Tyttöystävääni naitiin matkabudjetin täyttämiseksi. 1.

Anonyymi

Olimme vuosi sitten kanarialla tyttöystäväni kanssa ja kolmannella viikolla alkoi matkakassamme huveta huolestuttavasti.
Eräässä baarissa kolme noin 45 suomiäijää olivat jo viikko sitten himoiten katselleet tyttöystävääni 17 v sillä silmällä ja tehneet irstaita ehdotuksia jotka tyttöni tietysti torjui.
Hotellissa nauroimme jutulle ja leikilläni kiusoittelin että miltäs tuntuisi antautua vanhoille äijille, hyi kauheeta vastasi tyttöni silloin.
Mutta matkakassamme alkoi huveta huolestuttavasti ja kuitenkin menimme illalla samaaiseen baariin jossa nämä samat äijät olivat myös.
Ne tulivat loppuillasta pöytäämme istumaan ja taas alkoi ehdottelu ja kysyin sitten puolileikilläni paljonko maksaisitte jos tyttöni suostuu.
Likkani suu loksahti auki ja potkaisi pöydän alla jalkaani josta käsitin että menin liian pitkälle.
Mutta kun äijät yhteistuumin sanoivat sellaisen summan että meinasin sen olevan vitsi.
Lähdimme pois , mutta baarin ulkopuolella tyttöni sanoikin että sillä summalla olisi käyttöä loppulomalla ja menimme takaisin ja aloimme neuvotella ja tingata summaa ylöspäin jolloin yllätykseksemme suostuivatkin heti.
Sovimme että vain kerran saavat kukin naida ja eikä sitten mitään pervoa, vain takaa tai edestä pimppiin ja minä saisin valvoa samassa huoneesa.
Nopeasti menimme hotelliimme jossa respa hieman vinosti katsoi kun mukanamme oli 4 vierasta äijää.
Huoneessa tyttöni alkoi epäröoimään mutta suostui lopulta ja ensiksi komensi äijät vessaan pesemään mulkut ja samassa sanoi ettei missääntapauksessa ota kalua suuhunsa.
Kova ryntäys tuli vessaan ja kalut jo puolivelttona sieltä ulos tulivat boksereissa pullottaen.
Tyttöni meni selälleen sänkyymme ja kovasti ujosteli tilannetta , mutta kun neljän äijän kädet alkoivat melkein rajusti riisumaan häntä ja hyväilemään sisäreisien pintaa ja pieniä tisujakin jo nuoltiin.
Tässävaiheessa oli vielä pikkuhousut päällä mutta kun niiden päältäkin kolme käsiparia hyväili alkoi tyttönikin olla rentoutunut ja huomasin kuinka niitä riisuttaessa oli pimppivakokin pikkusen jo kastunut.
Kohtahan oli miesten kalsarit lattialla ja neljä kalua oli tanassa jyrkässä asennossa joista jokaisesta kiimatipat venyen roikkuivat.
Oli siinä outo olo mullakin kun neljä kullia päät sinipunaisena siinä jökötti ja taisi kahdella olla tosi kookaskin kalu ja yhdellä tattiosa melkoisen iso.
Tyttönikin kauhulla katseli ja piti jalkojaan tiukasti yhdessä kunnes ne melkein väkivalloin avattiin ja siinähän se nuoren tytön pimppi oli kuin tyrkyllä.
Yksi äijä avasi tiukkaa pimppiä varovasti ja kas kummaa kuinka sieltä valahti kirkasta kiimanestettä joka hiljaa alkoi valua kohti peppuvakoa, taisi tyttöni olla vähän jo kiimassa kun joka paikkaa 8 kättä hyväili.
Äijät tapitti nuorta pillua ja yksi tokaisi , että kyllä nuori pillu on sitten kaunis näky, nyt alkoi kova vääntö kuka pääsisi nuoreen lihaan ekaksi työntymään.
Melkein tappeluhan siitä tuli, mutta taisi se kookkain olla vahvin ja otti jaloista kiinni ja alkoi työntämään kaluaan tyttööni, jotenki se kiihoitti minuakin ja tunsin kuinka kaluni alkoi housuissani kovenemaan.
Tyttöni katsoi minua kuin apua pyytääkseen, mutta kun iso herkkutatti oli jo työntymässä sisään, tyttöni parkaisi ja koitti vaistomaisesti työntää äijää kauemmaksi.
Mutta hitaasti kalu alkoi painua tyttööni yhä syvemmälle ja toiset siinä katselivat kiimaisina kalujaan hieroen, tyttöni jalat vapisivat ja taisi siinä pieni parkaisukin tulla kun kalu painui aina vaan sisään, tyttöni silmät kostuivat, melkein itkikin.
Äijä murahteli kun teki varmaan hyvää kun nuorta pillua kalu saa ja vetikin hitaasti kalun ulos asti ja sehän kiilteli tyttöni pillunesteestä, ihmettelin sitä.
Samassa kalu oli jo pillussa sisällä ja tasaisesti tahtia kiihdyttäen alkoi naimaan, huomasin että ei se likallekkaan enää pahalta tuntunut kun alkoi inisemään kiimassa.
Mies kiihdytti tahtiaan ja pussit paukkuittivat peppuvakoa, katsoin likkaani ja sillä oli silmät kiinni ja kädet äijän peppussa raapivat ja likka alkoi antamaan vastavetoja pepullaan, taisi tehdä tosi gutaakin.
Olimme unohtaneet siinä tohinassa kokonaan kortsut ja tästä huomauttikin tyttöni, älä laske sissään, pliis.
Mutta myöhäistähä se jo oli kun äijä karjaisten painoi kalun pohjaan ja huomasin takaapäin kuinka kalunvarsi alkoi nyykimään spermalastin lähtiessä tyttöni uumeniin.
Kalun ollessa vielä pohjassa sitä alkoi jo uloskin tulla nykäyksittäin kun ei kaikki mahtunut pieneen pimppiin, lopulta ruiskinta loppui ja äijä veti hitaasti kalun ulos spermaa herkkutatti kaapi ulos samalla.
Tiukkaa on, tiukkaa on , kehui ja katsoin kuinka märkä kalunvarsi olikin, mutta ei siinä mennyt montaa sekuntia kun toinen jo työntyi sisään ja nythän tyttönikin pääsi vauhtiin ja melkein heti alkoi saamaan orkkua kun huusi yhtä huutoa, olin hämmästynyt.
Lastit lensi taas sisään ja kohtahan tytön pervakokin täyttyi kuumasta spermasta, kolmas pyyhki isoimmat mällit pyyhkeeseen ja työntyi heti sisään.
Tyttöni kääntyi neljännelle kontalleen ja näin kuinka pillun huule...

3

950

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatka tarinaa. Luimme poikakaverin kanssa yhdessä aivan innoissamme.

    • Anonyymi

      No jaa, keskinkertainen sepustus.

    • Todella hieno.
      Olen itsekkin ollut joskus matkalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2840
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      212
      1828
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1512
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1270
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1188
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      255
      1128
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1032
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      78
      895
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      770
    Aihe