Ylen veroja maksetaan veroparatiisiin?

voikoollatotta

Suomalainen tietokirjailija ja toimituspäällikkö Kari Kallonen on kirjoittanut selvityksen siitä, kuinka Yleisradion antennimastot ja kiinteistöt myytiin. Lopulta australialainen FSI saa Ylestä verorahoja 40 miljoonaa vuodessa, ei maksa yhteisöveroa Suomeen. Rahat menevät veroparatiisiin.

08.01.2017 17:20, 1818 lukukertaa

Suomalainen tietokirjailija Kari Kallonen , Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n julkaiseman Seura-lehden toimituspäällikkö kirjoittaa Yle-verosta maksettavasta 40 miljoonasta eurosta joka vuosi veroparatiiseihin.

Kari Kallonen on kirjoittanut siitä, miten 40 miljoonaa euroa vuodessa valuu Yle-veroa veroparatiisiin.

Vuoden 2015 joulun alla uutinen jäi hiljaisuuteen, kun VR Group suunnitteli siirtävänsä vuonna 2017 pääkonttorinsa Helsingin rautatieasemalta Yleisradion maamerkkiin Isoon Pajaan ja sieltä Yleltä vuokrattaviin tiloihin. Mutta vuoden 2016 joulun alla tämä päätös kumoutui ja Yle myykin Ison Pajan eläkesäätiölleen.

Kallonen kirjoittaa, että neuvottelut olivat tuskin kovin vaikeat, kun Yleisradion toimitusjohtaja Lauri Kivinen kävi keskusteluja Yleisradion eläkesäätiön hallituksen Lauri Kivisen kanssa ja Ylen toimitiloista vastaava tuotantojohtaja Janne Yli-Äyhö eläkesäätiön Janne Yli-Äyhön kanssa.

Ylen linjaus on saanut tietysti siunauksensa hallitusneuvostossa, johon kuuluu 21 eduskunnan poliittisin perustein valitsemaa jäsentä.

Kallonen kirjoittaa, että suomalaisten televisiolähetysten digitalisointi aloitettiin toukokuussa 1996, kun Kokoomuksen liikenneministeri Tuula Linnainmaa esitteli suunnitelman sosiaalidemokraattien Paavo Lipposen hallitukselle. Digitalisointiin saatiin rahaa, kun syyskuussa 1998 hallintoneuvostossa päätettiin perustaa yhtiö nimeltä Digigate.

Kallonen muistuttaa eräästä ajankohtaisesta yhdenmukaisuudesta:

”Suunnitelma kuulostaa yllättävän samanlaiselta, kuin tämän päivän tieverkon yhtiöittämiset.”

Lienevätkö edes nämä liput suomalaista omaa omistusta.

Digigatesta tuli myöhemmin Digita, jolle siirrettiin Ylen omaisuutta antennimastoina ja kiinteistöinä 250 miljoonan euron edestä. Ranskalainen TDF osti joulukuussa 2000 Digitasta 49 prosenttia 180 miljoonalla eurolla. Viisi vuotta myöhemmin TDF hankki Digitan koko osakekannan. TDF:n omistajiksi tulivat amerikkalaissijoittajat, jotka myivät edelleen australialaiselle First State Investements-rahastolle.

Nykyään Yle ja kaupalliset mediatalot maksavat joka vuosi australialaiselle rahastolle lähetysverkon käytöstä 80-90 miljoonaa euroa, Ylen osuus on puolet.

Ranskalais- ja amerikkalaisomistuksessa Digita teki reilua voittoa, mutta australialainen rahasto teki silmänkääntötempun, jossa tulos saatiin jo näyttämään vuonna 2014 yhteensä 26,4 miljoonaa euroa tappiota eikä Digita maksa Suomeen lainkaan yhteisöveroa. Vuonna 2015 tappiota rakennettiin 24,2 miljoonaa euroa.

Yle-veroa maksetaan veroparatiisiyhtiölle.

Kallonen muistuttaa, että First State Investments on tunnettu verokikkailuistaan. FSI on perustanut Digitan omistuksia varten jopa veroparatiisiin Luxenburgiin holdingyhtiöön. FSI omistaa 40 prosenttia sähkönsiirtoyhtiö Carunastakin, jonka hallituksessa on vain kaksi suomalaista.

Yle on maksanut jo nyt enemmän vuokraa australialaiselle sijoitusyhtiölle Digitalle, kuin se itse sai lähetysverkon myynnistä.

”Ja kun viime vuoden syyskuussa julkistettiin, että Yle suunnitteli Yle Teeman ja Yle Femin yhdistämistä samalle kanavapaikalle, Digita ei kertonut huolestuneensa vähenevistä kanavapaikoista ja siksi putoavista tuloistaan, vaan ”suomenruotsalaisen kulttuurin ja identiteetin puolesta”.

Lähteet

Kari Kallonen Kauppalehti

T9/MV
toimitus9mv@gmail.com

http://mvlehti.net/2017/01/08/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin/

104

594

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • realismi

   tätä touhua on jatkunut jo niin pitkään suomessa ettei päättäjät osaa enää edes hävetä ja peitellä moraalittomia touhujaan?

   • Anonyymi

    Kokoomus myi Digitan luonnollisen monopolin ulkomaille, kokoomus myi Carunan sähkönsiirtoverkkojen luonnollisen monopolin ulkomaille, kokoomus myi Yaran Soklin lannoitefosfaatit 207 milj€:lla ulkomaille (todellinen arvo 30 000 - 50 000 milj€). Koska menee vesilaitokset ja pohjavedet? Bisnes-SOTE:lla meinasi mennä myös Suomen terveydenhoito kokoomuksen, kepun ja persujen toimesta ulkomaisille veronkiertofirmoille ja veroraha päätyä Panaman tileille. Kuka näitä uusliberalistiglobalisteja äänestää, kun ovat aina uudellee Suomea hallituksessa myymässä halvalla?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus myi Digitan luonnollisen monopolin ulkomaille, kokoomus myi Carunan sähkönsiirtoverkkojen luonnollisen monopolin ulkomaille, kokoomus myi Yaran Soklin lannoitefosfaatit 207 milj€:lla ulkomaille (todellinen arvo 30 000 - 50 000 milj€). Koska menee vesilaitokset ja pohjavedet? Bisnes-SOTE:lla meinasi mennä myös Suomen terveydenhoito kokoomuksen, kepun ja persujen toimesta ulkomaisille veronkiertofirmoille ja veroraha päätyä Panaman tileille. Kuka näitä uusliberalistiglobalisteja äänestää, kun ovat aina uudellee Suomea hallituksessa myymässä halvalla?

    Porvaripersut myy muiden porvarien kokoomuksen ja kepun kanssa Suomea pala palalta. Tälläkö pelastetaan isänmaata?


  • NaksNaksNaks

   KOKOOMUSMÄTÄ SYÖPÄ voidaan hävittää vain tuhoamalla se jokaista syöpäsolua myöten. JA siihen on vain yksi keino, NAKS NAKS.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Niin ja näkyy olevan myös pari vassariakin.


  • verotparatiisiin

   Yle ostaa sisältöä kansainvälisiltä viihdejäteiltä kymmenillä miljoonilla vuosittain. Yle on toisin sanoen ylikansallinen yritystukirahasto.

  • VAPAAINTERNETVASL

   Yle:n äärioikeistolaisesta, järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, suoramainonnasta päätellen, avaus osuu oikeaan.

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4027175-pekonen-esperi-caresta-osoittaa-miten-karua-bisnes-hoiva-alalla-on

   Veropakolaisyritykset pitää laittaa kaikki, niin terveydenhoidon, maanpuolustustuksen, kuin muillakin aloilla RIKOSTUTKINTOIHIN.

   Sota-väkivalta-ihmiskauppa-korruptio-talous-veroparatiisirikosten tutkinnat ja selvittäminen, pitäisi olla supon ja poliisin tärkein tehtävä, nykymaailmassa Suomessa.

  • Tätä-Orpo-haluaa

   Digita on erittäin hyvä esimerkki siitä kuinka Sipilän ja Orpon suunnittelemaan SOTE-järjestelmään mukaan otettavat 4 jättimäistä lääkäriasemakonseria voivat jatkossa peittää voittonsa.

   Lääkäriasemakonsernit voivat joka vuosi vaatia Maakunnilta heille maksettavan hoitokorvauksen nostamista 10..12% verran. Siksi että lääkäriasemien tuloslaskelmat osoittavat että ne tuottavat jatkuvasti tappiota.

   Tässä tosiaan Digitan tuloslaskelmat 2013...2017, jotka osoittavat että Digita tuottaa joka vuosi omistajilleen -26...-30 miljoonan euron tappiot.
   https://www.is.fi/yritys/digita-oy/helsinki/2488970-5/

   Todellisuudessa Digita kuppaa 45...50 miljoonaa euroa joka vuosi veroparatiiseihin rahaa.

   Eihän tällaiselle tuloslaskelmalle kukaan mitään mahda, koska kyse virallisesta tuloslaskelmasta, ja se osoittaa tappiota tulevan. Samalla tavalla ytksityiset lääkäriasemat tulevat aina näyttämään tappiota, vaikka ne imevät rahaa 8...10 miljardia euroa suoraan Valtion verosäkistä.
   Ei synny mitään yritysverotettavaa Suomeen, kun lääkäriasemat näyttävät aina tappiota.

   • Anonyymi

    Minä olen aina 26 vuotta joutunut maksamaan aivokalvon tulehduksesta, aivokasvaimeen, välilevy tyrään, sappirakko räjähdyksen kilpis rauhas surkastumisen tutkimukset ja hoidot itse (en ole verovaroin saanut kuin vi#tuilua ja sdismia ja pysyvät traumat julkisen odotus huoneessa käynnistä, eli tiedän että juokista ei koksaan ja ole tehty kaikkia varten se on poliittinen ja tekee valtiolle likaisia töitä, koko julkishallinto koneisto avista stm, mään on tässä sadismissa mukana jonka tikkatulu olen ja olen laskenut että valtio riistää hyötyä minun sairaudesta veroa liki 50 000 €, tämän 26 vuoden aikana, jolloin olen ollut black list of finland, jolloin pissi näyteetkin kaadetaan tutkimatta pirun ilmein tutkimatta lavuaariin, vain siksi että tein totuuden mukaisen valituksen, siihen loppui sosiasilisti pulju julkisen terveyden hoito ja riisto vero piti maksaa yksityiselle aina kaikesta. Millä oikeudella suomi riistää veroa minun sairaudesta? Kaikilla palvelun tuottajilla tulee olla sama vero tai verottomuus myös julkisella jos minulta riistetään niin pitää riistää muidenkin sairaudella veroa valtiolle.
    sadismin takia en koskaan mene suomen valtion kommunistien johtamalle julkiselle.

    Jos mies tajat demokratian päälle jotain tajuat kai sen että jos julkinen on veroton, tulee yksityisen olla veroton myös, eli kaikille samalla alalla toimiville sama laki riippumatta siitä kuka ne omistaa.
    Valehtelu jota suomi jauhaa "julkinen hoitaa kaikki" on lopetettava ja vedettävä oikeuteeen huijauksesta, oikea lause on, että kilpailuton julkinen hoitaa virkamiehet ja virkamiesten suosiossa olevat ja muut maksaa itse ja vielä valtio rahastaa riisto veroa siitä että julkiselle en ole koskaan kelvannut, tai suoraan sanottuna, hyvin sadistinen virkamies ryhmä akitoi tohtorit äärimmäisen sadistiseen sivalteluun ja hyökkäävät viftuileemaan jo odotus huoneeseen, josta on pakko kääntyä heti takaisin ja yksityislle, ettei jo ennestään julkisen tekemät traumat ja suomalaisuus inho syvene. Ei tavan suomalaiset oo pahoja, mutta kilpailuttomuus tekee ihmisestä pirun.

    Tiedän että suomi on tiukka kuin stalin, se ei voi sietää valinnan vpaukasia, koska se olisi länsimaista kapitalismia jos saisi käydä verojaan vastaan sadismi ja viftuilu vapaassa yksityis paikassa. Olen sadismin ja suomen valtiollisen sadismin tikkataulu ja se on kuin KGB, se ei lopeta koskaan kollektiivista valtion sadismia, joka kanavoidaan julkisen kautta, juuri silloin kun olet sairas ja eniten apua tarvitsisit.

    Et näköjään ole kovin kyvykäs samaistumaan toisten tilanteeseen , ellet ymmärrä miltä se tuntuu kun sairastut vakavasti ja tarttet apua, ja saat sitä vain ja ainoastaan yksityiseltä viftuilematta.

    Tiedän suomi on aivopesty kommunismiin ja kovaan, joten valinnan vapaudet ja viftuiluton hoito tulee vain ja ainoastaan sitten kun joku toinen maa valtaa suomen.

    Valtion suu puhuu tasa-arvo ja oikeus valtiosta, teot puhuvat epä-oikeudesta oikeus murha valtiosta, eli jos kerrot valituksessa nekatiivi totuuksia, niin avi itse ja koko julkiskolonna tomii kuin KGB ja pidättää sinut kostona valituksesta ja vie sinut hyvin simputtaviem valtion kidutttajien kouriin lukkojen taa, se on kosto koska paratiisi julkisella ei valitella illman kostoa.

    Suomi inho ja viha siinä syntyy ja pelko koko maata kohtaan eli sipilä ol biisas tajusi millaisia pirulaisia kilpailuttomista järjestelmistä tulee, demari on kuin stalin jyrää kaiken edistyksen, koska valta, voima ja sitä väärinkäyttävä virkamiehistö saa demarin mielestä yksin tuottaa palvelut, eikä kilpailulla saa estää sadismia- sortoa,- vallan ja voiman näyttöä,- väärn käyttöä eikä suomi inhon syntymistä mitä julkisen rautakoura stalin temput tekee yksilölle ja valtiolle seuraavassa sodassa suuren kaartin, joka on käpykaarti, eli jos viftuileva julkinen yksin verovaroista maksetaan, suomea ei puolusta kukaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä olen aina 26 vuotta joutunut maksamaan aivokalvon tulehduksesta, aivokasvaimeen, välilevy tyrään, sappirakko räjähdyksen kilpis rauhas surkastumisen tutkimukset ja hoidot itse (en ole verovaroin saanut kuin vi#tuilua ja sdismia ja pysyvät traumat julkisen odotus huoneessa käynnistä, eli tiedän että juokista ei koksaan ja ole tehty kaikkia varten se on poliittinen ja tekee valtiolle likaisia töitä, koko julkishallinto koneisto avista stm, mään on tässä sadismissa mukana jonka tikkatulu olen ja olen laskenut että valtio riistää hyötyä minun sairaudesta veroa liki 50 000 €, tämän 26 vuoden aikana, jolloin olen ollut black list of finland, jolloin pissi näyteetkin kaadetaan tutkimatta pirun ilmein tutkimatta lavuaariin, vain siksi että tein totuuden mukaisen valituksen, siihen loppui sosiasilisti pulju julkisen terveyden hoito ja riisto vero piti maksaa yksityiselle aina kaikesta. Millä oikeudella suomi riistää veroa minun sairaudesta? Kaikilla palvelun tuottajilla tulee olla sama vero tai verottomuus myös julkisella jos minulta riistetään niin pitää riistää muidenkin sairaudella veroa valtiolle.
    sadismin takia en koskaan mene suomen valtion kommunistien johtamalle julkiselle.

    Jos mies tajat demokratian päälle jotain tajuat kai sen että jos julkinen on veroton, tulee yksityisen olla veroton myös, eli kaikille samalla alalla toimiville sama laki riippumatta siitä kuka ne omistaa.
    Valehtelu jota suomi jauhaa "julkinen hoitaa kaikki" on lopetettava ja vedettävä oikeuteeen huijauksesta, oikea lause on, että kilpailuton julkinen hoitaa virkamiehet ja virkamiesten suosiossa olevat ja muut maksaa itse ja vielä valtio rahastaa riisto veroa siitä että julkiselle en ole koskaan kelvannut, tai suoraan sanottuna, hyvin sadistinen virkamies ryhmä akitoi tohtorit äärimmäisen sadistiseen sivalteluun ja hyökkäävät viftuileemaan jo odotus huoneeseen, josta on pakko kääntyä heti takaisin ja yksityislle, ettei jo ennestään julkisen tekemät traumat ja suomalaisuus inho syvene. Ei tavan suomalaiset oo pahoja, mutta kilpailuttomuus tekee ihmisestä pirun.

    Tiedän että suomi on tiukka kuin stalin, se ei voi sietää valinnan vpaukasia, koska se olisi länsimaista kapitalismia jos saisi käydä verojaan vastaan sadismi ja viftuilu vapaassa yksityis paikassa. Olen sadismin ja suomen valtiollisen sadismin tikkataulu ja se on kuin KGB, se ei lopeta koskaan kollektiivista valtion sadismia, joka kanavoidaan julkisen kautta, juuri silloin kun olet sairas ja eniten apua tarvitsisit.

    Et näköjään ole kovin kyvykäs samaistumaan toisten tilanteeseen , ellet ymmärrä miltä se tuntuu kun sairastut vakavasti ja tarttet apua, ja saat sitä vain ja ainoastaan yksityiseltä viftuilematta.

    Tiedän suomi on aivopesty kommunismiin ja kovaan, joten valinnan vapaudet ja viftuiluton hoito tulee vain ja ainoastaan sitten kun joku toinen maa valtaa suomen.

    Valtion suu puhuu tasa-arvo ja oikeus valtiosta, teot puhuvat epä-oikeudesta oikeus murha valtiosta, eli jos kerrot valituksessa nekatiivi totuuksia, niin avi itse ja koko julkiskolonna tomii kuin KGB ja pidättää sinut kostona valituksesta ja vie sinut hyvin simputtaviem valtion kidutttajien kouriin lukkojen taa, se on kosto koska paratiisi julkisella ei valitella illman kostoa.

    Suomi inho ja viha siinä syntyy ja pelko koko maata kohtaan eli sipilä ol biisas tajusi millaisia pirulaisia kilpailuttomista järjestelmistä tulee, demari on kuin stalin jyrää kaiken edistyksen, koska valta, voima ja sitä väärinkäyttävä virkamiehistö saa demarin mielestä yksin tuottaa palvelut, eikä kilpailulla saa estää sadismia- sortoa,- vallan ja voiman näyttöä,- väärn käyttöä eikä suomi inhon syntymistä mitä julkisen rautakoura stalin temput tekee yksilölle ja valtiolle seuraavassa sodassa suuren kaartin, joka on käpykaarti, eli jos viftuileva julkinen yksin verovaroista maksetaan, suomea ei puolusta kukaan.

    Minusta tekivät Sipilän moniosaajat Hus.ssa selkäinvaliidin . Käskivät tapaturma yön jälkeen ulos väkisin ! Jälkeenpäin on selvinnyt .Etteivät osanneet nähdä pahaa selkämurtumaa. Saatanalliset kiitokset paskoille !


  • Anonyymi

   Yleisradio haukkuu, köyhyyteen pahoinpideltyjä ja pakotettuja suomalaisia, housuun kuseksiviksi juopoiksi, yhdessä äärioikeistopoliisin kanssa, joka ei ole saanut, selvitettyä, yhtään ISOA TALOUSRIKOSTA JA VEROPARATIISIVUOTOA.

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3903934-koyhyytta-piti-vahentaa-tavoite-ei-ole-lahentynyt-lainkaan

   Tiedotusvälineet ovat radikalisoituneet äärioikealla Suomessa ja se on vakava asia.

   Sanan- ja mielipiteidenvapauksia, ne antavat enää, äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille.

   Esim. Kokoomuksen ÄÄRINATSIPUOLUETUNNUS, ei näytä nousevan otsikoihin millään - Husseinin facebook-tunnekuohujen, ajojahti on fasistinen ja rasistinen.

  • Anonyymi

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ tavallinen kansa, on laitettu kustantamaan, YLIMILITARISOINTIA JA KOVAA POLIISIVALTIOTA, omien henkien ja terveyksiensä kustannuksella.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma#comment-98766451

   Medioissa pelottavaa yksimielisyyttä siitä, että väkivaltanäytelmien syitä, ei pidä edes yrittää analysoida, vaan vain koventaa ja lisätä ylimilitarisointia ja poliisivaltiota, eli äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten ja niiden käytännön väkivaltajoukkojen valtaa.

   Ei mitään eroa enää opposition ja hallituksen välillä. Isojen talousrikosten, korruption, osake- ja vakuutuskuoririkollisuuden ym veroparatiisivuotojen rikostutkintoja EI ole. Kyllä kyse on YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSTÄ, eli veroparatiisitotalitarismista Suomessa.

   ISO, HOITAMATON KÖYHYYSONGELMA, aitojen työpaikkojen puute, kunnollisten palkkojen ja sairaus- ja kansaneläkkeiden, työttömyysturvan puute, pahenee ylimilitarisoinnin ja poliisivaltion rakentelun takia, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

   • Anonyymi

    Yle pois käytöstä. Minä näen kaikki ylen ohjelmat täältä internetistä! Turha marsaa joistain sarjoista ja elokuvista, nehän on ilmaisia kaikille! Uutisetkin on ilmaisia internetin kautta!
    Kaikki pois tyhmien maksajien käytöstä. Me fiksut katsomme ilmaisohjelmia!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yle pois käytöstä. Minä näen kaikki ylen ohjelmat täältä internetistä! Turha marsaa joistain sarjoista ja elokuvista, nehän on ilmaisia kaikille! Uutisetkin on ilmaisia internetin kautta!
    Kaikki pois tyhmien maksajien käytöstä. Me fiksut katsomme ilmaisohjelmia!

    Kerroppas sitten meille muillekin, miten se "ilmaiseksi" katsominen onnistuu, jos olet niin "fiksu", kuin väität olevasi.

    Uutiset luetaan kyllä ihan muuaalta, kuin EK-medioista.

    EK-Yle:n rahoitus pitää poistaa, Veroparatiisiyrityksien ja korruptiopoliitikkojen aivopesu, on demokratian murskaamista ja kansalaisten pahoinpitelyä.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta


  • Anonyymi

   Tätä olisi eilen pitänyt kysyä espoon keskuksen entressen kirjastossa vierraileelta pekka haavistolta. Hän olisi tod.näk. kommentoinut että ei osaa ottaa asiaan kantaa sillä asia ei ole hänelle tuttu. Köyhiltä suomessa viedään rahat jotta eliitti saa juhlia.

  • Anonyymi

   Suomi olis rikkaampi ja vakaampi kuin Japani tai Sveitsi ilman tätä
   tyhmää päättäjäjoukkoa
   ja unionia

   MITÄ HELVETTIÄ
   mä saan rytmihäiriöitä tästä tyhmyyden määrästä!

   Ilmankos ylen johto käyttäytyy niin ylimielisesti .
   AINA kun on jokin isompi paukku housuissa
   ja sitä halutaan peitellä
   käyttäydytään kuin härkä lasikaupassa

  • Anonyymi

   Mitään puolueetonta, asiallista, kaikki Suomen kansalaiset huomioivaa tiedonvälitystä, ei Suomessa enää ole. Sanan- ja mielipiteidenvapaudet on estetty aggressiivisesti ja uutisten tilalla, pelkkää äärioikeiston veroparatiisijoittajien mainontaa ja Kok-mafian minä-minä-minä- ahneiden rahankerjäämistä veropakolaisyrityksille.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sama se,hukkaan mennyttä rahaa koko vero.

  • Anonyymi

   No ei sellaisia laittomia pakkomaksuja, ole missään demokraattisessa oikeusvaltiossa, mutta äärioikeistorikolliset saivat senkin läpi, voidakseen tuutata sitä jatkuvaa fasistista propagandaansa uutisissa.

   Napsahti tv- kiinni välittömästi, kun ÅkessonNiinistön naama tyrkytti taas itseään siellä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16324461/suomessa-elakelaiskoyhat-hoitavat-koronakriisinkin---ilmaiseksi

   https://www.skp.fi/blogit/seppo-ruotsalainen/mielenosoituksen-aika-el-kerahastot-unohtavat-el-kel-iset

   Tämä palsta on lopettanut sanan- ja mielipiteidenvapaudet, näyttää enemmistö kirjoituksista poistettavan - miksiköhän.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

  • Anonyymi

   Verosuunnittelusta valitetaan aina ihan turhaan. Googlen Larry Page totesi, että jos poliitikkojen mielestä jotkin verotuskäytännöt ovat epäoikeudenmukaisia, niin on poliitikkojen tehtävä muuttaa lainsäädäntöä niin, ettei "porsaanreikiä" jää lainsäädäntöön.

   Olen samaa mieltä. Tyhmää syyttää yhtiöitä lainsäätäjien omista virheistä. En minäkään maksaisi veroja, jos päättäjät vain toivoisivat, että maksan veroja. Päättäjillä on päätösvalta valtiossa sitä varten, että he määräävät ja säätävät eduskunnassa määräyksen noudattamatta jättämisen rikoslaissa rangaistavaksi teoksi.

   • Anonyymi

    Kyllähän se tavallisille kansalaisille, onkin pakollista verojenmaksu, mutta isoa veroparatiisirikollisuutta Suomessa, ei tutkita lainkaan. Toki pitäisi, kun verovaroja käytetään kuitenkin, lähinnä veroparatiisirikkaiden, ansaitsemattomien etujen rahoittamiseen.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jaahas vai niin!
   😣

   • Anonyymi

    Jaahas vai niin.


  • Anonyymi

   Yleisradio on osallisena "business finland"- äärioikeiston järjestäytyneessä talous/veroparatiisirikollisuudessa.

   Sen pitäisi olla poliisin tutkinnan alainen asia Suomessa, koska se on perustuslain ja kansalaisten oikeusturvan vastaista, että julkisia valtion varoja, käytetään veroparatiisirikollisuuden mainostamiseen.

   Suomen kansalaisilta on viety oikeudet, puolueettomaan, asialliseen tiedonvälitykseen ja se on vakava asia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ilmankos teevee ohjelmat onkin aivan perseestä. Ei tartte enää kenenkään irvailla Lestadiolaisten asenteesta teeveetä kohtaan. HE ovat olleet täysin oikeassa.

   • Anonyymi

    Luulet vaan, Sipilä katsoo EK-Yle:n jenkki-teini-sovinisti-äärioikeisto-veroparatiisi-pintaohjelmistoa silmät ruvella jättitv-screeniltään.


  • Anonyymi

   Sipilän kakkoshallitus ja viisi Imelda Marcosia, jatkavat samaa äärioikeisto-veroparatiisi-ökyrikkaiden Teekutsu-politiikkaa, kuin laiton ex-äärioikeistohallituskin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626849

   Maksaako nykyinen eduskunta veropakolais-"tekoäly"-firmoille yritystukia, että täälläkin palstalla eduskuntaa ei saisi arvostella, ei hallitusta, eikä oppositiota.

   Yle:ssä ollut koko päivän, taas kovaa äärioikeistopropagandaa "yhtenäisestä Suomesta" - eli eduskunnan yksipuoluejärjestelmää, mainostetaan aivan estottomasti, ei pitele enää moraalikaan toimittajia.

  • Anonyymi

   Perustuslainsäädäntö mikä koskee tekijänoikeuksia, patentti oikeuksia, sopimus oikeuksia, on vain ruotsin kielellä (eräänlainen Koraani vastine) jonka asiantuntija täytyy olla ruotsinkielinen, Mullah on ainoa oikea tulkitsia. Kuka asiat voittaa demokraattisesti , Ei taida olla epäselvää?

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-äärioikeiston isojen talousrikollisten BF-Yleisradio, käyttää VALEUUTISOINNISSAAN, aivopesu-strategiaa, kirjoittamalla veropakolaisyrityksien mainoksissa "me" muodossa, antaen ymmärtää "meillä", kaikki suomalaisia, vaikka enemmistö ei voi enää sietää veroparatiisimedia-BF-Yleisradiota silmissään, eikä korvissaan. Emme katso enää sen tv-valeuutisia, saati kuuntele radiota, Ei pysty, niin huonoa roskaa sieltä tulee.

   Yle tulisi todellakin lakkauttaa ja rahat käyttää köyhyysongelman korjaamiseen Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16308286/aarioikeisto-ylen-quotkoronatiedotusquot-veroparatiisirikollisuuden-suoramainontaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336582/suomen-eduskunta-on-unkarimpi-kuin-unkari-itse---yksipuoluejarjestelmassaan

  • Anonyymi

   BF-Yle:ssä tänään taas, aggressiivista "puutarha- ja maisemointi"-veropakolaisyrityksien suoramainontaa, eli luonnontuhoamisen markkinointia Yle-uutisten nimellä.

   https://finnwatch.org/fi/uutiset/712-koronaepidemiasta-tuleva-lasku-on-jaettava-oikeudenmukaisesti

   Estääkö "business finland"-nimisen äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisi-ekstremistijärjestön rikostutkintoja se tosiasia, että yritystukia jaettiin eduskunnasta, nykyisille ja entisille poliiseille ?

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmää ei tutki mikään taho, vaikka korruptio, veropakolaisyrityksien lakien vastainen rahoittaminen, massiiviset veroparatiisivuodot, ovat kaikkien kansalaisten nähtävillä.

  • Anonyymi

   Tänäänkin pelkkiä "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten mainoksia BF-Yle:ssä.

   Tärkeä pieni- ja keskituloisten Suomen kansalaisten, oikeuksia ja toimeentuloa puolustava, veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloite, on vielä käytössänne.
   Veroparatiisi-hävittäjähankkeen udelleen arviointi ja peruminen, ovat nykytilanteessa välttämättömiä.

   • Anonyymi

    Demarien Kiuru on Yle-veron takana. Demarit halusi varmistaa omalle medialleen maksimirahat.


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Poliitikot kuskaavat salkuissa seteleitä salkuissaan Maltallle, Panamaan ja muihin veroparatiiseihin, diplomaattisen koskemattomuuden turvin.

  • Anonyymi

   10 miljardin ryöstö valtiolta, eli kansalaisilta meneillään, eli vaatikaa nyt "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten hävittäjä-hanketurhakkeen uudelleen käsittelyä ja perumista.

   https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

   Kansalaisaloite tukee uudelleen käsittelyä, joka on jo demokratian ja oikeusvaltio-periaatteen vuoksi välttämätöntä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

   Viimeinen naula demokratian, puolueettoman tiedonvälityksen, kansalaisten perustuslaillisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien arkkuun, on sanan- ja mielipiteidenvapauksien lopullinen vieminen, eli puolueettoman tiedonvälityksen oikeuksien vieminen Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

  • Anonyymi

   Nettipoliisin nimellä kulkeva Gestapo Suomessa:

   https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/3181148

  • Anonyymi

   Heikko naisjohtaja EK-Yle:ssa, kun tv-ohjelmisto on suomenruotsalaisen, narsistisen eläkevaarin, äärioikeistolaista veroparatiisi-maailmankuvaa, sovinistista jenkkien mielistelyä - ei mitään katsomisen arvoista tv-ohjelmaa, näinäkään "pyhinä".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16695973/unicef-ruokkii-lapsia-aarioikeiston-ihannevaltiossa-britanniassa

   EK-Yle:n uutisissa esitetään suomalaisille, täysin valheellista kuvaa Britanniasta, missä konservatiivit istuskelevat aurinkoisessa puistossa, availemassa lahjojaan ja "juhlimassa", kun todellisuus Britanniassa on, erittäin raadollinen iso, korjamaaton köyhyysongelma, lapset nälissään Unicefin ruokittavina, kansa kerjuulla.

   Yle-veroa ei voi enää perustella millään, mitään aitoa, riippumatonta, asiallista ja älylllistä tiedonvälitystä, ja tv-ohjelmistoa, sieltä ei ole saatavissa. Ei valtion kuuluisi elättää narsististen, suomenruotsalaisten eläkevaarien, vääristyneitä egoja, kansalaisten tiedonsaannin kustannuksella.

  • Anonyymi

   Yle on kansainvälisten viihdepörssijättien yritystystukirahasto. Vuosittain kymmeniä miljoonia verovaroja syydetään yksityisten yritysten omistajille, jotka määräävät Ylen ohjelmatarjonnan sisällön. Varsinaista julkisen palvelun tehtävän ohjelmasisältöä uutisineen ja ajankohtaisojelmineen on vain murto-osa Ylen budjetista.

   • Anonyymi

    Tuo oli järkyttävää tietoa suomen korruptiosta ym. Kiitos Avaajalle ! Kopioin kaiken . Hyvin Törkeetä. Yle Verot Menee Australiaan Suureltaosin ! esim. Voi Pewkele tämän maan nilviäspäättäjiä !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo oli järkyttävää tietoa suomen korruptiosta ym. Kiitos Avaajalle ! Kopioin kaiken . Hyvin Törkeetä. Yle Verot Menee Australiaan Suureltaosin ! esim. Voi Pewkele tämän maan nilviäspäättäjiä !

    Kannattaa lukea Kari Kallonen Uusimaa kirjoitus! YLE.n Veroja maksetaan veroparatiisiin ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa lukea Kari Kallonen Uusimaa kirjoitus! YLE.n Veroja maksetaan veroparatiisiin ?

    Vai suomi vähiten Korruptoitunut. Miksi nyt joudumme maksamaan Ylen pakkoveroa . Joka organisoitu siten Että Australia omistaakin noin puolet. Jonka se vuosittain 40 - 45 miljoonaa ilman veronmaksuja ottaa Yleltä. Ja meille keksittiin tälläinenen pakollinen Tv. lupamaksu. Joka on meidän verotukseen jemmattu. Vaikka isolla osalla kansaa ole Tv .tä lainkaan .. Melkoiseksi = Lypsylehmäksi Australia ja Kanada on suomi Lahjottu ......


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vai suomi vähiten Korruptoitunut. Miksi nyt joudumme maksamaan Ylen pakkoveroa . Joka organisoitu siten Että Australia omistaakin noin puolet. Jonka se vuosittain 40 - 45 miljoonaa ilman veronmaksuja ottaa Yleltä. Ja meille keksittiin tälläinenen pakollinen Tv. lupamaksu. Joka on meidän verotukseen jemmattu. Vaikka isolla osalla kansaa ole Tv .tä lainkaan .. Melkoiseksi = Lypsylehmäksi Australia ja Kanada on suomi Lahjottu ......

    Siis Kanada ja Australia Lypsävät suomea tehokkaasti .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis Kanada ja Australia Lypsävät suomea tehokkaasti .

    Helsingin kaivopuiston lähetystöt ovat hyvin tuottavia Edustamilleen kansoille . suomi on ollut Lahjottujen myynnissä kaikilta osin jo vuosia. Sana varmasti kiertänyt. Eli pikkurahat vain jollekin Puolueelle/ ministerille . Niin voivat pyytää mitä tahtovat.


  • Anonyymi

   Hallitukselle / eduskunnalle tiedoksi, että eurokaan mediatukea, niin äänestäjänne eivät enää äänestä teitä. Jo nyt olemme aloittaneet kuntavaaliboikotin, kun niitä luvattuja, aitoja korotuksia 800€/kk orjuuseläkkeisiin, ei ole tehty. Mediatuilla varmistatte, ettemme äänestä teitä enää koskaan.

   EK-mediat eivät ole mitään tiedotusvälineitä, vaan sen irvikuvia. Ei euroakaan millekään kaupallisille veroparatiisimedioille, ja EK-Yle:n rahoitus poistettava.

  • Anonyymi

   Radiohiljaisuus, vihaignorointi, isoista yhteiskunnallisista ongelmista, ovat käytännössä väkivaltaa puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia, pitkäaikaissairaita kohtaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

   Jälkeen päin pyydellään anteeksi, jos ne köyhyyteen tapettujen todelliset kuolinsyyt, eli köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jättäminen, edes päätyvät tilastoihin ja tutkimuksiin - missä tutkijat ?

  • Anonyymi

   Katsokaa nyt tämänkin päivän tv-ohjelmistoa, hyvällä tahdollakaan sitä jenkki-teini-sovinisti-äärioikeisto-veroparatiisirikkaiden maailmankuvaa, ei keksi yhtäkään syytä katsoa.

   https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/62eb0c80-50cb-4867-8793-fc7bdb33c1f0

   Olisi kiva jos olisi sellainen, aito, riippumaton, puolueeton tiedotusväline, josta saisi ajankohtaisiin, isoihin yhteiskunnan ongelmiin, asiallista ja älykästä uutisointia ja tiedonvälitystä - mitään sellaista ei nykyinen EK-Yle tee / tarjoa.

   Tiedonvälitys yleensäkin Suomessa, on kansalaisten itsensä harteilla ja ulkomaisten medioitten varassa.

  • Anonyymi

   Yle-vero on lakkautettava välittömästi! Samoin kaikki valtiolta tuleva rahoitus poikki! Ei enää kansan rahoilla tapahtuvaa poliittista teatteria, mädätystä, feminismi, pakkohomotusta, pakkomatutusta ym. skeidaa!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jumankauta tämä on hyvä aloitus propsit sille.

  • Anonyymi

   Osaisitteko kertoa, mihin valitukset kansalaisoikeuksien puuttumisesta ja niistä tiedottamisen puuttumiseen, tulee suunnata, että tulisi korjausta tilanteeseen, kun nykyisestä Yleisradiosta, vastaavat ilmeisesti ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoiden teini-ikäiset, kun mitään puolueetonta, älykästä ja asiallista tiedonvälitystä, uutisia ja tv-ohjelmistoa, ajankohtaisista, tärkeistä yhteiskunnallisista ongelmista, epäkohdista, eli asioista, ei nykyisestä EK-teini-Yle:stä ole saatavilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava#comment-109383517

   Kuka ministeri on vastuussa, Suomen kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien puuttumisesta, mitä tulee oikeusturvan puuttumiseen ja siitä tiedottamisen puuttumiseen ? Olemme tehneet valituksia Valtioneuvostoon, täysin turhaan, useita kertoja, tilanne näyttää vain pahenevan, on kuin menisi veroparatiisi-pörssikeinottelija-teinien lelukauppaan, kun katsoo EK-Yle:n "uutisia" ja tv-ohjelmistoa.

   Epäilemme Ylä-Anttilan kykyä johtaa, kansalaisten perusoikeuksien velvollisuutta, oikeuksia puolueettomaan tiedonvälitykseen, valtuutettua Yleisradiota. Rikkaiden teinit ovat varmasti tyytyväisiä, mutta esim. 500 000:tta köyhyyseläkeläistä, eivät näy tiedonvälityksessä mitenkään, eli heitä vihaignoroidaan EK-Yle:ssä, kuten termi kuuluu. Mihin suunnata valitukset siten, että ne johtaisivat toivottuun muutokseen, kun Valtioneuvostokaan ei reagoi, jo vuosia tehtyihin valituksiin ? Eikö jonkun ministerin pitäisi olla vastuussa ?

  • Anonyymi

   "Tiedonvälityksen moniarvoisuutta kunnioitetaan" - minkä tiedonvälityksen ja mitä moniarvoisuutta, niitä veroparatiisirikkaiden hääkuva-katalogeja ja julkkisjuoruja, äärioikeisto-ideologian levittämistäkö.

   https://fra.europa.eu/fi/eu-charter/article/11-sananvapaus-ja-tiedonvalityksen-vapaus

   Tavallista kansaa pidetään lähinnä häiriötekijöinä, EK-medioitten mammonan palvonnan bakkanaaleissa. Mitä ökympi ja ahneempi, mitä vähemmän maksat veroja mihinkään valtioon ja elelet ansaitsemattomilla yritys-maatalous-korona-ties millä tuilla, sitä enemmän sinua esitellään EK-medioissa. Ansioksi katsotaan vielä, jos halveksit köyhyyteen pakotettuja, joille se kultalusikka, ei ole tullut perintö- ja verosuunnittelulahjana, suoraan vakuutuskuoriin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16487036/okyrikkaille-perinto--ja-verosuunnittelijoille-quotsyrjaseutuquot-lisaa---koyhat-heitteilla-suomessa

   Kun ns. virallinen tiedotusväline, esittelee veroparatiisi-pörssikeinottelijoita "runotyttöinä" ja syyttelee köyhää kansaa "narsisteiksi", sitä enemmän ihmiset, kyseenalaistakaa valtio, joka palkitsee äärioikeisto-ideologiasta ja köyhyysongelman ylläpitämisestä, kansan kahtiajaosta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16700971/quotkoronatukiaquot-koyhyysongelmasta-vaikeneville-quottiedotusvalineillequot#comment-105676679

   Suomen veroparatiisirikkaiden piirit, pitävät kyllä tiukasti kiinni, ansaitsemattomista eduistaan, koska köyhä kansa oppii pitämään huolta toisistaan.

  • Anonyymi

   https://yle.fi/uutiset/tuoreimmat

   Katsokaa itse, tuoko muka tiedonvälitystä ja puolueetonta sellaista - missä yhteiskunnan todellisuus, missä Suomen kansalaiset ?

   • Anonyymi

    Ylen anto jakaa suomalaisten verorahat ulkomaille.


  • Anonyymi

   Äärioikeisto voi olla hyvin tyytyväinen, nykyisen EK-Yle:n populistiseen, pinnalliseen ja selkeän äärioikeistolaiseen "Alibi-seiskapäivää"-uutisointiin ja ison, korjaamattoman eläkeläisköyhyyden uutisoimatta jättämiseen, eli 800€/kk orjuuseläkeläisten vihaignorointiin EK-Yle:ssä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17126383/ajatelkaa-miten-jannittavaa-olisi-asua-valtiossa-jossa-olisi-tiedonvalitysta-!

   Verovaroilla ei tulisi ylläpitää, populisti-äärioikeiston pinnallisia juoru-uutisia. Ylä-Anttila Jokis-Apus-Kalma-Kok-tiimeineen, EK-Yle:n johdossa, on epäonnistunut, Suomen lakien ja kansalaisten perusoikeuksien edellyttämien, puolueettomien, älykkäiden ja asiallisten tiedonvälityksen tehtävissä.

  • Anonyymi

   Kertoo eduskunnan korruptoituneesta yksipuoluejärjestelmästä, EK-Yle:n jatkuva pommitus köyhyyteen pakotettuja kohtaan.
   Tänään liian moneen kertaan kierrätetyn, likaisen järviveden käyttäminen juomavetenä, jatkuvan kierrättämisen aiheuttamat putkivauriot, eli vesilaitosten ahneus ja markkinavetoisuus, yritetään laittaa kuluttajien, eli köyhyyteen pakotettujen, oikeusturvattomien maksukyvyttömien syyksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073716/tampereen-hanavesi-poreilee-ja-maistuu-hirvealle-mita-se-sisaltaa-

   EK-Yle rahoitus tulee poistaa, äärioikeistoradikalistista "uutisointia", ei voi enää mitenkään perustella tiedonvälityksellä, saati puolueettomuudella, kun se ei sitä, ole ollut enää kymmeniin vuosiin, ja eriarvoistaminen on vain kiihtynyt, EK-Yle:n nykyisen Kok-johdon Ylä-Anttila-Jokinen-Apusen vedolla.

  • Anonyymi

   Tämä YLE-Digita verorahapumppu on vain yksi, joskin näkyvä, kansallisvarallisuuden hävityskone.

   Kaikessa hiljaisuudessa on maahan rakennettu kokonainen kansallisvarallisuuden tuhoamisen verkosto. Käytännössä jokainen jo huomaa sen olemassaolon siinä, kuinka kaikki valtion toiminnot vähitellen näivettyvät vaikka verotus ja valtion velanotto vain kiihtyvät.

   Varsinaisena tavoitteenahan on tilanne, jossa kreikkalaisen lainakriisin tapaan päästään tekemään välttämättöminä ja väistämättöminä niitä toimenpiteitä joita on jo useamman vuoden syyhyttänyt päästä tekemään.

  • Anonyymi

   Kyllä nämä Veroparatiisi-"hyväntekeväisyys"-valtion mainokset ja korruptipoliitikkojen "huolinaamojen" esittelyt, väärissä konteksteissa, ovat silkkaa äärioikeistopropagandaa, jota EK-Yle tekee, korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän suoramainoksia, löytyy ekan linkin viimeisestä kirjoituksesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

   Ei mitään eroa enää hallituksen ja opposition välillä, molempien korruptiopoliitikkojen yhteinen tavoite, on edelleen Suomen romutetun sosiaaliturvan ja ei-enää-aikoihin-Pohjoismaisten, 800€/kk orjuuseläkkeiden, eli kurjistamisen ja eriarvoistamisen lisääminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168887/vale-elakekorotukset-silmankaantotemppu-koko-koyhyysongelman-ydinta-sen-syy

   Äänestämättä jättämisestä, on tulossa huippusuosittua, kaikissa tulevissa vaaleissa Suomessa. Läpimätää korruptiota, ei voi äänestää, äänestämisen aika meni jo.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

   Medioitten taso Suomessa, on ehkä koko EU:n surkeinta. Ruotsin tiedotusvälineet jaksavat pitää pintansa, pinnallisuudenkin keskellä, sieltä löytyy asiallista, älykästä ja puolueetonta tiedonvälitystä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

   Yksityinen kerjuuttamis-Veroparatiisibisnes, olisi hyvä jutun aihe uutisiin, että ketkä sillä tienaavat ja ketkä hyötyvät, kun ahneita vakuutuskuoririkollisia, veroparatiisiyrittäjiä mainostavissa EK-medioissa, niille kerjätään sääliä. Sosiaaliturvasta, eläkeläisköyhyys-tutkimuksista ym ei näy tiedonvälitystä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Veroparatiisiyrittäjä ei ole "sorrettu", vaan iso talousrikollinen. Tätä eivät toimittajat enää aikoihin, ole muistaneet. Vain ahneuden maksimointi merkitsee, ihmisillä ja oikeus-sivistysvaltioiden sosiaaliturvalla, ei Suomen korruptio-vallankäyttäjien keskuudessa Arkadianmäellä ja yleensä valtaakäyttävien tahojen keskuudessa, ole enää yhtäkään puolustajaa. Pitäisi näkyä kirkuvia otsikoita:

   MISSÄ 1 500€/KK MINIMIELÄKKEET VIIPYVÄT, mihin katosi Suomen sosiaaliturva.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   PUOLET HUONOMMAT ELÄKKEET SUOMESSA, kuin muissa Pohjoismaissa, joissa kohtuullisen oikeusturvan minimiksi, 2022 määritellään 1 500€/kk.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-Yle keskittyy äärioikeisto-ideologian ja Veroparatiisirikollisuuden suoramainontaan. Esim. Veroparatiisi-hautausbisnes on nyt "arkuttamista".

   Oikeudet puolueettomaan, älykkääseen ja asialliseen tiedonvälitykseen, eivät nykyisessä EK-Yle:ssä toteudu, n. puolelle Suomen väestöstä.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

   Sellainen EK-Yle, kuin korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä. Ikärasistinen, nais- ja eläkevihamielinen, ylimielinen, äärioikeistolainen, Veroparatiisi-fasismin suoramainos-kanava.

  • Anonyymi

   veron kierolle on keksitty hieno nimi verot menee paratiisiin,

  • Anonyymi

   Aivan, uskonollinen vertaus, lisää hyväksyntää höynäytettävien keskuudessa, Teekutsu-äärioikeisto osaa mainostaa ison talousrikollisuuden, "hengellisenä" tapahtumana.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173476/veroparatiisirikollisuuden-uusi-nimi-quotsaituusquot-korruptiopoliitikkojen-keskuudessa

   Verojenvälttelyn jättipotteja mainostetaan EK-medioissa hyveinä. Katsokaa nyt EK-Yle:n "uutisia", pelkkiä Veroparatiisiyrityksien mainoksia tänäänkin, ei voi tiedonvälitykseksi sanoa, hyvällä tahdollakaan. On käsittämätöntä, että tuollaista äärioikeisto-ideologioitten ja veroparatiisirikollisuuden mainoksia, vielä rahoitetaan kansalaisten varoilla ja kustannuksella. EK-Yle pitäisi jo lakkauttaa, rahoitus pois, tulevat kyllä jo ryöstämillään toimeen.

  • Anonyymi

   Ihmekkös Australian valtiolla, on rahaa tarjota miljoona dollaria, köyhien kadonneista lapsista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17175916/australia-luvannut-miljoonan-koyhan-perheen-kadonneen-lapsen-loytajalle

   On se erikoista, ettei Suomesta löydy nuoria ja terveitä, jotka nostaisivat syytteitä, köyhyyteen pakotettujen, oikeusturvattomien kansalaisten puolesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ilmankos SDP KIURU keksi, että pikkutuloiseläkeläiset joutuvat pakko-ylenannin epäoikeudenmukaiseti määritellyn SAIRAAN KALLIIN PAKKOVERON maksajiksi.

   Miksi pikkueläkeläiset vanhasta muistista äänestävät äänestävät SDP-eläkeläissyöjiä, ovatko täysiä masokisteja? SDP-marinkin piikittelee vanhoja ihmisiä.

   Ylisuureksi, myös poliitikkojen suojatyöpaikaksi kovalla hallintopalkkiolla, turvotettu pelkkää uusinnan-uusinnan-uusintaa lähettävä turhake-yle pilkottava. Yksi kanava sensuroiduille uutisille, turhahöpinät maksukorttien taakse. Paljonko siellä on pikkupomoa ja turhanäpertely-"toimittajaa", jotka kaikki voitaisiin lempata tarpeettomina heti pois?

  • Anonyymi

   EK-Yle:n PetosKalmaKok-johto, tekee kaikkensa, ettei Marin / Sdp / hallitus, hoksaisi, että eläkeläisköyhien kamelien selkien katkeaminen, on Marinin / Sdp:n / hallituspuolueiden, todellinen luisun syy, ei mikään "boomer"-kohu, vaan ELÄKELÄISKÖYHYYS, n.700€/kk HUONOMMAT eläkkeet, kuin muissa Pohjoismaissa. Se on valtava railo, kun on kyse olemattomista köyhyyseläkkeistä, oikeusturvattomuudesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17180544/1-250ekk-minimielakkeet-hallitukselta-nyt-ja-kalmakok-on-lyoty-lopullisesti-#comment-110939136

   Mistään "vappusatasesta", emme äänestäneet viime eduskuntavaaleissakaan, emmekä äänestä nytkään, vaan meille luvattiin: "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen", näin mm. ÄärioikeistoKeput lupasivat ja jokainen hallituspuolue lupasi: "siirtää eläkeläisköyhyyden historiaan". Vielä ehtii toteuttaa, edes minimissään, nuo lupaukset, eli ne 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kun muissa Pohjoismaissa mennään jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISSÄ, joka on aidon oikeusturvan minimi 2022.

   Marin / hallitus toteuttaa 1 250€/kk minimieläkkeet, eli pitää lupauksensa, tai puoli miljoonaa eläkeläisköyhää, jättää äänestämättä tulevissa vaaleissa. Näin tämä menee, tai ei mene sitten enää mitenkään Marinille / hallitukselle.

   Kyse ei todellakaan ole, millään "perinteisillä pääministeripuolue-asetelmilla" selitettävä luisu, vaan tosiasia eläkeläisten karmeasta köyhyyteen pakottamis-ongelmasta, joka on mennyt liian pitkälle, kamelien selät naksahtivat nyt ja ääniä ei ole tulossa, ilman lupausten pitämistä, 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

  • Anonyymi

   Marin / hallituspuolueet, eivät tule saamaan, äänestäjiään takaisin, ilman 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ. Se on tosiasioiden sanelema päätös.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

   Hallituksen kannattaa muistella, niitä selkien kääntämisiä kameroiden edessä, heti vaali-iltana ja PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten "vappusatas"-valheeseen mukaan menoa. Sellaisesta EI ollut puhetta äänestäjille, ennen eduskuntavaaleja, vaan se oli / on juurikin 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan minimi, jonka jokainen hallituspuolue lupasi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17171941/alkaa-antako-enaa-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptio-yksipuoluejarjestelman-vaaleissa

   Lupaukset 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ pidetään, tai Marin / hallitus luovuttaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-Yle:n ikärasistisissa, äärioikeiston teini-sovinisti-veroparatiisi-uutisissa- ja tv-ohjelmissa, Veroparatiisi-hautausbisnes-mainonta, muuttuu "asiaviihteeksi", vaihtamalla nimeä "arkuttamiseksi".

   EK-Yle, enemmän roskaa, kuin et pysty katsomaan.

  • Anonyymi

   Yleverovarojakin menee jatkuvasti veroparatiiseihin sisältöä tuottavien ylikansallisten pörssiyhtiöiden kautta. Vuositasolla kymmeniä miljoonia.

  • Anonyymi

   EK-Yle mainostelee jälleen, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta:

   https://yle.fi/uutiset/3-12181629

   Korruptiopoliitikkojen-ym vallankäyttäjien, vääristyneet käsitykset oikeuksistaan ja demokratiasta, tehneet Suomesta verokeitaan pörssikeinottelija-rikkaille.

  • Anonyymi

   Maanpettureita pitää voida ampua! Rohkeasti ja urheutta osoittaen!

  • Anonyymi

   Ei väkivaltaa kiitos.

   EK-Yle:n teini-sovinisti-äärioikeisto-veroparatiisi-tv-ohjelmistossa, australialialaiset, maailman pahimpiin kuuluvat ilmastotuholaiset, veroparatiisi-pörssikeinottelija-rikkaat, pyörähtelevät satuilemassa, niissä vähissä luonnonpuistoissa, mitä sielläkään enää on jäljellä ja sitä nimitetään "luonto-ohjelmaksi".

   https://www.theguardian.com/environment/live/2021/nov/11/cop26-climate-crisis-conference-glasgow-global-heating-day-11-live

   Suomen valtion pitää katkaista, suhteet tuohon australialaiseen investointisäätiöön, mitä EK-Yle:n veroilla rahoitetaan. Vähin ilmastoteko, mitä vaaditaan.

  • Anonyymi

   "First state investment" , osuva nimikin, maailman ykkös-saastuttajiin kuuluvan valtion veroparatiisisäätiölle. Australia ilmastolistalla sijalla 60.
   l

  • Anonyymi

   https://yle.fi/uutiset/3-12184169

   Paljonko Suomi sitten saisi verotuloja, jos Woltin kaltaiset veroparatiisiyritykset, laitettaisiin aidosti verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, sen EK-Yle tuossakin veroparatiisirikollisuuden suoramainoksessa, unohti kertoa.

  • Anonyymi

   Puute tiedonvälityksestä Suomessa, on todellinen. EK-Yle:n uutisten tilalla, on veroparatiisiyrityksien- ja rikkaiden huvien suoramainontaa, ei minkäänlaista tiedonvälitystä, saati tv-ohjelmistoa, jolle viitsisi edes mahdollisuuden antamisen vuoksi, uhrata sekuntiakaan.

   Jonkin tahon pitäisi nostaa syytteet, EK-Yle:n johtoa vastaan.

   Oikeudet puolueettomaan, älykkääseen ja asialliseen tiedonvälitykseen, eivät Suomessa enää ole toteutuneet, kymmeneen vuoteen.

  • Anonyymi

   Ei ole mitään perusteita enää, syytää valtiolta satoja miljoonia, pörssikeinottelu-yritykseen veroparatiisirikkaille, joka ek-yle on.

  • Anonyymi

   Suomessa ei ole ns. intellektuelleja, pelkkä kritiikitön massa, jolle EK-medioitten kerran viikossa röyhtäisemät, veroparatiisi-gallupit, veropakolaisyrityksien suoramainokset ja korruptiopoliitikkojen yksipuoluejärjestelmän näytelmän vatvominen, riittävät "tiedonvälitykseksi" ja tv-ohjelmiston teini-sovinisti-ikärastisinen-äärioikeisto-rikkaiden-luksuselämä-verokeitaissa tv-ohjelmistoksi. Täytyy ihmetellä, miten hukkaan ovat verovarat korkeakoulutukseen menneet.

  • Anonyymi

   EK-Yle:n veroparatiisijohto, mainostelee rokotepakkoja, eli kansanmurhaamista. Suomessa on satojatuhansia mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaita, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamalla, koronatartunnoille ALTISTETTUJA kansalaisia, jotka eivät voi joutumatta hengenvaaraan, ottaa mitään koronarokotteita, silti EK-Yle:n äärioikeistojohto sellaisia, perustuslain vastaisia pakkoja mainostelee.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17142675/veroparatiisi-hus-verotukseen-terveyssyista-rokottamattomien-vainoaminen-loputtava

   Vaadimme EK-Yle:n johdon erottamista, rahoituksen poistamista, äärioikeistofasistiseksi veroparatiisirikollisuuden suoramainonnaksi, muutetulta äärioikeistomedialta.

  • Anonyymi

   Mikä pakkomielle ek-ylen tv-ohjelmistossa, on hokea joka ohjelma-otsikossa- ja sisällössä "mies, mies, mies". Puuttuuko sieltä jotain, kun sitä pitää hokemalla hokea ja ylikorostaa jatkuvasti.

   Joka vkl ja viikotkin, joutuu toteamaan, ettei taaskaan, mitään katsomisen arvoista tv-ohjelmaa, aikuisille, ajatteleville ihmisille.

   Mitä Naisunioni tekee, kuin ei puutu moiseen, löyhkäävään sovinismiin ym teini-jenkki-äärioikeisto-verokeidas-rikkaiden tv-ohjelmistoon, jota ilmeisen tasa-arvoton ek-ylen johto tuputtaa.

   • Anonyymi

    Tänään Oulussa Marin piti demareille aivopesuvale puheen . Taivastellen suomen valtavaa menestystarinaa ? Siis paskapuhetta. Meillä leipäjonot ja asunnottomat . Muissa pohjoismaissa tuplapalkat suomeen ! totuuden vääristely ei ole näin ollen, hänestä valetta


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tänään Oulussa Marin piti demareille aivopesuvale puheen . Taivastellen suomen valtavaa menestystarinaa ? Siis paskapuhetta. Meillä leipäjonot ja asunnottomat . Muissa pohjoismaissa tuplapalkat suomeen ! totuuden vääristely ei ole näin ollen, hänestä valetta

    Ylellä taas ylistysjuttu Marinista ja hänen suosiostaan. Ylenannon oksettavaa propagandaa ei voi ymmärtää. Pahempaa kuin Venäjällä ja Pohjois-Koreassa.


  • Anonyymi

   Yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikkojen suoramainontaa, jokaisen eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän puolueen vuorollaan - köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpidellyistä mm. eläkeläisköyhistä joita on puoli miljoonaa Suomen kansalaista, ei tiedonvälitystä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202199/suurmielenosoituksissa-on-tavallisia-ihmisia-ei-veroparatiisi-aarioikeisto-marginaalia

   Äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille, korruptio-yksipuoluejärjestelmässään, on toteutettu suuri koreografia, jolla kansalaisia aivopestään tv-ohjelmia myöten. "Nostalgiaa" kaupataan muka-historiallisina ohjelmina, tyypilliseen jenkki-äärioikeisto-tyyliin. Asenne on muka-opettavainen, vaikka todellisuudenpaosta on kyse, eikä mistään sivistyksen jakamisesta.

   https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2020/aug/27/laura-bates-on-the-men-who-hate-women-idolise-murderers

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

   Kansalaisia ohjaillaan unohtamaan todellisuus, olemaan välittämättä epäoikeudenmukaisuudesta ja sulkemaan silmänsä, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotettujen kärsimyksiltä. Oikeudenmukaisuuskäsite, on varmasti jo vieras monelle, alistuminen, totteleminen, massan mukana meneminen ja auktoriteettien kumartaminen, on opetusohjelmissa lapsista alkaen.

  • Anonyymi

   EK-Yle:n äärioikeistoradikalistinen vkl, huipentuu veroparatiisi-kaivosyhtiöiden suoramainoksiin, viherpesuun, jossa väitetään, niiden olevankin "ilmastoasialla", maata, luontoa ja ympäristöä raiskatessaan. EK-Yle:n äärioikeistoradikalistinen johto, tulee erottaa, rahoitus poistettava veroparatiisi-mainosyhtiöltä, joka ei edes yritä tehdä tiedonvälitystä.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/flera-gripna-vid-nya-kravaller-i-nederlanderna

  • Anonyymi

   Miksi ek-yle ei tee töitä, eihän siellä tänäänkään, koko päivänä, ole tehty tiedonvälitystä. Lastentarhakin pystyy päivän aikana, tuottamaan enemmän uutisia, eikä määrä tarkoita edes laatua ek-ylen tapauksessa.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-sote-monopolien-äärioikeistoradikalismin, modernin orjuuttamisen ja ihmiskaupan, eläkeläisiä ym köyhyyteen pakottamalla, EK-Yle:n suoramainoksilla pörssikeinottelulle tehtävistä, massiivisista tulojensiirroista, heiltä kyllä onnistuu, ihmisoikeuksista ei ole enää tietoakaan, kun pörssikeinottelua suoramainostetaan "uutis"-otsikon alla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa#comment-111278626

   EK-Yle:n PetosKalmaKok-johdon erottava. Ei voi enää perustella, millään tiedonvälityksellä EK-Yle:n rahoitusta, kun tiedonvälitystä ei ole.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-Yle pyrkii vaientamaan, eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotettujen, todellisen hätätilan puuttuvan oikeusturvan takia, käyttämällä hyväosais-otannalla tehtyjä galluppeja, tarkoituksella väärin tulkittuja tilastoja ja mm. Eva:n äärioikeisto-ideologisia tutkijoita, joiden väitteet, ovat kuin suoraan PetosKokPersRkpjne:n puolueohjelmista.

   https://www.terve.fi/artikkelit/sanna-kurronen-pakko-on-paras-muusa

   800€/kk orjuuseläkeäisten aidon hätätilan vähätteleminen, kieltäminen, äärioikeisto-ideologisilla tutkimusotannoilla- ja tulkinnoilla, on tarpeetonta väkivaltaa, mutta sitä siis käytetään aktiivisesti, mm. EK-Yle:ssä eläkeläisköyhien vaientamiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Aito tiedonvälitys kysyisi, miksi Ruotsi ei tyydy 800€/kk orjuuseläkkeisiin sairaus-kansaneläkeläisilleen, kun se on rakenteeltaan kuta kuinkin Suomen kaltainen, ja yhtä kallis valtio asua, miksi siellä ovat n. 1 500€/kk minimieläkkeet, kuten Tanskassa, Norjassa ja Islannissa. Tätä vertailua eivät EK-Yle:n ikärasistiset eläkeläisköyhien pahoinpitelijät, saati korruptiopoliitikot kestä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Vain vakavasti sairas tutkimus, väittää ikääntyneiden, vammaisten, kipeiden ja sairaiden, muuttuvan terveiksi "pakolla". Äärioikeistoradikalismi tuli tutkimuksen ja tilaston tutkimisen tilanne.

  • Anonyymi

   Oksettavia petoksia. Miksi tekijät ovat edelleen vapaalla jalalla?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronarokotteista on varmasti aiheutunut, sydänlihastulehduksia, aivo-sydän-ym veritulppia, ruusuinfektioita, diabetesta ym heille, joilla on geeniperimässä alttius autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksille.

   https://yle.fi/uutiset/3-12208587

   Jos tuo ei ole valeuutinen, niin mikä sitten on.

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   337
   3944
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2452
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   69
   1742
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1524
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1205
  6. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1005
  7. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   60
   990
  8. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   204
   877
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   118
   825
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   787
  Aihe