Jaettu huone työmatkalla?

Anonyymi

Onko normaalia, että työmatkalla joutuu asumaan työkaverin kanssa samassa hotellihuoneessa?

Teen itse kotimaan reissuhommaa projekti-inssinä koneiden ja laitteiden käyttöönotossa, jossa työtä tehdään pienissä tiimeissä ja toistaiseksi olemme saaneet aina omat huoneet.

Nyt kuitenkin kuulin että talon sisällä on levinnyt käytäntö, että pitää asua kimppamajoituksessa. Työtä ei tehdä iltaisin vaan ainoastaan toimistoaikana ja reissussa ollaan viikkokin kerrallaan.

Itse haluan vapaa-ajan pitää vapaa-aikana ja tästä saattaa tulla itselleni syy vaihtaa työpaikkaa. Tuntuisi todella epämiellyttävältä katsella ketään 24/7.

Miten muilla, onko kohtuutonta vaatia oma huone myös jatkossa?

4

1528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä sulle palautus maanpinnalle: kimppa-asuminen on normaalia. Jos ennakkoon suhtaudut kielteisesti, ei se johdu muista vaan niistä ajatusyhteyksistä, joita sinulla on.

      Lue työehtosopimuksesi. Jos siellä on mahdollisuus kieltäytyä työnantajan järjestämästä majoituksesta ja saat esim. 12 € korvausta ja hankit itse majoituksesi, miksi et tee niin? Jos työnantajasi maksaa järjestämänsä majoituksen, kyllä hänellä on oikeus kilpailuttaa, hankkia ja tarjota majoitus.

      Lisäksi: intissä on kimppamajoitus, sivarikeskuksessa ainakin silloin kun minä sen kävin, osa opiskelijoista asuu soluissa, osa jakaa kimppahuoneen. Vanhukset osastolla saattavat myös jakaa huoneen.

      Kimppahuoneessa voi keskittyä myös omiin asioihin edellyttäen että toinen sen sallii, ja pitäisikin sallia. Majoittujien ei tarvitse käydä yhdessä aamupalalla, kävellä käsikädessä... toinen voi käydä lenkillä, kun toinen lukee kirjaa... Jos tarkoitat että harrastuksesi on katsoa ilta pornoa runkaten, silloin kimppamajoitus ei sovi sulle. Aina voit itse maksaa haluamasi majoituksen, mutta voit kokeilla jättää sen harrastuksen myös viikonlopulle kotiin. Riippuvuus?

      • Anonyymi

        Tarkoittaa varmaan, että kimppa-asuja ahdistelee seksuaalisesti, raiskaa kun toinen nukkuu, varastaa tavarat, pistää tyrmäystippoja, ei anna keskittyä omiin asioihin/ei anna nukkua, tartuttaa jonkun taudin jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoittaa varmaan, että kimppa-asuja ahdistelee seksuaalisesti, raiskaa kun toinen nukkuu, varastaa tavarat, pistää tyrmäystippoja, ei anna keskittyä omiin asioihin/ei anna nukkua, tartuttaa jonkun taudin jne.

        Ai niin.. tai kopio kotiavaimet, hakkeroi/pistää viruksia/seurantasovelluksia älylaitteisiin tai mikä pahinta, pahoinpitelee tai murhaa..


    • Anonyymi

      Lisään vielä: jos saat energiaa työhön runkkauksesta, keskittymisesi paranee, nukut paremmin... marssi esimiehen luo ja yritä sopia omat huoneet. Jos olet pidempään reissussa, yritä sopia edes toiselle viikolle oma huone. Jos mikään ei onnistu, voit aina soittaa liittoon ja kysyä neuvoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe