Välit exään

Anonyymi

Mieheni suhde paljastui 2kk sitten ja hän muutti tämän naikkosen luo. Jäin kaksin tyttäreni kanssa ja joka kerta kun joudun olemaan tekemisissä mieheni kanssa niin minulta menee täysin hermot! En pysty yhtään normaaliin keskusteluun hänen kanssa. Valtava vihan ja pettymyksen tunne jatkuu päivästä toiseen. Pääseekö siitä koskaan eroon? Erosta on jo 2kk mutta silti voisin kuristaa tuon pettäjän joka kerta kun näen sen. Onko muilla samoja fiiliksiä? Mikä on auttanut?

9

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tilanne ei mulla ollut sama kuin sulla mutta kuitenkin vähäsen samantapainen.Mulla ei ollut siis lapsia miehen kanssa hankittu mutta niistä oli niin usein puhuttu ja niin usein virallisesta yhteenmuutostakin ja 7 vuotta oltiin vähön niinkuin yksissä aina kun yritin alussa päästä eroon kun hänel oli vähän jotain muita siinä niin niin kauan otti yhteyttä ja piiritti että oltiin taas muka yhdessä ja vietettiin aikaa useinmiten hänen asunnollaan ja sukulaisilla. Lopulta kun hänelle soittoni yhteydessä sanoi minulke, että meidän suhde nyt lopetetaan niin päätin kans että nyt viimein sitten se tapahtuu jota alitajuisesti sekä pelkäsin että ehkä kuitenkin tunsin tapahtuvajsi..Kuitenkin tunsin valtavaa surua ensin kun kuitenkin olin odottanut niitä lapsia ja oikeaa suhdetta yms oikeaa parisuhde elämää.Olin vielä yksin sen vuoden raskaissa yliopisto opinnoissa aika kaukana koto seuduilta,onneksi pääsin sinä keväänä muuttamaan takaisin Etelä Suomeen mutta jotenkin kaikki oli niin vaikeaa ja omien tunteiden käsittely oli hyvin vaikeaa.Niin monimutkaista oli ollut jo noi kauan.Mutta muistan että oli hyvin vaikea nähdä häntä edes,pettymyksen ja kaikenlaisen pahan olon tunteet olivat niin kovat että kun toi minulle jonkun hänelle jääneen tavarani niin oksensin muistaakseni nurmikolle ihan jotenkin siitä syystä kai että kehokaan ei oikein olisi halunnut nähdä häntä yms saatikka aivot ja sydän..Se kävi kai niin ettei muuttanut senkään naisen kanssa yksiin jonka takia minut silloin jätti mutta myöhemmin näin jostain lehdestä että oli mennyt 10 v päästä naimisiin,että suurista puheistaan huolimatta oli ilmeisesti hyvin vaikeaa sitoutumiskammoa hänellä ja narsismia hänellä myös paljon.Joskus ketutustani etten sitten löytänyt hänestå isää mahdollisille lapsille enkä pystynyt siinä kovassa opiskelukurimuksessa antaa aikaa paremmille vaihtoehdoillekaan jotka olisivat toteuttaneet unelmani lapsista, kevensi se että ajattelin mielikuvituksessa tietenkin hyviä tappokeinoja ja kaikkia muita pieniä kiusoja mitä olisi voinut tehdå hänelle mutta mitä en hänelle kuitenkaan reaalisti tehnyt koskaan.Aika parantaa haavat ja jos olisin kunnon miehen löytänyt varmaan sekin olisi parantanut haavoja.Harmi että noina aikoina jotenkin sitten vaan luisuin hyvistä miehistä kauas pois enkä koskaan saanut lapsia.Hyvin koulutettuja ja luotettavia miehiä ei niin kauhean helppo ole löytää eivätkä kaikki edes halua lapsia.?
      Vaikka sinulla on nyt huono hetki vähän aikaa päällä niin koskaanhan et voi oikeasti tietää jos löydätkin jonkun miehen vielä eikå ole yhtään välillä siis hullumpaa olla ilman miestäkin ja välillä sitten kaipaa taas.
      Minulla on ollut muitakin monimutkaisia juttuja elämässä jotka ovat haitanneet elämääni mutta niistäkin on kuitenkin selvinnyt. Sinua kuitenki lapsista hieman olen kateellinen että voivathan ne olla sinulle tärkeä voimavara yms toivottavasti siis niin.Että hyvin teillä menee lastenkin kanssa keskenäänkin,uskoisin..Huono mies kannattaa vaan siis unohtaa..Tämä oli minun mietintöjä asiaan..!pyrstö vaan pystyyn ja uusia tuulia päin!

    • Anonyymi

      Aika auttaa, 2kk on vielä shokkivaihettakin ehkä. Mulla auttoi kun laitoin lapsen edun etusijalle ja "nostin itseni tilanteen yläpuolelle ",ajattelemalla että oon "parempi "ihminen kuin ne jotka niin kusisen tempun tekivät. Ai niin, ja sitten se tuli jostain syystä jotain vinkumaan, niin panin sitä ja ilmoitin uudelle asiasta. Se auttoi sitten viimeistään. Eli kostopane exääs ja kerro sitten sille uudelle. Se auttaa,oikeesti. Saa kontrollin taas omiin käsiin ja henkisesti niskan päälle. Sit voi alkaa toipua ja unohtaa.

      Nyt tosta kaikesta on jotain kymmenen vuotta, naiset on exällä vaihtuneet, mut meidän vanhemmuusjutut hoituu hyvin ja ihan väleissä ollaan.

    • Miksi sinun pitää olla tekemisissä jos et siihen kykene?

    • Anonyymi

      Sinun tarvitsee ainoastaan olla yhteydessä asioissa koskien lapsia ja silloin käyttäydyt kuin aikuinen....eikö näin!

    • Anonyymi

      "En pysty yhtään normaaliin keskusteluun hänen kanssa"

      Älä keskustele! Sano, että lasta koskevat asiat vaihdetaan lyhyesti tekstarilla. Toimii. Viha tasaantuu, kun ei olla tekemisissä.

    • Anonyymi

      anna anteeksi miehelesi hän on myös erehtyväinen niin kun muutkin suo vaivaa ihan muut asiat kun ex miehesi.ala rakastamaan itseäsi nainen on haluttava aina jonkun pielestä vaikka olisi yli 70v. elämäsi jatkuu anna aikaasi tyttärelle ja anna ex älää omaa elämääsi ja pyydä taivaan isältä mielen rauhaa joka päivä. ja siunausta ex miehelle niin lapsesikin voi hyvin kun et vihaa exää.

    • Anonyymi

      Älä ole tekemisissä exän kanssa. Aika hoitaa loput.

    • Anonyymi

      mun mielestä joka 5 vuosi pitäs paihtaa kumpania niin tulis itsekin vähän muuttua ja otaa opiksi joka kertaa oppii uutta. 25v niin 5 uuttatyttö ystävää.5vuotta per tyttö.kyllä se siinä on jo koluttu.

    • Anonyymi

      opit jopa suutelemaan vähän kiihkeämin uskallat käyttää leluja miehesi nähden olet villi ja vapaa älä sido itseäsi muihin anna toisen lentää vapaasti ja anna kaikesi ja nauti mut älä rakastu kiihkö sinussa palaa ja saat miehesi aina syttymään puhu rivoja pure korvasta anna piiskaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe