Suuri ikäero

Anonyymi

Tarvitsen apua/neuvoja.

Tutustuin ennen joulua erääseen mieheen netin kautta. Olemme siitä asti nähneet joka viikko, soittelemme joka päivä, laitamme viestiä, olemme olleet toisiemme luona yötä, käyty kahviloissa, kaupoissa yms.. kaikkea mitä alkuhuumassa tehdään. Ja se on aivan ihanaa! Mutta ongelmaksi tulee tämä...

Ole itse 21vuotias ja deittikumppani 57v. Olen nähnyt hänen vanhemmat ja he pitävät minusta kovasti. Mutta nyt seuralainen haluaisi nähdä minun vanhemmat..

Miten ihmeessä omat vanhempani hyväksyisivät tämän kokoisen ikäeron? Meillä toimii kaikki. Olemme molemmat hyvässä työelämässä sekä asumme hienoissa asunnoissa.

Kumppanin lähipiiri ei ole moksiskaan meidän ikäerosta, kaikki ovat onnellisia meidän puolestamme. Olen itse ylistänyt miestä vanhemmilleni ja he haluavat nähdä hänet myös.
Ikää en ole maininnut kuin lauseella "vanhempi kuin minä".

Onko kukaan ollut samanlaisesss tilanteessa? Kuulisin mielelläni kokemuksia ja neuvoja <3

14

227

  Vastaukset

  • Mene vaikka lenkille siitä trollaamasta..

  • Ehkä 21v ei vielä ole hyvässä ammatissa ja tuskin asuu hienossa asunnossa.

  • kehittele parempi tarina.

  • Kannattaa tutustuttaa. Äitisi voi saada kahta jormaa yhtäaikaa ja sinä voit räplätä itseäsi nurkassa

  • Niin, 57. Eihän sille mitään mahda, että ihminen vanhenee. Voi olla juuri tuossaiässä sellainen viimeistä nuoruuttaan elävä, mene ja tiedä. Viisi vuotta ikää lisää ja voi olla, että se vanhuus tulee rytinällä, ei kuule, on muissa maailmoissa ja sitä rataa. Oletko silloin vielä valmiina siinä rinnalla, jos joudutkin avustajan rooliin, kiinnostaako tuhnuja päästelevä ja sekavia puhuva yhä sinua? Vai onko kaikki juuri nyt kivaa, kun voi mennä, istua kahviloissa, syödä illallisia eli vain napsia elämästä se kaikkein kivoin osa?

  • Kyllä kuuskybänen olisi liian vanha.

  • Ongelma on itse aheutettu siinä mielessä, että mitään pakkoa ei ole antaa miehen tavata vanhempiasi. Näin ongelma katoaa, kun kerrot miehelle, että et halua vanhempiesi tapaavan miestä. Myöhemmin voit toki muuttaa mieltäsi.

  • Minulla on itselläni 22 vuotta nuorempi puoliso. Hänen vanhempansa hyväksyivät minut heti ja ovat todella lämpimiä minua kohtaan. Pelkäsin aluksi miten he suhtautuvat, mutta siinä kävikin ihan toisin päin. Minun sukulaiseni eivät aluksi hyväksyneet ikä eroamme. Nyt kaikki on hyvin ja alkujärkytyksen jälkeen myös minun sukulaiset hyväksyneet ikä eroamme. Kannattaa varmasti jutella asiasta ihan reilusti ensin miehen kanssa ja sitten ei muuta kuin toteuttamaan. Oletko kertonut vanhemmillesi hänestä. Suosittelen pehmeää laskua ja vähän ensin keskustelemaan asioista heidän kanssaan. Ole topakka kuitenkin ja anna heidän kuulla että teet elämäsi omat päätökset. He tuskin haluavat sinua tämän takia menettää. Minulle itselleni tuli 4 vko hiljaiselo uutisen jälkeen, kun kerroin, eikä äitini halunnut kuulla halaistua sanaakaan hänestä, mutta nyt hän jo odottaa innolla vävypojan tapaamista. Kaukosuhteen vuoksi en ole vielä häntä äidilleni saanut näytille, mutta nykyään äiti jo vilkuttelee whatsapp puheluiden kautta. Tzemiä teille. Hitaasti hyvä tulee 🙂

  • Telkussa pyörii joku reality hömppä jossa nuoret naisen menee naimisiin "edustusvaimoksi" vanhoille miehille joilla rahaa ja omaisuutta. Nainen saa rahaa ja antaa pillua miehille, ja edustavat tarpeen vaatiessa miehen rinalla.

   • Aloittajasta siis tulee mieleen juuri tuo.


  • Mikä vanhassa miehessä viehättää? Raha?
   Jotain pervoa näen "vanhemmille esittelyssä". Joulusta on aikaa kolmisen kuukautta. Tutustuminen netissä. Ja nyt jo vanhemmille esitellään. Voi oksennus.

   En sano, etteikö iso ikäero joskus toimisi, poikkeuksia on toki, yhdistäviä asioita. Kuten Danny ja Erika. Sinä ja mies ette kuitenkaan kuulu poikkeuksiin. Muuten et täällä kyselisi ja miettisi miten esitellä vanhemmille.

   • Klisee ikä on vaan numeroita, mutta kun se ikä alkaa jossain vaiheessa väistämättä näkyä. Jaksatko pysyä rinnalla, kun toisella alkaa vaippa ikä uudestaan tai alkava muistisairaus? Lisäksi ulkonäkö muuttuu ja on löysäihoinen vanhus ja toinen näyttää vastenmieliseltä mihinkään intiimiin kanssakäymiseen. Parhaat vuodet tuhlaa vanhuksen kanssa luultavasti rahan takia.


  • Saisin jäätävän paskahalvauksen, jos 21-vuotias tyttäreni esittelisi ikäiseni 57-vuotiaan miehen kundikaverinaan. Pitäisin miestä oksettavana runkkarina. Jos olisit minun tyttäreni ja tietäisin miehen iän, niin sanoisin ettei tarvitse näytille tuoda. Toivoisin, että juttu loppuisi mahdollisimman nopeasti.

  • AP tässä.

   Kyllä, vaikka olen nuori niin olen pätevässä työssä ja hienossa asunnossa. Siitä ei minun tarvitse teille selitellä ja olla tilivelvollinen?

   Kiitos teille ketkä vastasitte asiallisesti 😊 Emme näe vielä vanhempiani vaan odotamme oikeaa hetkeä. Meillä menee hyvin näin.

   Vastaan mielelläni kysymyksiinne mitä olette laittaneet.

   Miksi vanha mies?
   - Hyvä kysymys. En voi tunteilleni mitään, alkuun itsekkin mietin että olenko outo/sairas. Häpesin itseäni. Ajatuksieni jälkeen tajusin että tämähän on minun elämäni ja minun miessuhde, olen tyytyväinen. En satuta ketään tässä enkä halua aiheuttaa pahaa kenellekään.

   Olenko valmis kun mies on yli 60?
   - Olen. Ja voi olla että emme ole silloin yhdessä, aika sen näyttää. En tuomitse ihmisiä, olivatpa mitä tahansa tai heidän elämäntilanteensa.

   Rahan perässä olen osan mielestä. Se on väärin.
   Itselläni on jo omasta valmiista rahaa, miksi käyttäisin toisen euroja?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   112
   5648
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   139
   2530
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   177
   1534
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   98
   1182