Mitä tämä meinaa

Anonyymi

Sanokaahan pettämisen kokeneet että onko suurikin mahdollisuus että mieheni pettää, kun huomasin tässä, että kaikki välillämme on jotenkin muuttunut. Ennen oltiin läheisiä oli kosketusta, halausta seksiä jne. Nykyään hän on muuttunut ns kaavamaiseksi. Viikonloppuisin on näitä, mutta viikolla töiden jälkeen jotenkin kaikki kuollut. Välttelee seksiä ja läheisyyttä. Keskustelee jotenkin virallisesti. On ns kaukana poissaoleva. Olen jutellut tästä muutaman kerran mutta mitään ei myöntänyt. Selittelee vaan ja kääntää kaiken minun luulotteluksi. Miten voi olla kuin 2eri ihmistä vkl ja viikko. Käytös on kuin jokin kalvaisi häntä. Onko teillä ilmennyt tätä jos on ollut pettämistä.

11

433

  Vastaukset

  • Näin ne toimii, kun on toinen kuvioissa.
   Kokemusta. Kerran vieraissa, aina vieraissa. Muista tämä mietelause.

  • Lue allaoleva miehen tekstittelystä.
   Mieheni on myös poissaoleva ,jatkuvasti puhelimella,ei halailla ,ei pussailla ei paljon puhuta iltasella,jne.
   Narahtikin sitten tuosta tekstittelystä.
   Mitään fyysistä ei ole tapahtunut,uskon.
   Mutta tämä viestittely kohde on ajatuksissa koska illallakin kotoa on viestitellyt.
   Varmaan laitellut viestiä kun ollaan yhdessä sohvalla katseltu telkkaria.
   Meillä pitkä avioliitto ja ongelmiakin on.

  • Voin vastata miehenä, meillä tuli kihlatun kanssa seitsemän vuotta täyteen silloin aikoinaan, nainen oli ollut äitiyslomalla ja hoitovapaalla ja valitteli yksinäisyyttä. Töihin palattuaan kävi likkakaverin kanssa istumassa iltaa joka jälkeen muuttui täysin, oli iskenyt miehen joka naimisissa ja pitivät hauskaa usean kuukauden ajan. Kotona ei ollut naisen salasuhteen aikana seksiä eikä muutakaan hellyyttä, muija ei edes halunnut mun kosketusta ja oli paljolti omissa oloissaa. Kaikki muuttui naisen salasuhtyeen aikana, kertoi sitten vaan yhtenä ilata suhteen päätyttyä asiasta naama pokerina. Kielsi suhteen olleen intiimi, tokkopa olis kertonut jos olisi nainut miestä, näin oletan/tiedän. Jos olisin ollut vieras taatusti olisin halunnut seksiä, oli meinaan kihlatussani näköä vielä silloin ja hyvä vartalo, varmasti miestä on panettanut.

  • Voi olla myös tunteet kuolleet, ei välttämättä pettämistä. Itsellä tämä tilanne, en ole pettänyt, mutta en vain enää tunne puolisoa kohtaan enää juuri mitään.

   • Joo, en ole minäkään pettänyt kun ei kuulu tapoihin mutta en tunne mitään seksiaalista mielenkiinota naista kohtaan enää.


  • Ette kerro ikäänne? Jos olette yli 45 vuotias.. Saati 50+, tai olette päästänyt itsenne pahasti lihomaan tms.. Niin on erittäin suuri todennäköisyys että miehenne ei vain halua teitä enää. Tuskin nyt pettää kuitenkaan jos ikää tosiaan olisi noin paljon kuin arvelin. En yleistä tietysti mutta hyvin harva viisikymppinen nainen on enää seksi mielessä haluttava. Ette ole miehenne silmissä nainen enää, eikä hänkään jaksa tai saa parempaakaan. Patti tilanne. Jos olette nuorempia niin pettäminen on yksi mahdollisuus tai sitten jostain masennuksesta tms johtuva haluttomuus. Keskustelkaa lääkärinne kanssa siinä tapauksessa.

   • 😂😂😂 ehkä sun kantsis keskustella lääkärin kanssa sun tapauksesta!
    T. Reipppaasti alle 50v


   • Anonyymi kirjoitti:

    😂😂😂 ehkä sun kantsis keskustella lääkärin kanssa sun tapauksesta!
    T. Reipppaasti alle 50v

    No jos yli viiskymppisistä kysymys, voi olla et nainenkaan ei ole enään niin ihastunut miehen ulkonäköön. Tossa iässä se seksi on jotain muuta, mistä nämä palstan ikikomistukset ei taida tietää mitään.🤭


   • Anonyymi kirjoitti:

    😂😂😂 ehkä sun kantsis keskustella lääkärin kanssa sun tapauksesta!
    T. Reipppaasti alle 50v

    Tepä olette sivistymätön juntti kun sinuttelette tuntemattomia 🤣 miksi minun pitäisi lääkärin kanssa keskustella, eihän minulla ongelmaa ole👍 totesin asian vain kaunistelematta, kylmän viileästi kuten se on🤣🤣👍


   • Anonyymi kirjoitti:

    No jos yli viiskymppisistä kysymys, voi olla et nainenkaan ei ole enään niin ihastunut miehen ulkonäköön. Tossa iässä se seksi on jotain muuta, mistä nämä palstan ikikomistukset ei taida tietää mitään.🤭

    Kyllä! Varmasti näin on! Eihän sitä ihminen siinä iässä enää kaunistu eikä komistu🤣🤣👍 nainen kuiva ja ukko löysä🤣


  • Sehän tässä pettämishommassa on se kimurantti juttu, ettei sitä voi varmaksi sanoa, ellei toinen myönnä.
   Mutta hyvin tyypillistä se on, että toinen muuttuu äkisti ja itse alkaa kyselemään / ihmettelemään, että mikä on vialla.
   Oma kokemus on vastaavan kaltainen kuin sinulla. Kaikki oli liitossamme hyvin. Ei riitoja, seksi hommat sujui jne. Kuitenkin talvella ja pitkin kevättä aloin ihmetellä vaimoni käytöstä. En oikein osannut määritellä itsekään, mikä siinä oli vialla, mutta kyselin useaan kertaan vaimoltani, että mikä on.. Ei sanonut mitään olevan vialla, työkiireisiin vetosi. Sitten lopulta sanoin, että nyt on joko niin, ettet sinä enää rakasta minua tai sitten sulla on toinen mies. Pari päivää tuon jälkeen myönsi, että hänellä on salasuhde ollut työkaveriin jo kuukausien ajan. Oli hyvin pahoillaan, pyysi anteeksi jne. Kauhea juttuhan tuo minulle oli ja erohan siitä seurasi. Sääliksi käy lapsiamme, joilla oli ehjä ja hyvä perhe ennen tätä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   578
   8984
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   61
   1064