Huomaatko, kuinka oikeistolainen TAJUNNAN-muokkaus...

Anonyymi

... toimii koroMan (mtv3 yms) kanavilla. Kun riittävästi toistetaan, niin te sopulit sätkitte kuin narunuket tajunnanmuokkaajien tahdissa. Kun ne yllyttävät (kuten viimevuosina) vappuryyppäjäisiin, niin teitä sopuleita tungeksi ettei sekaan mahtuisi. Kun ne kehottivat teitä pysymään poissa, te pysyittekin poissa. Kuinka helppoa !!

Kun ne yllyttävät teitä lähtemään joulunviettoon ulkomaille, niin tehän lähdette. Kun ne yllyttävät teitä lähtemään hiihtolomalle lappiin, niin tehän lähdette. "Maanteillä on nyt ruuhkaa" yllytystensä jälkeen ne mittaavat. Mutta kun ne käskevät teitä jäämään kotiin, niin te jäitte. Lapissa oli tyhjää. Kuka viitsisi lähteä, kun ei ole Muitakaan !!! Niin se sopuli-ilmiö toimii. Ja ne käyttävät sitä, totisesti, hyväkseen.

Kun ne yllyttävät teitä panemaan rahanne pörssiin, niin tehän panette. Ne pelottelevat, että menetätte ne muuten. Te tottelette.
Mutta kun ne puhalsivat rahanne ja luu jäi käteenne, miten toimitte?
"Odotamme uusia ohjeita ..."

Perseaukisina ja velkaisina !

J oo ó sillä lailla, sanoisi Tarvajärvikin, jos eläisi !

T. haans.sea

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun ne sanovat, että "huutava pula" niin ne vetoavat kateuteenne! Vaikka valehtelevat, te uskotte !
      Ei niillä mitään pulaa ole, kaikkea tarvittavaa on riittävästi tarjolla. "Pulaa" tulee vain, jos ei halua maksaa. Se siis on tekaistu "pula" eli valhetta.
      Ne vetelevät naruja, sopulit sätkivät kuin sätkynuket tässä pelissä

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14908768/30-000-rikkainta-kayttaa-todellista-valtaa-suomess

      Ne siis kusettavat myös RAHASTAVAT, härskisti ja täysillä. Sätkynuket hyppivät, niiden tahdissa.

      • Anonyymi

        Kun ne sanovat kahta viikkoa ennen Juhannusta, että juhannuksena on lämmin niin niiden tavoite on vain saada teidät varmasti silloin liikkeelle ja siis valmistautumaan lähtöön hyvissä ajoin. Ne Tietävät, että jos juhannuksena saataakin ja on kylmä, te ette enää muista niiden väitteitä. Näin sekin jallitus toimii


    • Anonyymi

      Katsokaapa tämä Michael Mooren ansiokas dokkari. Et ihmettele sen jälkeen, miksi kapitalistit haluaisivat poistaa sen jakelusta Netissäkin:
      https://globalnews.ca/news/6851961/michael-moore-planet-of-the-humans-earth-day/

      Dokkarin ehkä hätkähdyttävin kohta on aivan lopussa, kun aiemmin esitetään mainospätkä: "auta orankilasta". Kampanja jolla kusettajat keräävät vain rahaa itselleen, dokkari loppuu karuun esitykseen orankilasten todellisesta kohtalosta !!!
      En vielä itse katsonut kun otoksina mutta hurjalta näyttää, koko dokkari.

      En yhtään ihmettele, että kusettajat haluaisivat sen sensuroida.

      Michae Moore tunnetaan - sanoisinko eurooppalaisittain täkäläisenä vasemmistokritisoijana - joka saa yllättäen näyttävästi äänensä kuuluviin. Hänhän paljasti mm. senkin, että rikkaiden lapset eivät riskeeraa henkiriepuaan Usan "isänmaallisissa" siirtomaasodissa vaan tykinruoka kerätää kaduilta ja työttömistä.

      T. haans.sea

    • Anonyymi

      Juu ja mainontaan käytetyt rahat ovat yrityksille verovähennyskelpoisia. Ison yhtiön omistaja voi omistaa myös mainosfirman ja netota vielä vähän lisää. Kummasti päättäjiä ja omistavaa luokkaa lähellä olevat tahot omistavatkin tuubaa suoltavia mainosverstaita.

      • Anonyymi

        >>Kummasti päättäjiä ja omistavaa luokkaa lähellä olevat tahot omistavatkin
        >>tuubaa suoltavia mainosverstaita.

        Yksi tunnetuimmista tällaisista "verstaista" on Kokoomuksen Eero LEHDEN omistama "Taloustutkimus".


    • Anonyymi

      Aina voi miettiä, onko koronan aikana todettu yksityisautoilun lisääntyminen uutinen mutta näin se vaan on, "uutinen". Ja hyvin syvällinen, miksi juuri kannattaa yksityisautoa käyttää.

      Myös veneily on otettu kärkiaiheeksi. Kun keväällä jäi jostain syystä enmmän kuin koskaan ennen veneitä kuiville, siis talvitelakalle, uutisoivat pelurit, että venekauppa on "käynyt kuumana". Itse tulkitsin rannalle jääneet veneet niin, että nyt on totisesti porukalta rahat loppuneet. Ja juuri siksi lähettävät näitä sparraus-"uutisia", mtv3:lla mutta myös oikeisto-ylessä, yhtenään.
      Piilomainontaa puhtaimmillaan. Kannattaa tajuta.

      Ja usein: totuus on täysin toinen - päin vastainen - kun mitä "uutisessa" - mainoksessa - väitetään

    • Anonyymi

      No aloittaja osuit just asian ytimeen hyvä !

    • Anonyymi

      Jos olet seurannut oikeisto-kanaviemme uutisointeja SKOPJEN lennoista, on sinullekin varmaan tullut sama tunne: mitäs "turisteja" sieltä skopjesta meille lennätetään, kun koko ajan ja vain turkuun, samalla kun KORONA-virus rajoittaa tuloa Muista maista, Skopjesta saa tulla ja virusten kanssa.

      Missä on Oikeisto-mediaimme analyysi, mistä on kyse. EI, natsit VAIKENEVAT !
      Haans kertoo mistä natsimme vaikenevat:_ Kysymys on HALAPA-matuista fritsin tehtaille, turussa ja uudessakaupungissa. Toki porrvarin omillekin laitoksille tulevat.

      Siitä "puolueettomat ja riippumattomat" nk. prsnta-mediat - ne meidän omat - nyt vaikenevat !!! Halapa-matuista !!!! Sinua, sopuli, korvaamaan. Sinuahan vain kolulutetaan.....

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Katsokaapas tätä: Suomi on historiallisen LAMAn kourissa, jos puheet velanoton määristä pitävät paikkansa (20 mrd euroa vuositasolla !!!) mutta nyt sopuli ja moku tarvitsee tukun "aivovoimistelua", selkosuomeksi puhdasta propagandaa:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528849/suomi-nayttaa-nousevan-euroopan-mestariksi-koronataantuman-torjunnassa---miten-tassa-nain-hyvin-kavi

      Tuota propagandaa ne nyt suoltavat, kun eivät nyt julkaise "kuluttajan luottamus barometrejaan". Niiden vuoro tulee propagandan jälkeen.

      MUTTA: se onko "kaikki ohi", siitä voidaan puhua vasta vuoden kuluttua. Nyt on päällä vain RAJU propaganda. Toki rahaa on liikkeellä, mutta vain jo ennestään rikkailla. Miten teidän persaukisten velallisten käy, se on eri asia...
      T. haans

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tällä palstalla valitaan kiihkolla USAn presidenttiä samalla kun porrrvari on puhaltanut teidän rahat. Mutta tärkeintä on USAn presidentin valinta, koska tajunnanmuokkauskoneisto on päättänyt teidän puolesta niin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe