JT vastaa: Onko Saatana tämän maailman jumala ?

Anonyymi

Kyllä on, tämähän täysin selvä asia.
Ateistien ja lahkolaisten mielet saatana on sokaissut, niin että heille ei loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, Hänen, joka on Jumalan poika.

7

52

  Vastaukset

  • Hellareissa tuo sokeus on todella pimeää

  • Eli satku on se, joka on edistänyt ihmisoikeuksia, minkä vuoksi Jehovan todistajat niitä vastustavat. Satku on myös se, joka on edistänyt lääketiedettä ja terveyttä. Noista on turha yrittää antaa kunniaa Jehovalle, koska hän ei ole siis tämän maailman Jumala vaan Samael.

  • Hohhoijjaa...

  • Jeesus sovitti Isän kanssa niin hyvät kuin pahat maailmassa. Itse asiassa koko luomakunta tuli sovitetuksi. Tämä maailma = Jumalan valtakunta, joka alkaa vuonna 2028. Saatanasta todellakin tulee näkymättömän ja salatun Jumalan valtakunnan kuningas sillä Jumalan valtakunta hallitsee maailman kaikkia valtakuntia sekä Saatana sanoi autiomaassa Jeesukselle: Minulle on annettu kaikki maailman valtakunnat ja niiden loisto, kuka kumartaa minua sille annan niistä osansa.

   Bartolomeon evankeliumi kertoo, että kun Jumala määräsi kaikki enkelit kumartamaan Aadamia saatana kieltäytyi. Hän kapinoi vastaan ja niin hän tahtoi päästä Jeesuksen palvelijaksi ennemmin kuin Aadamin. Ja niin apostoli Paavalikin saattoi sanoa eräässä seurakunnassa: Olen antanut tuon miehen saatanan haltuun.
   jne. Saatana oli se enkeli, joka repi temppelin esiripun kun Jeesus kuoli Bartholomeon evankeliumin mukaan.

   Tarkoitan, että on samantekevää tuo juttu. Me emme voi aina nähdä Jumalan valtakuntaa, joka on sydämen valtakunta tai näkymätön ja salattu maailman valtakunta, jota saatana johtaa. Eliitti toimii niin kuin toimii ja me olemme ilman Jumalan pojan tuntemusta pelkkiä pelinappuloita muiden pelissä.

   Jumalan valtakuntaan eivät kaikki pääse. Sinne pitää kilvoitella ja vanhurskaasti elää paastoten ja rukoillen. Pitää etsiä Jumalan tahtoa yms. Eikä sittenkään pääsy sinne ole varmaa. Krishna on sanonut, että maailman valtakuntien hallituksissa on sellaisia vain, jotka ovat olleet ennen nelikätisiä Vaikuntha taivaiden asukkaita mutta ovat tippuneet noista taivaista maan päälle. Missale Aboensis katolinen rukouskirja puolestaan edellyttää pappeuteen pääsyltä, että on jälleensyntynyt eli nostettu tuonelasta takaisin elämään. Katoliset opettavat myös että heillä on ollut Jumalan valtakunta jo kauan. Me emme vain sitä näe, jos emme uudestisynny tai muuten tule kelvolliseksi sinne.

  • Palstan höpöttelijä taas aktivoitunut. Onko tekemisen puute, kenties koronakaranteenissa? Tämä olisi paljon parempi palsta, jos viihteellinen tyhjän höpöttely jätettäisiin ja keskusteltaisiin asiasta.

   • Minä olen ainoa, joka ei puhu asian vierestä, koska on JT !


   • Eihän täällä koskaan puhuta Jehovan todistajuudesta, pelkkää soopaa joka päivä !


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   7030
  2. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   70
   5881
  3. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   139
   1494
  4. Martina yritti herätellä vain Stefania.

   Yritti herätellä pari vuotta sitten, kun kävi katsomassa asunto ja otti kuvia sieltä, että tänne me tyttöjen kanssa muutamme. mutta Stefan pyysi tak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1101