Sinnikkään yrityksen ja stalkkauksen ero lienee hiuksenhieno,

ikään kuin veteen piirretty viiva naisen otsalohkon tyvenessä vedessä. Tuo Markohan olisi selvä stalkkeri jos ei olisi Kati siihen ihastunut:

https://www.menaiset.fi/artikkeli/suhteet/ihmissuhteet/marko-etsi-katia-kaksi-viikkoa-kun-numerot-jaivat-vaihtamatta

Jos olisi ollut ruma herrasmiesmäinen mies se olisi saanut syytteet mutta kun oli hurmaava lurjus jollaiselle annetaan heti eikä viidestoista päivä se sai kaiken.

9

84

  Vastaukset

  • Johan oli tarina. Hyvää yötä...

   • Juu, sehän tuossa on hyvää että edelleenkin menee hyvin, ehkäpä se kestää. Hyvää yötä :)


  • Oi! No oli ihana tarina! 😍
   Mutta siihen kun kommenttiin. Kyllä, olen samaa mieltä siitä, että tuo ero todella on kuin veteen piirretty viiva. Sitä on kyllä huomattavan paljon suvaitsevampi jos pitää toisesta. 🙄

   Tuossa kyseisessä tapauksessahan vainoamisen tunnusmerkistö ei täyttynyt koska se ei "ollut omiaan" aiheuttamaan (eikä myöskään tosiasiallisesti aiheuttanut) pelkoa tai ahdistusta naisessa.

   Mutta kyllä vainoamisen tunnusmerkistö tosiaan täyttyy helposti, koska vainotun ei tarvitse pelätä eikä ahdistua teosta, vaan riittää että teko on omiaan aiheuttamaan pelkoa tai ahdistusta. Kynnys on siis melko matala noissa vainoamisjutuissa.

   • Joo ja siis kun tuossa kerrottiin että se Marko on spontaani hyvässä mielessä Katin mielestä niin se varmaan on hyvä juttu, että Kati tuollaista spontaaniutta arvostaa. Itse ainakin olen semmoinen että aina vähn etukäteen ajattelen niin ei tulisi mieleenkään tuollaista tehdä että alkaisi lappuje levittelemään pitkin kylää kun juurikin ajattelisin että se voisi olla ahdistavaa siitä toisesta. Ei tuossa lukiessa kyllä siltäkään ajatukselta välttynyt että tosiaan jos se Kati olisi antanut pakit että olisiko se Markon sinnikkyys sitten alkanut näkymään huonossa mielessä vai olisiko ymmärtänyt sitten suosiolla luovuttaa kun olisi saanut selkeän viestin ettei kiinnosta enää.


   • Harmaaritari kirjoitti:

    Joo ja siis kun tuossa kerrottiin että se Marko on spontaani hyvässä mielessä Katin mielestä niin se varmaan on hyvä juttu, että Kati tuollaista spontaaniutta arvostaa. Itse ainakin olen semmoinen että aina vähn etukäteen ajattelen niin ei tulisi mieleenkään tuollaista tehdä että alkaisi lappuje levittelemään pitkin kylää kun juurikin ajattelisin että se voisi olla ahdistavaa siitä toisesta. Ei tuossa lukiessa kyllä siltäkään ajatukselta välttynyt että tosiaan jos se Kati olisi antanut pakit että olisiko se Markon sinnikkyys sitten alkanut näkymään huonossa mielessä vai olisiko ymmärtänyt sitten suosiolla luovuttaa kun olisi saanut selkeän viestin ettei kiinnosta enää.

    Niin, kaikkihan on siitä kiinni, miten se vastaanottava puoli se kokee. Riskin se mies otti, ja se kannatti. Meille lukijoille ei kuitenkaan välittynyt kovinkaan yksityiskohtaisesti se yö ja aamu. Millainen kemia, fiilikset jne...


  • Ei toista voi stalkata ellei ole edes löytänyt tätä.

   Kaksi ihan eri asiaa: etsiminen ja vainoaminen.

   • Tämäkin. Hyvä pointti!


  • Et näköjään ymmärrä sitäkään mitä on stalkkaus.

   • Kerropa sinä mitä se on ? Itse ainakin näkisin niin että jo tuollainen lappujen levittely jos niistä on se toinen osapuolista tunnistettavissa voi olla hänestä häiritsevää ja ahdistavaa on jo stalkkausta vaikkakin vielä melko lievää.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään

   331
  • Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?

   186
  • Tiemaksuilla jopa 1000 euron lisäkulu autoilijoille

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälleen ollaan autoilijoiden kimpussa. Huomatkaa myös se että vaikka olisikin sähköauto niin maksat silti sen käytöstä.

   129

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   326
   3724
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   129
   3282
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   183
   2152
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1510
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   31
   1174