Uudenmaan ns eristys

Anonyymi

Tiesulut vissiin puretaan ens su klo 24:00. Tietysti kun vappu tulee, niin ihmisillä pitäs päästä mökeille esim kokkoja polttamaan. Asukaslukuun suhteutettuna (onko ihan oikea tilasto) Kainuussa nyt suurin tartuntariski. Toisaalta asukaslukuun suhteutus ei toimi tässä asiassa, eli tilastot siis väärin tulkittuja.
Mutta saanhan minä täällä jappasta ja esittää mielipiteitäni, päätökset kun tehdään siellä Uudellamaalla. Tervetuloa korona siis tänne pohjoisen perukoille, kiitos Marin tästäkin!
Lapin ukko

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uudellamaalla on vieläkin kaksi kertaa enemmän koronaa asukasta kohti kuin Kainuussa, viisi kertaa enemmän kuin rajan takana Päijät-Hämeessä ja kymmenen kertaa enemmän kuin Etelä-Karjalassa. On vaarallinen virhe laskea uusimaalaiset levittämään tautiaan koko valtakuntaan ihan vaan huvin vuoksi.

      Edellisetkin etelän Audi-väen retket näkyvät jo muutenkin nimenomaan Kainuun ja Lapin luvuissa. Kainuu oli pitkään maakunta jossa ei tapauksia ollut yhtään ennenkuin Sotkamossa alettiin pitämään after skitä ilman skitä.

      • Anonyymi

        Isompi ongelma on se että maakunnista pääsee punalippuporukat marssimaan Vappuna Helsinkiin. Viranomaisetkin jo pelkää tuota mahdollisuutta että porukat kerääntyy kuuntelemaan vappupuheita ja loput menee pick-nickille puistoihin. Poliisit valmistautuu jo hajottamaan yli 10 hengen kokoontumisia.

        Mutta siinähän tasapäistetään porukka kun maalaiset käyvät hakemassa koronatartunnan pääkaupunkiseudulta ja vie ne tuliaisina kotipaikkakunnilleen.


    • Anonyymi

      Luulisi olevan Lapin ukolla kykyä vältellä ihmisiä. Eikös siellä lääniä riitä? Samalla tavalla tauteja ehkäistään täällä ja siellä. Lapin ulkoilla ja akoilla sattuu olemaan käsitys, että oman kylän väellä ja omilla sukulaisilla ei voi mitään tautia olla, joten kokoontuvat entiseen malliin. Kaikki paha on peräisin kehä kolmosen sisäpuolelta - joidenkin mielestä.

      Eiköhän laiteta addressi menemään, että itsenäistetään Uusimaa ja jaetaan loppu Suomi Ruotsin ja Venäjän kesken. Sitten niille ei jää muuta pahaa, kuin että idässä joudutaan opettelemaan kyrilliset aakkoset ja lännessä pakkoruotsi on vielä enemmän pakkoruotsia.

    • Anonyymi

      Näillä tiesuluilla ei ole mitään merkitystä ollut muutenkaan. Sehän oli mielestäni pelkkä ylilyönti hallituksen taholta.

      Ok, heillä on avustajansa, itse he eivät tällaisia päätöksiä tee, joten ymmärrän ylilyönnin. Eli onko mielestänne ministerien avustajat mielestänne vastuussa tästä, vai kuka on vastuun kantaja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1679
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1554
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1425
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1343
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    8. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1140
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    Aihe