Parantaako Jeesus koronasta?

Anonyymi

Isäni kuoli koronavirukseen viikko sitten. Kun sain tietää että hän oli saanut virustartunnan, rukoilin yöt ja päivät hänen parantumistaan. Lupaahan Jeesus kuulla rukoukset ja parantaa kun hänen nimessään sitä pyydetään. Isäni oli vasta 62 -vuotias. Hän kuitenkin kuoli eikä rukoustani kuultu. Oliko rukouksessani jotain vikaa, vai minussa vai isässäni, koska Jeesus ei parantanut häntä? Tulee myös mieleen että onko koko Raamattu vain satua ja huijausta eikä Jumalaa ole olemassakaan.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ikävä tapaus. Olisit yhtä hyvin voinut rukoilla saunatonttua, sama vaikutus.

      • Anonyymi

        Jaahas. Saunatonttu ei ole luvannut parantaa, mutta Jeesus lupasi kun rukoilemme Isää hänen nimessään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas. Saunatonttu ei ole luvannut parantaa, mutta Jeesus lupasi kun rukoilemme Isää hänen nimessään.

        Jeesus lupasi paljon muutakin mikä ei toteutunut. Hän lupasi tulla takaisin silloin elävän sukupolven aikana, mutta ei tullutkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus lupasi paljon muutakin mikä ei toteutunut. Hän lupasi tulla takaisin silloin elävän sukupolven aikana, mutta ei tullutkaan.

        Matt. 24 luvussa opetuslapset kysyvät Jeesukselta Hänen tulemisensa ja maailman lopun merkkiä. Jeesuksen mukaan niitä ovat Kristukseksi julistautuvat ihmiset, sodat, nälänhätää ja maanjäristykset monin paikoin. Laittomuus pääsee valtaan ja Jeesuksen seuraajia koetellaan. He tulevat kaikkien kansojen vihattaviksi, eivätkä kaikki sitä kestä, vaan useimpien rakkaus kylmenee, mutta kaikesta huolimatta Jumalan valtakunnan evankeliumi tuee kaikkien kansojen tietoon.

        Noina päivinä tapahtuu profeetta Danielin kertoma "hävityksen kauhistus". Se on niin äkillinen, että Jeesus neuvoo ihmisiä mitään mukaansa ottamatta pakenemaan vuorille. Kaikki elämä maailmassa on vaarassa tuhoutua. Ihmiset eivät näe edes aurinkoa, kuuta ja tähtiä, he pelkäävät ja kaikki tuntuu epätodelliselta. Silloin ihmiset näkevät Kristuksen tulevan mukanaan legioonittain enkeleitä.

        Jeesus sanoo, että kaikki edellä kerrottu tapahtuu ajoittuu yhden sukupolven ajalle: sodat, nälänhätä maanjäristykset, uskosta luopuminen, eksyttäjät ja ihmisten eripuraisuus sekä ”hävityksen kauhistus”, joka saa koko luomakunnan järkkymään. Jeesus sanoo tässä yhteydessä, että ”siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.”


    • he-ma

      Väärän jumalan rukoileminen tuottaa saman tuloksen kuin sattumakin.

      Toisaalta ihminen on luonut noita jumalia tuhansittain, eikä niille kaikille kannata rukousta suunnata koska osa noista jumalista ei siedä kilpailua ollenkaan.

      Onhan tietysti mahdollista, että oikea epätodennäköinen jumala huomasi sinun rukoilevan epäjumalaa ja kosti sinulle ihan aiheesta.

    • Anonyymi

      Otan osaa. Raamattu ei lupaa, että kaikki paranevat. Ei Jeesuskaan parantanut kaikkia juutalaisia. Jumala ei pelasta meitä elämältä. Sairaudet ja kuolemakin kuuluvat elämään.

    • Osanottoni. Jos isäsi oli uskossa Jeesuksen niin ihan takuulla hän on nyt parantunut eikä koskaan enää tule sairastumaan 🙏.

      • Anonyymi

        Isä voi nyt maksaa miljoona velan takaisin jumalalle, jonka kirkko lainasi.
        Tosin minä ne miljoonat perin.


    • Anonyymi

      Pekka Reinikainen ehdotti jo vajaa viikko sitten että kaikkien tulisi käyttää hengityssuojaimia yleisillä paikoilla koska näin ihminen suojaa kanssaihmisiään. Ollaanko Suomessa taas myöhässä tässä asiassa ja täytyy presidentin jo kolmannen kerran neuvoa hallitusta toimiin?

    • Anonyymi

      Näissä tilanteissa ihmisen tulee mennä Jumalansa eteen nöyrin mielin ja todeta, että "Tapahtukoon Sinun tahtosi!". Tuska on suuri, mutta helpottaa kun tiedostaa, että tämä oli Kaikkivaltiaan tahto.

      Rukouksissa ei ole koskaan mitään vikaa. Jumala vaan tietää parhaiten mikä on kunkin kohdalla se paras.

    • Anonyymi

      Jos isäsi todella kuoli koronavirukseen, niin sinun tulisi keskustella näitä asioista oman seurakuntasi papin kanssa eikä kysyä vastausta täältä suomi 24-palstalta. Täältä sinä et saa minkäänlaista vastausta kysymykseesi. Tai jos saat, niin vastaus ei ole oikea.

      • Anonyymi

        Papin kanssa keskusteleminen on turhaa. Papin vakiototeamus on "tutkimattomat ovat Herran tiet". Sen tiedät jo itsekin, turhaa vaivaa sinulle mennä jonkin papin puheille tai pyytää pappia käymään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Papin kanssa keskusteleminen on turhaa. Papin vakiototeamus on "tutkimattomat ovat Herran tiet". Sen tiedät jo itsekin, turhaa vaivaa sinulle mennä jonkin papin puheille tai pyytää pappia käymään.

        Kovin vaikea kenenkään ihmisen on tuohon kysymykseesi mitään osata vastata. Kovin pieneksi jokainen itsensä kokee tämänkaltaisten asioiden äärellä. Jostain syystä Jumala katsoo tarvitsevansa jotkut ihmiset ikuisuuteen nuorempina kuin toiset.

        Lämmin osanotto surussasi. Voimia sinulle, että jaksaisit tämän vaikean ajan yli. Aikanaan tuska alkaa pikkuhiljaa helpottaa, vaikkei sitä vielä nyt olisikaan helppo uskoa.


      • Anonyymi

        Tässä on ollut viime aikoina useampi tämänkaltainen aloitus: "tuntuu ettei Jumalaa ole". Sattumaako? Osanottoni kaikille koronan uhreille jokatapauksessa.


    • Anonyymi

      Aloittajan isä ei sitten ehtinyt parantavaan hoitokokoukseemme. Terv. Esirukoilija.

    • Anonyymi

      Otan osaa. Osoitit välittäväsi, kun rukoilit. Kun aikamme täyttyy, sille eivät voi mitään lääkärit eivätkä rukoukset. Niinkuin Psalmissa 139 lukee: "Minun päiväni olivat määrätyt ja kirjoitetut kaikki sinun kirjaasi,ennenkuin ainoakaan niistä oli tullut."

    • Anonyymi

      Ajattele, minkä verran ihmisiä on kuollut kristinuskon aikana. Aika moni tuskallisesti ja ennen aikojaan. Eiköhän tavoitteena ole ollut luvata tuonpuoleista autuutta. Se on entisajan onnettomille riittänyt elämän valopilkuksi. Kehtolauluissakin lapsia tuuditaan tuonelaan.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista, suomessa on kuollut alle 30 koronaan ja sinä sanot olevasi yhden heistä sukulainen. Pidän epätodennäisenä sitä, mutta, Raamattu ei lupaa tämän maallisen elämän olevan ikuinen. Ja, jos uskoo Raamattua, tähtäin pitäisi olla korkeammalla, eikä murehtia tästä.

    • Anonyymi

      "Otan osaa" aloittajan suruun... 🌹

      Kuolema tulee meille kullekin, kuten tulee. Koronaviirus ei ole mkään erillinen poikkeus: jos ihminen kuolee, kuka minkin viiruksen tai bakteerin aikaansaannoksena... korona on yksi, tosin selvästi tavanomaista vaarallisempi kulkutauti.

      Koronaan tulee kuolemaan paljon ihmisiä. Myös itse oletan mahd. kuolevani tänä vuonna. Tämä on ollut yllättävä vitsaus. Harvapa meistä ennalta arvasi, että tuleva kuolinsyy olisi yllättävä, maailmanlaajuinen kulkutauti.

      Rukoilit, eikä Jumala vastannut tähän rukoukseen... Ehkä tuhannet muutkin ovat samoin rukoilleet: jotkut ovat parantuneet, monet kuolleet. Nämä eivät ole helppoja asioita ja etenkin ateistit saavat näistä nk. vettä myllyynsä! "Katsokaa, eipä Jumala häntä auttanut!" Samoinhan pilkattiin Jeesusta.

      Jos yhtään lohduttaa, itseasiassa juuri "tällä hetkellä" (roomalainen 9. hetki = klo 15) kuoli myös Jeesus...

    • Anonyymi

      kiitos jeesus kiitos kiitos

      • Anonyymi

        Miksi minä aina päätän nämä, no kun ei sen kanssa voi väitellä, koska sillä ei ole rajoja.


    • Ei Raamatun mukaan paranna.

      Useissa Raamatun kohdissa Jeesus tarvitsi demoneita karkoittaakseenkin Belsebulin apua.
      Matt. 12:24 Mutta kun fariseukset kuulivat sen, he sanoivat: "Itsensä Belsebulin, pääpaholaisen, avulla hän pahoja henkiä karkottaa."

      Jeesuksessa itsessäänkin oli demoni, johon tarvitse Belsebulin apua.
      Mar 3:22 Mutta lainopettajat, joita oli tullut Jerusalemista, sanoivat: "Hänessä on Belsebul*, itsensä pääpaholaisen voimin hän pahoja henkiä karkottaa."

    • Anonyymi

      Janita Lukkarinen siirrettiin saattohoitoon Terhokotiin odottomaan kuolemaa syövän aggressiivisuuden vuoksi. Yllättäen syöpä lopetti leviämisensä ja taitaa mennä tovi Terhokodissa odotellessa. Välillä näin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laita koko etunimi

      Ketä ikävöit. Ei tää muuten rupee selviimään. M-N
      Ikävä
      120
      2887
    2. 300 valtion maksamaa henkilöä Pariisissa, nolla olympiamitalia

      Pitäskö jotain tehä? Satsata vain skeittaukseen, naisten nyrkkeilyyn ja ratsastukseen? Vai tuplata joukkueen koko? Ot
      Maailman menoa
      267
      2239
    3. Life is Life...

      Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää ikävään. ☕🌞🐺😊❤️
      Ikävä
      264
      1328
    4. On aika surullista huomata, että aikuiset ihmiset saattavat

      olla pahempia kiusaajia kuin lapset. En ole koskaan hiffanut mitä joku saa toisen alaspäin painamisesta, mutta kai tämä
      Ikävä
      165
      1325
    5. Dieselpersut ennallistavat Grönlannin vihreäksi

      Tupruttelun seurauksena typerät jäätiköt sulavat ja maaperä pääsee taas sitomaan hiiltä. Kaupan päälle saadaan 7 metri
      Maailman menoa
      286
      1226
    6. Ettei jäisi epäselväksi...

      93 % briteistä ei tue mellakointia.
      Maailman menoa
      356
      1223
    7. 109
      1189
    8. Mihin päätelmään oot tullut

      Onko mulla kuitenkin tunteita sua kohtaan?
      Ikävä
      79
      1184
    9. Kesäiseen aamuun

      Hyvää huomenta päivää. ☕🌞🌾😊🤗❤️
      Ikävä
      210
      1056
    10. Tunnustuksia -ketju

      En halua olla pelkkä kaverisi. Välttämättä en sitä koskaan tunnusta irl. En halua menettää sinua. Naiselta Muutkin saa
      Ikävä
      69
      946
    Aihe