UUSJAKOKO?

Anonyymi

Kuolleiden mediaai-ikä 84 vuotta

Luoma on tietoinen ainoastaan median raportoimista kuolemantapauksista. Hän huomauttaa, hyvin iäkkäät ja huonokuntoiset ikääntyneet ovat erityisen alttiita saamaan koronavirustartunnan. Kuolleiden mediaani-ikä on THL:n mukaan 84 vuotta.
Meitä on yli 85 vuotiaita Suomessa noin 314341 vanhusta ja heistä kuolee 15 vuodessa melkein kaikki. Jos he kuolisivat tasaseen tahtiin niin se tekisi noin 21 022 kpl vuodessa ja päivässä se tekisi noin 57 kpl. Nykyään dementia luokitellaan jopa primääriksi kuolinsyyksi. Onko se sitten vaan niin että unohtaa hengittää.
https://www.populationpyramid.net/finland/2050/

Onkohan noo tossa alla saman kirjoottajan tuotteita. Sairas tyyppi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16324891/tilastot-valehtelevat

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16331887/linkolan-quotmurhaquot#comment-101813336

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16331953/oma-maa-mansikki--muu-maa-ammuuuuu

Jenkeissä levitetään tietoa että kotona olisi huijausta.

https://www.youtube.com/results?search_query=corona virus fake

Ahtisaaresta ei ole kuulunut mitään. Onko hän päihittänyt koronan, sillä eikö siinä ole vain kaksi vaihtoehtoa > joko paranee tai kuolee. Ei ihminen voi jäädä loputtomiin tartunnan kantajaksi. Eikö tuollainen virus kuole itsekseenkin kun ihmisen oma puolustusjärjestelmä tuhoaa sen. Vai mikä tässä on sellaista että ihmisiä tarttee kurjistaa tuon viruksen takia. Saa nähdä mitkä yritykset menee kumoon ja mitkä saa rahaa valtiolta.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Harhaluulo eli ajatusharha (deluusio) on todellisuutta koskeva käsitys tai ajatus, jota henkilö pitää totena, vaikka se on todistettavasti epätosi. Ajatusharha perustuu henkilön virhepäätelmiin, eikä sitä voida horjuttaa järkiperusteilla. Harhaluuloa sellaisenaan ei kuitenkaan pidetä sairautena. Salaliittoteorioiden vuoksi voi olla myös vaikeaa päätellä, milloin henkilö puhuu faktaa.

      Ajatusharhoja ilmenee usein psykooseissa. Henkilön ei kuitenkaan katsota olevan harhaluuloinen esimerkiksi sellaisten uskonnollisten käsitystensä perusteella, jotka voidaan nähdä päähänpinttyminä. Uudet, henkilökohtaisesta näkemyksestä poikkeavat asiat voivat olla henkilölle niin voimakas kokemus tai järkytys, että hänelle tulee pakkomielle alkaa "saarnata" niistä.

      Sen sijaan jos aikuinen henkilö on itse keksinyt todeksi väittämänsä vakuuttelun, niin voidaan jo katsoa olevan kysymyksessä hoitoa vaativa vaiva.

      Mitä te harhaluuloiset loiset nyt luulette että korona kiellot on tahallaan suunniteltu haittaamaan kansalaisten elämää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16332073/kaikkien-ladattava-sovellus-jolla-seurataan-liikkumista---

      Anonyymi
      Tänään 10:11
      UUSI

      Tuo olisi ihan näppärä sovellus, mikäli riittävän moni sen lataisi. Mutta veikkaan ettei kovin moni loppupeleissä moista kuitenkaan puhelimeensa lataa.

      Syitä on monia
      - Jotkut eivät halua helpottaa itsensä seuraamista, vaikka eivät perus-pertit tosiasiassa mitään niin mielenkiintoista teekään, että mitkään CIA:t ja FBI:t heitä vakoilisi...

      Erilaisia harhaluuloja

      Harhaluulojen sisällöt ovat monimuotoisia ja harhaluulot voivat yhdistyä toisiinsa. Harhaluulot ovat kokijansa mielestä täysin totta.

      Pääartikkeli: Vainoamisharha

      Vainoamisharhasta kärsivä henkilö uskoo, että häntä vainotaan ja että vainoajan tarkoituksena on tehdä hänelle pahaa. Henkilö uskoo vainoajan tekevän asioita hänen tietämättään. Henkilö on varuillaan, peloissaan ja ahdistunut sekä usein uskoo, että häntä seurataan ja valvotaan, mahdollisesti myös valvontakameroista tai puhelinta salakuuntelemalla. Saattaa esiintyä skitsofreniassa (paranoidinen skitsofrenia) ja eräässä harhaluuloisuushäiriössä.

      Harhaluuloille ei ole vain yhtä syytä. Huomattavin ympäristötekijä on yksinäisyys. Jos ihminen istuu päivät pitkät yksin asunnossaan ilman ketään kenen kanssa keskustella, hän saattaa alkaa ylen määrin seurata ja kuvitella esimerkiksi naapuriensa tekemisiä.

      Muistisairaudet altistavat harhaluuloille. Unohdettuaan mihin on tavaransa laittanut ihminen voi alkaa kuvitella, että joku on koskenut siihen. Myös kuumeinen virtsatietulehdus voi aiheuttaa vanhalle ihmiselle sekavuutta ja harhaluuloja.

      Hoito vastoin tahtoa
      Jos harhaluuloista on vaaraa ympäristölle tai henkilölle itselleen, eli jos hän esimerkiksi laiminlyö luulojensa takia oman terveydenhuoltonsa, hänet voidaan toimittaa tahdosta riippumattomaan hoitoon.

      No niin. Moniko vielä vastustaa seuraamista vaikka se tehdään teidän omaksi parhaaksi. Meillä on siviilitiedustelulaki joka tuli voimaan ilman eduskunnan äänestystä vaalien alla vähin äänin, sillä sitä ei haluttu vaaliteemaksi. Sairauden varjolla on aina saatu seurata ihmisiä. Eikö olisi parempi antaa suosilla seurata itseään niin kukaan ei syytä sinua vainoharhaiseksi. Olin lukevinani täällä Suomi 24:ssä että Palmen murha perustuisi siihen että erästä henkilöä oltaisi vakoiltu josta ilmeisesti hän itse kertoo tuossa oivassa ketjussa missä tulee ilmi ettei Palmea kukaan tappanutkaan. Onko mies vainoharhainen ja kuka häntä seurasi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe

      Tämä ketju tuli markkinoille vähän ennen sitä kun Skandiamies, jolla oli lippalakki tuli otsikoihin mediassa Ruotsissa. Oliko ruotsalaiset lukeneet tuon ketjun ja siksi lanseerasivat tuollaisen täysin älyttömän teorian markkinoille. Vaikka kylläkin sanottiin että sen teorian esille tuoja oli tutkinut asiaa yli kymmenen vuotta. Nyt on jännää mitä syyttäjä lupaa paljastaa ensi kesällä. Kertooko hän vihdoin ettei palmea kukaan tappanut.

    • Anonyymi

      https://www.worldometers.info/fi/

      22 097
      Tänään nälkään kuolleita

      Näette tuolta tilaston missä on tänään nälkään kuolleiden määrä maailmassa. Se on huikea 22 097 ihmistä jotka varmaan on suurimmaksi osaksi lapsia. Se tekee joka sekunti 6,12 eli pyöreesti 6 ihmistä joka sekunti. Suomessa koronaan kuolee vanhuksia hoitokodeissa jossa heitä on joka vuosi kuollut normaaliin kausi influensaa joka vuosi ties kuinka monta kpl. Koronaan kuolleiden keski-ikä on noin 84 vuotta ja monikaan heistä ei elä yli satavuotiaaksi eli he kuolevat jossain vaiheessa kuitenkin. Onhan se julmaa kun näin käy mutta miksei silloin kun vaikka viime vuonna vanhuksia kuoli niin mitään ei tehty heidän pelastamiseksi. Ahtisaari voi "paksusti" joronasta huolimatta mutta ei ole vielä parantunut. Koska aikoo parantua, niin voitaisiin laske aika kauanko vielä epidemia jatkuu. Eikä vanhainkotien turvallisuutta voida parantaa. Ruotsissa joka neljäs korona kuolema on tapahtunut hoitokodeissa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe