Veroparatiisi-puutarha- ja maisemointibisnes, tuhoaa Suomen maaperää ja alkuperäisluontoa

Anonyymi

Yleisradio jälleen mainostelemassa, veroparatiisi-maisemointi- ja puutarhabisneksiä, jotka ovat se todellinen uhka, Suomen haavoittuvalle alkuperäisluonnolle, kasveille, puille, pensaille ja hyönteisille, sekä itse maaperälle.

Kaupallinen maisemointi-puutarha-puisto-yms veroparatiisibisnes, tekee valtavaa tuhoa Suomen alkuperäisille kasveille ja luonnolle ylipäätään, kun ensin kaivinkoneilla kaivavat pihoilta maapohjan pois, tilalle ulkomaista, ja/tai myrkytettyä ja kemikaali-cocktaileilla lannoitettua multaa, johon sitten istutellaan vieraslajeja, joita ei ole tarkoitettu Suomen luontoon ja jotka vähitellen, kuten se kaivuutoiminta ja pihojen laajentaminen metsiin, vähitellen syrjäyttävät alkuperäisen luonnon kasveineen ja hyönteisineen.

https://www.sll.fi/anna-palautetta/

On järjetöntä, että samaan aikaan ollaan mukaan huolissaan, jostain kaupunkien sisäpihojen kurtturuusta, mutta annetaan veroparatiisi-puutarha-maisemointi-puistomonopolien, kaivaa maaperän tyhjäksi luonnon mullasta, kasveista ja puista. Täysin vastuutonta, että verovaroilla ylläpidettävä tiedotusväline, mainostaa kyseistä luonnontuho-toimintaa.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Veropakolaisyrityksille ja ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, yritys- ja maataloustukien jakaminen, suoraan voiton maksimointiin, verojenkiertoon, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen, on iso rikos Suomen perustuslain, oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturvan ja yhdenvertaisuuden näkökulmasta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

      https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2015/09/kosonen.pdf

      https://finnwatch.org/fi/blogi/726-koronatuet-ovat-vain-kirsikka-kakussa

    • Anonyymi

      Puutarha- ja maisemointi-veroparatiisibisneksien taktiikkana, on kaataa ensin yksi "haittaava" puu ja kun ennen vanhaan puustot on suunniteltu tukemaan toisiaan myrskyissä ym, kun ovat yhteyksissä juuristaan toisiina, eivät kestä nykyisiä kovia myrskyjä. Eli älkää antako kaataa yhtään mäntyä ja kuusta, ym tärkeitä alkuperäispuita, millään verukkeella.

      https://vieraslajit.fi/lajit/HBE.MG12/list

    • Anonyymi

      Veropakolaisyritykset tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Yritys-maataloustuet kokonaan pois, voittoa tekeviltä yrityksiltä voiton maksimoinnista, verosuunnittelusta ja osake-vakuutuskuoririkollisuudesta.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      Nykyinen hallitus nostaa 800€/kk ORJAELÄKKEET, siihen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIKSI, tai emme äänestä enää koskaan.

    • Anonyymi

      Kunnollinen, luonnonmukainen puusto, isot kuuset, männyt jne juurillaan sitovat maata ja maaperää kiinteämpänä, vähentävät maanvyörymien- ja vajoaminen riskiä:

      https://www.nrk.no/nyheter/stort-jordskred-i-gjerdrum-1.15307406

      Tuossakin näkee, että luonnolliset puut / metsäalueet, on kokonaan kaadettu, muutama koristemänty tms. jätetty lähekkäin rakennettujen talojen väliin. Pelkästään puiden poistaminen, altistaa maan liikkumiselle, vyöry- ja vajoamariskille.

    • Anonyymi

      EK-Yle:n silmitön viha ja tuhovimma, Suomen alkuperäisluontoa kohtaan, ilmenee veroparatiisi-puutarha-maisemointi-matkailu-ravintola-lemmikki-ym bisneksien jatkuvana mainostamisena ja tuputtamisena.

      https://yle.fi/uutiset/3-11829653

      EK-Yle:n "luonto-ohjelmat" ovat "luonto"-sanan alle kätkeyttyä tuhovimmaa ja luonnontuhoamista. Esim. haaskaruokinta-"valokuvaaminen", on petojen kesyttämistä ja tappamista, mersun ikkunasta zoomailu, eli ole mitään valokuvausta, saati luonto-sellaista.

      Luonnon- ja kansallispuistojen tehtävä, luonnonsuojelu, tulee palauttaa ja asettaa täyskielto kaikille veroparatiisi-matkailu-yms bisneksille, eli massaturismille niissä ja niiden lähettyvillä.

      https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/62eb0c80-50cb-4867-8793-fc7bdb33c1f0

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

      Uhanalaisten marjojen ja kasvien repiminen soilta ja metsistä, veroparatiisi-luontaistuote-marjastus-puutarha-ym bisneksien raaka-aineeksi, on kiellettävä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin#comment-101719999

      EK-Yle toimii pirullisesti, heti kun vaadimme uutisointia näistä asioista, alkaakin niiden mainostaminen ja tuputtaminen. Ylä-Anttila-Jokinen-Apunen Kokoomus-veroparatiisitiimi siellä häärimässä, kansalaisten rahoilla, ihmisten ja luonnon kustannuksella. Taitavat käskyt EK-Yleisradiolle pandoineen, tulla suoraan Kiinasta. Kaikki pakkomaksut ovat perustuslain vastaisia, eli laittomia.

      https://www.france24.com/en/live-news/20210312-frosty-reception-for-china-hotel-with-polar-bears-on-show

    • Anonyymi

      Keski-Euroopassa mm. Saksassa, on todettu alppiruusu- ja atsaleapuistojen, aiheuttavan hyönteiskatoa, kun alkuperäinen luonto raivataan turistirysien tieltä.

    • Anonyymi

      Kurtturuusujen torjunta betoniviidakoista, on pelkkää ankeuttamista, eivät ne sieltä mihinkään leviä, vaan tuovat iloa ihmisille, toimivat myös hyötykasveina, kun niiden kukkia voi vaikka syödä, ellei tuoksutteleminen riitä.

      Kurtturuusuja pitäisi torjua siellä, missä niistä on todellista uhkaa alkuperäisluonnolle.
      Helsingin ja Tampereen betonibunkkeri-lähiöistä, on kaikki alkuperäiskasvusto, jo hävitetty aikoja sitten.

      • Anonyymi

        Niiden pitää aina TEESKENNELLÄ tekevänsä jotain parannusta koska mitään OIKEASTI haitallista EIVÄT aio estää tai poistaa.


    • Anonyymi

      Lupiini näyttää kyllä olevan suurin tuhoaja. Se leviää metsiin, tukehduttaa puolukat, mustikat, valkovuokot, maitohorsmat , kaikki luonnonkukat ja pian ehkä jopa marjat ja sienet.

      Se joka aloitti ja jatkaa edelleen Lupiininsiementen heittelyä yhä omituisempiin paikkoihin joihin se ei ole voinut itse levitä, se ihminen on suuri luonnon tuhoaja!

    • Anonyymi

      Ja sitten paluu todellisuuteen; eiköhän ne suurimmat uhat ole kaivos- ja muu teollisuus.

      Vai että maisemointi ja puutarhan hoito on suurin uhka ympäristölle, heh...

    • Anonyymi

      Lue tarkemmin, mistään uhkien kokojärjestykseen laittamisesta, ei ole kyse, vaan veroparatiisi-puutarha-maisemointi-kuntta-ym bisneksien tuhoisuudesta kertomisesta, niin käytännössä, kuin talousrikollisuuden muotona.

      https://www.bild.de/ratgeber/2021/ratgeber/alltagsfrage-gibt-es-pflanzen-die-wertlos-fuer-das-oekosystem-sind-77248732.bild.html

      Monet puutarhoihin istutetut vieraslajit, kuten alppiruusut, ovat täysin hyödyttömiä mm. alkuperäislajeille ja mm. mehiläisille, eli niiden istuttaminen on poissa, alkuperäislajien suojelemisesta ja monimuotoisuuden kadon estämisestä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3350
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2882
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2740
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2658
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2544
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2365
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1853
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1777
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      38
      1654
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      149
      1501
    Aihe