Hengityssuojain n:o 3 suojaa HUOM ! molempiin suuntiin !!

Anonyymi

Jatkuvasti asiantuntijat väittävät julkisuudessa, että olis muka olemassa vain muita ysköksiltä ja aivastuksilta suojaavia hengityssuojaimia. Näin toimivat vain yksinkertaiset, löysät suojat, joita yleensä näkyy kiinalaisten kasvoilla .

Numero 3 hengityssuojaimet taas suojaavat molempiin suuntiin. Estää yskimästä ja aivastamasta muiden päälle ja suojaa käyttäjän erinomaisen hyvin, ( paitsi silmien limakalvoja). Ohessa itsensä THL n viralliselta sivustolta ote :

"Suu-nenäsuojuksen voi pukea ilma- tai pisarateitse tartuttavalle potilaalle tilanteessa, jossa tätä joudutaan kuljettamaan.

On huomioitava, että potilaalle ei saa laittaa uloshengitysventtiilillä varustettua hengityksensuojainta. Se suodattaa ilmaa vain yhteen suuntaan ja suojaa siten vain käyttäjäänsä, mutta ei estä mikrobien leviämistä uloshengitysilman mukana."

Minulla on juurikin tuota numero kolmosta käytössäni, koska kuulun riskiryhmään. Suojaan siis itseäni. Laitan aina , jos on joutunut pakosta jossain julkisessa tilassa käymään ( 10-15 min ajan ) suojan kuivumaan karanteeniin 5-7 päiväksi, että mahdolliset virukset kuolevat siitä. Ja käytän uudelleen. Uskon, että toimii hyvin näin. On huojentunut olo näin toimien. Helmikuun lopussa niitä ostin marketista. Viimeisen pakkauksen. Oli hyvä säkä mulla.

1

<50

  Vastaukset

  • Tuohon numeroon liittyy myös kirjaintunnus, mikä se on käyttämässäsi suojassa.

   Hengityssuojat ovat kertakäyttöisiä ja niiden riisumisessakin on noudatettava erityistä varovaisuutta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   326
   10266
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   190
   7422
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   340
   2288