Viatontako?

Anonyymi

En tiedä kuuluuko tämä tähän osioon, mutta laitan nyt kuitenkin.

Teen työtä, johon kuuluu paljon asiakastapaamisia ja kontaktien luomista yms. Oon ihan hyvännäköinen ja sosiaalinen nainen, joten seuraa löytyy aina tilanteesta riippumatta.
Jokin aika sitten eräs (mies)asiakas soitti ja virallisen osuuden jälkeen alkoi kyselemään henkilökohtaisia kuulumisia ja loppuun kysyi vielä, että voitaisiinko tavata lounaalla? Mä sanoin, että tietty (lounastapaamiset on mun työtä). No se jatkoi, että _kahdestaan_? (mä kun yleensä otan kollegan mukaan asiakastapaamisiin ja nyt asiakas teki selväksi, että halusi nimenomaan nähdä vain mut). Olin hieman hämilläni, mut olin et okei.. Siitä innostuneena se sit alkoi alleviivaamaan et voidaan tehdä mitä vaan ja mennä mihin vaan _mä_ haluan ja kaikki käy, kunhan vaan pidetään yhdessä hauskaa ja niin edelleen...kohottelin vähän kulmiani, mut annoin olla.
No mä jouduin sit lopulta perumaan sen tapaamisen muista syistä ja sain siltä sähköpostia, jossa se käytti musta sellasta hassua nimitystä, tyyliin "höpöliini". Olin et mitä vit***, meillä pitäis olla tosi virallinen asiakassuhde. :D Se viesti ei ollut ihan asiallinen.
Tää asiakas on mua 10-15 vanhempi ja naimisissa. Haluaako se jotain muuta vai sekoileeko se vaan jotain omiaan? Onks sillä joku kriisi? :D

4

220

  Vastaukset

  • On kriisi, sillä on vanhenemisen kriisi. Hienoa, että huomasit, monet eivät huomaa ja ajautuvat sen vuoksi sitten jalkavaimon rooliin, joita siis saattaa tuollaisessa vaiheessa olla useita. Pelko omasta vanhenemisesta on niin suuri, että koetetaan jokaista kohdalle sattuvaa, jotta saa tunteen, että se oma viehätysvoima iskeä naisia on vielä tallella. Usein tällaiset viimeiset rykäisyt kestää 2-3 vuotta ja sitten tasaantuu. Monet särkevät ne elämänsä pisimmät ihmissuhteet ja lähimmäiskontaktit tuon krrisin vuoksi lopullisesti, eivätkä tajua, että ei sitä mennyttä saa enää kriisin jälkeen takaisin. Tätä he sitten tosiasiallisesti yksin mietiskelevät kiikkutuolissa yksin istuessaan, kun kukaan ei oikein välitä ja käy vieraisilla, eikä polvella istu yhtään lastenlasta.

  • Ei toi mitään tavatonta ole, olen myös pavelu ammatissa ja asiakkaiden kanssa tekemisissä. Olen perheelinen nainen ja mieheni mukaan aika viehättävä kun vähän laittaudun. Muutama kerta käynyt kun asiakas on tehnyt vähän lähempää tuttavuutta mun tilanteesta ja kun kerroin pyysi että käydäänkö kahvilla. Sanoin et olen perheelinen johon mies et ei häntä haitaa mennään rauhaisaan paikkaan ettei tle yllätyksiä.. Toresin etten halua lähteä enkä pettää enkä sen koomin miestä nähnyt.

  • Arvatenkin vahempi varattu mies, joka takertuu kuin takiaispallo jokaiseen nuorempaan naiseen, johon vain jotenkin saa kontaktin. Älä näytä yhtään vihreää valoa, sillä muuten saat siitä kunnon riippakiven. Sano ystävällisesti, mutta tiukasti, ettei välillänne voi olla muuta kuin ammatillinen suhde. Kun kyseessä on asiakas, niin kansalainen tilanne. Opettele torppaamaan noi heti, sillä niitä riittää.

  • Kättäydyit arvoosi sopimattomalla tavalla. Käytoksesi ei ollut lainkaan ammattimaista.
   "No se jatkoi, että _kahdestaan_? (mä kun yleensä otan kollegan mukaan asiakastapaamisiin ja nyt asiakas teki selväksi, että halusi nimenomaan nähdä vain mut). " -olit täysin selvillä että mihen käytos ei ollut kosher (asiaan kuuluvaa).

   Epäilyttvä onko tarinasi edes totta.
   Kukaan joka on paljon asiakkaiden kanssa tekemisissä haistaa jo mädäntyneen hajun kaukaa!!!!!!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   112
   5739
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   147
   2917
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   177
   1545
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   98
   1190