti pitää tässä tilanteessa, ja muulloinkin jättää käsittelemättä.
Lopuksi
Yllä olevasta uutisoinnista on selvästi havaittavissa, että Suomen kansanpetturipoliitikot katkerasti vihaavat ja halveksivat suomalaisia ja suomalaista kansankulttuuriperinnettä. Maan poliittinen mafia, jota esimerkiksi Ohisalo ja pääministeri Sanna Marin osuvasti edustavat, haluavat vaihtaa suomalaisen etniskulttuurisen konstruktion Lähi-idän ja Afrikan maanosan tiettyjen maiden populaatioon. Väestötieteellisesti eli demografisesti Suomessa, Ruotsissa ja myös muualla Euroopassa harjoitettu monikulttuurisuuspolitiikka ja siihen liittyvä haittamaahanmuutto johtavat jatkuessaan väistämättömään väestönmuutokseen Euroopassa.
Mikä saa Suomen kansanpetturipoliitikot menettelemään näin katalasti kansalaisiaan ja kotimaataan kohtaan, että he jopa poikkeustilan aikana pitävät yllä sitä mahdollisuutta, joka sallisi muukalaisinvaasion saapumisen lamaantuvaan Suomeen? Taustalla on kyseisten kansanpettureiden taipuminen negatiivisen globaalin eliitin arvomaailmaa vastaavien pyrkimyksien asiamiehiksi kotimaissaan. Nämä asiamiehet ovat tulleet manipuloiduksi kuvittelemaan, että globalistien maailmanlaajuinen jopa ”ekumeeninen” monikulttuurisuus tulisi muka palvelemaan jotenkin humanitäärisiä arvoja, jotka vielä yhdistyneenä kaiken tuhoavaan kansainväliseen finanssijärjestelmään antaisivat resursseja arvoliberalistisille tavoitteille.
Hallituksen hajottaminen auttaisi tilannetta lyhyellä aikavä

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jotkut suvakit väittää raajojen olevan kiinni?

      • Käytännössä ei. koska esim. Ruotsissa tai Norjassa kielteisenpäätöksen saanut ja maasta karkoitusta odottava, voi "loikata" Suomeen ja hakea turvapaikkaa. Näin on tulkittavissa Ohisalon ja Pimiän lausunnot. Eli voi elellä suomalaisten veronmaksajien kustannuksella jopa vuosia ja pikkasen rötöstellä siinä ohessa, vaikka raiskaamalla pikkutyttösen.


      • Käytännössä ei. koska esim. Ruotsissa tai Norjassa kielteisenpäätöksen saanut ja maasta karkoitusta odottava, voi "loikata" Suomeen ja hakea turvapaikkaa. Näin on tulkittavissa Ohisalon ja Pimiän lausunnot. Eli voi elellä suomalaisten veronmaksajien kustannuksella jopa vuosia ja pikkasen rötöstellä siinä ohessa, vaikka raiskaamalla pikkutyttösen.


    • Anonyymi

      Rajat kiinni on hämäystä. Mamut pääse läpi muut ei.

    • Seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestäjien pitää unohtaa nämä epäisänmaalliset puolueet, demokraatiassa ei ole muita vaihtoehtoja.

    • Anonyymi

      Sdp, Vihreät, ruotsalaiset ja Keskusta ovat päättäneet tappaa suomalaiset kulkutaudilla ja Ohisalon kutsumilla maailman kulkijoilla.

    • Anonyymi

      Ei tarvittaisi kuin oikein hyväuskoinen maailmanpelastusyhdistys, niin sehän kuskaisi koronasairaita maailman ääristä hakemaan turvapaikkaa Suomesta.

    • Anonyymi

      Ohisalo varmaan toivoo erityisesti Covid19 turvapaikanhakijoita jonojen ohi tehohoitoon.

      • Anonyymi

        Kertookohan yle jos joku paperiton olis henkityskoneessa?


    • Anonyymi

      Ennen vanhaan tuollaiset albiino blondit poltettiin roviolla

    • Anonyymi

      Globalisaatioa ja monikulttuuristamista me saamme kiittää koronaviruksen
      levimisestä ja maamme tuhoutumisesta näiden missuksien ja 30 vuoden
      aikana olevien Suomen hallituksien toiminnoista joten helvettiin mennään.
      jos tämän pelin annetaan jatkua.Syyttömät laitetaan kärsiöiköiksi.
      Ohisaloa ei enään voi rruudussa katsella,ettei ala oksettamaan.

    • Anonyymi

      Onneksi tuo noita on lapseton

    • Anonyymi

      Taasko Kaspernaamio on avannut suunsa?

    • Anonyymi

      Tässä nähdään hallituksen etenkin vihreiden kauhistuttavuus. Joko uskotte mitä persut ovat puhuneet?

    • Anonyymi

      Pitäkää ääntä tästä asiasta niin paljon kuin mahdollista, missä ikinä voittekaan. Hallitus on tuhon enkeli.

    • Anonyymi

      Kohta on armeija kadulla. Ja rajat on auki jihadisteille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onko vinkkejä ikävän lopettamiseen?

      Onko hyviä vinkkejä, miten pääsisi ikävästä eroon? Järkeviä pliis!
      Ikävä
      57
      2285
    2. Rippileirillä ahdistelua - jälleen kerran

      Lyhyen ajan sisällä monia tapauksia jotka todistavat, että lapsenne eivät ole turvassa rippileirillä. Leirin yövalvoja
      Luterilaisuus
      59
      936
    3. Mikä on toivomuksesi

      Tällä hetkellä
      Ikävä
      101
      872
    4. Olen tyytyväinen Tinderiin

      Deittailu on pitkän parisuhteen jälkeen ollut pääosin virkistävää ja kiva sosiaalinen harrastus, josta on saanut seuraa,
      Sinkut
      140
      862
    5. Tunnen intohimoa.

      Jokaiselle naiselle sanon että panisin.
      Ikävä
      168
      813
    6. Nimesi nainen

      On koko päivän ollut ajatusteni ykkönen. Jotenkin kaipaan sinua nyt entistä enemmän ja se on saanut minut miettimään tos
      Ikävä
      45
      759
    7. Eihän nyt mikään

      Sitten varmasti jäänyt hiertämään meidän välejä. Meillähän ei ole varsinaisesti edes koskaan mitään ollut ja siksi itse
      Ikävä
      51
      703
    8. Yritän toipua siitä, etten sinua saanut nainen

      Niin oli varmaan tarkoitettu. Oli nähty, että me emme kuulu yhteen ja teiden täytyy kulkea eri suuntaan. Yritän toipua m
      Ikävä
      38
      679
    9. Vaikka olet nainen

      Tunteellinen ja suhtaudut asioihin hyvin syvällisesti ( mikä on hyvä asia). Mutta kai sua nyt joskus huvittaa tämä meid
      Ikävä
      28
      674
    10. Teen lahjoituksia Elokapinalle ja Ukrainalle

      Ensimmäiset puolustavat elinympäristöä ja jälkimmäiset demokratiaa. Hyvällä asialla molemmat ja ovat ansainneet tukensa.
      Maailman menoa
      192
      622
    Aihe