Perintörikkaat eivät osaa lisääntyä, eivätkä opi lukemaan ilman tukea

Anonyymi

Mistä on kyse, kun eduskunnan yksipuoluejärjestelmä - syytää miljardeja ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan vakuutuskuoriin ja verojenkiertoon, jopa lisääntymisen ja lukemisen verukkeella ?

Samaan aikaan se luvattu "eläkeläisköyhyyden siirtäminen historiaan", antaa edelleen odottaa itseään. Kymmeniä vuosia syvässä köyhyydessä sinnitelleille, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, heitettiin etukäteen moneen kertaan, taka-oven kautta otettu 50-lappunen ja ylimielinen: "seuraavalla vaalikaudella" -heitto.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16243827/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla

On äärimmäisen tärkeää, että aidot ja kunnolliset tulojensiirrot köyhyyseläkkeisiin, sairaus- ja kansaneläkkeiden nostamiseen, köyhyysrajan yläpuolelle, tehdään nyt ja heti.

Vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivät voi enää odottaa, ovat pitkään jatkuneen taloudellisen väkivallan jäljiltä, jo sellaisessa kunnossa, että odottaako eduskunta heidän kuolemaansa, vai tekeekö hallitus, aitoja korotuksia olemattomiin ja täysin riittämättömiin sairaus- ja kansaneläkkeisiin. Mallia voi ottaa tästä:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16185050/saksassa-sairaus--ja-kansanelakkeen-minimielake-on-1-250-e-verottomanakk

Saksassa edullisemmat elinkustannukset ja paljon hyviä tukia minimieläkeläisille, joten Suomessa tuon summan, on oltava se 1 500€/kk, että vastaisi Saksan asettamaa MINIMIELÄKETTÄ.

31

398

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eriarvoisuutta, isoa korjaamatonta sairaus-kansaneläkeläisköyhyyttä, ym sosiaalisia ongelmia ei Suomessakaan korjata, heikoimpaan asemaan pahoinpideltyjen, perhe- ja lähisuhdeväkivallan ja vakavien sairauksien takia kouluttamia vihaamalla, kuten äärioikeisto jenkeissä tekee.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16428800/nyt-saa-valita-aktiivileikkuri-vai-havittajahankkeen-kansalaisaloitteen-allekirjoittaminen

   Yksipuoluejärjestelmäksi korruptoidussa eduskunnassa, on vain veropakolaisyrityksien etujenajajia - kansalaiset on unohdettu ja rahastusta jatketaan, pitämällä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita 800€/kk syvällä köyhyysrajan alla.

   Saksa on korottamassa minimieläkkeitä 1 500€/kk ja täysin ilmaiset terveydenhoidot kaikkineen ja julkiset palveluthan siellä jo ovatkin.

  • Anonyymi

   Hulluahan se olis, että syytää rahaa köyhille, ne vain tuhlais ne heti, ei ne osaisi laittaa niitä tuottamaan lisää.
   Itsekkin olin köyhä aikaisemmin, mutta sitten isäni kuoli koronaan, ja perin hänet. Monesti sanotaan että ihmishenkeä ei voi mitata rahassa. Mutta minäpä voin tehdä sen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei Saksasta rahat lopu kun Suomen veronmaksajat hoitaa saksalaisten pankkiirien riskiluottojen saamiset Kreikasta ja muista maista joissa ei ole haluja velanmaksuun eikä veronkorotuksiin.

  • Anonyymi

   Surullistahan se on, kun joku ökyrikkaan miljonäärin perintölapsi, vaatii itselleen ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmä antaa, satatonnia perseen heiluttamiseen netissä. Kaikki eduskuntapuolueet hyväksyneet, Suomen perustuslain vastaiset, oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturvan vastaiset, vastikkeettomat yritys-maataloustuet ökyrikkaille.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

  • Anonyymi

   Mitä yrittäjiä ne sellaiset ovat, jotka eivät koskaan tule omillaan toimeen ?

   Eivät ne ole mitään yrittäjiä, vaan rikkaita sossupummeja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235806-suomen-ja-venajan-hyokkaamattomyyssopimus

   Nyt SAA osallistua veroparatiisihävittäjien perumisen kansalaisaloitteeseen. Tärkeä aloite, ettei tule uusia aktiivileikkureita, joita PetosPersKokoomus suunnittelee.

  • Anonyymi

   Miten tällaisesta aiheesta on voitu poistaa kaksi viestiä?

  • Anonyymi

   Aloittajalla kova vauhti. Lääkkeet ottamatta.
   Kun yksin puhelee niin saa aina mieleisiään vastauksia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tarvitaan Suomen ulkopuolisia, aidosti riippumattomia tahoja, valvomaan demokratian ja oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien toteutumista Suomessa, eli oikeusturvan puuttumiseen on nyt puututtava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-#comment-105588396

   Lukekaa tuon ketjun ensimmäinen linkki Tampereelta, se kertoo kaiken siitä, kuin Suomesta tehtiin Venäjän ja Romanian kaltainen oligarkki-valtio ja kansalaisilta vietiin heidän perustuslailliset oikeutensa, aitoon oikeusturvaan Suomessa.

   10 000 000 000€:n sota- ja asehankinnat, on peruttava, kuten muutkin maailman valtiot tekevät ja käytettävä ison köyhyysongelman korjaamiseen Suomessa.

  • Anonyymi

   Ns.perhevapaa-uudistus on jälleen, tulojensiirtoja ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille keskenään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16487036/okyrikkaille-perinto--ja-verosuunnittelijoille-quotsyrjaseutuquot-lisaa---koyhat-heitteilla-suomessa

   Yhtäkään nykyisen eduskunnan, syvästi korruptoituneista poliittisista puolueista ja kansanedustajista, ei kannata enää äänestää. Äänestysboikotti jo kuntavaaleissa.

  • Anonyymi

   Korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, on vaihtamassa "hankalan kansan", ökyrikkaisiin veroparatiisi-äärioikeistolaisiin, mm. opettajia tuodaan jo uus-Francolaisesta Espanjasta ja Portugalista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   Äänestämättä jättäminen tulee olemaan, iso kansanliike Suomessa, jo kuntavaaleissa, sillä se on ainut keino, saada edes pientä huomiota, oman kansan syvään ahdinkoon, korjaamattomaan köyhyysongelmaan, eriarvoistamiseen ja kansan kahtiajakoon.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

  • Anonyymi

   Tänäänkin pelkkää ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten rahankerjuuta valtiolta ja kansalaisilta, EK-medioitten "sisältönä".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   Asumme valtiossa, jossa ei ole perustuslaillisia oikeuksia, aito oikeusturva puuttuu puolelta miljoonalta vanhukselta, vammaiselta ja pitkäaikaissairailta, tämä kansallinen hätätila, moderni humanitaarinen kriisi, ei näy millään tavalla tiedonvälityksessä. Köyhyyseläkeläisiä haudataan elävältä, ek-medioitten vihaignoroinnilla, varsinkin EK-Yle:ssä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  • Anonyymi

   Viisain päätös minkä Suomen kansalaiset, voivat eduskunnan, korruptiosta läpimädän järjestelmän edessä tehdä, on kieltäytyä tukemasta sellaista, kansalaisten perusoikeuksia halveksivaa porukkaa, jättämällä äänestämättä eduskuntavaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17051390/kiuru--hallitus-pakenee-vastuuta-quotyksittaiset-ihmisetquot-heittojen-ja-ilmastoasioiden-taakse

   Ilmastonmuutosta piti torjua "sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla". Kävi päinvastoin. Nykyinen hallitus jatkoi, ex-äärioikeistohallituksen kipeitä leikkauksia, teki sen vain silmänkääntötempulla, nimittämällä leikkauksia "korotuksiksi". Nolo viisikymppinen ei kompensoi, edes PetosKokPerssinliike-Eilisten leikkauksia, kohonneita elinkustannuksia, eriarvoistamis-pakkomaksuja, pääsymaksuja reseptilääkkeisiin, joiden poistaminen piti olla Sdp:n "kunnia-asia" jne. Eli kovia eläkeläleikkauksia tuli edelleen, häpeä Suomen eduskunnalle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962901/aari-uusliberalistinen-hallitus--eduskunta-suomessa-rikkoo-kansalaisten-perusoikeuksia

   Marinin ja Orpon välillä, eikä PetosKokPersujen ja PetosKepujen välillä, ole mitään eroa. Yhtä ja samaa korruptiota ja veroparatiisirikkaiden etujenajamista. Äänestämällä ei enää vuosikymmeniin, ole voinut Suomessa vaikuttaa. On parempi jättää kokonaan äänestämättä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

  • Anonyymi

   Ei tarvitse hallituspuolueiden, eikä kyllä muidenkaan, odotella enää äänestäjiä eduskuntavaaleissa. Budjettiriihessä JÄLLEEN lisää rahaa, Veroparatiisirikkaiden kakaroille opiskeluun. Ei voi olla todellista, mutta ilmeisesti on.

   https://www.aftonbladet.se/debatt/a/a7v6VE/tyvarr-kvinnor--i-dag-slutar-ni-fa-pension

   Ruotsissa jopa tiedotusvälineet, vaativat oikeudenmukaisempia sairaus-kansaneläkkeitä ja eläkeläisten ei tarvitse olla uutispimennossa, itseään koskevista asioista. Suomen EK-medioitten korruptiopoliitikkojen mielistely, on ilmeisesti tuottoisa veroparatiisibisnes, kun vihaignorointi ja ylimielisyys vain jatkuu.

  • Anonyymi

   Korruptiopäättäjien vastaus ikärasismi-vammais-sairaus-naisviha-syytteisiin, on jälleen, tulojensiirto ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, Teekutsu-äärioikeiston hyväosaisille "lapsiperheköyhyyden" verukkeella, vaikka eläkeläisköyhyyden korjaaminen, aidon oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttaminen, on oikeus-sivistysvaltioissa, aidoissa demokratioissa, korjannut myös lapsiperheköyhyyden, sillä eläkeläisköyhyys on kaiken köyhyysongelman ydintä, ja eläkeläisten oikeusturvattomina, Veroparatiisi-sote-orjuuttamisen välineinä pitäminen, kaiken köyhyysongelman ydintä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

  • Anonyymi

   Äärioikeistohörhöpuolueet haluvat, Sveitsin pisatutkimus-länkytyksillään, Veroparatiisirikkaille lisää korkeakoulutusta ilmaiseksi, eli lisää ERIARVOISTAMISTA.

   Sveitsi on äärioikeiston isojen talousrikollisten, veroja pakenevien veroparatiisi, jos joku ei vielä tiennyt.

  • Anonyymi

   Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään, korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ikärasistinen, eläkeläisvihamielinen yhteiskunta, puolen miljoonan 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppa-nälkäeläkkeille pahoinpiteleminen - EI ole äänestämisen arvoista.

   Äänestäminen loppui kunnes Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan minimi, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDET Suomessa.

  • Anonyymi

   Emme halua enää, olla mukana tukemassa, korruptio-veroparatiisipoliitikkojen, äärioikealle radikalisoitumista.

   Kieltäydymme korruptiovaaleista nyt ja eduskuntavaaleista, ellei sitä ennen, ole merkkejä oikeudenmukaisuudesta, luvattuja 1 250€/kk minimieläkkeitä Suomessa.

  • Anonyymi

   On vain Veroparatiisirikkaiden "omia ehdokkaita" - Ei tavallisten, saati köyhyyteen pakotettujen, joten on helppo sanoa EI korruptiovaaleille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272266/korruptiopoliitikot-eivat-ole-quotomia-ehdokkaitaquot---ala-usko-korruptiovaalimainoksia

  • Anonyymi

   Korruptiomedioissa yritetään vedota, oikeusturvattomiksi eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen, uhriutumiseen, eli veroparatiisirikkaiden omaishoitajien äänestämiseen. Ei tule kauppoja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891923/yksinasuvat-800ekk-orjuuselakelaiset-eivat-aanesta-quotomaishoitajiaquot-rikkaille

   Seuraavan kerran äänestämme, kun hallitus kiirehtii luvatut 1 250€/kk minimieläkkeet, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien minimieläkkeet.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden pahoinpitelemiselle, pilkkaamiselle ja vaatimuksille "elämänhallinnasta" 800€/kk orjuuttamis-oikeusturvattomuus-nälkäeläkkeillä, ei tule näköjään loppua äänestämällä, joten äänestäminen loppui jo.

  • Anonyymi

   Mitä enemmän ruokaa, eikä tasoituksena puhdistavaa tekijää, sitä enemmän saastaa.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17301692/valitkaa-aina-julkiset-julkiset-palvelut-yksityisia-ei-edes-valejulkisina#comment-112614665

   Suomessa nähdään jo nälkää, Veroparatiisi-soten, köyhyyteen pakottamis-IHMISKAUPAN takia.

   https://yle.fi/uutiset/3-12175567

   https://www.theguardian.com/world/2022/feb/01/video-woman-chained-wall-shack-outcry-china-mental-illness

   Ei voi viedä Venäjälle ja Kiinaan sitä, mikä ei ensin toteudu kotimaassa, eli aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

  • Anonyymi

   Ja jälleen kerran huudetaan kokoomusta apuun jotta se poistaisi vasemmiston aikasnsaaman köyhyyden, joka on viimeisen lähes kolmen vuoden ajan vain lisääntynyt.

   Jos Antti Rinne elääkin sanojensa syömisellä köyhän vatsaa ne eivät täytä.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   525
   5429
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   2478
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   745
   2190
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1351
  5. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1270
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   66
   1213
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   1144
  8. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   942
  9. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   73
   901
  10. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   2
   898
  Aihe