Hallitus saa tukea

Viimeinen galluptutkimus kertoo hallituksen tuen lisääntyneen.
Oppositiossa oleva Perussuomalainen puolue jatkaa puolestaan kannatuksensa laskua.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • https://yle.fi/uutiset/3-11298139
      SDP ja Vasemmistoliitto lisäsivät kannatusta. Perussuomalaiset menettivät sitä roimasti. SDP menee seuraavassa mittauksessa Perussuomalaisten edelle.
      Kokoomuskin on noussut hieman ja luultavasti Perussuomalaisten kustannuksella.

    • Vahva näkemys PS-puolueen alamäkeen on sen ihmisvastaiset ohjelmat, mm. periaateohjelma ja kulttuuriohjelma. Sanalla sanoen ylimielisyys suomalaista tervettä järkeä kohtaan. Nyt puolue on kehittänyt sananvapaudesta näkemykset; politiikassa saa tarkoituksellisesti loukata muita mutta ei perussuomalaista puoletta.
      Toiseksi PS-puolueen tolkuton valhemediointi virusepidemian suhteen. Vain he olisivat osaanneet kaiken oikein ja että hallitus olisi tehnyt kaiken väärin. Tässä PS-puolue halveksi kansan tietoisuustasoa.
      Työväestön muistissa on Sipilän hallitus, jossa Perussuomalaiset olivat päällepäsmärinä työväestön elinetujen alentamisessa.

      Virusepidemiassa PS-puolue on esiintynyt pelkästään paraamisrollissa. Mitään merkittävää apua sen puolesta ei ole tullut.
      PS-puolue ei voi muuttaa ohjelmiaan. Se ei silloin olisi entinen. Näillä ohjelmilla sen kannatus tulee laskemaan vielä roimasti eikä nouse uusissa vaaleissa enää.

      • Vihreitten alamäki on alkanut myös. Vihreille ei voi ainakaan suositella kotimaisuuden puolustamiseta joutsen tai suomenlippumerkkiä.


    • Anonyymi

      Niin kauan kuin hallituspuolueet noudattavat perussuomalaista politiikkaa jossa suomalaiset ovat keskiössä niin niiden kannatus tulee pysymään korkealla.

      Siinä vaiheessa kun vihervasemmisto taas palaa omalle uralleen mm. ilmastoöyhötyksellä, halpatyövoimalla, pakolaisten hyysäämisellä jne. tulee tilanne taas muuttumaan.

      Tosin, jos vasurit nyt järkiintyvät ja pitävät suomalaisuuden keskiössä jatkossakin niin mikäs siinä, kyllä se mulle kelpaa!

      • Kriisiiaikoina suomalaiset ovat aina osanneet toimia yhdessä puoluekannasta riippumatta.Esim. talvisota, jatkosodan aikana kansa ei ollut enään niin yhtenäinen.Molemmat äärilaidat ovat hyötyneet, vihreitä varmaankin lämmittää, että ilmastopäästöt ovat vähentyneet ja persuja se ,että turvapaikkahakemusten määrän on pudonnut nollaan.


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset mokasivat epidemiassa. Lähtivät parjauslinjalle ja kannatus laskee.
      Mikäli Perussuomalaiset palaavat matu- ja homoparjausllinjalle eli perinteiseen parjauspolitiikkaan, sen kannatus hupenee silmissä.
      Perussuomalaisten uskottavuus on mennyt. Uskonollinen äärioikeisto saa isän kädestä pahoista töistään. Perussuomalaiset osoittautuivat isänmaan etujen vastaiseksi liikkeeksi.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11297927

      Perussuomalaiset parjasivat koronassa THL terveysjärjestöä sekä YK:n alaista terveysjärjestöä WHO:ta.
      Nyt Trump aikoo vähentää WHO:lle menevää jäsenmaksua. PS-puolueen toive toteutuu. YK:n tulisi reagoida nopeasti. Yhteistä järjestöä ei saa lakkauttaa. Joko löytyy muualta rahoitusta tai on jatkettava pienemmällä budjetilla.
      Asian yhteydessä Trump kertoo jopa muunneltua totuutta (persumaista totuutta).

      • Arvostelu on ollut persuilta ihan asiallista, molemmat WHO, sekä THL ovat toimineet hitaanpuoleisesti pandemiakrisiin alkumetreillä.Trump taas on ollut, kuin tuuliviiri, tapansa mukaisesti.


    • Anonyymi

      Valtion huoltovarmuusvirasto on muninut. Katsotaan, uskaltaako PS-puolue lähteä tästä syyttämään hallitusta. Vastuunalaisia ovat huoltovarmuusviraston johtajat.

      Valtio osti Kiinasta 5 milj. eurolla hengityssuojia mutta jotka eivät täytä sairaalanormeja. Suojien myynnissä on esiintynyt entinen talousrikollinen Tiina Jylhä ja rahat on maksettu Belgiaan ulosotossa olevan rikollisen tilille (Onni Sarmaste).
      Vastuunalainen ministeri on pyytänyt virastolta selontekoa.
      Epäiltävissä on sisäpiirin kauppa ja huijauskohteena Suomen valtio.
      Konnat ehtivät joka rakoon.

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/hjallis-harkimo/liike-nytilta-kirjallinen-kysymys-hallitukselle-huoltovarmuuskeskuksen-toiminnasta-johon-liittyy-myos-tiina-jylha/
      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/teresammallahti/miksi-valtio-kay-suojainkauppaa-talousrikollisten-kanssa/

      • Anonyymi

        Hallahan otti kantaa jo ennen sinun kommentointiasi, etkö uutisia seuraa...
        Mutta vain vaaleissa mitattavalla kannatuksella on jotain merkitystä, niihin on aikaa!


      • Anonyymi

        Lisätietoa maskiostosta.
        Kauneusyrittäjä Tiina Jylhän mukaan hänen yhtiönsä hieroi kauppoja Suomen valtion kanssa jo maaliskuun 2020 lopulla. Jylhä oli löytänyt kumppanikseen pikavippiyrittäjä Onni Sarmasteen, joka oli maininnut tuntevansa hyvin erään Huoltovarmuuskeskuksen johtajan.
        Haisee...haisee pahalta.

        On tietoa, että persut aloittelivat tästä parjauskampanjaa mutta peruuttivat viestejään konnien nimien tultua ilmi. Olivatkohan konnat perussuomalaisten kannattajia!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisätietoa maskiostosta.
        Kauneusyrittäjä Tiina Jylhän mukaan hänen yhtiönsä hieroi kauppoja Suomen valtion kanssa jo maaliskuun 2020 lopulla. Jylhä oli löytänyt kumppanikseen pikavippiyrittäjä Onni Sarmasteen, joka oli maininnut tuntevansa hyvin erään Huoltovarmuuskeskuksen johtajan.
        Haisee...haisee pahalta.

        On tietoa, että persut aloittelivat tästä parjauskampanjaa mutta peruuttivat viestejään konnien nimien tultua ilmi. Olivatkohan konnat perussuomalaisten kannattajia!!!!!

        Helsingin Sanomat:
        "Kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä sanoo, että tilauksen oli määrä olla hänen yrityksensä Look Medical Caren toimittama. Jylhän mukaan liikemies nimeltä Onni Sarmaste ilmestyi kuitenkin mukaan kauppaan ja onnistui vaikuttamaan tilaukseen sekä huijaamaan siitä maksetut rahat omalle tililleen. Sarmasteen mukaan taas Jylhä on yrittänyt varastaa häneltä rahaa."
        Konnat keskenään riidoissa. Soppa on syntynyt. Rikospoliisi joutuu luultavasti selvittämään konnuudet.


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ovat syyllistyneet anteeksiantamattomaan syntiin tytöttelemällä hallitusta. Tällaista tekstiä puoluejohdosta ”Huulipunahallitus, kynsilakkahallitus, tytöt …” – Pahinta mahdollista sovinismia naisten taistellessa koronakriisin eturintamassa.
      Voiko Persusuomalaisten johdon sivistystaso nousta? Ei, koska silloin johtoporukka tulisi ajaa pihalle. Pikkulapset pelaavat koronaa Perussuomalaisissa.

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset kiristävät edelleen narua moraalin suhteen.
      Johtoporukkaan kuuluva Simo Gröönroos tviittailee, ettei virusepidemiasta saa tiedottaa ulkomaiden kielellä.!!!!!! Järjetöntä.
      Arabiankieliset kuuelma menkööt arabiaan ja sitä rataa.

      Voi olettaa että PS-puolueen Ajatuspadan johtajalla olisi hieman sivistystä mutta ei.
      Kummat ovat sivityneempiä; johtajat vai äänestäjät.

    • Anonyymi

      Huoltovarmuuskeskus, HVK, on valtiollinen osakeyhtiö. Sen johtoon palkattu toimitusjohtaja ja muut johtajat.
      Mikäli tutkinta tulee, se tutkii yhtiön toimintaa. Luonnollisesti on mahdollisuus, että joku ministeri olisi painostanut mainittuun virheelliseen ostoon. Sellaisesta ei kuitenkaan ole tietoa.

    • Se oli eilen, nyt tilanne on toinen syynä hengitysmaskiskandaali. Haatainen on omasta mielestään syytön, vaikka on korkein viranhaltija koko keississä.Korona on mielenkiintoinen, että päivän politiikka joutuu elämään sen ehdoilla.

      • Anonyymi

        Syytönhän Haatainen onkin. Kyllä näillä HVK-johtajillallakin pitää olla vastuu omista töistään, koska siitä vastuusta sen korkean palkkansakkin saavat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Syytönhän Haatainen onkin. Kyllä näillä HVK-johtajillallakin pitää olla vastuu omista töistään, koska siitä vastuusta sen korkean palkkansakkin saavat.

        Ministerillä on avustajia "pilvinpimein", silti hän saa tietonsa ongelmista lukemalla Suomen Kuvalehteä. Näille avustajamarioneteille jotka ovat saanet hommansa palkintona, uppoa huomattavasti veronmaksajien rahoja.


    • Perussuomalaiset jatkavat sittenkin epäisänmaallista toimintaansa. Ministerin eroa vaaditaan ja jopa hallituksen lähtöä HVK jutussa.
      Konnaporukka näyttää olleen HVK:n johdossa. Jylhä/Sarmaste rahastajat riitelevät rahasaaliista. Jopa Helvetin Enkelien muskelimiehillä uhkaillaan toisiaan.
      Persujen alamäki on taattu. Kukaan ei kuuntele enää teologijohtoista hörösakkia.

    • Anonyymi

      Huoltovarmuuskeskuksessa on hyllytetty pari johtajatason kaveria.
      Haiskahtaa korruptiotukimukselta. Mukana ehkä persuroistojakin.

      • Taitaa jäljet ja haju johtaa demaripiiriin.


    • Anonyymi

      HVK jutussa haisee korruptio. Toisarvoista on mitä puoluetta toimijat siinä edustavat.
      Poliisi ottaa luultavasti jutun tutkittavaksi.

    • Anonyymi

      Nythän on näin. Korruputiota ja sisäpiirin kauppoja ei tehdä julkisesti. Niistä jäädään kiinni, jos jäädään, myöhemmin. Eivät konnat tule sanomaan, että tienaamme laittomasti valtion kustannuksella.
      Olipa ministerinä vaikka persu, ei hänkään ole heti jyvällä konnuuksista. Ja jos tietääkin niin onko halua paljastaa ne verekseltään. Perussuomalaisia jää kiinni tämän tästä jos jostain röhlömistä. Puoluekannasta riipumatta konna on konna.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onko vinkkejä ikävän lopettamiseen?

      Onko hyviä vinkkejä, miten pääsisi ikävästä eroon? Järkeviä pliis!
      Ikävä
      66
      2566
    2. Rippileirillä ahdistelua - jälleen kerran

      Lyhyen ajan sisällä monia tapauksia jotka todistavat, että lapsenne eivät ole turvassa rippileirillä. Leirin yövalvoja
      Luterilaisuus
      80
      1268
    3. Mikä on toivomuksesi

      Tällä hetkellä
      Ikävä
      125
      1129
    4. Tavio toi uudet tuulet ministeriöön: Rukoushetkiä kabinetissa, vähemmistöpuheet pannaan

      Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio on ilmoittanut, ettei hänen puheisiinsa saa kirjoittaa mitään seksuaali-
      Ateismi
      153
      1042
    5. Nimesi nainen

      On koko päivän ollut ajatusteni ykkönen. Jotenkin kaipaan sinua nyt entistä enemmän ja se on saanut minut miettimään tos
      Ikävä
      52
      1027
    6. Olen tyytyväinen Tinderiin

      Deittailu on pitkän parisuhteen jälkeen ollut pääosin virkistävää ja kiva sosiaalinen harrastus, josta on saanut seuraa,
      Sinkut
      140
      1022
    7. Tunnen intohimoa.

      Jokaiselle naiselle sanon että panisin.
      Ikävä
      177
      1000
    8. Yritän toipua siitä, etten sinua saanut nainen

      Niin oli varmaan tarkoitettu. Oli nähty, että me emme kuulu yhteen ja teiden täytyy kulkea eri suuntaan. Yritän toipua m
      Ikävä
      42
      854
    9. Vaikka olet nainen

      Tunteellinen ja suhtaudut asioihin hyvin syvällisesti ( mikä on hyvä asia). Mutta kai sua nyt joskus huvittaa tämä meid
      Ikävä
      34
      818
    10. Eihän nyt mikään

      Sitten varmasti jäänyt hiertämään meidän välejä. Meillähän ei ole varsinaisesti edes koskaan mitään ollut ja siksi itse
      Ikävä
      54
      799
    Aihe