Perintörikkaat eivät osaa lisääntyä, eivätkä opi lukemaan ilman tukea

Anonyymi

Mistä on kyse, kun eduskunnan yksipuoluejärjestelmä - syytää miljardeja ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan vakuutuskuoriin ja verojenkiertoon, jopa lisääntymisen ja lukemisen verukkeella ?

Samaan aikaan se luvattu "eläkeläisköyhyyden siirtäminen historiaan", antaa edelleen odottaa itseään. Kymmeniä vuosia syvässä köyhyydessä sinnitelleille, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, heitettiin etukäteen moneen kertaan, taka-oven kautta otettu 50-lappunen ja ylimielinen: "seuraavalla vaalikaudella" -heitto.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16243827/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla

On äärimmäisen tärkeää, että aidot ja kunnolliset tulojensiirrot köyhyyseläkkeisiin, sairaus- ja kansaneläkkeiden nostamiseen, köyhyysrajan yläpuolelle, tehdään nyt ja heti.

Vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivät voi enää odottaa, ovat pitkään jatkuneen taloudellisen väkivallan jäljiltä, jo sellaisessa kunnossa, että odottaako eduskunta heidän kuolemaansa, vai tekeekö hallitus, aitoja korotuksia olemattomiin ja täysin riittämättömiin sairaus- ja kansaneläkkeisiin. Mallia voi ottaa tästä:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16185050/saksassa-sairaus--ja-kansanelakkeen-minimielake-on-1-250-e-verottomanakk

Saksassa edullisemmat elinkustannukset ja paljon hyviä tukia minimieläkeläisille, joten Suomessa tuon summan, on oltava se 1 500€/kk, että vastaisi Saksan asettamaa MINIMIELÄKETTÄ.

76

1387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eriarvoisuutta, isoa korjaamatonta sairaus-kansaneläkeläisköyhyyttä, ym sosiaalisia ongelmia ei Suomessakaan korjata, heikoimpaan asemaan pahoinpideltyjen, perhe- ja lähisuhdeväkivallan ja vakavien sairauksien takia kouluttamia vihaamalla, kuten äärioikeisto jenkeissä tekee.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16428800/nyt-saa-valita-aktiivileikkuri-vai-havittajahankkeen-kansalaisaloitteen-allekirjoittaminen

      Yksipuoluejärjestelmäksi korruptoidussa eduskunnassa, on vain veropakolaisyrityksien etujenajajia - kansalaiset on unohdettu ja rahastusta jatketaan, pitämällä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita 800€/kk syvällä köyhyysrajan alla.

      Saksa on korottamassa minimieläkkeitä 1 500€/kk ja täysin ilmaiset terveydenhoidot kaikkineen ja julkiset palveluthan siellä jo ovatkin.

    • Anonyymi

      Hulluahan se olis, että syytää rahaa köyhille, ne vain tuhlais ne heti, ei ne osaisi laittaa niitä tuottamaan lisää.
      Itsekkin olin köyhä aikaisemmin, mutta sitten isäni kuoli koronaan, ja perin hänet. Monesti sanotaan että ihmishenkeä ei voi mitata rahassa. Mutta minäpä voin tehdä sen.

      • Anonyymi

        Oot sairas!!! Toivot toisille kuolemaa ja isällesi vielä, ei voi kun ihmetellä millaisia örkkejä täällä asuu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oot sairas!!! Toivot toisille kuolemaa ja isällesi vielä, ei voi kun ihmetellä millaisia örkkejä täällä asuu!

        Aloittajalle tiedoksi juuri koulutetuin osa ei lisäänny kun ymmärtävät seuraukset.
        Toki kelan elätit pidetään lisääntymässä kun tarvitaa aivotonta massaa tekemään paska duuneja.


    • Anonyymi

      Mikään taho ei Suomessa, tutki eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiota, kun poliisit on voideltu, entiset ja nykyiset, samoilla BF-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten yritys- ja maataloustuilla, kuten muutkin eduskuntaa lähellä olevat tahot, kansanedustajien lähipiirien ja sukulaisten lisäksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

    • Anonyymi

      Ei Saksasta rahat lopu kun Suomen veronmaksajat hoitaa saksalaisten pankkiirien riskiluottojen saamiset Kreikasta ja muista maista joissa ei ole haluja velanmaksuun eikä veronkorotuksiin.

      • Anonyymi

        Saksassa on pitempi kesä ja leudompi talvi, lämmityskustannuksissa tulee säästöjä ja kaikki muukin on siellä paremmin, peltoja ei tarvitse kalkita niinkuin täällä. Sitäpaitsi teollisuudessa siellä on työmoraali perinteisesti parempi, ovat huolellisia pikkutarkkoja ja ahkeria.
        Sempävuoksi niiden teollisuustuotteet on arvostettuja.
        Euroopan johtava teollisuusmaa, tottakai se on rikkaampi ja asiat paremmin.


    • Anonyymi

      Surullistahan se on, kun joku ökyrikkaan miljonäärin perintölapsi, vaatii itselleen ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmä antaa, satatonnia perseen heiluttamiseen netissä. Kaikki eduskuntapuolueet hyväksyneet, Suomen perustuslain vastaiset, oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturvan vastaiset, vastikkeettomat yritys-maataloustuet ökyrikkaille.

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

    • Anonyymi

      Mitä yrittäjiä ne sellaiset ovat, jotka eivät koskaan tule omillaan toimeen ?

      Eivät ne ole mitään yrittäjiä, vaan rikkaita sossupummeja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235806-suomen-ja-venajan-hyokkaamattomyyssopimus

      Nyt SAA osallistua veroparatiisihävittäjien perumisen kansalaisaloitteeseen. Tärkeä aloite, ettei tule uusia aktiivileikkureita, joita PetosPersKokoomus suunnittelee.

    • Anonyymi

      Miten tällaisesta aiheesta on voitu poistaa kaksi viestiä?

      • Anonyymi

        Valvoja on ollut niistä kiihkeästi erimieltä😁


    • Anonyymi

      Aloittajalla kova vauhti. Lääkkeet ottamatta.
      Kun yksin puhelee niin saa aina mieleisiään vastauksia.

      • Anonyymi

        Sillä ei vissiin rahaa hakea niitä ja aivot alkaa pyörii päässä, joku harvinainen sairaus aivot tivolissa syndrooma


      • Anonyymi

        Aloittajalla menossa taas maaginen vaihe. Minkäs sille tekee kun ei ota lääkkeitä.


      • Anonyymi

        Tässä hallituksessa toki on toteutunut yksipuolue järjestelmä.
        Aatemaailmaltaan samat puolueet hallituksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillä ei vissiin rahaa hakea niitä ja aivot alkaa pyörii päässä, joku harvinainen sairaus aivot tivolissa syndrooma

        Syntynyt vasemmisto roskaksi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tarvitaan Suomen ulkopuolisia, aidosti riippumattomia tahoja, valvomaan demokratian ja oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien toteutumista Suomessa, eli oikeusturvan puuttumiseen on nyt puututtava.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-#comment-105588396

      Lukekaa tuon ketjun ensimmäinen linkki Tampereelta, se kertoo kaiken siitä, kuin Suomesta tehtiin Venäjän ja Romanian kaltainen oligarkki-valtio ja kansalaisilta vietiin heidän perustuslailliset oikeutensa, aitoon oikeusturvaan Suomessa.

      10 000 000 000€:n sota- ja asehankinnat, on peruttava, kuten muutkin maailman valtiot tekevät ja käytettävä ison köyhyysongelman korjaamiseen Suomessa.

    • Anonyymi

      Ns.perhevapaa-uudistus on jälleen, tulojensiirtoja ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille keskenään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16487036/okyrikkaille-perinto--ja-verosuunnittelijoille-quotsyrjaseutuquot-lisaa---koyhat-heitteilla-suomessa

      Yhtäkään nykyisen eduskunnan, syvästi korruptoituneista poliittisista puolueista ja kansanedustajista, ei kannata enää äänestää. Äänestysboikotti jo kuntavaaleissa.

    • Anonyymi

      Korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, on vaihtamassa "hankalan kansan", ökyrikkaisiin veroparatiisi-äärioikeistolaisiin, mm. opettajia tuodaan jo uus-Francolaisesta Espanjasta ja Portugalista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

      Äänestämättä jättäminen tulee olemaan, iso kansanliike Suomessa, jo kuntavaaleissa, sillä se on ainut keino, saada edes pientä huomiota, oman kansan syvään ahdinkoon, korjaamattomaan köyhyysongelmaan, eriarvoistamiseen ja kansan kahtiajakoon.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

    • Anonyymi

      Tänäänkin pelkkää ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten rahankerjuuta valtiolta ja kansalaisilta, EK-medioitten "sisältönä".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

      Asumme valtiossa, jossa ei ole perustuslaillisia oikeuksia, aito oikeusturva puuttuu puolelta miljoonalta vanhukselta, vammaiselta ja pitkäaikaissairailta, tämä kansallinen hätätila, moderni humanitaarinen kriisi, ei näy millään tavalla tiedonvälityksessä. Köyhyyseläkeläisiä haudataan elävältä, ek-medioitten vihaignoroinnilla, varsinkin EK-Yle:ssä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

    • Anonyymi

      Viisain päätös minkä Suomen kansalaiset, voivat eduskunnan, korruptiosta läpimädän järjestelmän edessä tehdä, on kieltäytyä tukemasta sellaista, kansalaisten perusoikeuksia halveksivaa porukkaa, jättämällä äänestämättä eduskuntavaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17051390/kiuru--hallitus-pakenee-vastuuta-quotyksittaiset-ihmisetquot-heittojen-ja-ilmastoasioiden-taakse

      Ilmastonmuutosta piti torjua "sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla". Kävi päinvastoin. Nykyinen hallitus jatkoi, ex-äärioikeistohallituksen kipeitä leikkauksia, teki sen vain silmänkääntötempulla, nimittämällä leikkauksia "korotuksiksi". Nolo viisikymppinen ei kompensoi, edes PetosKokPerssinliike-Eilisten leikkauksia, kohonneita elinkustannuksia, eriarvoistamis-pakkomaksuja, pääsymaksuja reseptilääkkeisiin, joiden poistaminen piti olla Sdp:n "kunnia-asia" jne. Eli kovia eläkeläleikkauksia tuli edelleen, häpeä Suomen eduskunnalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962901/aari-uusliberalistinen-hallitus--eduskunta-suomessa-rikkoo-kansalaisten-perusoikeuksia

      Marinin ja Orpon välillä, eikä PetosKokPersujen ja PetosKepujen välillä, ole mitään eroa. Yhtä ja samaa korruptiota ja veroparatiisirikkaiden etujenajamista. Äänestämällä ei enää vuosikymmeniin, ole voinut Suomessa vaikuttaa. On parempi jättää kokonaan äänestämättä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

    • Anonyymi

      Ei tarvitse hallituspuolueiden, eikä kyllä muidenkaan, odotella enää äänestäjiä eduskuntavaaleissa. Budjettiriihessä JÄLLEEN lisää rahaa, Veroparatiisirikkaiden kakaroille opiskeluun. Ei voi olla todellista, mutta ilmeisesti on.

      https://www.aftonbladet.se/debatt/a/a7v6VE/tyvarr-kvinnor--i-dag-slutar-ni-fa-pension

      Ruotsissa jopa tiedotusvälineet, vaativat oikeudenmukaisempia sairaus-kansaneläkkeitä ja eläkeläisten ei tarvitse olla uutispimennossa, itseään koskevista asioista. Suomen EK-medioitten korruptiopoliitikkojen mielistely, on ilmeisesti tuottoisa veroparatiisibisnes, kun vihaignorointi ja ylimielisyys vain jatkuu.

    • Anonyymi

      Korruptiopäättäjien vastaus ikärasismi-vammais-sairaus-naisviha-syytteisiin, on jälleen, tulojensiirto ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, Teekutsu-äärioikeiston hyväosaisille "lapsiperheköyhyyden" verukkeella, vaikka eläkeläisköyhyyden korjaaminen, aidon oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttaminen, on oikeus-sivistysvaltioissa, aidoissa demokratioissa, korjannut myös lapsiperheköyhyyden, sillä eläkeläisköyhyys on kaiken köyhyysongelman ydintä, ja eläkeläisten oikeusturvattomina, Veroparatiisi-sote-orjuuttamisen välineinä pitäminen, kaiken köyhyysongelman ydintä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

    • Anonyymi

      Äärioikeistohörhöpuolueet haluvat, Sveitsin pisatutkimus-länkytyksillään, Veroparatiisirikkaille lisää korkeakoulutusta ilmaiseksi, eli lisää ERIARVOISTAMISTA.

      Sveitsi on äärioikeiston isojen talousrikollisten, veroja pakenevien veroparatiisi, jos joku ei vielä tiennyt.

    • Anonyymi

      Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään, korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ikärasistinen, eläkeläisvihamielinen yhteiskunta, puolen miljoonan 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppa-nälkäeläkkeille pahoinpiteleminen - EI ole äänestämisen arvoista.

      Äänestäminen loppui kunnes Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan minimi, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDET Suomessa.

    • Anonyymi

      Emme halua enää, olla mukana tukemassa, korruptio-veroparatiisipoliitikkojen, äärioikealle radikalisoitumista.

      Kieltäydymme korruptiovaaleista nyt ja eduskuntavaaleista, ellei sitä ennen, ole merkkejä oikeudenmukaisuudesta, luvattuja 1 250€/kk minimieläkkeitä Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Korruptiomedioissa yritetään vedota, oikeusturvattomiksi eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen, uhriutumiseen, eli veroparatiisirikkaiden omaishoitajien äänestämiseen. Ei tule kauppoja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891923/yksinasuvat-800ekk-orjuuselakelaiset-eivat-aanesta-quotomaishoitajiaquot-rikkaille

      Seuraavan kerran äänestämme, kun hallitus kiirehtii luvatut 1 250€/kk minimieläkkeet, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien minimieläkkeet.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden pahoinpitelemiselle, pilkkaamiselle ja vaatimuksille "elämänhallinnasta" 800€/kk orjuuttamis-oikeusturvattomuus-nälkäeläkkeillä, ei tule näköjään loppua äänestämällä, joten äänestäminen loppui jo.

    • Anonyymi

      Mitä enemmän ruokaa, eikä tasoituksena puhdistavaa tekijää, sitä enemmän saastaa.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17301692/valitkaa-aina-julkiset-julkiset-palvelut-yksityisia-ei-edes-valejulkisina#comment-112614665

      Suomessa nähdään jo nälkää, Veroparatiisi-soten, köyhyyteen pakottamis-IHMISKAUPAN takia.

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

      https://www.theguardian.com/world/2022/feb/01/video-woman-chained-wall-shack-outcry-china-mental-illness

      Ei voi viedä Venäjälle ja Kiinaan sitä, mikä ei ensin toteudu kotimaassa, eli aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

    • Anonyymi

      Ja jälleen kerran huudetaan kokoomusta apuun jotta se poistaisi vasemmiston aikasnsaaman köyhyyden, joka on viimeisen lähes kolmen vuoden ajan vain lisääntynyt.

      Jos Antti Rinne elääkin sanojensa syömisellä köyhän vatsaa ne eivät täytä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Uniperilla peitellään, sitä suurinta isoa talousrikollisuutta, joka on syöksemässä Suomen valtion ja kansan syvään kuiluun, eli Usan SotaRikosliitto- ja äärioikeisto-veroparatiisiekstremismi-hävittäjähankkeita. Ne ovat niitä peruttavissa olevia katastrofeja.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008968234.html

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa tekee sen, ettei äänestämällä voi enää puolustautua, kun kaikki poliittiset puolueet, ovat samassa korruptiossa.

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikkojen tuplalapsilisät, ovat tulojensiirtoja ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, pörssikeinottelijoille suoraan osake-vakuutuskuoririkollisuuteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

      Se on lopulta vähemmistö-marginaali, joille nyt meni jälleen valtion varoja, toisin kuin luvattiin 1 250€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturvaa, sille suurelle yksinasuvien eläkeläisköyhien haavoittuvimmille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuplalapsilisiä ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, vastikkeettomia yritys-maatalous-ym tukia, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen pörssikeitaissa nauttiville ja tuloksena itkupotkuraivarit, "eivät kestä enää yhtään", äärioikeisto-ek-il parkuu.

      Päätelmä perintörikkaiden tukeminen, tuhoaa heidät.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viha kouluttamattomia, lapsettomia, yksinasuvia, ilmaiseksi Suomelle töitä tehneitä, sukujensa tiloilla ja yrityksissä ilmaisena orjatyövoimana ja lastenvahteina toimineita, vakavaa perhe-lähisuhde-ym taloudellista, henkistä, fyysistä, seksuaaalista väkivaltaa kokeneita, ym lapsettomia ihmisiä kohtaan, vain pahenee, kun eduskunta äärioikeistoekstremistyy ja etääntyy, köyhyyteen pakottamistaan kansalaisista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-

      Kaikkien hallituspuolueitten, suuret lupaukset: "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan", vaihtuneet entistäkin kovemmaksi köyhyyteen pahoinpitelemiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644109/tasa-arvoa-okyrikkaille-perinto-verosuunnittelija-porssikeinottelijoille-keskenaan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

      1940-50-lukujen perhekeskeinen, lapsia tehneiden jumalkäsitys itsestään ja avoin viha ja halveksunta, yksinasuvia lapsettomia ihmisiä kohtaan, noussut eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, arvoon arvaamattomaan, korruption, äärioikeistoekstremismin ja pörssirikollisten markkina-viihdetaiteilijoiden, ym veroparatiisi"eliitin", etujenajamisen keinona. Sitten kun emme sitä suostu hyväksymään, meille sanotaan, että "olette kateellisia" - näin uusfasismi toimii. Narsisti pitää itseään jumalana, ja kuvittelee kaikkien muiden, häntä kadehtivan. Heitä on nyt sitten tulossa eduskuntaan lisää. Otamme osaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeistopopulismi voitti Finlandian, mitä muuta voi odottaakaan, kun Veroparatiisi-sote-ihmiskauppa ja Teekutsuliike raadissa.

      • Anonyymi

        No ehkä tuo oli vähän turhan voimakas reaktio tuolloin, perutaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen

      Hallitus / eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, pitää Suomen eläkeläisköyhiä idiootteina, luullessaan, että enää äänestämisimme, kun jokaisen hallituspuolueista lupaamia, elämiseen täysin välttämättömiä 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ei ole vieläkään toteutettu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

      Edelleen puuttuu se n. 550€/kk, eli tuon verran hallitus on MIINUKSELLA ja VELKAA eläkeläisköyhille. Kiirettä pitää, jos aikovat toteuttaa lupauksensa, sitä ilmanhan äänestäminen olisi jo hengenvaarallista, eli siihen loppuu, jos tuo luvattu summa ei ole hallituskauden loppuun mennessä, konkreettisina tulojensiirtoina, niihin sairaus-kansaneläkkeiden perusosiin tullut.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sähkötukia öljyrikkaille, Norjan malliin, perintö- ja verosuunnittelijoille, pörssirikollisjengeille osake-vakuutuskuoriin, kun Suomen historian vakavin köyhyys-hätätilanne yhteiskunnassa meneillään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17668131/lahtarieduskunnan-yksipuoluejarjestelma-uusfasismin-massapsykoosissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17662783/eduskunnan-porssijengirikollisuus-kayttaa-katu-vakivaltajoukkoja

      Nyt sekin on nähty, Suomen modernin historian, vakavin ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILANNE, ym iso köyhyysongelma meneillään Suomen kansan keskuudessa, itkeviä ihmisiä näkee jo kauppojen kulmilla nälissään, kun rahat eivät riitä enää tavallisee ruokaankaan, siihen vähimpäänkään välttämättömään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tulorajakatto ehdottomasti lapsilisiin. Ei enää yhtään lapsilisä-tulojensiirtoja pörssirikkaille, jotka jo muutenkin lisääntyvät ja eivät niitä aidosti tarvitse.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17738662/syntyvyyden-lasku-alkoi-korruptioniiniston-vvm-aikana

      PetosKalmaKokPersRkpKrdKeSdpjne:n kaikkia aloitteet, ovat pelkkiä pörssirikollisille tulojensiirtoja. Suomen kansan on aika vetää johtopäätökset, äänestämällä voi vain hävitä lisää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724205/ei-tule-petoskalmakok-korruptioorpon-aarioikeistohallitusta-enaa-koskaan#comment-118845069

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kaikki jatkuu ennallaan. En pääse ilmaisella taksilla kapakkaan. Korruptio käynnissä.

    • Anonyymi

      Tämän ketjun aloittaja, ei käytä alkoholia, eikä tupakoi, ei käy kapakoissa.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen#comment-118463438

      ÄärioikeistoVihreiden KorruptioOhisalo, valehteli eläkeläisköyhille jälleen, samoin metsiensuojelusta ja ilmastouhkien torjunnasta, nyt kun korruptiovaalit käsillä, on muka koulutuksen perässä, aivan kuin ökyrikkailla perintö-vero-osake-vakuutuskuori-pörssikeinottelija-rikkailla, kansalta varastetuilla varoilla, ei olisi muutenkin varaa, kalliisiin yksityiskouluihinsa verokeitaissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu#comment-118478683

      Tutkijatkin ovat sen jo todenneet, ettei koulutuksen määrää lisäämällä, pystytä enää korjaamaan, isoa köyhyysongelmaa, eläkeläisköyhyydestä johtuvaa, kansan kahtiajakoa ja eriarvoistamista. Suomi on jo ylikoulutettu valtio, jossa ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijajälkeläiset, hankkivat verovaroilla itselleen titteleitä, jotka syövät kansan rahat, eivätkä höydytä valtiota, yhteiskuntaa, mitenkään, vain heidän omaa ahneuttaan pörssikeitaissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan#comment-118746501

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, ovat vaatimassa itselleen lisää ökypalkkoja, tekemättömästä työstä ja törkeistä valheista, haavoittuvimmille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, jo ennen kuin edes ovat eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17703268/aanestamisen-lopettaminen-on-sentaan-mahdollisuus

      Täytyy olla todella itsetuhoinen ja masokistinen, joka vielä äänestämällä, haluaisi heikentää jo puuttuvaa oikeusturvaa, puuttuvia ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia. Ei tule kauppoja, alle luvattujen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN.

    • Anonyymi

      Entiset punapuolueet, nykyiset vitivalkoiset porvaripuolueet, käyvät eläkeläisköyhien silmille, kun uskallamme kysyä, että missä ne luvatut 1 250€/kk sairaus-kansaneläkkeiden perusosat viipyvät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Jälleen neljään vuoteen, eivät ole kertaakaan, edes sanoneet sanaa: eläkeläisköyhyys. Selät kääntyivät heti vaalitulos-iltana, kun äänet oli haavoittuvimmilta eläkeläisköyhiltä, törkeillä valheilla otettu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

    • Anonyymi

      Nykyinen hallitus käytännössä jatkoi, kipeiden leikkauksien tekemistä, eläkeläisköyhyyteen Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjiksi, pakotettujen puuttuvaan oikeusturvaan. Nolo 30€ otettiin asumistuesta vuokrankorotuksien yhteydessä pois, eikä vastattu mitenkään, erittäin jyrkästi nostettuihin elinkustannuksiin, ei kompensoitu laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, ei päivitetty, ei korjattu tälle vuosisadalle, ei toteutettu luvattuja sairaus-kansaneläkkeiden perusosan 1 250€/kk minimieläkkeitä, vaikka jokainen hallituspuolueista niin lupasivat.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17742416/hoitajien-liittojen-tunnustettava-ihmisarvo-elakelaisvaestolle

      Olisihan se jo hoitajienkin työturvallisuutta lisäävä tekijä, että hoidettavilla olisi asiat, edes joten kuten kunnossa, aitoa oikeusturvaa ja aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia 1 250€/kk minimieläkkeillä, eikä pakon edessä, ennenaikaisesti sairastutettuja, huonosti voivia ihmisraunioita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Tehkää eläkeläisköyhät voimienne mukaan, teidän läheisenne, sukulaiset, ystävät ym valituksia eduskuntaan, ministeriöihin ym, vielä kun nykyinen hallitus, halutessaan ehtii tekemään ne luvatut korotukset, arvovalinnat, jotka eivät ole rahasta kiinni, ovat sen valtiovarainministerin ÄärioikeistoKeskustan KorruptioLintiläSaarikon suulla todenneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoMtvuutisten mainostama, RkpVas:n KorruptioAndersson, on ajamassa ylikoulutettua valtiota yksityiskouluineen, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisille, muun kansan vielä kovemmalla, köyhyyteen pakottamisella ja eriarvoistamisella, josta seuraa lasten ja nuorten pahoinvointi, ison köyhyysongelman kurimuksessa, jonka ytimessä on iso, korjaamaton eläkeläisköyhyys hätätila.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Jokaisen oireilevan lapsen ja nuoren, kotona, suvussa, tai lähipiirissä, viimeistään kaduilla, turuilla ja toreilla, on eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan uhreja. Enempää ei tarvita, tulevaisuuteen luottamisen romuttamiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe